Pokaż pełną wersje : Knights tread
Zapisy najwiekszych i najlepszych knightów na servie ;p
niw czuje sie ani jednym ani drugim...
17:23 You advanced from Level 134 to Level 135.
Poznanski Rycerz
23-05-2007, 19:03
Najlepszy - Daniel
Tego chyba nic nie zmieni
Najlepsze pvp = LAOF, Vidente = lan gan, ujinn nie wiele mogl ;/
Zazek niczego wielkiego nie dokonal -.-, zabil gs'a trapami -.-
Boltina89
23-05-2007, 19:31
Najlepszy - Daniel
Tego chyba nic nie zmieni
Najlepsze pvp = LAOF, Vidente = lan gan, ujinn nie wiele mogl ;/
Zazek niczego wielkiego nie dokonal -.-, zabil gs'a trapami -.-
Zgadzam sie w 100%..
Moze wtedy Boltina nie gralem, ale Daniela zawsze cechowalo, ze byl PrO w tej grze. Zgadzam sie co do Vidente. Dobrze skillowal,fajnie walczyl,expic tez potrafil ^.-
Zimp, moze i sie nie czujesz, ale juz jestes jednym z nich xD
aylitha !!! ;d;d;d 8o :cup: onenoenoen
a tak naprawde to ryba knight :*
Cataclism
23-05-2007, 22:11
Vidente hahahahaha i jego pvp (czytaj siedzenie w domku i pytanie o payment)
no to mam teraz zwale XD
Poznanski Rycerz
23-05-2007, 22:22
Catrishia
Wiesz kto zabil konde i oen'a? A uwierz mi, tam team stanowili glownie knighci -,-
KUCZER!!!!!!!
On jest the best plax :D Masta pvp... walczy tylko z lvl wiekszymi od siebie..
skromny i nie wywyzsza sie... Wogole jest pro evul super extra mega elita player =**
Catrishia
Wiesz kto zabil konde i oen'a? A uwierz mi, tam team stanowili glownie knighci -,-
Bravo z tego co pamietam bylo ich 2 Vidente i Lord~ reszta to byli palkowie, a dokladniej chyba Van~, Kapcom, Soul~ wiecej nie pamietam moze ktos przypomni ? :D
Boltina89
24-05-2007, 10:01
Bravo z tego co pamietam bylo ich 2 Vidente i Lord~ reszta to byli palkowie, a dokladniej chyba Van~, Kapcom, Soul~ wiecej nie pamietam moze ktos przypomni ? :D
dokladnie ^^
Poznanski Rycerz
24-05-2007, 18:23
Adelao
popelnilem blad, -.- jestes wielkim expertem z tym swoim 60 lvlem :}
Adelao
popelnilem blad, -.- jestes wielkim expertem z tym swoim 60 lvlem :}
Nie, niech Ci bedzie bylo tam 10 Kniaghtow x]
Cataclism co sie z tobą dzieje? Jak ci sien ie podoba w tym temacie to go nie czytaj ...
Najlepsi i najblizsi knighci xD :
Zimpixa Second ;p
Jon Fry ;]
aragorn uczciwy
24-05-2007, 20:54
Najwiekszy respect mam do Stara Jaga: z all z Galany znam go najdluzej... Tom-rek tez jest spoko, i do Aylithy tez nic nie mam... No i oczywiscie full respect dla Zazka, ktory zajebiscie syzbko expil... W DÓŁ!!! xD
dla nich oczywiscie tez respect stara jaga ^^ Aylitha w sumie tez spoko no i tom-rek tez dobry
Napiszcie cos o swoich skillach moze i test hity w rozne potworki i na lvlach których to bylo
Cataclism
24-05-2007, 21:20
Cataclism co sie z tobą dzieje? Jak ci sien ie podoba w tym temacie to go nie czytaj ...
Najlepsi i najblizsi knighci xD :
Zimpixa Second ;p
Jon Fry ;]
juz mam plakac ?
Lord Hybrid
24-05-2007, 23:30
Zimpuś jest najlepszy =**
Zaxuhe też tam był.
I na Galanie jedynym prawdziwym knightem był Atnaz który grał od początku i pierwszy 100 zrobił. Brał również udział na wojnach.
Według jakich kryterii ustalacie legendy? Skoro naprawde knight jest najgorszą klasą bo mało robi i wprawdzie mało może. Knight jest tylko do massowego zużywania uhów.
Tu macie screnna:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/previews/7/1/6/7/7789.jpg bylo 5 palkow i 3 kniaghtow ;]
A tu jezeli ktos chce ogladnac filmik na tibie 7.6:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/7789
Ajron 88
25-05-2007, 11:45
Tu macie screnna:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/previews/7/1/6/7/7789.jpg bylo 5 palkow i 3 kniaghtow ;]
A tu jezeli ktos chce ogladnac filmik na tibie 7.6:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/7789
Zobaczcie gdzie stoi Vidente ;D
a w mojej opinii , knight legenda, człowiek niezniszczalny , może to nie Galana ale na kolana przed Zon Para <3
ja byłem legendą jak grałem knightem i nikt nie przyfika :D:D
morda noobie, nic nie wiesz o galanie, wiec sie zamknij.
you talking to me?
Iwanek18
26-05-2007, 01:08
ohoho odezwal sie ten co wie najwięcej >.<
you talking to me?
Nie kalecz. Jestes strasznie grozny gdy uzywasz angielszczyzny.
ohoho odezwal sie ten co wie najwięcej >.<
Oj swoje wiem i gram tutaj od wrzesnia 2005, wiec jest to sporo czasu.
@Topic
trzech najlepszych knightow
Gladianos- swojego czasu nie bylo na niego mocnego, expil jak poje... i nigdy nie sharowal.
Mytant- zawsze pomagal, nawet gdy oznaczalo to problemy :]
Krupnik- <3 drinkbro ;)
Iwanek18
26-05-2007, 09:36
HEHEHE pamietam jak Gladianos dawal mi 60k i uhy mu robiłem (wtedy jeszcze nie bylo souli) wbilme z 56 mlvl 33 druidem xD.
Mytant rowny ziomek zawsze pomagal jak bylo tzreba ale mnie z 3x wywayli z gildji (fallen souls czy jakos tak) bo na gc angilskego nie uzywalem xD
A Krupnika nie znam osobiscie ale tez pamietam jak mial z 40 lvl i mnie huncil wraz z Musq?( nie pamietam pełnego nicku) za lurowanie xD
A o Oenie juz zapomnieliscie??
przeciesz to on pierwszy na galnie wbil 8mllv, solo dh, wraz z Kondą i Kardearem zrobili HOTA
Hetnanoz chyba pierwszy wbil :] ale zaraz po go stracil.
Nie kalecz. Jestes strasznie grozny gdy uzywasz angielszczyzny.
Nie chce być groźny ;]
Oj swoje wiem i gram tutaj od wrzesnia 2005, wiec jest to sporo czasu.
No u mnie w listopadzie będzie ze 3 lub 2 lata nie pamietam dokładnie mojej gry na galanie wiec nie mówi mi że gówno wiem.
wojtekzs
26-05-2007, 12:28
Nie zapomnajmy o Catrishi na poi musial zastapic zazka wiec jemu tez gratz
Jak to zwykłem mawiać.....
KRUPNIK - TEH MIGHTY WAR LEADER 8o
rotfl ;]
Ajron 88
26-05-2007, 14:13
Ja tylko powiem co nieco o knighcie bardzo mi bliskim , mianowicie Sinid the drunken blocker.
Lv 35, blokował - uciekając taki młyn w tombie za tp że większość z was by "zeszła" na sam widok.
Lv 59 , 2 Dl'e na naginacie quest , faza atom ,a jak to u Sinida zaburzenia wzroku na porządku dziennym , dał rady , black HP na dzień dobry nie wzburzyło w nim zimnej krwi.
Lv 61 , Banshe quest 2 Wrl na klate + uhnoł lv 60~ rp który stał obok niego a zbierał hity , krew lód - jaja żelazo , czego dowodem był final room , w którym jako jedyny stanoł tak jak należało (zalecenia leadera) , piknie to wyglądało , Shoterzy , pod nimi wszyscy knghci , pod nimi na przedzie 61 Ek wyzywający ich od cipek ("pussies" ;D).
Cataclism
26-05-2007, 14:16
Nie zapomnajmy o Catrishi na poi musial zastapic zazka wiec jemu tez gratz
wow :) dzia
a tak oglnie dla kazdego inny knight jest legenda bo kazdy patrzy na to z innej strony jeden od strony lvl drugi od pomagania a kolejny od strony pvp wiec ten post oglnie nie ma sensu ;p ale jak zawsze zaraz ktos mi pocisnie ze nie dalem argumentow itd ;p pozdro forumowiczow XD
e tam nie znacie sie .
http://img17.imageshack.us/my.php?image=uo00527pn.jpg
koles wymiatal pisal na priv, gadal na gg, w*******al cos w rl-u i umial bloczyc wszystko bez cip-bota <3
@down
teraz juz tak nie wymiata, zgorzknialy sie zrobil ;p
e tam nie znacie sie .
http://img17.imageshack.us/my.php?image=uo00527pn.jpg
koles wymiatal pisal na priv, gadal na gg, w*******al cos w rl-u i umial bloczyc wszystko bez cip-bota <3
Ta, ten ziom to dopiero wymiata ;D
edit:
Teraz blocze DLe sorkiem, ale cos mniej mi wychodzi xD
FajerWarjor
28-05-2007, 15:51
Dla mnie jednym z lepszych knightow na Galanie byl Demon-star'chano
Cataclism
28-05-2007, 19:17
Zimpa szybko dąży do doskonałości ?:o
nikt nie jest doskonaly ;)
Poznanski Rycerz
28-05-2007, 19:28
Revils
Noob jestes, zamkniete uhy na huncie ^^ same hmm'y
a Ty jestes nob do kwadratu, bo ciskasz sie a nawet nie wpadles na to ze ss byl robiony z nagrania rec :*
a nie sory ja palkiem jak gralem, walilem w dla na ful def z bolcy, nie mialem otwartych uh. byl bym prawie tak kiepski jak Ty ale nie sharowalem ;<
@up Ty to juz sie calkiem nie udzielaj forumowy trollu, bo jak widze Twoj spam 4 postami pod rzad to calkiem mi sie odechciewa z Toba gadac.
zreszta nvm wyzkazaliscie sie takim rozgarnieciem, ze w zasadzie to nie wiem po co ja wam odpisuje ;-)
a Ty jestes nob do kwadratu, bo ciskasz sie a nawet nie wpadles na to ze ss byl robiony z nagrania rec :*
@up Ty to juz sie calkiem nie udzielaj forumowy trollu, bo jak widze Twoj spam 4 postami pod rzad to calkiem mi sie odechciewa z Toba gadac.
zreszta nvm wyzkazaliscie sie takim rozgarnieciem, ze w zasadzie to nie wiem po co ja wam odpisuje ;-)
Dokładnie, kurde, zownowałeś ich, to był rec. kurde owned owned hed szot czarny ekran ju ar ded
nikt nie jest doskonaly ;)
A ja ? :/:/:/:/
@POznanski, wiadomo ty to masz najlepsze pvp na swiecie :baby: oczywiscie chodzi mi o rooka :baby:
Poznanski Rycerz
29-05-2007, 17:47
@up
Toca z tym rookiem, to takie smieszne bylo hahahaha
CO ma pvp do pvm?
@revils
Wrozka jestem, ze z reca robisz -.-
Baranie, ze ciebie dotyka tak ten noob to nie moja wina. I tak nim jestes ^^
@up
CO ma pvp do pvm?
@revils
to jak nie jestes wróżka to sie nie rzucaj odrazu cepie.
@up
CO ma pvp do pvm?
@revils
Baranie, ze ciebie dotyka tak ten noob to nie moja wina. I tak nim jestes ^^
TO nie mialo byc smieszne idioto :baby:
Możecie się opanować ?:confused:
TO nie mialo byc smieszne idioto :baby:
Potwierdzam Poznanski to big masta pvp
Poznanski Rycerz
29-05-2007, 23:25
@up
Kim jestes synku?
Egeenetoo byl tez dobry (pierwszy owner oczywiscie) , Bon Devil (tez 1 owner) a Aklodah ? No i niezapomniane langan (laof , vidente) , Gladianos (jeden z lepszych ; czyt. wyzszych ; knightow za czasow swietnosci Galany) no i tez nie mozna zapomniec o Oenie
@up
Kim jestes synku?
Kimś kto nie mówi jaki to jest super mega ekstra ;p
Trialowiec
30-05-2007, 09:13
Egeenetoo byl tez dobry (pierwszy owner oczywiscie) , Bon Devil (tez 1 owner) a Aklodah ? No i niezapomniane langan (laof , vidente) , Gladianos (jeden z lepszych ; czyt. wyzszych ; knightow za czasow swietnosci Galany) no i tez nie mozna zapomniec o Oenie
Siema misiek ;**
Nie zapomniales o kims?
Tahac, Tehec ta dwojka moglaby server rozwalic : )
Siema misiek ;**
Nie zapomniales o kims?
Tahac, Tehec ta dwojka moglaby server rozwalic : )
o nich juz byla mowa w ktoryms z poprzednich tematow. z tego co mowil tharrin to nic oprocz wciagania ludzi do kazo elevatora gdzie byli na ten czas nie tykalni nadzwyczajnego nie robili. ale ja tam nie wiem nie gralem w tamtych czasach.
Tez wtedy nie gralem, ale duzo o tym slyszalem. Wykorzystywanie uh trapow jest dla Ciebie czyms tak wielkim?
Ta albo jak Tehec, Tahac i Ziom Eternal Crew lurowali Gsy.
Raz niedaleko Veno skilluje z kumplem, a tam leci Ziom~ I Tahac ( czy Tehec ), a tam 3 Gsy no i dead, ale to jeszcze Tibia 7.4 była ;d
Aha nie wiem czy ktoś wspominał o Icarusie ale za czasów mojej pierwszej postaci był moim idolem.
Później funny było jak padł od jakiegoś 20-30 sorca, jak był na afku.
Trialowiec
30-05-2007, 16:19
Tez wtedy nie gralem, ale duzo o tym slyszalem. Wykorzystywanie uh trapow jest dla Ciebie czyms tak wielkim?
Nie absolutnie nie, ale nie fragowali tylko i wylacznie stosujac uh trapy o czym nie wiesz bo jak juz powiedziales nie grales wtedy.
Prawda jest taka, ze ubili wszystkich graczy z gornej pilki ktorzy jeszcze pol roku temu rzadzili na galanie?, tych przeciwko ktorym teraz wy walczycie.
To oni byly exivowani przez Szwedow a nie na odwrot.
Poznanski Rycerz
30-05-2007, 17:02
Kogo zabili z tych co teraz sa? Ale kogo ^^
Za co padl?
Cataclism
30-05-2007, 17:20
Kogo zabili z tych co teraz sa?
raczej nikogo tych co zabili sa juz raczej na rooku xD
http://img504.imageshack.us/img504/4674/uo0507ph2.jpg ;)
ej Ty robiles tego ssa z reca czy jak grasz masz tyle aplikacji otwartych? ;D
Cataclism
30-05-2007, 17:48
ej Ty robiles tego ssa z reca czy jak grasz masz tyle aplikacji otwartych? ;D
kej~ ale ja mam tak caly czas XD wkoncu sie kupuje po to dobrego kompa XD
Misq, a filmiku nie ma ?
Cataclism
30-05-2007, 18:03
Misq, a filmiku nie ma ?
jest koffanie xD
http://rapidshare.com/files/34248656/sinnid.rec
kej~ ale ja mam tak caly czas XD wkoncu sie kupuje po to dobrego kompa XD
ja jakbym mial tyle okienek na pasku to bym mial 1.5 fpsa xD
jest koffanie xD
http://rapidshare.com/files/34248656/sinnid.rec
Dziaa misq ;*
P.s Zapraszam na ots'a pvp, robimy 100 sorcow, juz mam para osob z rl i niszczymy serva, fajana zabawa i polew xD jak by co priv, bo chyba nie mozna podawac ip otsow tu x]
Kogo zabili z tych co teraz sa? Ale kogo ^^
Za co padl?
na przyklad Keekza ..albo na przyklad z knightow Egeenetoo (na 90+lvl starego ownera)
topic@
jak moglem zapomniec o Icarusie (nieszczesny zrookowal sie po tym jak jego milosc Grudging "sprzedala sie" przez cam za itemy wartosci okolo 40k) , Atnazie albo Haldir the silver? (old owner)
Siemandeiro Xenthor =)
na przyklad Keekza ..albo na przyklad z knightow Egeenetoo (na 90+lvl starego ownera)
topic@
jak moglem zapomniec o Icarusie (nieszczesny zrookowal sie po tym jak jego milosc Grudging "sprzedala sie" przez cam za itemy wartosci okolo 40k) , Atnazie albo Haldir the silver? (old owner)
Siemandeiro Xenthor =)
gonil mnie kiedys bo ukradlem z ryba rembikowi bohy i gsa jak padl na dark katedrze ;d aff stare dobre czasy ;<
Poznanski Rycerz
31-05-2007, 17:59
@up
Rembik, spoko koles byl, nie wiem czemu go zlootowaliscie i nie oddaliscie mu -.-
@up
Rembik, spoko koles byl, nie wiem czemu go zlootowaliscie i nie oddaliscie mu -.-
odpoweidz jest jasna:
on tak naprawde nie byl spoko ;-) nie wiem ile tam mial ownerow, ale ten co gral na 80 levelu po katedrze biegal ;p
Poznanski Rycerz
31-05-2007, 20:51
No ten na okolo 78 byl wlasnie spoko xD, pomocny byl, o tej katedrze nie wiedzialem, ale na cyclo raz expil ^^
a kojarzy ktoś Kirdana? (Kirdan Bezdusznik) wbił 95 lvl na samym faccu ;]
Wreszcie CIPsoft porządnie sie zastanowil co ma wniesc nowe update. Bardzo fajny pomysł "arena".
:)
_________ knighci do boju! _____________
Fabolous
03-06-2007, 01:45
Jedym z lepszych knightów jacy grali na Galanie jak dla mnie był "Korzen Spoko Ziom", pózniej po namelocku "Divine Scar".
Trialowiec
04-06-2007, 09:36
topic@
Siemandeiro Xenthor =)
Siema =*
Keekz, Egeeneto, Malakas, Kapcom, Yahel, Haldir the Silver, Deetoxed, i wiele innych?
Ajron 88
09-06-2007, 17:42
coś mi się wydaje że ten temat niedługo się rozkręci , opowieedzcie co myślicie o dzisiejszym teaserze , i jaki może mieć to wpływ na Galane i całą tibię ?
Ja sie cholernie ciesze, zmartwiło mnie osłabienie siły knightowskiego GFB , ale i tak dużo nie expiłem z gfb :D , z Khalranem doszliśmy do wniosku ze jesli damage zostanie odpowiednio podciagniety to knight bedzie wstanie expic melee na dragach / ancient scarabach / quarach / giant spidera z skutecznoscia zblizona do sorca.. nie moge sie doczekac :)
Myślę ze wieszkosc przeszlosci zostanie xD
coś mi się wydaje że ten temat niedługo się rozkręci , opowieedzcie co myślicie o dzisiejszym teaserze , i jaki może mieć to wpływ na Galane i całą tibię ?
Ja sie cholernie ciesze, zmartwiło mnie osłabienie siły knightowskiego GFB , ale i tak dużo nie expiłem z gfb :D , z Khalranem doszliśmy do wniosku ze jesli damage zostanie odpowiednio podciagniety to knight bedzie wstanie expic melee na dragach / ancient scarabach / quarach / giant spidera z skutecznoscia zblizona do sorca.. nie moge sie doczekac :)
Nie zapomnij o jednym malym szczegole(nomen omen mogl mi umknac..)Uh to takze runa prawda? Skoro zostanie zmniejszona moc "RUN" to uha takze..
Chyba ze chodzilo tylko o ofensywne... nie wyobrazam sobie siebie leczacego po 200hp-.-
Ajron 88
09-06-2007, 22:37
Tylko runy ofensywna zostaną "wykastrowane" , leczenie pozostanie w stanie nienaruszonym.
Edit:
Przejrzalem teaser drugi raz , i zastanawiam sie nad pewna kwestia. Skoro obrazenia zadawane przy pomocy burst arrows beda zalezec od skilla dystansu , to knight nie bedzie wstanie skonczyc anni uzywajac standardowej techniki luki-bursty. Pierwsze co mi na mysl przyszlo to to ze bedziemy "robic to" uzywajac dystansowego ataku bronia "whirlwind throw" ale z drugiej storny "excaust" po uzyciu ataku zaowocuje tym ze nie bedzie sie mozna leczyc. Ciekawe jak to Cip'y rozwiarza , i miejmy nadzieje ze nie przeoczyli tego szczegulu :P.
Acha jeszcze co do sorcow, teras beda bic znacznie mniej z burstow. :P
Tylko runy ofensywna zostaną "wykastrowane" , leczenie pozostanie w stanie nienaruszonym.
Edit:
Przejrzalem teaser drugi raz , i zastanawiam sie nad pewna kwestia. Skoro obrazenia zadawane przy pomocy burst arrows beda zalezec od skilla dystansu , to knight nie bedzie wstanie skonczyc anni uzywajac standardowej techniki luki-bursty. Pierwsze co mi na mysl przyszlo to to ze bedziemy "robic to" uzywajac dystansowego ataku bronia "whirlwind throw" ale z drugiej storny "excaust" po uzyciu ataku zaowocuje tym ze nie bedzie sie mozna leczyc. Ciekawe jak to Cip'y rozwiarza , i miejmy nadzieje ze nie przeoczyli tego szczegulu :P.
Acha jeszcze co do sorcow, teras beda bic znacznie mniej z burstow. :P
LOL, kiedys na servie w top 300 bylo 250 kniaghtow, 20 palkow, 20 sorcow, 10 druidow i nikt nie narzekal. Teraz to juz nie bedzie pojedynkow 1 na 1 po 150 sorc nie zabije 70 kniaghta.... co za idiotyczny pomysl, dlatego najlepiej nie grac w ta gra i nie denerwowac sie tymi idiotycznymi nowym pomyslami ;]
LOL, kiedys na servie w top 300 bylo 250 kniaghtow, 20 palkow, 20 sorcow, 10 druidow i nikt nie narzekal. Teraz to juz nie bedzie pojedynkow 1 na 1 po 150 sorc nie zabije 70 kniaghta.... co za idiotyczny pomysl, dlatego najlepiej nie grac w ta gra i nie denerwowac sie tymi idiotycznymi nowym pomyslami ;]
cipy maja z reguly glupie pomysly, ale tak zauwazylem, ze co by nie zrobili i nie wprowadzili i tak dla niektorych jest i bedzie zle. update zapowiada sie niezle i mowie to mimo, ze ostatnio gralem sorcererem. jedyne co mnie martwi i mi sie nie podoba to 60 nowych broni rodem z mu lub innego linage'a z mega futurystycznym wygladem, ktore moim zdaniem nie pasuja do tibii.
Trialowiec
12-06-2007, 16:16
A jak ulepszyli sorcow to az Ci sie uszy trzesly z radosci. B)
Update zapowiada sie ciekawie dla knightow. Chociaz po tym jak przeczytalem tlumaczenie Ryby z tibia.com to jednak przyznaje, ze za bardzo sie napalalem :P
PvP nieznacznie sie zmieni w walce knight vs sorc. Poza tym co za roznica czy przybiegnie 150 ms i zabije cie sam czy przyleci dwoch i razem cie ubija bo jednemu bedzie ciezko? xD
Ajron 88
12-06-2007, 17:24
no tak ale z tych 250 knightow może 10 bylo stanie "ciebie" zabić , teras jest masa lv 40-70 sorców (nie dajboże tych 60 plus) i nie ważne jaki level knightem masz , ty nikogo nie zabijesz, byle banda low leveli ujebie ciebie.. gdzie tu sens ?
Kiedyś sorcow nie bylo tak wielu a dominowaly pallki , sd power na serverach byl wmiare na poziomie , wiec knight ktorego wczesniej sie nie strapowalo byl knightem nie do zabicia.. teras wsumie nawet banda noobow nie trzeba trapowac, kazdy jebie 150 z sd srednio spmuja hotkeya (sa szybsi bo to magowie wkoncu) i knight papap :(.
Knight to potęga po update ;)
Mamy sie z czego cieszyc
MydlanaBanka
09-07-2007, 21:13
ta kuwa mozemy sie cieszyc z tego ze tibia jest teraz jak ots i ze 1/10 h-lvli opuscila tibie... stara tibia byla lepsza,a tak wogole to zakomuny tez bylo lepiej
No ale knightem grasz i expisz ladnie 92 lvl juz wiec twoje zdanie nie jest do konca prawdziwe.... Tak naprawde zal ci tych ktorzy moga wrocic i zrobic ci krzywde B)
NO nO ładnie idzie exp wojna tez niczego sobie :]
Kto chce iść na banshee niech sie zapisuje na forum tibia.com :)
wojtekzs
27-07-2007, 19:46
Lord Hubrid
Jul 26 2007, 12:49:34 CEST Died at Level 102 by a giant spider
Jul 25 2007, 15:12:20 CEST Died at Level 105 by a dragon
Jul 24 2007, 09:40:25 CEST Died at Level 109 by a dwarf geomancer
Moze ktos powiedziec temu kolesiowi o czym takim jak BLESY bo albo jest taki glupi albo gra im jakis dzieciak new owner:confused:
Netherent
27-07-2007, 20:28
Lord Hubrid
Jul 26 2007, 12:49:34 CEST Died at Level 102 by a giant spider
Jul 25 2007, 15:12:20 CEST Died at Level 105 by a dragon
Jul 24 2007, 09:40:25 CEST Died at Level 109 by a dwarf geomancer
Moze ktos powiedziec temu kolesiowi o czym takim jak BLESY bo albo jest taki glupi albo gra im jakis dzieciak new owner:confused:
Wydaje mi się, że już nie gra choć mogę się mylić (chodzi mi o zmienioną płeć (w grze ofc ;p))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.