zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knights only.

Noexie
23-05-2007, 15:52
EDITT:

KOCHANY MODERATORZE USUN TEN TEMAT :D

Mag Eragon
23-05-2007, 15:55
Bez obrazy, ale musisz dać więcej zdjęć innaczej nikt tu nie będzie zaglądał.
A w ogólnie to nieźle. ;)

Rose~
23-05-2007, 16:02
Bez obrazy, ale musisz dać więcej zdjęć innaczej nikt tu nie będzie zaglądał.
A w ogólnie to nieźle. ;)

Może zamiast podawania swoich uwag wkleisz zdjęcia swoje by pomóc autorowi, wtedy zapewne 'full osob bedzie tu zakladac'.

^^

Potem uploadne pare screenow, to wysle.

domin3x
23-05-2007, 16:07
Eeee... po co taki syf na forum-.-", temat głupi, może niedługo załóżmy tematy w stylu "Only 25 lvl Thread"-mogą wklejać zdjęcia tylko osoby z 25 lvlem...
Albo najlepiej zrobić 4 (ew. 8 - promocje) tematów: "Only druid" "Knight only" itd? żal

Noexie
23-05-2007, 16:10
EDITT:

smikki
23-05-2007, 16:31
Eeee... po co taki syf na forum-.-", temat głupi, może niedługo załóżmy tematy w stylu "Only 25 lvl Thread"-mogą wklejać zdjęcia tylko osoby z 25 lvlem...
Albo najlepiej zrobić 4 (ew. 8 - promocje) tematów: "Only druid" "Knight only" itd? żal

Kolejnym razem podzielam twoje zdanie :) Syf straszny z tego będzie...
@up
Coś nie pasuje?
Jesteś sorcem i sie czepiasz o to ze screenów nie mozesz tu dawac -.-.
Ja założyciela nie bronie, ale też nim nie gardze tylko dlatego,
ze nazwał go "Knights Only" zamiast "Sorcerrers Only". jeśli temat nosił by nazwe "Sorcerers Thred" też nie uważał bym go za potrzebny ( byłby zbędny i tylko zaśmiecał by forum )

_Modton_
23-05-2007, 16:36
@up
Coś nie pasuje?
Jesteś sorcem i sie czepiasz o to ze screenów nie mozesz tu dawac -.-.
Ja założyciela nie bronie, ale też nim nie gardze tylko dlatego,
ze nazwał go "Knights Only" zamiast "Sorcerrers Only".

Noexie
23-05-2007, 16:42
@up
masz racje, pewnie o to mu chodzi... a ten domin3x to ED pewnie mu itez o to chodzi xD

ale i tak

EDITT:

alkoOholik
23-05-2007, 17:15
Jak dla mnie to fajny temat i powinny powstać jeszcze o innych profesjach. A czemu? Może wtedy newbie/nooby zajrzałby by i widziały gdzie można expić a nie musiałyby zakładać miliony tematów gdzie expić lub szukać po milionach tematów gdzie tamci expili...

domin3x
23-05-2007, 17:36
To może założyć lepiej temat "Low Lvl's Thread" i tam będą wstawiać screeny ludzie z <20 lvl, ale wciąż uważam, że temat idiotyczny

PS: jak ktoś nie wie gdzie expić to niech sie uczy na błędach, ja tak przynajmniej robiłem... poszedłem za daleko, padłem, to już tam nie wracałem, a do tego jest teraz tyle poradników gdzie expić, że nie uważam, żeby newbie (nie mylić z noob), chcący znaleźć, napewno znajdzie b. dużo pomocnych informacji właśnie w poradnikach, bo chyba po to one są...

Merey
24-06-2007, 23:18
super temat, bardzo dobrze że ktoś stworzył tylko dla knightów temacik gratz dla założyciela !!