Pokaż pełn± wersje : Walymy vs De'Squn Family
Wszystko o wojnie i jej uczestnikach prosimy tutaj.
De'Squn mialo byc zamknieta rodzina 5 osobowa (w niej bylem ja) ale poprzyjmowali za duzo plebsow niech ida na nonpvp tera
Pyro Aris
25-05-2007, 21:39
phi ,ale mi wojna
i co bedziecie zabija sie na rotach ,czy wywskoczycie na ob ,gdzie noobchary ,beda mieli wyzsze lvle niz walczacy
phi ,ale mi wojna
i co bedziecie zabija sie na rotach ,czy wywskoczycie na ob ,gdzie noobchary ,beda mieli wyzsze lvle niz walczacy
Muszę się tutaj z Pyrem zgodzić B)
Najlepiej skasujcie ten temat :p
phi ,ale mi wojna
sory miszczu ale nie do konca cie rozumiem: "noobchary wyzszy lv niz walczacy"
jakbys mogl tak bardziej po ludzku
edit: a pozatym taka wojna jest bardzo ciekawa :D cisnie brak kaski wszystko wyglada inaczej, mniejszy damage itp :)
Zycze powodzenia zarowno jednej,jak i drugiej stronie,ale z tego co widze to "walymy" ma poki co miazdzaca przewage.
Pyro Aris
26-05-2007, 21:40
sory miszczu ale nie do konca cie rozumiem: "noobchary wyzszy lv niz walczacy"
jakbys mogl tak bardziej po ludzku
edit: a pozatym taka wojna jest bardzo ciekawa :D cisnie brak kaski wszystko wyglada inaczej, mniejszy damage itp :)
chodzilo mi o to ,ze noobchary ,ktore zawsze przygladaja sie wojnie ,beda mialy wyzsze lvle niz polowa memberow gildii.
a powiedz mi czy to ważne ? :p ważne sa levele ktore sie bija :)
Tina_Greer
06-06-2007, 11:11
Zycze powodzenia zarowno jednej,jak i drugiej stronie,ale z tego co widze to "walymy" ma poki co miazdzaca przewage.
Dobrze wiem, że jeste¶ jednym z nich. Zabili¶cie Elveretha, więc ja będe zabijał Walymy.
Dobrze wiem, że jeste¶ jednym z nich. Zabili¶cie Elveretha, więc ja będe zabijał Walymy.
Tear zostal przeproszony za ten random przeze mnie,wszystko zostalo z nimi uregulowane & wyjasnione,masz jakies starsze informacje
Btw,nie zaprzeczam
Tear zostal przeproszony za ten random przeze mnie,wszystko zostalo z nimi uregulowane & wyjasnione,masz jakies starsze informacje
Btw,nie zaprzeczam
Tak, zostalo wszystko wyjasnione i nie zywie do nikogo urazy, van tez bodajze.
.:Boixos:.
06-06-2007, 22:28
a dzieki komu sie wszystko wyjasnilo ?XD
tzn kto lagodzil sprawe i byl lacznikiem miedzy wami?XD
;*
Calusek dla mojego szczesliwego kroliczka,domsylasz sie o co chodzi?;)
a dzieki komu sie wszystko wyjasnilo ?XD
tzn kto lagodzil sprawe i byl lacznikiem miedzy wami?XD
Niech pomysle, studnia ?
Kiroy Wind
07-06-2007, 02:28
a kto inny?
HAIL STUDNIA!
walymy ma nowa wojne 8o
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=14547662#post14547662 - fragi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.