Pokaż pełną wersje : Więzienie pod kazz
Witam ;]
Mam pytanie odnośnie Więzienia pod kazz byłem tam raz z kolegą i spodobało mi się to miejsce ale mam pytanie :D
Czy mógłbym tam poexpić mając 30 lvl 30 mlvl eq mało ważne ;p i do dyspozycji manafluidy,summony,ewentualnie gfb :D
Aha i jaki key potrzeba aby tam wejść
Piotrek Marycha
24-05-2007, 15:11
Exp denny, duzo niewygodnych potworow, chodzenie up/down duzo (Zerk na klacie jest malo przyjemny chyba nie?) wiec od cholery ropania i marnowania many na lczenie + summony odpadaja... tak wiec żal a nie expowisko, a co do klucza to chyba 3802
Więzienie pod Kazordoon, a dokładniej Dwacatra Prison...coż...na powierzchni dużo słabego shitu, zerk się przewinie, kilka dwarf guardów, exp niezbyt opłacalny, zwłaszcza z summonami...nie polecam.
Mozna tam poexpic ale nie wyciagniesz wiecej niz 10k/h. Na powierzchni troche slabych potworkow, w dziurach po kilka guardow itd.. Ew. mozesz summonąc sobie monka i z nim tam łazic ale mysle ze sam spokojnie dasz rade. Zbierajac smieci z soldkow i guardow nie powinno byc zadnego waste. Plusem jest to ze po zamknieciu drzwi na klucz kreci sie tam malo osob bo nie wiedza skad zdobyc klucze, a pozatym nie maja czego tam szukac :P. Jest tam tylko czesc pewnego questu i to moze przyciagnac od czasu do czasu jakiegos ludka.
Keye potrzebne to #3800, #3801, #3802. Key #3800 jest potrzebny aby zdobyc #3801.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.