Loocaash
26-05-2007, 12:52
REKRUTACJA ZAKOŃCZONA!
NAZWA RODZINY Del'foe!
GŁOSOWANIE :
Kto jest za nazwą :
-xxx Del'Foe 3.5 (troche ja, Pan_Dirak, Lvlanius)
-xxx Del'Toro 0
-xxx'Shadowstorm 2 (Ghand, Stoqular)
-xxx'qular 0
-xxx'Lerizzo 3 (ja, Pan_Dirak, Zach)
proszę o edytowanie swoich postów w celu wybrania głosu. Proszę również o powiększenie czcionki dla głosu!
-Imię
-Wiek (nie obowiązkowo)
-Jaki miałeś największy lvl w tibi, podaj nick tej postaci ;} (obowiązkowo, nie chcemy newbie ;/)
-Pomysł na nazwę rodziny (nie obowiązkowo, lecz mile widziane ;))
-Pomysł na server (z uzasadnieniem)
-Czy byś był w stanie kupić pacca (nie obowiązkowo)
-Jaką profesję byś preferował?
-Kontakt (gg, mail, ew. kom.)
-Napisz coś o sobie ;}
Jak wymyślę lepsze preferencje to dodam, na razie mi wystarczą takie. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie mnie, pytajcie ;).
-------------------------------------------------------
Zapomniałem dodać swojego xd
-Nick forum tibia.pl (Obowiązkowo) Każdy powinien mieć!
Loocaash
-Imię
Kamil
-Wiek (nie obowiązkowo)
12
-Jaki miałeś największy lvl w tibi, podaj nick tej postaci ;} (obowiązkowo, nie chcemy newbie ;/)
78, Ponntius
Nie mam, ale jakąś wymyślę :D
-Pomysł na server (z usasadnieniem)
Proponował bym Hibernę, Saphirę lub Furorę. Dlatego te ponieważ na Hibernie mam wieelu kolegów oraz protów, Saphirę dlatego bo tam gra paru moich kolegów z lvlami ładnymi nawet a Furorę bo bardzo fajny serv ;D, grałem kiedyś ;)
Tak, na pewno na 20+ lvlu
Sorcerer/Druid
gg 1852716, mail [email protected], kom. tylko w razie potrzeby ;)
-Napisz coś o sobie ;}
Mmm... Jestem miły, koleżeński, lubię pomagać. Zawsze można na mnie liczyć w trudnych sytuacjach. Moją ulubioną grą jest Tibia, zawsze gdy nie mam co robić w nią gram. Mam 12 lat i na imię mi Kamil, chodzę do V klasy szkoły podstawowej im. Jadwigi Śląskiej ;}.
-GH
-Forum gildi + logo?
-Fajną grę i miłą współpracę.
Nie wiem co jeszcze wymienić, jak chcecie się o coś spytać co mogę zaoferować pytajcie ;D. Na pewno odpowiem.
P.S Jak nie chcesz nie graj, ale tutaj nie robimy tak, że wbijemy 20 lvl i nie gramy już. Jak chcesz grać tutaj i swoim "main charem" to graj, ale tutaj też. To jest oferta "wspólnej, darmowej zabawy i radości z zarąbistej gry :P". A nie żeby se trochę pograć bo nie mam co robić ;).
Have Fun!
NAZWA RODZINY Del'foe!
GŁOSOWANIE :
Kto jest za nazwą :
-xxx Del'Foe 3.5 (troche ja, Pan_Dirak, Lvlanius)
-xxx Del'Toro 0
-xxx'Shadowstorm 2 (Ghand, Stoqular)
-xxx'qular 0
-xxx'Lerizzo 3 (ja, Pan_Dirak, Zach)
proszę o edytowanie swoich postów w celu wybrania głosu. Proszę również o powiększenie czcionki dla głosu!
-Imię
-Wiek (nie obowiązkowo)
-Pomysł na server (z uzasadnieniem)
-Napisz coś o sobie ;}
Jak wymyślę lepsze preferencje to dodam, na razie mi wystarczą takie. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie mnie, pytajcie ;).
-------------------------------------------------------
Zapomniałem dodać swojego xd
-Nick forum tibia.pl (Obowiązkowo) Każdy powinien mieć!
Loocaash
-Imię
Kamil
-Wiek (nie obowiązkowo)
12
78, Ponntius
Nie mam, ale jakąś wymyślę :D
-Pomysł na server (z usasadnieniem)
Proponował bym Hibernę, Saphirę lub Furorę. Dlatego te ponieważ na Hibernie mam wieelu kolegów oraz protów, Saphirę dlatego bo tam gra paru moich kolegów z lvlami ładnymi nawet a Furorę bo bardzo fajny serv ;D, grałem kiedyś ;)
Tak, na pewno na 20+ lvlu
Sorcerer/Druid
gg 1852716, mail [email protected], kom. tylko w razie potrzeby ;)
-Napisz coś o sobie ;}
Mmm... Jestem miły, koleżeński, lubię pomagać. Zawsze można na mnie liczyć w trudnych sytuacjach. Moją ulubioną grą jest Tibia, zawsze gdy nie mam co robić w nią gram. Mam 12 lat i na imię mi Kamil, chodzę do V klasy szkoły podstawowej im. Jadwigi Śląskiej ;}.
-GH
-Forum gildi + logo?
-Fajną grę i miłą współpracę.
Nie wiem co jeszcze wymienić, jak chcecie się o coś spytać co mogę zaoferować pytajcie ;D. Na pewno odpowiem.
P.S Jak nie chcesz nie graj, ale tutaj nie robimy tak, że wbijemy 20 lvl i nie gramy już. Jak chcesz grać tutaj i swoim "main charem" to graj, ale tutaj też. To jest oferta "wspólnej, darmowej zabawy i radości z zarąbistej gry :P". A nie żeby se trochę pograć bo nie mam co robić ;).
Have Fun!