zaloguj się

Pokaż pełną wersje : EM [119] vs. CO~ [90]

Stron : 1 [2] 3

elmo_us
29-06-2007, 15:12
I co jebane zydy??Zadowoleni jestescie,co kurwa?Zal mi was zydowskie patafiany.Poprostu nie wiem co mam mowic o was,jestescie tak zalosni ze to jest nie realne.

Twoi rodzice sie pewnie toba niezle wstydza. A co do fair play. Popatrz na NG ktore masz na pulpicie i powiedz ze grasz fair play.

@Vaagraav
To co pokazujesz to jest poprostu utrata polaczenia, zaden dowod na to ze ktokolwiek zostal spingowany. Mozna taki efekt uzyskac nawet przez glupie odlaczenie kabelka od neta z kompa.

BingooCola
29-06-2007, 15:19
Twoi rodzice sie pewnie toba niezle wstydza. A co do fair play. Popatrz na NG ktore masz na pulpicie i powiedz ze grasz fair play.

kurwa ale ty jestes glupi.CO uzywa bota i wy uzywacie.Do tego jeszcze pingujecie bo boty juz was nie ratują :D gratz oby tak dalej to daleko zajdziecie :)

elmo_us
29-06-2007, 15:56
kurwa ale ty jestes glupi.CO uzywa bota i wy uzywacie.Do tego jeszcze pingujecie bo boty juz was nie ratują :D gratz oby tak dalej to daleko zajdziecie :)

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM.
Nie nie uwazam sie za osobe glupia ale nigdy nie zaprzeczalem ze nie uzywamy botow itp. tak samo jak nigdy nie potwierdzalem. A Chosen ones notorycznie zaprzeczala i zarzekaja sie ze nie uzywaja botow nie pinguja i wogole sa swieci.

Wiec lepiej popatrz sie w lustro i powiedz do niego "kurwa ale ty jestes glupi".
I pamietaj jeszcze raz : CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM.

BingooCola
29-06-2007, 20:45
Skoro co jak i em nie grają fair to po chuj o tym mowimy? :)

Straznik Monopolowego
29-06-2007, 23:18
Up: Dziecino ty chyba tutaj sobie na za duzo pozwalasz

Trelemorele666
30-06-2007, 02:42
http://www.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw

Zajebisty Film ;)

Ojciec Dyrektor
30-06-2007, 12:56
elmo_us
@Vaagraav
To co pokazujesz to jest poprostu utrata polaczenia, zaden dowod na to ze ktokolwiek zostal spingowany. Mozna taki efekt uzyskac nawet przez glupie odlaczenie kabelka od neta z kompa.

Możesz wierzyć lub nie ale to było w czasie kiedy noob fireplex mnie ubił ....
###
Coś znalazłem na necie xDDDDDDD
http://img444.imageshack.us/img444/3264/zydza8.jpg

Ancient900
30-06-2007, 13:31
Skoro co jak i em nie grają fair to po chuj o tym mowimy? :)

Widzę że w końcu ktoś na to wpadł po xxxx postach:)
Panowie, więcej fragów a mniej postów i troszkę kultury..

BingooCola
30-06-2007, 18:36
Up: Dziecino ty chyba tutaj sobie na za duzo pozwalasz

jak ci cos nie pasuje to dowidzenia :)

Fujineq
01-07-2007, 09:43
Ludzie!!!
Paleczek z EM wbił nareszcie 65 :O :O :O
(elmo_us=Seraphim Loki)8o8o8o8o8o8o

Straznik Monopolowego
01-07-2007, 09:46
(elmo_us=Seraphim Loki)8o8o8o8o8o8o

ELMO TO BEZKITU SERPHIM!?

DemonstaR
01-07-2007, 13:09
Ekhem nie gram na Aldorze i mam pytanie.Obiło mi się o uszy ze Erfelur to Imargam z Furory czy to prawda czy zwykła plotka ?...

tibiaplayer
01-07-2007, 13:38
up. plotka ;>

Trelemorele666
01-07-2007, 14:01
Ekhem nie gram na Aldorze i mam pytanie.Obiło mi się o uszy ze Erfelur to Imargam z Furory czy to prawda czy zwykła plotka ?...

ta ta =) a ja Jestem Nemtor xD domyślam sie że Vision pomaga CO ale skąd takie słuchy ;o

@down
Każdy to wie ze jedyną szansą dla EM jest Pingowanie,nawet Update nie pomógł :)

chomp
01-07-2007, 15:10
Hmm... z tego co tu czytam ludzie z obu gildi jadą po sobie, żaden nie potrafi sobie powiedzieć nie niebędę nobem jak on i go niebędę wyzywał. Sytuacja przedstawia się tak mam pewne info że Royal Suchy (Gildia Eternal March) posiada taki program że jeżeli by chciał niepograsz sobie ponieważ będziesz miał cały czas ping 4000 - Jest to pewne info. Victoris (Gildia Eternal March) który zabił Nemtora (Gildia Choosen Ones) pingował to cały czas, jest to pewne info ponieważ chwalił się na pewnym osiedlu mojego miasta. Mam też info że Eternal March składało się 1kk na bota od jakiegoś Ósmego Levela.
Jestem stronniczy nienawidze Eternal March za ich wały. Choosen Ones lubie za stare czasy na Aldorze. Pozdrawiam.

PS. Prosze niepisać że te informacje to jakieś moje chore wymysły ponieważ members Eternal March potwierdzili to na żywo, a nawet sami o tym opowiadali, chwalili się tym.

roXen
01-07-2007, 15:19
ja mam ciekawa sytuacje, bo mam na rl ziomow ktorzy sa w CO, ale wole EM, bo jak wpadne do zioma czasem i poczytam GC albo poslucham co pierdola na TS, to zastanawiam sie ile tam wynosi srednia wieku. Aldruhn potrafil utrzymac poziom, vagraav tez, ale CO ich oglupilo. Bez kitu. Kumpel byl normalny dopoki sie z tymi raistowskimi s*****elami nie zaczal zadawac, teraz robi sie pojebany jak oni. Nic tylko slysze ze zajebali zyda, ze zydy pinguja (tak dokladnie, nie Żydzi, tylko żydy lol), ze zydy cheatuja i ch*j wie co jeszcze. Najlepiej bedzie jak kiedys nastanie era hackow i 3/4 z top 150 na aldorze wroci na rookgard. Jebany server z debilami ktorzy nim chca rzadzic.

elmo_us
01-07-2007, 15:44
Hmm... z tego co tu czytam ludzie z obu gildi jadą po sobie, żaden nie potrafi sobie powiedzieć nie niebędę nobem jak on i go niebędę wyzywał. Sytuacja przedstawia się tak mam pewne info że Royal Suchy (Gildia Eternal March) posiada taki program że jeżeli by chciał niepograsz sobie ponieważ będziesz miał cały czas ping 4000 - Jest to pewne info. Victoris (Gildia Eternal March) który zabił Nemtora (Gildia Choosen Ones) pingował to cały czas, jest to pewne info ponieważ chwalił się na pewnym osiedlu mojego miasta. Mam też info że Eternal March składało się 1kk na bota od jakiegoś Ósmego Levela.
Jestem stronniczy nienawidze Eternal March za ich wały. Choosen Ones lubie za stare czasy na Aldorze. Pozdrawiam.

PS. Prosze niepisać że te informacje to jakieś moje chore wymysły ponieważ members Eternal March potwierdzili to na żywo, a nawet sami o tym opowiadali, chwalili się tym.

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!

JHolger
01-07-2007, 22:00

No i jak tu zaprzeczyc :|

btw. na ktorym osiedlu Vicek sie chwalil?

Hail EM _/

Hail Rzeszów _/

Ojciec Dyrektor
01-07-2007, 22:22
Gdybym był złośliwy to bym powiedział że "wyszło szydło z worka" :p

BingooCola
01-07-2007, 23:48
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!

aaa prawda w oczy kole?;(

Pan Kracy
02-07-2007, 00:59
ja mam ciekawa sytuacje, bo mam na rl ziomow ktorzy sa w CO, ale wole EM, bo jak wpadne do zioma czasem i poczytam GC albo poslucham co pierdola na TS, to zastanawiam sie ile tam wynosi srednia wieku. Aldruhn potrafil utrzymac poziom, vagraav tez, ale CO ich oglupilo. Bez kitu. Kumpel byl normalny dopoki sie z tymi raistowskimi s*****elami nie zaczal zadawac, teraz robi sie pojebany jak oni. Nic tylko slysze ze zajebali zyda, ze zydy pinguja (tak dokladnie, nie Żydzi, tylko żydy lol), ze zydy cheatuja i ch*j wie co jeszcze. Najlepiej bedzie jak kiedys nastanie era hackow i 3/4 z top 150 na aldorze wroci na rookgard. Jebany server z debilami ktorzy nim chca rzadzic.

mam podobną sytuacje co Ty jak widać jestem z raciborza[wiadomo o kogo chodzi] i jak idzie się domyślić wszystkie 100+lvl są w CO jak wpada ktoś na osiedle to nie słyszysz nic innego niż jechanie na żyda...[żydy] powoli też już sam z nich nie mogę... Zawsze byłem za CO lecz po tym co widzę wolę pozostać neutralnym graczem i nie mieszać się w fanatyków jechania po żydach. Pewnie teraz ktoś mnie namierzy(moją postać) i będę hunted za to, że z Racka jestem ale co tam to jest moja opinia i pozostane już neutralnym graczem.

chomp
02-07-2007, 10:05
No i jak tu zaprzeczyc :|

btw. na ktorym osiedlu Vicek sie chwalil?

Hail EM _/

Hail Rzeszów _/

eh po co się ujawniać, a ciebie znałem jak jeszcze miałeś 40 lvl ale to do sprawy nic niewnosi

Trelemorele666
02-07-2007, 11:06
Przestańcie jeździć po sobie i zajmijcie sie wojną

@New
Gildia Unforgiven na czele z Rosharem dołaczyła do EM
Zdążył on już paść xP

Fireplex - Jul 02 2007, 03:02:23 CEST Killed at Level 132 by Spliffus
and by Masakrowiec

Big Gratz :)
Według mnie to już koniec EM :)

Inwestor
02-07-2007, 11:41
Szacunek dla Unforgiven. Doloczyli do wojny o polnocy, teraz mamy 10:33 a u nich z 120 osob zrobilo sie 60 xDxD

Fujineq
02-07-2007, 13:05
Czyli Firemaxor to Roshar????

Pan Kracy
02-07-2007, 13:16
Czyli Firemaxor to Roshar????

tak to jest roshar

elmo_us
02-07-2007, 13:18
aaa prawda w oczy kole?;(

Tak tak no nic ale jak juz taki skandal wyszedl najaw to ja dodam ze hupe ma program taki ze pinguje Nemtorowi komorke i jak jest OB to Hupe zawsze pinguje mu telefon i nie mozna sie do niego dodzwonic. A Deveon aktualnie pracuje nad programem ktory zdalnie bedzie odlaczal klawiatury i chlopaki nie beda mogli sie uhac hotkeyami.

Fujineq
02-07-2007, 13:47
tak to jest roshar

No to dlaczego Roshar(były członek CO) wyzywa wojne Co/BoD?
Chce walczyćz EM (czytaj:Eternal Cheaters)????

Czy ich fragi (lub na nich) będą zapisywane???

roXen
02-07-2007, 14:07
No to dlaczego Roshar(były członek CO) wyzywa wojne Co/BoD?
Chce walczyćz EM (czytaj:Eternal Cheaters)????

Czy ich fragi (lub na nich) będą zapisywane???

EM = Eternal Cheaters... great

Zgadnij czy beda zapisywae skoro doszli do wojny?

Fujineq
02-07-2007, 14:09
No to jeżeli tak too... dodatkowe fragi dla CO.
Firemaxor już padł.
Ciekawe ile jeszcze osób...

Hail KoD _/

chomp
02-07-2007, 14:20
Tak tak no nic ale jak juz taki skandal wyszedl najaw to ja dodam ze hupe ma program taki ze pinguje Nemtorowi komorke i jak jest OB to Hupe zawsze pinguje mu telefon i nie mozna sie do niego dodzwonic. A Deveon aktualnie pracuje nad programem ktory zdalnie bedzie odlaczal klawiatury i chlopaki nie beda mogli sie uhac hotkeyami.

kole kole... jak widać...:baby::baby::baby:

elmo_us
02-07-2007, 14:39
kole kole... jak widać...:baby::baby::baby:
Taak po huju.
Wiedzialem ze idioci sa na tym forum ale zeby az tak? Toz do bzdura jak huj? "Program ktory robi ze masz non stop ping 4000", czlowieku stuknij ty sie w czolo...

Sir Haxel

Jul 02 2007, 13:23:36 CEST Killed at Level 110 by Royal Suchy
and by Ithilid

chomp
02-07-2007, 16:33
Taak po huju.
Wiedzialem ze idioci sa na tym forum ale zeby az tak? Toz do bzdura jak huj? "Program ktory robi ze masz non stop ping 4000", czlowieku stuknij ty sie w czolo...

Sir Haxel

Jul 02 2007, 13:23:36 CEST Killed at Level 110 by Royal Suchy
and by Ithilid

kurwa matole słyszałeś na rl? to niepierdol że EM nie pinguje sami się do tego przyznają na rl więc kurwa niebroń nikogo i s*******aj... jak ja miałem 100 lvl na aldorze to ty jeszcze niewiedziałeś co to tibia więc stuknij się w czoło :D:D:D:D:D:D:D
Ps. Przepraszam za przekleństwa niewytrzymałem.

elmo_us
02-07-2007, 18:56
kurwa matole słyszałeś na rl? to niepierdol że EM nie pinguje sami się do tego przyznają na rl więc kurwa niebroń nikogo i s*******aj... jak ja miałem 100 lvl na aldorze to ty jeszcze niewiedziałeś co to tibia więc stuknij się w czoło :D:D:D:D:D:D:D
Ps. Przepraszam za przekleństwa niewytrzymałem.

Glupi jak but no....
NIE ISTNIEJE PROGRAM KTORY ROBI 4000 PINGU! Niech mu to ktos kurwa powie...
A jak to wiesz od Victorisa to on pewnie siedzi teraz w domu i ma z Ciebie "niezla beke" bo nasciemnial noobom na podworku :)

JHolger
02-07-2007, 19:31
....s*******aj... jak ja miałem 100 lvl na aldorze to ty jeszcze niewiedziałeś co to tibia więc stuknij się w czoło .....

Jak jestes taki do przodu to pochwal sie jaki to byl twoj char, bo to tylko puste slowa.

@up
my mamy program ktory robi pinga 1337ms caly czas.... Pit, nie dyskutuj z nimi to nie ma sensu.... :)

Hail EM _/

Fujineq
02-07-2007, 20:44
Biedny Jibavku :( Banished:until Jul 09 2007, 11:46:29 CEST because of offensive statement :( :(

Holgerr na rl tesh jesteś takim s*****synem jak w Tibii?

Hail KoD _/

Victoris
02-07-2007, 21:04
Niczym na wsi - puścić plotke rozejdzie sie w 2 dni 0o

chomp - jestem pewien, że mieszkasz gdzieś na rynku, oraz znasz mnie z kafejki @, do której chodziłem do czasu, aż mnie zhackowali. Nie poprzestałem na tym, wpadliśmy z ekipa i ziomuś, który tam siedzial w cafe oddal wszystkie itemki, jeżeli masz żal do tego, albo jesteś tą osobą która oddała wszystkie itemki to przykro mi, na drugi raz bedziesz wiedział jak zabezpieczyć caffe i już więcej nie bedziesz taki osrany w pracy :)

Żal robić konto na forum pl, ale uwież mi czytając to u made me laugh xD

elmo_us
02-07-2007, 21:51

chomp - jestem pewien, że mieszkasz gdzieś na rynku, oraz znasz mnie z kafejki @, do której chodziłem do czasu, aż mnie zhackowali. Nie poprzestałem na tym, wpadliśmy z ekipa i ziomuś, który tam siedzial w cafe oddal wszystkie itemki, jeżeli masz żal do tego, albo jesteś tą osobą która oddała wszystkie itemki to przykro mi, na drugi raz bedziesz wiedział jak zabezpieczyć caffe i już więcej nie bedziesz taki osrany w pracy :)

25 lat i w takie rzeczy wierzy ojojoj.

Arvenis
03-07-2007, 00:44
Dodam tylko, ze to byl Jibav

@Edit
Temat umiera, wiec daje nowe fragi :)
Royal Suchy
May 28 2007, 16:15:34 CEST Killed at Level 144 by Sir Croy

Alorous
May 28 2007, 16:11:37 CEST Killed at Level 112 by [CHAR]Redd Xedriand{/CHAR] and by Royal Suchy

Ostatimi razem zabili mnie bo nabilem 3 lvl w 2 dni i jeszcze mialem placic 100 k ;(juz wole isc do EM i zabijac noobkow z CO:D:D

You advanced to magic level 7. :D

Maggic
03-07-2007, 01:51
Ostatimi razem zabili mnie bo nabilem 3 lvl w 2 dni i jeszcze mialem placic 100 k ;(juz wole isc do EM i zabijac noobkow z CO:D:D

You advanced to magic level 7. :D

:p Ja się dowiedziałem że mam hunta za to że byłem w gildii z Elrondem, i "rzekomo" CO się boi że jak nabije 100 lvl to do EM dojdę... Szkoda tylko że w 2 miechy nabiłem 1 lvl bez żadnych limitów. Poza tym nie mam żadnych planów dojścia do EM. Pozdro

kl0su
03-07-2007, 09:36
Glupi jak but no....
NIE ISTNIEJE PROGRAM KTORY ROBI 4000 PINGU! Niech mu to ktos kurwa powie...

może malutki zakładzik?B)

Majkell
03-07-2007, 10:11

pfff ja bym na twoim miejscu teraz uwazal, bo modki maja ip rozdadza i bedzie lipka ;d jezeli nie masz zmiennego ip

chomp
03-07-2007, 10:22
25 lat i w takie rzeczy wierzy ojojoj.

kto ma 25 lat? Vict?

Victorius to pizda która siedzi w domu 24/h i ma ok. 18 lat

To on powiedział że Lubeq to szpieg w EM dlatego wyleciał...

niejestem żadnym typem z caffe... niegram juz z 2 lata na aldorze więc M.O.R.D.A!

Ojciec Dyrektor
03-07-2007, 13:54
Name: Vojuva
Sex: female
Profession: Knight
Level: 143
World: Aldora
Residence: Venore
Guild membership: The Committee of the Eternal March

Jul 03 2007, 12:44:00 CEST Killed at Level 146 by Spliffus
and by Friiko Druid

:D :D dead bez blessów :D lalalalalala

elmo_us
03-07-2007, 14:08
kto ma 25 lat? Vict?

Victorius to pizda która siedzi w domu 24/h i ma ok. 18 lat

To on powiedział że Lubeq to szpieg w EM dlatego wyleciał...

niejestem żadnym typem z caffe... niegram juz z 2 lata na aldorze więc M.O.R.D.A!

Noz mowie glupi jak but. Toz Victoris to kolega z gildi i wiem kim jest i ile ma lat. I niby w co on mial by wierzyc? Toz on smieszne ploty rozpowiadal a tys w nie uwierzyl.

@Ktostam kto sie chcial zalozyc.
Jasne stary nawet duzy zaklad, ale pamietaj mowimy o programie a nie o DDOS

Trelemorele666
03-07-2007, 14:19
Name: Vojuva
Sex: female
Level: 143
Guild membership: The Committee of the Eternal March

Jul 03 2007, 12:44:00 CEST Killed at Level 146 by Spliffus
and by Friiko Druid

:D :D dead bez blessów :D lalalalalala

Szkoda że Fireplex nie sciągneliście bo nie lubie suki :P

Ale i tak wielkie gratki :) im więcej lvli tym bliżej rooka

Czy członkowie EM wciąż myślą że wygrają?

roXen
03-07-2007, 16:12
Szkoda że Fireplex nie sciągneliście bo nie lubie suki :P

Ale i tak wielkie gratki :) im więcej lvli tym bliżej rooka

Czy członkowie EM wciąż myślą że wygrają?

o jej "gratki gratki" lick lick c(:

Czy ciagle myslisz ze nie jestes retarded posiadajac taki nick ?

Meteon!
03-07-2007, 18:18
pfff ja bym na twoim miejscu teraz uwazal, bo modki maja ip rozdadza i bedzie lipka ;d jezeli nie masz zmiennego ip

HAUHAUAHAUHAUAHAUAHUAHAUAHAUAHUAH

Jedyna 'lipka' jaka jest to Ty...

//Metek.

Neaniver
03-07-2007, 23:33
Kto to jest tym "neutralnym" graczem z Raciborza, ktory ma numer acc Anubis podany swego czasu przez Kicaja? :P

Pan Kracy
03-07-2007, 23:36
Kto to jest tym "neutralnym" graczem z Raciborza, ktory ma numer acc Anubis podany swego czasu przez Kicaja? :P

ja no i co ;p? moge tam wpisać nawet swój acc number ;-) poczekaj tylko edytne profil ;) a o podpisie zapomniałem więc wiesz ;)

edit już gotowe :P

Neaniver
03-07-2007, 23:41
Wiesz, ja nie mam nic przeciwko, to Ty jestes neutralny ;)

Ojciec Dyrektor
04-07-2007, 00:25
Nic nie dało iz Unforgiven z 142165465431651 noobami dołączyło do EM.

Pięknie EM+Unforgiven przegrało open battle na Ankh.
Dużo fragów dla nas, 0 dla EM :D:D:D

Jazda jazd jazda techno techno techno :D :D
Aldora Nasza.

###
ktoś powie że jaram sie po każdym OB itd ale trudno cieszę się z życia :) pozdro B)

edit:
Chosen Ones' Frags 12

Legendios
Jul 03 2007, 23:03:57 CEST Killed at Level 121 by Spliffus
and by Lord Fighterr

Maly Wizak
Jul 03 2007, 22:58:33 CEST Killed at Level 188 by Vasilliev
and by Azka Elvan

Victoris
Jul 03 2007, 22:52:26 CEST Killed at Level 101 by Piechtolot
and by Spliffus

Eleik Roon
Jul 03 2007, 22:51:04 CEST Killed at Level 175 by Nemtor
and by Azka Elvan

Knordah
Jul 03 2007, 23:01:02 CEST Killed at Level 66 by Nemtor
and by Masakrowiec

Redd Xedriand
Jul 03 2007, 22:59:54 CEST Killed at Level 117 by Beloruz
and by Azka Elvan

Brainn
Jul 03 2007, 23:11:15 CEST Killed at Level 178 by Spliffus
and by Azka Elvan

Adolek
Jul 03 2007, 22:51:39 CEST Killed at Level 91 by Nemtor
and by Kirenox

Quf
Jul 03 2007, 23:04:29 CEST Killed at Level 114 by Brollik
and by Eloh Arks

Ron Montegro
Jul 03 2007, 23:00:29 CEST Killed at Level 163 by Erfelur
and by Sauron Ironbeard

Vetheran
Jul 03 2007, 23:03:22 CEST Killed at Level 109 by Nemtor
and by Beloruz

Hupefupe
Jul 03 2007, 23:00:49 CEST Killed at Level 127 by Astra Emen
and by Vasilliev

Eternal March's Frags 0

Toxulo
04-07-2007, 00:30
Padl jeszcze Ron Montegro,Adolek,Knordah i jeszcze pare osob....

Master Szocik
04-07-2007, 00:48
Ma ktoś filmik z ob?:>

Torn Saximercus
04-07-2007, 00:51
@Vagraav
Jest filmik z tego battle?:)

Trelemorele666
04-07-2007, 00:59
Zajebista akcja Panowie :)
Hail Chosen Ones,już wygrywacie we fragach
War Statistics (Eternal March) {132}vs{139} (Co+allies)

Yebro
04-07-2007, 01:15
@Vagraav
Jest filmik z tego battle?:)

Tak, jest :)

BingooCola
04-07-2007, 01:51
Jak widac em nic nie dala glidla Unforgiven xD uehehe za to dała dla Co, bo mają jeszcze więcej fagów i dzięki temu prowadzą już we wojnie :)

Hail

Inwestor
04-07-2007, 04:02
Nie to zebym cos mowil ale mamy 7 fragow na + xDxDxD wogole to one sie nigdy nie liczyly bo i tak zawsze to my wygrywalismy i kazdy to wiedzial ale w sumie to fajnie jak i tutaj prowadzimy i teraz kazdy wie kto jest lepszy :) Pingowanie juz wam nie pomaga bo wiekszosc od nas pozmieniali IP :) update to wogole chyba was pogoszyl wiec elo xD

HAIL CO

Majkell
04-07-2007, 09:28
Theeeeeeee Paaaarty Get Quickly!!!!!!

Hail _ /

chomp
04-07-2007, 10:14
Hail CO!
:D:D:D:D

Xallin
04-07-2007, 12:48
Ladne OB na korzyść CO, ale dziwi mnie jedno :p, dlaczego Nemtor takie smieszne teksty pisal, jakies "NxNDAnd" 8o(<- przyklad, nie pamietam jak to bylo) i rozne inne :p. Pozdro
*Editt
Trelemorele666 - Dzieki ^.- hehe

elmo_us
04-07-2007, 13:24
Biorac przyklad z yntelygentuw z Sharing Ones:

PINGOWALISCIE NAS, MACIE NG, FRAGI SIE NIE LICZA I TAK WYGRYWAMY!

Trelemorele666
04-07-2007, 13:26
Ladne OB na korzyść CO, ale dziwi mnie jedno :p, dlaczego Nemtor takie smieszne teksty pisal, jakies "NxNDAnd" 8o(<- przyklad, nie pamietam jak to bylo) i rozne inne :p. Pozdro

Krzyczał żeby reszta gildii wiedziała gdzie jest :)

Inwestor
04-07-2007, 13:32
Biorac przyklad z yntelygentuw z Sharing Ones:

PINGOWALISCIE NAS, MACIE NG, FRAGI SIE NIE LICZA I TAK WYGRYWAMY!

1. Pingowalismy ? Pokaz przyklad na filmie gdzie ktos od was sie zatrzymal etc. I to wlasnie wy pingowaliscie , bo macie sprzedawce w guildi i nam powiedzial ze nadal to robicie tylko wam nie wychodzi hahahahah
2. Mamy NG ? Na filmie z podkladem tsa sobie mozesz uslyszec ze comba odliczamy na trzy itp, nie to co u was na filmie leci 10 sd naraz w Masakrowca, potem ze wszystkich stron w Friiko palla .... kto tu ma bota ?
3. Tak fragi sie nie licza bo sa to tylko fragi ale niestety to MY wygrywamy a nie wy hahaha

HAIL CO

BingooCola
04-07-2007, 15:28
*Editt
Trelemorele666 - Dzieki ^.- hehe
po to zeby takie glupie osoby jak ty potem o tym mowily :)

1. Pingowalismy ? Pokaz przyklad na filmie gdzie ktos od was sie zatrzymal etc. I to wlasnie wy pingowaliscie , bo macie sprzedawce w guildi i nam powiedzial ze nadal to robicie tylko wam nie wychodzi hahahahah
2. Mamy NG ? Na filmie z podkladem tsa sobie mozesz uslyszec ze comba odliczamy na trzy itp, nie to co u was na filmie leci 10 sd naraz w Masakrowca, potem ze wszystkich stron w Friiko palla .... kto tu ma bota ?
3. Tak fragi sie nie licza bo sa to tylko fragi ale niestety to MY wygrywamy a nie wy hahaha

HAIL CO

prawda prawda ;)

Trelemorele666
04-07-2007, 15:29
Pewnie komendy dla NG, nie wiem nigdy nie uzywalem tego progsa ale mozna sie domyslac.

Co Ty pierdlisz za głupoty.posta wcześniej mówisz że ktoś jest głupi a sam sie tak zachowujesz! szok
jak byś nie wiedział Nemtor zawsze lata pierwszy i wchodzi gdzie sie da.co oznacza że oddala sie od ekipy i musi pokazać gdzie jest

Xallin
04-07-2007, 18:06
*BingooCola
Glupi to mozesz mowic do swoich "kolegow" z podworka, a my chyba nimi nie jestesmy wiec bb.;)

elmo_us
04-07-2007, 19:32
Co Ty pierdlisz za głupoty.posta wcześniej mówisz że ktoś jest głupi a sam sie tak zachowujesz! szok
jak byś nie wiedział Nemtor zawsze lata pierwszy i wchodzi gdzie sie da.co oznacza że oddala sie od ekipy i musi pokazać gdzie jest

Teamspeak, exiva. O wiele latwiejsze metody. Niz krzyczec "SDSDASFJAKDSF" i zajmowac palce kiedy moze potrzebowac sie uhnac badz tez rzucic mwall.

BingooCola
04-07-2007, 20:37
*BingooCola
Glupi to mozesz mowic do swoich "kolegow" z podworka, a my chyba nimi nie jestesmy wiec bb.;)

bede mowic na ciebie jak tylko bede chcial :)

@down
chyba jednak nie ;)

eVo
04-07-2007, 22:07
bede mowic na ciebie jak tylko bede chcial :)

omg wiesz co Ci powiem? ze zachowujesz się jak dzieciak... dziecko które ma najwyżej 8-10 lat a ten txt to jest po porostu żal (nigdy nie używałem tego słowa ale kiedyś trzeba zacząć).... więc może trochę się zastanowisz nad swoimi
wypowiedziami?? ....

Trelemorele666
05-07-2007, 13:46
Zal to Cie matka na obiad wola, czasem na sniadanie. Z tego co zauwazylem to i tak non stop exivujecie nemtora wiec nie pierdol mi farmazonow. I nie mow mi co mam katowac, bo sam z tego co widze boisz sie przyznac kim jestes.
I jeszcze raz powtarzam CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM.

W jedna sekunde jak zacznie pisac farmazony moze zostac trapnietym wiec jest to ewidentnie bzdura.

Zal.pl kurwa, jestes idiota jakich malo ;)

O ta od razu trapniety,exivuja go bo nie krzyczy on co 10 sekund ( nie może)
Ale to bardzo dużo pomaga :) Wy trzymacie sie w kupce i tak padacie :)

Meteon!
05-07-2007, 21:44
Takiego palka co ty masz to ja w 2 tygdnie moge zrobic smieciu buhahah.

Chciales napisac 'wysharowac' w 3 ; ]

//Metek.

Midarth
05-07-2007, 23:42
Chciales napisac 'wysharowac' w 3 ; ]

//Metek.

A jest jakikolwiek sens sharowac cokolwiek z uwagi na stamine? 8 h dziennie expa maximum, 1 czlowiek jest w stanie to spokojnie zrobic.

Master Szocik
06-07-2007, 19:18
Ale tutaj dziś cicho :P

Trelemorele666
07-07-2007, 10:54
Inwestor Zbanowany
Szkoda że nie Elmo :( ( ale na Ciebie też przyjdzie czas )

@up
Chickeny siedzą w PZ to cicho :D

Elvvons
07-07-2007, 13:36
@Up

Watpie, uwazam ze posty napisane przez elmo sa tu na najwyzszym poziomie i bardzo przyjemnie sie je czyta :>

Zreszta wy prezentujecie swoj styl (ZAORAC ZYDA!!11one1!1!!!) a on jest jedna z nielicznych tu osob ktora ma w sobie kulture :)

Pzdr.

Ojciec Dyrektor
07-07-2007, 13:45
@Up

Watpie, uwazam ze posty napisane przez elmo sa tu na najwyzszym poziomie i bardzo przyjemnie sie je czyta :>

Zreszta wy prezentujecie swoj styl (ZAORAC ZYDA!!11one1!1!!!) a on jest jedna z nielicznych tu osob ktora ma w sobie kulture :)

Pzdr.

no wiesz jest też coś takiego jak Free style. Co do Elmo - czy na najwyższym to miałbym duże wątpliwości.

Wojna@

PO ostatnim OB, EM nie ma wogule w Tibi. Bawią się na TS jak i my ;)

Trelemorele666
07-07-2007, 16:56
@Up

Pzdr.
LOL przyjemnie? praktycznie w każdym poście jest full wulgaryzmów :)
Zastanów sie co mówisz

tibiaplayer
08-07-2007, 00:23
LOL przyjemnie? praktycznie w każdym poście jest full wulgaryzmów :)
Zastanów sie co mówisz

full wylgaryzmow ktore wymuszal Inwestor swoja glupota.

WiErT@rK@_Ud@RoVa
08-07-2007, 11:30
Z tego co widzę to ze 100% piszących w tym topicu może z 10% ma odrobine kultury. Róbcie tak dalej a znowu zamkną temat i reszta forum będzie miała z was polew bo nie umiecie normalnie dyskutowac na temat wojny tylko jak małe dzieciaczki :)

Sid Domestos
08-07-2007, 11:39
Estrella Aline
Jul 07 2007, 20:57:39 CEST Killed at Level 120 by Sir Croy and by Friiko Pall
GZ :)

BingooCola
10-07-2007, 16:08
Jednym słowem em sie zdołowało ;'(

edit:

@down

Nic nowego :o

Dark_ShEp
10-07-2007, 16:13
Noobchary ludzi z aldory w wojnie na furorze > all

JogobellaII
10-07-2007, 23:30
CO die please

Majkell
12-07-2007, 12:22
Cooo Rulez Sobie Expi Tryryry

Sid Domestos
13-07-2007, 16:30
Avitarr
Jul 13 2007, 05:47:08 CEST Killed at Level 83 by Sir Croy and by a dragon lord
;]

@Edit
I jeszcze jeden frag
Xrio Iguin

Jul 15 2007, 23:54:51 CEST Killed at Level 113 by Gerrell and by Lady Galfi

Inz
17-07-2007, 13:04
Jestem za CO, mam rl ziomków w CO i..?

150+ u*******a 20lvla na fraga bo sam sie wjebal na resp..HAIL PA

Wątpie w was coraz bardziej,....

JHolger
19-07-2007, 13:08
Elril
Jul 19 2007, 11:11:31 CEST Killed at Level 127 by Benny Bonge
and by Xexran

Co by nie było bedzie bardzo miło...

Hail EM _/

Sid Domestos
19-07-2007, 16:35
O.o czyli jednak jeszcze ktos sie loguje na Aldore ;d GZ :)

Ojciec Dyrektor
19-07-2007, 16:40
ty się tak nie ciesz "kozaczku" ... zobaczymy co będzie dziś o 18 8o8o8o8o

Ancient900
19-07-2007, 19:46

Czyżby jakieś open battle? :>

Sid Domestos
20-07-2007, 12:35
Opena chyba nie bylo, bo nikt nie padl. CO zaczyna sie obijac
Eleik Roon +569,044
Benny Bonge +505,944
Ares Deathbringer +1,288,849

JHolger
20-07-2007, 19:04

o godzinie 18 zaczelismy expic... dokladne dane podal Sid Domestos.

Dziekuje za uwage.!!

paatix
21-07-2007, 18:47
http://i143.photobucket.com/albums/r124/Evil-Lorian/elril.jpg

GZ ^^

Master Szocik
22-07-2007, 17:30
Kogo tam leja bo nie widzę?

LaresCotton
22-07-2007, 17:44
"elril.jpg" myslenie nie boli

Makaveli Tha Don
22-07-2007, 17:47
Ma ktos moze jakies filmiki (rec) z fragami z wojny?:confused: Chodzi mi o te nowsze fragi.

Ojciec Dyrektor
22-07-2007, 22:43
Kochanie, popatrz w dział: filmy. Opcja szukaj też nie boli ....

BingooCola
22-07-2007, 23:31
Makaveli znowu wracasz ze swoją głupotą?

elmo_us
25-07-2007, 18:41
http://i62.photobucket.com/albums/h116/Stggy/sauron.jpg?t=1185377493
http://s62.photobucket.com/albums/h116/Stggy/?action=view&current=ping.jpg

aha-aha...

kl0su
25-07-2007, 19:47
Victoris
"Nigdy mi nie spadnie 100 lvl"

dziekuje za kase i runki

Master Szocik
26-07-2007, 01:49
Co on blessów nie miał?

kl0su
26-07-2007, 09:13
Blessów nie miał, natomiast w bp mial 50k....

Master Szocik
26-07-2007, 12:14
Lool xDDDDDDDDD

Pan Kracy
29-07-2007, 01:30
Hmmm nikt nic nie pisze to ja napisze :D

na aldorze na razie spokój niektórzy expia a inni siedzą w pz :D

Pozdro dla wszytskich ;)

Nietypowy
31-07-2007, 10:21
Dragon Lair w Venore zajęte przez CO xD ... 71 ek Rs stoi na drodze ;]
Pytam sie Go do kiedy zajęte a on " do końca wakacji " xp hah Ostr Ostro :P
Pzdr

elmo_us
31-07-2007, 21:55
Dragon Lair w Venore zajęte przez CO xD ... 71 ek Rs stoi na drodze ;]
Pytam sie Go do kiedy zajęte a on " do końca wakacji " xp hah Ostr Ostro :P
Pzdr
Dzieki ze przypomniales, mialem to juz dawno zglosic na game master forum.

eVo
31-07-2007, 22:20
Dzieki ze przypomniales, mialem to juz dawno zglosic na game master forum.

i mam takie 1 pytanko?
i niby co napiszesz na tym forum? ze d-lair jest zajęty.. i nie pozwalają Ci expić?:| przecież to nawet śmiesznie brzmi ;o

Meteon!
01-08-2007, 00:04
i mam takie 1 pytanko?
i niby co napiszesz na tym forum? ze d-lair jest zajęty.. i nie pozwalają Ci expić?:| przecież to nawet śmiesznie brzmi ;o

Debil.....

//Metek.

JHolger
01-08-2007, 08:41
Debil.....

//Metek.

Trafne okreslenie :)

Dziabag Knight

Jul 31 2007, 15:55:06 CEST Killed at Level 148 by
Ares Deathbringer and by Leison

+ Jedna osoba z CO zaplacila i wyszla z wojny (Catleen).

Hail EM _/

Nietypowy
01-08-2007, 10:15
Co do dragon Lair... CO sobie je zajmuje... Śmieszne ... A jest wojna i EM nic nie robi? ;> ... EM ma noob chary niezłe niech wpadnie tam ;] ... CO kozakuje a EM ? ... Ehh
EM go go :)

BingooCola
01-08-2007, 11:52
@up
jak już to kozaczy a nie 'kozakuje' haha :D

Nietypowy
02-08-2007, 18:47
@Up
Musiał ktoś coś napisać bezsensu i sie wciąć bo jak nie to to nie byłby temat o Aldorze ... omg
pzdr

wrogonastawiony
03-08-2007, 10:22
i mam takie 1 pytanko?

Za blokowanie drogi o szerokosci 1sqm ? Domysl sie co jak go GM przytnie ;p

BingooCola
03-08-2007, 14:18
@Up
Musiał ktoś coś napisać bezsensu i sie wciąć bo jak nie to to nie byłby temat o Aldorze ... omg
pzdr
Bez sensu są twoje głupie posty z błędami :) :*

elmo_us
03-08-2007, 15:27
Friiko pall

Aug 03 2007, 09:56:44 CEST Killed at Level 155 by Redd Xedriand
and by Kod Scorpion

Modus
04-08-2007, 19:20
Za blokowanie drogi o szerokosci 1sqm ? Domysl sie co jak go GM przytnie ;p

Jezeli nie blokuje on wejsca do pz ani drogi do questa i mozna go zabic to gm nic tu nie zrobi

elmo_us
05-08-2007, 14:06
Jezeli nie blokuje on wejsca do pz ani drogi do questa i mozna go zabic to gm nic tu nie zrobi

Abusing game weakness.
Stoi na drodze o szerokosci 1sqm i trzyma za soba parcele zeby nie dalo sie go przepchac.

Aldruhn of Aldora
05-08-2007, 17:10
Abusing game weakness.
Stoi na drodze o szerokosci 1sqm i trzyma za soba parcele zeby nie dalo sie go przepchac.

ALe mozna go zabic. W tym wypadku nie dostanie banna. Uwierz ze co jak co ale Tibia Rules znam doskonale;)

elmo_us
05-08-2007, 17:12
ALe mozna go zabic. W tym wypadku nie dostanie banna. Uwierz ze co jak co ale Tibia Rules znam doskonale;)

Dodaj ze sie do nich niezabardzo stosujesz. Sadze jednak ze w tym wypadku nie masz racji. O czywiscie moge sie mylic. Prawdopodobnie bedzie to zalezalo od GM'a. Jak cos wystawcie swojego noobchara tam i sie przekonamy;_

Ojciec Dyrektor
07-08-2007, 01:47
Ehmmm .... hmmm:

Anubis Woman:

Aug 07 2007, 00:21:56 CEST Killed at Level 178 by Piechtolot
and by Zosimow

Adolek:

Aug 07 2007, 00:23:03 CEST Killed at Level 91 by Gerrell
and by Friiko Pall

i poza fragiem ... Victoris:

Aug 07 2007, 00:25:42 CEST Died at Level 98 by a hydra

Hacked Kirenox: (tylko nie zaprzeczać, nie mówie ze przez EM ale hacked.) <--- joke xD

Aug 07 2007, 00:20:51 CEST Killed at Level 140 by Redd Xedriand
and by Victoris

Neaniver
07-08-2007, 04:33
Chujemujedzikieweze, Victoris tez hacked.

JHolger
08-08-2007, 03:45
Ehmmm .... hmmm:

........

Hacked Kirenox: (tylko nie zaprzeczać, nie mówie ze przez EM ale hacked.) <--- joke xD

Aug 07 2007, 00:20:51 CEST Killed at Level 140 by Redd Xedriand
and by Victoris

Dziwi mnie jedno, czemu haker nie rookuje waszych postaci?? Za kazdym razem jak jest hack to padaja od nas albo tylko znikaja im itemy z domku? Moze tak jak bylo w przypadku Erfelura I Astry~ ?? Sami hakneliscie swoich wyczysciliscie ich z kasy a potem kupili postacie za pol darmo.

elmo_us
10-08-2007, 14:35
Kirenox

Aug 10 2007, 13:04:04 CEST Killed at Level 140 by Quf

Solofrag:)

Ojciec Dyrektor
10-08-2007, 15:50
Jaki solo frag ? co Ty gadasz ? Weź weź .... zapomniałeś dodać + ping ;)

JHolger
10-08-2007, 16:10
Jaki solo frag ? co Ty gadasz ? Weź weź .... zapomniałeś dodać + ping ;)

Jasne nie dosc ze mial hacka i złamana reke to jeszcze ktos go pingowal.

Meteon!
10-08-2007, 16:41
I byl pijany/nacpany :D

//Metek.

JHolger
10-08-2007, 17:34
I byl pijany/nacpany :D

//Metek.

Zawsze jest jakas wymowka, My jakos nie szukalismy wymowki przegrywajac kilka OB z rzedu, tylko wzielismy sie za siebie i walczymy.

Aldruhn of Aldora
10-08-2007, 20:33
Nie byl spingowany. Dal X loga na demonach liczac ze padnie od potworow bo nie mial szans sam na 20. Quf byl tam pierwszy wiec sam go zabil, zabraklo paru sekund i wylogowalo by go :p

elmo_us
10-08-2007, 21:10
Nie byl spingowany. Dal X loga na demonach liczac ze padnie od potworow bo nie mial szans sam na 20. Quf byl tam pierwszy wiec sam go zabil, zabraklo paru sekund i wylogowalo by go :p

JEZU ROBIE SCREENSHOTA ALDRUHN 1 RAZ W ZYCIU POWIEDZIAL PRAWDE!

inwestor.
10-08-2007, 22:30
Jezeli sie zgadzasz z aldruhnem to znaczy ze Ty klamiesz. Bo mowiles ze to byl solo frag a jezeli on dal X loga a Quf go wtedy bil to zadne mi solo ... -.-

Meteon!
10-08-2007, 22:30
Zawsze jest jakas wymowka, My jakos nie szukalismy wymowki przegrywajac kilka OB z rzedu, tylko wzielismy sie za siebie i walczymy.

Wiem, moj post byl ironia.

//Metek.

elmo_us
11-08-2007, 14:06
Jezeli sie zgadzasz z aldruhnem to znaczy ze Ty klamiesz. Bo mowiles ze to byl solo frag a jezeli on dal X loga a Quf go wtedy bil to zadne mi solo ... -.-

O stary niezla mi filozofia, jestem klamca bo zgadzam sie z kims kto mowi prawde, nie no bajka.... <- Czujesz ironie?
Niewazne sa okolicznosci, jedna osoba zabila jedna osoba, co w tibi zwane jest solofragiem. Do tego byl on jak najbardziej uczciwy.

inwestor.
11-08-2007, 18:32
Moze i tak byl to solo frag ale napewno nie byl uczciwy

elo

elmo_us
11-08-2007, 18:55
Moze i tak byl to solo frag ale napewno nie byl uczciwy

elo

Trzeba bylo exita dawac? Czlowieku zastanow sie.

Zreszta jak bym chcial sie przyczepic. To jedyne co w tym bylo nieuczciwego to exit Kirenoxa. Jest to system ktory w razie kicka,awarii proda czy czegokolwiek, wyrzuca cie po minucie czy jakos tak (nie dokonca pamietam) z gry. I uzywanie exita do wlasnych korzysci (czyt. nie zostania zabitym). Czyli typowy "abusing game weakness" a jak wiesz jest to wbrew tibia rules i mozna dostac bana. I niech mi tu aldruhn nie pierdoli ze nie mam racji.

Aldruhn of Aldora
12-08-2007, 03:30
Trzeba bylo exita dawac? Czlowieku zastanow sie.

Zreszta jak bym chcial sie przyczepic. To jedyne co w tym bylo nieuczciwego to exit Kirenoxa. Jest to system ktory w razie kicka,awarii proda czy czegokolwiek, wyrzuca cie po minucie czy jakos tak (nie dokonca pamietam) z gry. I uzywanie exita do wlasnych korzysci (czyt. nie zostania zabitym). Czyli typowy "abusing game weakness" a jak wiesz jest to wbrew tibia rules i mozna dostac bana. I niech mi tu aldruhn nie pierdoli ze nie mam racji.

Nie masz :)

elmo_us
12-08-2007, 10:18
Nie masz :)

Naprawde nie mam zamiaru znowu sie z toba wyklucac, taki z ciebie dobry tutor ze uzywasz NG i raportujesz posty tylko swoich wrogow.

JHolger
13-08-2007, 12:59
Hmm, to chyba jakas plaga ale ludzie masowo uciekaja z CO/BoD.

Zaczelo sie od Catleen, pozniej Spliffus+Tyrrain, Baldin Ironbeard, Danayen Del'Impro, Adra'Xiu, Datler, Marggoth.

Jesli ktos jeszcze by chcial dolaczyc do tej grupki wystarczy dac znac jednemu z nas, wszystko jest do naprawienia :)

Dziwi mnie jedno twierdza ze wygrali prawie wojne a placa nam za wolnac?

Od nas odszedl Brainn.

Btw. zapomnial bym o fragu roku, ech te dark monki :P
Sir Haxel
Aug 11 2007, 13:55:40 CEST Died at Level 108 by a dark monk
-1,997,791 = - 4 lvle

Ankel
13-08-2007, 15:21
Hmm, to chyba jakas plaga ale ludzie masowo uciekaja z CO/BoD.

Zaczelo sie od Catleen, pozniej Spliffus+Tyrrain, Baldin Ironbeard, Danayen Del'Impro, Adra'Xiu, Datler, Marggoth.

Jesli ktos jeszcze by chcial dolaczyc do tej grupki wystarczy dac znac jednemu z nas, wszystko jest do naprawienia :)

Dziwi mnie jedno twierdza ze wygrali prawie wojne a placa nam za wolnac?

Bez obrazy,powiedz mi kto z tych ludzi co sie wyplacili walczyl?Tyrrain co ma nowego ownera albo Spliffus ktory dawal pass zeby nim grali nigdy sam nie walczyl moze kilka razy....Danayen co tylko potrafi narzekac,Catleen ktora nigdy nie byla na tsie tak samo Marggoth.Powiedz mi czy ktos sie wyplacil kto walczyl,Ci co sie wyplacili to pionki,przykro ze musze tak mowic o ludziach co byli razem ze mna w guildi.

JHolger
13-08-2007, 17:14
Bez obrazy,powiedz mi kto z tych ludzi co sie wyplacili walczyl?Tyrrain co ma nowego ownera albo Spliffus ktory dawal pass zeby nim grali nigdy sam nie walczyl moze kilka razy....Danayen co tylko potrafi narzekac,Catleen ktora nigdy nie byla na tsie tak samo Marggoth.Powiedz mi czy ktos sie wyplacil kto walczyl,Ci co sie wyplacili to pionki,przykro ze musze tak mowic o ludziach co byli razem ze mna w guildi.

Z tego co pamietam kazda z tych osob, moze za wyjatkiem Catleen, wlaczyla jak nie na OB to na sneak atakch, ale dla ciebie to mnoga byc pionki, tak jak dla Nemtora wszyscy jestescie pionkami, predzej czy pozniej obudzisz sie z reka w nocniku i bedzie juz za pozno.

Ojciec Dyrektor
13-08-2007, 18:58
Z tego co pamietam kazda z tych osob, moze za wyjatkiem Catleen, wlaczyla jak nie na OB to na sneak atakch, ale dla ciebie to mnoga byc pionki, tak jak dla Nemtora wszyscy jestescie pionkami, predzej czy pozniej obudzisz sie z reka w nocniku i bedzie juz za pozno.

Kolego ,... ale to nie byli tak ważni, udzielający, mający taką pozycje ludzie jak u was Brainn ... ;)

inwestor.
13-08-2007, 20:39
Sorry z tych wszystkich ludzi to tylko spliffus cos znaczyl bo biegalo sie jego charem na ob a reszta to chyba smienszy jestes ... nie zal mi ich ze wyszli bo nic nie robili to ze marggot byl na 1 sneaku to wow, zal mi tylko ze dostaliscie kase bo juz tam cieplo mieliscie

JHolger
13-08-2007, 22:09
Kolego ,... ale to nie byli tak ważni, udzielający, mający taką pozycje ludzie jak u was Brainn ... ;)

Kolegów to sobie szukaj u siebie..., zaplacil to jego sprawa, jak ktos sie godzi na takie warunki jak zaoferowaliscie to chyba nie jest w pełni sprawny umysłowo (Hail Deer Hunt).

@Inwestor, Ankel
Milo nam ze nie bluzgacie na nas ujawniajac sie, beda miejsze paymenty, kto wie czy pod jedym z tych ników nie kryje sie osoba ktora zaplacila juz albo szykuje kase na paymenta.

Sram na to co napiszecie, piszac anonimowo i podajac sie za kogos kim nie jestescie, jestescie jak 10 letnie brazuki siedace w Carlin.

Inz
13-08-2007, 22:51
69pallek z najgorsza ranga w EM a ma najwiecej do powiedzenia...Tak samo inwestor który kryje swoj 13lvl...

Zal..

Pan Kracy
13-08-2007, 23:07
69pallek bo dużo sie udziela reszta leje na forum-owe spamy, a co do inwestora to nie wiem kto to ;P

Pozdro

Neaniver
13-08-2007, 23:22
tak wszyscy leja na forumowe spamy, ze wiele osob ginie za napisane swoje opinie (vide Denoya aka Dennoxa~).

Meteon!
14-08-2007, 00:27
@2up.

Racja.
Bo Ci ludzie nie wiedza chyba jeszcze, ze to tylko pierdolona pixelowata gra ;\

@Anonimup.

Kolejny 'cawboy' klawiatury.

//Metek.

Ojciec Dyrektor
14-08-2007, 00:28
Milo nam ze nie bluzgacie na nas ujawniajac sie, beda miejsze paymenty, kto wie czy pod jedym z tych ników nie kryje sie osoba ktora zaplacila juz albo szykuje kase na paymenta.

Sram na to co napiszecie, piszac anonimowo i podajac sie za kogos kim nie jestescie, jestescie jak 10 letnie brazuki siedace w Carlin.

Bądź, cicho ... ŻAL.PL wątpie aby ktoś robił to co napisałeś.

Co do dziś ( niektórzy wiedzą)

ŻAL.PL

Yebro
14-08-2007, 00:40
Neaniver weź lepiej wyjdź z tego forum. Dałeś se w avatara zdjęcie ze starym i myślisz ze sie upodobnisz do reszty lamusów z twojej Żydowskiej gildii?

Cieszycie dupkę bo zapłaciło wam kilka osób które i tak nie brały czynnego udziału w wojnie. Możecie już zakładać postacie na innych serwerach bo CO was spali w piecach.

NARTA ŻYDZIE.

JHolger
14-08-2007, 11:37
Neaniver weź lepiej wyjdź z tego forum. Dałeś se w avatara zdjęcie ze starym i myślisz ze sie upodobnisz do reszty lamusów z twojej Żydowskiej gildii?

Cieszycie dupkę bo zapłaciło wam kilka osób które i tak nie brały czynnego udziału w wojnie. Możecie już zakładać postacie na innych serwerach bo CO was spali w piecach.

NARTA ŻYDZIE.

Narazie to sami sie palicie w wlasnym piecu.

Ghetti

Aug 14 2007, 08:56:30 CEST Killed at Level 100 by Garudumon
and by Gidemor Zulf

Pan Kracy
14-08-2007, 12:03
Narazie to sami sie palicie w wlasnym piecu.

Ghetti

Aug 14 2007, 08:56:30 CEST Killed at Level 100 by Garudumon
and by Gidemor Zulf

nice frag :O może ktos wie co sie stalo i czy tych noobkow bylo wiecej czy we 2 go pojechali ?

Ankel
14-08-2007, 12:19
nice frag :O może ktos wie co sie stalo i czy tych noobkow bylo wiecej czy we 2 go pojechali ?

Mage bomb rox?

JHolger
14-08-2007, 13:00

Zpingowalismy go a potem mage bomb :)

elmo_us
14-08-2007, 14:53
Zpingowalismy go a potem mage bomb :)

+mial zlamana reke, byl najarany (pijany pewnie tez) i robil sobie wlasnie obiad wiec nie bylo go przy kompie. Wogole to jestesmy nie fer ze biedaga zabilismy.

@Yebro i Investor

Typowe z was "polaczki" wiecie o tym. Wlasnie przez takich jak wy wstydze sie czasem na aldorze przyznac do swojej narodowosci.

Mihash
14-08-2007, 21:27
Jezeli powiesz ze nie (JHolger i elmo~) to wtedy sam se odpowiesz na pytanie jak jestes wielkim debilem (bo co to za czlowiek wie ze tak jaest, i sam sobie wmawia i nam na forum ze tego nie robi?chyba cos nie tak ze soba)
Może Vu'xiu udzieli ci odpowiedzi.

Coraz to nowe sztuczki, tylko to was ratuje.
I to mówi członek gildii, która dała swoje chary Vision żeby wygrywali za nich open battle.

Niech kazdy wie w jaki sposob zdobywacie fragi.
W taki, do jakiego zostaliśmy zmuszeni.

Odrazu pewnie bedziecie sie wypierac ale to normalne, gdybym robil to samo tez bym sie wypieral ale nie jestem takim zydem jak wy
Skoro robiłbyś to samo, to o co masz pretensje? O to że jesteśmy na tej wojnie w cholernie gorszej pozycji od was?

elmo_us
15-08-2007, 12:26
Buhahaha ale teraz dojebales. Po 1 wedlug mnie to nie jest zadna sztuczka a nawet jak jest to po 2 EM tez takie tricki stosuje ze daje chary innym ludziom, po 3 Vision ani razu nie wygralo dla nas OB, maxymalnie co zrobili to pomogli nam -.-

elo

Nikt spoza gildi nie ma passow do naszych charow.

A ty inwestor jestes glupi jak but az czlowiek zaczyna glosowac za aborcja i eutanazja jak widzi sie twoje wypowiedzi. Nie stac Cie na normalna kulturalna rozmowe. Co 2 post zaprzeczasz sam sobie a za przecinek uzywasz slowa:debil. + do tego ukrywasz sie jak jakis jebany konfident.
Idz ty wpizdu. I nie mow do mnie dzieciaku puki nie bedziesz mial dowodu osobistego w portfelu.

elmo_us
15-08-2007, 13:18
Na takich ludzi jak ty w Opolu mowi sie: Dziecko wojny i rozpaczy.
Nie odpowiem na zadne z twoich pytan bo znam juz twoja odpowiedz ktora bedzie wygladala jak kazdy twoj post: "zbluzgac i byc zadowolonym z siebie".
Glupie dziecko.

JHolger
15-08-2007, 14:38
.....Co to jakis obowiazek ze mam kurwa mowic kim jestem ? Tak jest w regulaminie ? Nie bedziesz mi mowil co mam robic.......

Twoja wypowiedz dowodzi temu czo wszyscy wiedza, piszesz anonimowo bo planujesz sie wyplacic z wojny, i nie chcesz zebysmy wiedzieli kim jestes. Jestes poprostu szczylem ktory wstydzie sie przyznac kim jest, wstydzisz sie tego kim jestes czy swojej gildi?

Btw.

Dziabag Knight killed at Level 147 by Magic Matte

Pusiek1111
15-08-2007, 19:08
http://img133.imageshack.us/img133/8052/benyhg0.png

1 zdanie.... CO to pierdoleni rasiści =)

elmo_us
15-08-2007, 19:31
<sarkazm>Tak inwestor wszyscy Ci zazdroszcza jestes super elo i wogole mega spoko. Tak tak wiemy wiemy to my jestesmy debilamy wiemy wiemy, tak tak chcemy wiedziec kim jestes bo Ci zazdroscimy. Nie no ale z nas debile... </sarkazm>

@Pusiek

Powiem Ci ze mnie akurat to zdjecie smieszy:)

Pusiek1111
15-08-2007, 22:46
@Pusiek

Powiem Ci ze mnie akurat to zdjecie smieszy:)

No mnie też śmieszy.... tylko na aldorze słyszę "jebać żydów itp.."

JHolger
15-08-2007, 22:53
No mnie też śmieszy.... tylko na aldorze słyszę "jebać żydów itp.."

No tak zostali wychowani przez rodziców, bo poglady tego typu sie wynosi z domu.

Wacuś Hydraulik
16-08-2007, 01:33
dobre :d jazda ;P

Wacuś Hydraulik
16-08-2007, 01:36
komputer mi sie zawiesił: post do kasacji

Ojciec Dyrektor
16-08-2007, 01:37
Hmm... ciekawe kto to zrobił :p ??

Pyro Aris
16-08-2007, 07:21
mam male pytanko

czy ktos wie kto to jest ten koles ,co mowi 'zamknac mordy' (jakos tak) z takim smiesznym glosem ?

http://pl.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw

?

BingooCola
16-08-2007, 22:14
mam male pytanko

czy ktos wie kto to jest ten koles ,co mowi 'zamknac mordy' (jakos tak) z takim smiesznym glosem ?

http://pl.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw

?

Aldruhn ;p

inwestor.
16-08-2007, 22:24
Aldruhn ;p

Oj chyba nie :)

BingooCola
17-08-2007, 00:23
Oj chyba nie :)
Mylisz sie :)

elmo_us
17-08-2007, 16:15
CO/BoD frags
Royal Suchy
Aug 17 2007, 13:49:57 CEST Killed at Level 142 by Nemtor and by Piechtolot

Leison
Aug 17 2007, 13:47:06 CEST Killed at Level 130 by Gloomy Chooper and by Sauron Ironbeard

Benny Bonge
Aug 17 2007, 14:20:29 CEST Killed at Level 144 by Sir Croy and by Piechtolot

Maly Wizak
Aug 17 2007, 14:11:05 CEST Killed at Level 187 by Nemtor
and by Zosimow

Joolzor
Aug 17 2007, 13:45:51 CEST Killed at Level 103 by Masakrowiec and by Sauron Ironbeard

Piromann
Aug 17 2007, 13:45:51 CEST Killed at Level 103 by Masakrowiec and by Sauron Ironbeard

Mavadoni
Aug 17 2007, 13:48:01 CEST Killed at Level 147 by Masakrowiec

Eternal March frags

Astra Emen
Aug 17 2007, 13:45:18 CEST Killed at Level 131 by Leison and by Maly wizak

Sir Eligos
Aug 17 2007, 13:36:45 CEST Killed at Level 105 by Ron Montegro and by Ithilid

Binovek
Aug 17 2007, 13:46:51 CEST Killed at Level 101 by Benny Bonge

No coz bywalo gorzej i bywalo lepiej. GG fight.

Ter
17-08-2007, 18:22
Heh. Jak zwykle w dupe od CO dostaliście :p

borzydar
17-08-2007, 18:46
CO/BoD frags
Royal Suchy
Aug 17 2007, 13:49:57 CEST Killed at Level 142 by Nemtor and by Piechtolot

Leison
Aug 17 2007, 13:47:06 CEST Killed at Level 130 by Gloomy Chooper and by Sauron Ironbeard

Benny Bonge
Aug 17 2007, 14:20:29 CEST Killed at Level 144 by Sir Croy and by Piechtolot

Maly Wizak
Aug 17 2007, 14:11:05 CEST Killed at Level 187 by Nemtor
and by Zosimow

Joolzor

Piromann

Mavadoni
Aug 17 2007, 13:48:01 CEST Killed at Level 147 by Masakrowiec

Eternal March frags

Astra Emen
Aug 17 2007, 13:45:18 CEST Killed at Level 131 by Leison and by Maly wizak

Sir Eligos
Aug 17 2007, 13:36:45 CEST Killed at Level 105 by Ron Montegro and by Ithilid

Binovek
Aug 17 2007, 13:46:51 CEST Killed at Level 101 by Benny Bonge

No coz bywalo gorzej i bywalo lepiej. GG fight.

jeszcze gdyby ci sie chcialo samemu to napisac to looz, a nie tlyko kopiowac z tibi.com, do tego z bledem żal

Van ent
17-08-2007, 19:02
Heh. Jak zwykle w dupe od CO dostaliście
Ja nie jestem za nikim ale takie komentarze nie wiem po co sa -,-
wyszli walczyc juz za to nalezy im sie jakis szacunek i nawet zdobyli 3 fragi co ostatnio im sie rzadko zdazalo...

jeszcze gdyby ci sie chcialo samemu to napisac to looz, a nie tlyko kopiowac z tibi.com, do tego z bledem żal

jaki ziomek -,- a ty bys to pisal od nowa??hahaha widzisz on jest na tyle inteligentny ze se to skopiowal i zaoszczedzil pracy :D ale sa wlasnie tacy jak ty co do wszystkiego musza sie przyczepic to jest dopiero zal jak to ty napisales(sory ze nie bylem orginalny:baby:):D:p 8o

elmo_us
17-08-2007, 20:12

Nie no stary, zmarnuje 10minut zeby kazdego fraga wypisac po kolei wlasnorecznie.
Rusz glowa okey? Nawet inwestor nie jest taki glupi.

BingooCola
17-08-2007, 21:47
Jestem czlonkiem CO, ponadto bylem na tym OB na tsie i wiem ze nie byl to aldruhn kurwa ... chcesz sie zalozyc ?

PS. Aldruhn wogole prawie przez mic nie mowi a co dopiero bedzie krzyczal zeby zamknac mordy -.-

PS2. Ladna akcja, ladnie ze dla nas xd

Rozumiem juz elma i całą reszte ty naprawde jestes jakis pipierdolony....
nie ma co sie klucic z debilem

Master Szocik
18-08-2007, 02:00
Ma ktoś może filmik?:>

Pan Kracy
18-08-2007, 13:29
Ma ktoś może filmik?:>

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144388

filmik już znajduje się w dziale Filmy. pozdro :D

BingooCola
21-08-2007, 14:16
Sebastian??

BingooCola
21-08-2007, 23:25
Nie znam realnego glosu Aldruhna, lecz zamknac mordy, nie ma czasu na 100% nie mowi on, poniewaz przy klepaniu Eliego, ten sam glos mowi, "Aldruhn ma pinga" :)
No i sekunde przed tym aldruhn mówi 'pingują mnie'
@inwestor@spayker
Nie będę sie z wami kłucił :) macie racje niech wam bedzie myle sie zwracam honor.

btw. jestem żalem i w ogole lamą juz wam pasuje?

SpAyKeR
21-08-2007, 23:38
@BingooCola
Hehe, ja nic takiego nie powiedziałem jak żeś sie sam tak określił, po prostu mówie Ci, że to nie głos aldruhna bo ja jestem z miasta tego gdzie gra aldruhn i widze go codziennie i gadam z nim, więc wiem jaki on ma głos ;] Poza tym na aldruhnie jest 2 ownerów ;p Pozdro

Sid Domestos
22-08-2007, 12:38
Shirit Iron
Aug 21 2007, 15:50:47 CEST Killed at Level 139 by Redd Xedriand and by Smuulaan
Gz :)

Ojciec Dyrektor
23-08-2007, 14:04
Next one ...

Shael Elvenwood

Aug 23 2007, 08:04:25 CEST Killed at Level 156 by Piechtolot
and by Scaltoris

... nie żeby padł jak noob xD

###
prośba do Was możecie już tu nie spamować ?

Master Szocik
23-08-2007, 22:38
Najlepiej zróbcie sobie temat KŁÓTNIE i sie tam wyzywajcie bo to nie na temat jest :)

Aversin
25-08-2007, 10:23
Przypominam, że nazwa działu w jakim znajduje się ten temat to "Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=117)" a nie "Kłótnie pomiędzy użytkownikami". Zanim ktokolwiek z was napisze tutaj następnego posta, lepiej niech się dobrze zastanowi, czy jego post będzie związany z tematyką działu.

inweestor
31-08-2007, 17:19
No wiec dzisiaj kiedy Em zrobilo mass loga po Friiko palla byla to okazja dla nas pobawic sie troche. Najpierw troche w dupe ale koncowy wynik to 9:5 dla nas

fragi w tym temacie

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1481665

elo Hail CO

Ojciec Dyrektor
31-08-2007, 18:38
Kurde prawie miałem fraga na Mavadonim :P NO ładnie było ;D

Master Szocik
31-08-2007, 20:49
Jest filmik może?:>

Pan Kracy
01-09-2007, 00:06
Jest filmik może?:>

kurde jak wchodziłem na Wydarzenia ze światów zobaczyłem Aldora i że ostatni posta napisał Master szocik wiedząc że było OB założyłem się z kuzynem o 10 zł że napiszesz czy ma ktoś filmik! i co WYGRAŁEM! dzięki ;*

no OB było niezłe :D

Sid Domestos
01-09-2007, 00:34
Royal Suchy
Aug 31 2007, 14:44:14 CEST Killed at Level 141 by Ghetti
Elrond Tria
Aug 31 2007, 14:35:33 CEST Killed at Level 102 by Masakrowiec and by Astra Emen
Mavadoni
Aug 31 2007, 14:45:17 CEST Killed at Level 146 by Shirit Iron and by Pali Lonco
Redd Xedriand
Aug 31 2007, 14:43:27 CEST Killed at Level 118 by Masakrowiec and by Erfelur
Anubis Woman
Aug 31 2007, 14:43:36 CEST Killed at Level 177 by Kirenox
Ithilid
Aug 31 2007, 14:40:14 CEST Killed at Level 139 by Aldruhn and by Kirenox
Noiry
Aug 31 2007, 14:16:59 CEST Killed at Level 95 by Masakrowiec
Timo Deathbringer
Aug 31 2007, 13:38:58 CEST Killed at Level 105 by Piechtolot
Rivitor'Rain
Aug 31 2007, 14:44:38 CEST Killed at Level 132 by Nemtor

Gloomy Chooper
Aug 31 2007, 13:56:31 CEST Killed at Level 140 by Ron Montegro and by Noiry
Friiko Pall
Aug 31 2007, 13:49:50 CEST Killed at Level 157 by Redd Xedriand and by Royal Suchy
Sauron Ironbeard
Aug 31 2007, 13:39:47 CEST Killed at Level 126 by Redd Xedriand (I godzine temu padl na dragu :P)
Sir Croy
Aug 31 2007, 14:19:30 CEST Killed at Level 156 by Redd Xedriand and by Piromann
Scaltoris
Aug 31 2007, 14:36:54 CEST Killed at Level 104 by Redd Xedriand and by Mavadoni (I godzine temu padl na hydrze :P)

Dla tych, co mowia, ze Nemtor wbija same fragi. Dzisiaj wbil tylko jednego :P

Master Szocik
01-09-2007, 00:40
kurde jak wchodziłem na Wydarzenia ze światów zobaczyłem Aldora i że ostatni posta napisał Master szocik wiedząc że było OB założyłem się z kuzynem o 10 zł że napiszesz czy ma ktoś filmik! i co WYGRAŁEM! dzięki ;*

no OB było niezłe :D

Hehehe.
Za to że wygrałeś musisz postawić mi piwo :P

BingooCola
01-09-2007, 00:53
Gratz dla EM że wbili aż 5 fragi!! :)

JHolger
01-09-2007, 10:51
4x Red~ Hail buchamy buchamy :)

Piekna walka do konca...

Hail EM _/

inweestor
01-09-2007, 15:39
Gratz dla EM że wbili aż 5 fragi!! :)

Yyy chyba 5 fragów a nie fragi :)

PS. a ja prawie rivitora zajebalem ale wojtek byl lepszy :(

Ancient900
01-09-2007, 15:53
Łał wkońcu coś się dzieje:)
oby tak dalej o/

BingooCola
01-09-2007, 17:17
Yyy chyba 5 fragów a nie fragi :)

PS. a ja prawie rivitora zajebalem ale wojtek byl lepszy :(
miss click

Ojciec Dyrektor
01-09-2007, 22:38
Hehehhe ;D 15:2 dla Nas (o ile się nie mylę) Panowie coraz bliżej Rooka ;D

Film: (Patrz dział Filmy)

CO DEATHLIST:

Beljal
Sep 01 2007, 19:57:37 CEST Killed at Level 111 by Kod Scorpion and by Dark Phoebe

Friiko Pall
Sep 01 2007, 20:01:35 CEST Killed at Level 157 by Kod Scorpion and by Redd Xedriand

EM DEATHLIST:

Timo Deathbringer
Sep 01 2007, 20:09:44 CEST Killed at Level 104 by Brollik and by Friiko Druid

Piromann
Sep 01 2007, 20:14:11 CEST Killed at Level 104 by Scaltoris

Mavadoni
Sep 01 2007, 20:14:17 CEST Killed at Level 145 by Piechtolot and by Scaltoris

Dark Phoebe
Sep 01 2007, 20:14:21 CEST Killed at Level 115 by Masakrowiec and by Lord Fighterr

Ared Deathbringer
Sep 01 2007, 20:14:23 CEST Killed at Level 129 by Gloomy Chooper and by Piechtolot

Royal Suchy
Sep 01 2007, 20:14:27 CEST Killed at Level 140 by Gloomy Chooper

Kod Scorpion
Sep 01 2007, 20:14:31 CEST Killed at Level 111 by Erfelur and by Gloomy Chooper

Redd Xedriand
Sep 01 2007, 20:16:11 CEST Killed at Level 117 by Gloomy Chooper

Smuulaan
Sep 01 2007, 20:16:19 CEST Killed at Level 118 by Masakrowiec and by Gloomy Chooper

Noiry
Sep 01 2007, 20:16:50 CEST Killed at Level 94 by Lord Fighterr and by Piechtolot

Jibav
Sep 01 2007, 20:18:10 CEST Killed at Level 115 by Masakrowiec and by Gloomy Chooper

Siedlas the Druid
Sep 01 2007, 20:21:12 CEST Killed at Level 115 by Erfelur and by Friiko Druid

Ron Montegro
Sep 01 2007, 20:22:22 CEST Killed at Level 162 by Erfelur and by Gloomy Chooper

Diego Montegro
Sep 01 2007, 20:22:42 CEST Killed at Level 97 by Erfelur and by Friiko Druid

Escuridao of Daru
Sep 01 2007, 20:23:02 CEST Killed at Level 130 by Friiko Druid and by Piechtolot

Ancient900
01-09-2007, 23:12
CO szaleje :)
Nawet bez Nemtora skopali im dupy xd

21:59 Vuke [114]: dobra robota kutafonki = good job?
21:59 Vuke [114]: dobra robota kutafonki!!!

;d

Nietypowy
02-09-2007, 10:25
Drugi open battle ? Czy wpadaliście 5 vs 1 bo em 5 fragów wtedy wbiło? ;> ... Jak open to gz ;]
pzdr

inweestor
02-09-2007, 10:47
Co tu duzo mowic. 16:2 dla nas znowu buhaha. Akcja na dworcach to dobry byl pomysl. "Komora gazowa jest pusta, nastepuje zwolnienie blokady" ^^

PS. Kiedy juz dostajecie we fragach to robicie wszystko co sie da zeby nam zmniejszyc -.- Moze fireplexa policzycie ?

PS2. Znowu akcja bez Wojtka (Nemtora) ? Teraz juz mozecie sobie gadac xd

Kiełek
05-09-2007, 17:02
Name: Siedlas the Druid
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 114
Guild membership: The Eternal of the Eternal March

Banished: permanently because of invalid payment
Created: Oct 20 2005, 16:41:38 CEST

Name: Diego Montegro
Profession: Royal Paladin
Level: 95
Guild membership: The Eternal of the Eternal March

Real name: Michal
Banished: permanently because of invalid payment
Created: May 16 2003, 15:19:38 CEST

:o

Neaniver
06-09-2007, 20:13
ostatnio sobie z chlopakami na vent rozmawialismy, ze ciekawe jak wygladalaby aldora bez EM. jak dlugo bylby spokoj, czy duzo ludzi decydowaloby sie tam grac etc etc.

a jak Waszym zdaniem wygladalaby aldora bez EM? Brud, smrod i ubostwo...

Pan Kracy
07-09-2007, 00:09
bez em? ład i skład 8o8o8o joke trudno powiedzieć jak by to wyglądało po za tym dlaczego tak piszesz Aldora bez EM? przecież jeszcze wojna sie nie skończyła.

JHolger
07-09-2007, 08:39
bez em? ład i skład 8o8o8o joke trudno powiedzieć jak by to wyglądało po za tym dlaczego tak piszesz Aldora bez EM? przecież jeszcze wojna sie nie skończyła.

Moze po to zeby ludzie sobie sprobowali uswiadomic co bedzie... jak nas nie bedzie...

Neaniver
07-09-2007, 11:31

ta, lad i porzadek. moze przez pierwsze trzy dni :). a pisze aldora bez EM, bo rownie dobrze moglibysmy zupelnie sobie stad isc. a mozesz byc pewny, ze wojna nie skonczy sie tak predko, nawet jezeli zostana nam tylko sneaki.

Ojciec Dyrektor
07-09-2007, 12:55
Hmmm .... wg. mnie to będzie serwer wiecznej wojny, no chyba że EM sie ugnie, bo z naszej strony się na to nie zanosi.

Bez EM ? Normalna gra jak na każdym innym serwerze bez wojny ;).

Pan Kracy
08-09-2007, 11:32
Daras-ziom
Sep 08 2007, 03:27:06 CEST Killed at Level 112 by Noiry
and by Mavadoni

Meteon!
08-09-2007, 13:30
Name: Daras-ziom
Level: 111
Residence: Thais
Guild membership: Slayer of the Chosen Ones
Last login: Sep 08 2007, 04:09:54 CEST
Comment: :)))))))))))))))))):))))))))))))

Im come Back to the GAME !!!

Account Status: Premium Account

Ladny powrot :D

Btw, Daras, nadal pierzesz u starej dywany ?

//Metek.

Inz
08-09-2007, 16:07
Aldora bez Em to cud a zarazem smród..Co wieksze Pa ale mam znajomych wiec loooooooz :D

Ancient900
08-09-2007, 17:35
Aldora bez EM?
W sumie to mi to obojętne kto wygra wojnę, byle by się skonczyła a na to sie nie zanosi:)

inweestor
08-09-2007, 17:55
Bez EM ? poczekamy zobaczymy :)

dzis 6:2 pozdro dla EM ^^

PS. Wiecej sneakow pleeeeeaaaaseee xd

JHolger
08-09-2007, 17:55
Eloh Arks Sep 08 2007, 15:24:48 CEST Killed at Level 130 by Eleik Roon and by Posterunkowy Mariusz

Dziabag Knight Sep 08 2007, 15:32:19 CEST Killed at Level 149 by Ares Deathbringer
and by Anubis Woman

Hail EM _/

Ojciec Dyrektor
08-09-2007, 17:58
Eloh Arks Sep 08 2007, 15:24:48 CEST Killed at Level 130 by Eleik Roon and by Posterunkowy Mariusz

Dziabag Knight Sep 08 2007, 15:32:19 CEST Killed at Level 149 by Ares Deathbringer
and by Anubis Woman

Hail EM _/

i z czego się jarasz z dwóch fragów xD to ja sie pojaram z 6 xDDD

hahahaha wygraliśmy znowu :D

Mavadoni
Sep 08 2007, 16:05:17 CEST Killed at Level 143 by Vu'Xiu

Eleik Roon
Sep 08 2007, 16:04:33 CEST Killed at Level 175 by Piechtolot
and by Elaiden

Timo Deathbringer
Sep 08 2007, 16:05:38 CEST Killed at Level 104 by Gerrell
and by Friiko Pall

Alabexald Fufio
Sep 08 2007, 16:00:36 CEST Killed at Level 107 by Sauron Ironbeard
and by Dex-Der

Xrio Iguin
Sep 08 2007, 15:25:21 CEST Killed at Level 116 by Vu'Xiu
and by Friiko Druid

Dark Phoebe
Sep 08 2007, 16:05:45 CEST Killed at Level 114 by Sauron Ironbeard
and by Astra Emen

inweestor
08-09-2007, 18:11
Buhehehe Holger a naszych fragow nie wypiszesz ? Buehehe

Master Szocik
08-09-2007, 18:41
No to ja się tradycyjnie zapytam.
Nagrywał ktoś filmik?:>

JHolger
08-09-2007, 18:45
Buhehehe Holger a naszych fragow nie wypiszesz ? Buehehe

Jakos do Ciebie sie nikt nie przyznaje, nie wiem kim jestes, nie wiem o jakie "wasze" fragi tobie chodzi.

Fujineq
08-09-2007, 21:28
JA z Zapytaniem, ponieważ Jibav napisał wszystkei wykręty Co/Bod/Em.
Czy to prawda? Tibia.com

Neaniver
08-09-2007, 22:13
nei spotkalem sie z zakazem podjarywania sie z fragow w zasadach tibia.pl forum. Ty jako czlonek supportu powinienes o tym wiedziec.. ;)

inweestor
09-09-2007, 00:19
Jakos do Ciebie sie nikt nie przyznaje, nie wiem kim jestes, nie wiem o jakie "wasze" fragi tobie chodzi.

Kurwa a musi sie ktos przyznawac ? Nie wiesz i sie nie dowiesz,Ci co maja wiedziec to wiedza, a chodzi mi o te fragi kotore dzis zrobilismy ;];];] Byc moze nie wiesz o ktore bo jestes pz camperem i wogole nie wychodzisz na zadne akcje wiec n/c do ciebie .

Hail CO

Ojciec Dyrektor
09-09-2007, 00:54
nei spotkalem sie z zakazem podjarywania sie z fragow w zasadach tibia.pl forum. Ty jako czlonek supportu powinienes o tym wiedziec.. ;)

Regulamin Tibia.pl oraz jego forum znam i to bardzo dobrze. Po 1 ja napisałem, iż "z czego się tak jarasz", co innego gdybym napisał "nie jaraj się tak!". Po prostu poczytaj trochę ze zrozumieniem ;)

P.S I kto tu mówi o akcji "nie dzieciom neo" ... <patrz na swój opis.>

Meteon!
09-09-2007, 04:03
Kurwa a musi sie ktos przyznawac ? Nie wiesz i sie nie dowiesz,Ci co maja wiedziec to wiedza, a chodzi mi o te fragi kotore dzis zrobilismy ;];];] Byc moze nie wiesz o ktore bo jestes pz camperem i wogole nie wychodzisz na zadne akcje wiec n/c do ciebie .

Hail CO

Zapomniales napisac. Elo, nie wnikam, elo...

//Metek.

Neaniver
09-09-2007, 10:22
Regulamin Tibia.pl oraz jego forum znam i to bardzo dobrze. Po 1 ja napisałem, iż "z czego się tak jarasz", co innego gdybym napisał "nie jaraj się tak!". Po prostu poczytaj trochę ze zrozumieniem ;)

P.S I kto tu mówi o akcji "nie dzieciom neo" ... <patrz na swój opis.>

i z czego się jarasz z dwóch fragów xD

I kto tu mowi o czytaniu ze zrozumieniem ;). Elo

JHolger
09-09-2007, 16:13
Zapomniales napisac. Elo, nie wnikam, elo...

//Metek.

Zero wniku, buchamy :)

Hail EM _/

inweestor
09-09-2007, 17:18
Buchacie ? Buahaha chyba chcecie buchac tak jak my w was ale tak nie bedzie, bo nie macie ludzi, nie macie sd power, nie macie normalnego lidera i wogole nic nie macie wiec najwyzej mozecie pierdziec w stolek a nie buchac :)

Hail CO elo !

Neaniver
09-09-2007, 19:03
Nie, my buchamy w stolki :)

A - nie wydaje mi sie, zeby Ithilid (bo on jest teraz liderem EM - nie wiem czy jestes na biezaco) mial jakies problemy mentalne ;)

ELOELEOeLOELOEloELoEleOELOelOLlO!

Fujineq
09-09-2007, 21:57
Zawsze byłem za Co/BoD. Byłęm przegrany na tym serwie po ujebaniu Eleika (mam screeny). Ujebaliśmy żyda i byłem zadowolony. NAjbardziej mam ochote dorwać s*****ela rodem z Brazyli Noirego i tą ciote Ithilid. Nei wiem jak wy możecie istnieć śmiecie.

Hail Kiss of Dragon and Friiko Family _/

Życze wam pomyślnego rokowania :) :baby::baby:

inweestor
09-09-2007, 22:23
Nie, my buchamy w stolki :)

A - nie wydaje mi sie, zeby Ithilid (bo on jest teraz liderem EM - nie wiem czy jestes na biezaco) mial jakies problemy mentalne ;)

ELOELEOeLOELOEloELoEleOELOelOLlO!

Moze nie ma problemow mentalnych etc ale ma problem z dowodzeniem wami bo te akcje co robicie to jest wogole nedzia i grzybnia. Przegrywacie openy, nie wychodza wam sneaki, jedynie co dobrze robicie to siedzicie w pz i topicie kase ^^

elo elo xd

Fujineq
09-09-2007, 22:38
Inwestor elo elo

Eternal niedługo zniknie ze świata Aldora. Ja już kupuje chara i zaczne wbijać ,żeby do wojny dołączyć. Aha jakbyście nie wiedzieli to jestem ownerem MAster Fujin. Już od dawna mam hunted, szczególnei od Victorisa którego ujebałem ;].
Hupe w Dupe też coś do mnei ma. Seraphim jest to jedyna nawet spox osoba z EM. Reszta , a na przodzie z Holgerrem to szmaty.

Pozdrowienia!

Hail KoD _/

Meteon!
10-09-2007, 00:09
@Fifujuku czy jak Ci tam.

Kolejny debil...

//Metek.

Neaniver
10-09-2007, 13:19
Inwestor elo elo

Eternal niedługo zniknie ze świata Aldora. Ja już kupuje chara i zaczne wbijać ,żeby do wojny dołączyć. Aha jakbyście nie wiedzieli to jestem ownerem MAster Fujin. Już od dawna mam hunted, szczególnei od Victorisa którego ujebałem ;].
Hupe w Dupe też coś do mnei ma. Seraphim jest to jedyna nawet spox osoba z EM. Reszta , a na przodzie z Holgerrem to szmaty.

Pozdrowienia!

Hail KoD _/

o chuj, to masz chara...

Ancient900
10-09-2007, 14:38
Ja już kupuje chara

Owned nr 1

jestem ownerem MAster Fujin

Name: Master Fujin
Level: 22

Owned nr 2

Głębiej synu <lick> <lick>
Wiem że całe EM masz na hita ;<

Inz
10-09-2007, 18:15
Ja tak patrze to EM expi lepiej od CO, nawet dużo szybciej....

CO lepiej bierzcie sie do roboty ;p EM expi ze hohoho

Oczywiscie expia w doł! XD Mavadoni najlepszy przyklad ;p Jaral sie ze bedzie walczyl a juz prawie 10lvl down ;O

inweestor
10-09-2007, 20:48
Taa a jaki jest kozacki Noiry, jaral sie na forum tibia.com ze za 5 lvli ma 100 i wogole a potem 2 dedy od naszych teraz 3 dedy od potworow czy tam dwa, wogole nc. A jak sie zachwalal ze nikt go nie zlapie i wogole jaki on to jest pro -.-

Pan Kracy
10-09-2007, 22:31
Taa a jaki jest kozacki Noiry, jaral sie na forum tibia.com ze za 5 lvli ma 100 i wogole a potem 2 dedy od naszych teraz 3 dedy od potworow czy tam dwa, wogole nc. A jak sie zachwalal ze nikt go nie zlapie i wogole jaki on to jest pro -.-

Noiry to jedna z nie licznych osób w em, która mnie bardzo denerwuje kozak jakich mało...

Inz
10-09-2007, 22:43
Zdziwi sie jak go dorwe ;d

@down
Dziwnie zacytowales bo ja nie napisalem 10lvl down ;p tylko prawie 10lvl

Ancient900
11-09-2007, 00:19
Mavadoni najlepszy przyklad ;p
10lvl down ;O

Hail Pali Lonco i jego frag na nim xD

inweestor
13-09-2007, 22:07
EM jest tak żądne fragów ze zabija swoich ludzi ?

Jibav
Sep 13 2007, 19:57:26 CEST Killed at Level 114 by Mavadoni
and by Deepos

Wielki Jibav pro zostal skarany za strzelanie z ucha czy co ?

Nastepna sprawa. Dzieki za akcje na smokach ank xdxdxd Dziwnym zbiegiem okolicznosci kiedy ghetti powiedzial na tsie ze ma tam nuuba wylogowanego zeby przesuwac eliego ktory blokowal wejscie to zaczeliscie sie cofać + spingowaliscie pare osob, spytacie o co w tym chodzi ? Powiem wam. EM gralo czysto tzn. nie pingowali do tego momentu ale gdy to uslyszeli to zaczeli pingować.Maja prawdopodobnie szpiega u nas i slyszeli to o czym gadamy na tsie ale i tak nic to wam nie dalo bo polegliscie znowu jak muchy.A ten zyd jebany co udaje jednego z nas i tak niedlugo zostanie wytepiony.

hail CO elo !

Ojciec Dyrektor
13-09-2007, 23:06
Halo Toruń !

:) No znowu ładnie :D

<<<< 9:3 >>>>

Chosen Ones:

Sauron Ironbeard
Dzit
Gloomy Chooper

Eternal March:

Eli Stormstriker
Dark Phoebe
Deepos
Allok Immor
Jibav ( Nie liczy, zabity przez swoich )
Mavadoni
Ron Montegro
Redd Xedriand
Posterunkowy Mariusz

### możliwe iż, to nie wszyscy. Gratis był mecz Ping-Ponga ... ale i tak wygraliśmy.

JHolger
15-09-2007, 10:48
http://rapidshare.com/files/55837008/BotterOnes*****.html

gwiazdki zastapic kropka i rozszerzeniem wmv

http://br.youtube.com/watch?v=SdEuXCSi7uM
A tu upload na youtube.

jak sie wam nudzi to poogladajcie sobie :)

@down
Kolegów to sobie szukaj u siebie na wsi.

Ojciec Dyrektor
15-09-2007, 12:24

jak sie wan nudzi to poogladajcie sobie :)

Kolega poczyta najpierw to:

Napisał: 03-07-2007, 00:09 #1 Raynold
Zmiany w regulaminie forum
Masowe próby wyłudzania haseł poprzez wrzucanie linków z różnymi paskudztwami (wirusy, keyloggery, trojany, exploity, owntibie i inne) wymusiły na nas wprowadzenie nowego zakazu dotyczącego linkowania do plików na zewnętrzych serwerach.

Od dziś zabronionymi formatami są: exe, scr, zip, rar, bat, com (oczywiście, jako rozszerzenie pliku, nie domena). Autor posta zawierającego link do pliku w jednym z w/w formatów zostaje zbanowany dożywotnio, niezależnie czy plik zawierał "niespodziankę", czy też nie.

Co więcej, do uploadowania plików zabronione jest używanie wszelakich serwerów ukrywających rozszerzenie pliku. Cała nazwa pliku - wraz z rozszerzeniem - musi być widoczna w URLu. Głównym celem jest zupełne wykluczenie z użycia serwerów typu speedy share. Wyjątkiem od tej reguły może być np. serwer http://tibicams.tibianetwork.net/ UWAGA na którym jest umieszczana masa filmów. Możliwe, że z upływem czasu, biorąc pod uwagę różne czynniki, lista serwerów będzie rozszerzona.

Jeśli chcesz podać link do jakiejś gry, czy programu, znajdź oficjalną stronę twórcy lub producenta i podaj link do tej strony. Możesz także podać link do programu, który znajduje się w znanym i zaufanym serwisie, np. http://dobreprogramy.pl/ UWAGA Przykładowo: pobierasz plik exe z oficjalnej strony producenta i wrzucasz na jakiśtam serwer, w ramach mirrora. Na forum podajesz link do tego mirrora - dostajesz bana.

UWAGA!
Admini i Moderatorzy nie mają obowiązku ani sprawdzania zawartości pliku (np. rar), ani skanowania plików antywirusami; nie muszą także sprawdzać, jaki naprawdę plik jest na serwerze maskującym rozszerzenie! Podasz link np. do popularnego speedy share - dostajesz bana. Umieścisz gdzieś na serwerze choćby plik rar ze zdjęciami - dostajesz bana.

Grono Aminów i Mondatorów

Więc jeżeli chcesz dać filmik to po pierwsze w dziale Filmy, a po drugie jeżeli to .rec to tylko na http://tibicams.tibianetwork.net, a jeżeli to WMV itd to na YouTube.com
A może podzielisz się o czym jest ten filmik ?

inweestor
15-09-2007, 12:27

jak sie wan nudzi to poogladajcie sobie :)

Wez ten film i idz do mamy plakać

Ojciec Dyrektor
15-09-2007, 17:25
Name: Shael Elvenwood
Level: 155
Banished: until Oct 15 2007, 10:36:50 CEST because of account sharing

a nam hakneli Dziabag Knighta :(

Pawlik.
15-09-2007, 23:12
Name: Shael Elvenwood
Level: 155
Banished: until Oct 15 2007, 10:36:50 CEST because of account sharing

a nam hakneli Dziabag Knighta :(

Szkoda mi go :'(

Pan Kracy
15-09-2007, 23:13
Szkoda mi go :'(

i mi również szkoda tego Pana :/

Inz
23-09-2007, 15:37
Troche tu ucichlo i dobrze...

Moze niech Aldora zacznie wstawiac screeny? ;p

Yoda_
23-09-2007, 15:49
Przed tym jak zmieniłem server, gonił mnie Sir Croy .. Nie dał rady ubić MNIE, na 59lvlu . Zwastowałem 2bp MF i bp uhów, wracałem z draga w kanionie, do AB. Tłukł mnie od Wyvern, do depo. Jeżeli całe CO ma taki poziom jak Croy, to powodzenia życzę. 161RP nie dał rady 59 RP .

Też się cieszę żę tu ucichło .

Pan Kracy
23-09-2007, 18:07
Przed tym jak zmieniłem server, gonił mnie Sir Croy .. Nie dał rady ubić MNIE, na 59lvlu . Zwastowałem 2bp MF i bp uhów, wracałem z draga w kanionie, do AB. Tłukł mnie od Wyvern, do depo. Jeżeli całe CO ma taki poziom jak Croy, to powodzenia życzę. 161RP nie dał rady 59 RP .

Też się cieszę żę tu ucichło .

jeżeli był aż taki słaby, że nie dał Ci rady to może mogłeś go bić też? i pewnie bił cię tylko z boltów a ty mówisz, że nie dał rady 59rp. orał cie bo pewnie chciał wyciągnąć jakiś payment od ciebie nie tracąc fraga bo mu było szkoda...

Ojciec Dyrektor
24-09-2007, 00:43
Huhuhuhu ... to panowie z EM to już chyba zupełnie morale stracili ....

5:1 dla nas

Eloh od nas

a od nich (pisze w skrócie)

Eli
Ares
Tito
Deepos
Mavadoni ..

dla kolegi co zawsze chce filmy :D Film jest będzie dany w najbliższym czasie ;) Pozdro.... "To już jest koniec ... :D:D:D:D"

Master Szocik
24-09-2007, 01:08
Czy ktoś o mnie gada?:>

@Topic

Gz fragów.

wrogonastawiony
24-09-2007, 08:26
Jestem za EM, ale jak mozna tak w dupsko dostawac ? No panowie żal, ja niewiem czy wy chcecie sie zrookowac ale wielu ludzi zapewne wam zaufało i nie mozecie dawac tak dupy... przypomina mi mi sie troche sytuacja z furory jak duski dostawaly bitwa za bitwą w dupsko ale potem jakos sie z tego wykaraskali, jak bedzie tym razem ? ;d

Nie odbierzcie mnie jak jakiegos dziada ktory sie mądrzy, 'kibicuje' wam od dluzszego czasu i lipa jak widze kolejne posty a a w nich informacje z waszymi deadami..