Pokaż pełną wersje : namelock
Mam pytanie do tych którxy się znają. Chciałbym zmienić swój nick jednak nie jestem pewien czy łamie jakąś zasade...
Mój nick to : Aze'omadu
Szukałem troche po goglach i znalazłem kilka rzeczy, oto one:
- Aze: skrót od państwa Azerbejdżan.
- Aze: taką nazwę posiadają 3 miasta we Francji
- Omadu: nie jestem pewien ale to chyba jakis atol [czyt. wyspa koralowa].
Czy to wystarczy?
Niestety nie...
A tak na przyszłosc polecam lekture "tibia rules" na tibia.com
Mac-Graw
26-05-2007, 22:21
Zgadzam sięz panem @up...
Ja prosiłem o namelocka (Darvin Mac'hash) i też nie przyjeli... A przecież 'Hash' można traktować jako reklame narkotyku no nie? :P8o
No wlasnie nie dostaniesz. Żeby wziąźć wszystkie nicki w tibii i je tak przeanalizować to może....0,001% ludzi nie dostało by namelocka.
Niestety nie...
A tak na przyszłosc polecam lekture "tibia rules" na tibia.com
lekture "tibia rules" znam bardzo dobrze ;]. Jednak nie i zastanawiał mnie pkt. 1c.
names that refer to real countries (e.g. "Swedish Druid")
poprostu zastanawiałem sie czy skróty państw też sa brane pod uwagę.
Żeby dostać namelocka trzeba mieć jakiś obraźliwy nick, albo podszywać się pod kogoś. Więc raczej nie dostaniesz, chyba że znajdziesz jakiś sensowny argument.
Kurde mi małpy też namelocka nie chcą dać, a w końcu Krzak po angielsku to Bush czyli polityk xD Podpada pod regulamin, ale to niby "za mało". A Tedunio za co namelocka dostał? Za to, że znał tutorów, a nick mu się nie podobał. Takie jest moje zdanie na temat tej całej zasranej sprawiedliwości w tibi: Masz plecy u tutorów, gmów = masz wszystko.
Mac-Graw
27-05-2007, 00:20
@Kshaq:
Święte słowa... :) Nie masz pleców- nie masz nic 8o
Mój kolega za nick Suczki nananana dostal namelocka ;)
założ sobie nowe konto zrob 2-3 lvl i napisz ze chcesz zglosic nielegany nick podasz i reason ze obraża to twoja matkę
paffelek
27-05-2007, 00:58
Kurde mi małpy też namelocka nie chcą dać, a w końcu Krzak po angielsku to Bush czyli polityk xD Podpada pod regulamin, ale to niby "za mało". A Tedunio za co namelocka dostał? Za to, że znał tutorów, a nick mu się nie podobał. Takie jest moje zdanie na temat tej całej zasranej sprawiedliwości w tibi: Masz plecy u tutorów, gmów = masz wszystko.
Tibia.pl support a taki podatny na wszystko co mu kolega powie. Wiesz co oznacza tedunio? To tak jak ja bym zrobił sobie postać o nicku: "Pejunio". Powód namelocka to to, że istnieje ktoś taki jak "Tede". Nie wiem czy czytałeś czy nie, może wyleciało ci z głowy, ale przeczytaj regulamin na temat nicków. Tutor może wnioskować o namelocka, ale tylko GM może go przyznać. Nie wiem jak jest teraz z CM'ami.
@Temat
ja osobiście dostałem 3 name locki:P
Clinic of Pandoria (Clinic=Klinika)
Ludzie mają głupie nicki (... :D)
Swieta prawda (powód to, że jest to część zdania,a nick był odwołaniem do postaci wyżej :P dwa konta... MC i sobie stoją obok siebie :D stare dzieje, robione dla zwały :P
@up
Kolega mi powiedział? LOL
Powiedz mi co ma Tede do Teduni'a. Jakoś nie widzę większego związku z tymi nickami.
Rozumiem, że Hege dostał namelocka za nick Vienio, ale Tedunio...?
Tedunio kojarzy się z raperem Tede dlatego dostał namelocka. Jakbym zrobił nick Mezunio (tfu tfu) to też bym podlegał pod namelock bo kojarzy się z Mezo (tfu tfu).
A mi Kshaq kojarzy się z prezydentem stanów zjednoczonych, Bysiu z sokiem Pysio a nick Dwima z katalogiem ubrań quelle.
(nicki wybrałem pod wpływem impulsu) xD
I co? Namelocka nikt z nas nie dostanie... Dlaczego? Brak pleców... Zrozumcie, że w tibii bez pleców nic nie zdziałacie... A mógłbym podać jeszcze kilka rzeczy na mój nick...
@Down
Czyli co z tego wynika? xD
A mi Bastash kojarzy się z Bastesh. Bastesh kojarzy mi się z Pasteshem, co po polsku daje Pasterz. Słowo pasterz, jak wszyscy wiemy nawiązuje do chrześcijaństwa. Idziemy dalej. Panu X nie podoba się, że religia jest wiązana z grą komputerową. Powinienem dostać bana na forum.
>up
Taki przykład, jak można całemu światu dać namelocki ; ]
I co? Namelocka nikt z nas nie dostanie... Dlaczego? Brak pleców... Zrozumcie, że w tibii bez pleców nic nie zdziałacie... A mógłbym podać jeszcze kilka rzeczy na mój nick...
Plecy to raz zgadzam się. Ale nick Mezunio bardzo kojarzy się z Mezo a Kshaq z Bushem już nie tak. Bysio z Pysiem też się może kojarzą ale nie w takim samym stopniu co Tedunio i Tede.
Honasolo
28-05-2007, 21:42
Plecy to raz zgadzam się. Ale nick Mezunio bardzo kojarzy się z Mezo a Kshaq z Bushem już nie tak. Bysio z Pysiem też się może kojarzą ale nie w takim samym stopniu co Tedunio i Tede.
A widzisz inni maja glupsze nicki, a i tak nie dostali namelocka. ;p
Tede moze byc imieniem i dlatego nie powinno byc brane pod uwage... Tak samo z Mezo.
To, ze komus sie to z czyms kojarzy, to juz jego sprawa wiec nie wciskaj nam tu na sile, ze koledzy gmy robia dobrze bo Ci sie z tym i z tym kojarzy...
Bush ma racje. Jak ktos nie ma plecow w tibi to nic w niej nie wskora.
Z twojego punktu widzenia namelocka powinni tez dostac tacy jak np: rafaleczek, krzysieczek, itd. bo kojarzy ci sie z kolega itp. ;/
Jak-kiedys-dostalen-naneloka-ya-nik-----guwnoyajady---klawiatura-sie-popsula
Cała wielka, posrana sprawiedliwość tibijska... ;p
Poza tym skoro Tedunio kojarzy się z Tede, to mój nick może kojarzyć się z zespołem Krzak (podobno taki jest). Mimo, że mam Kshaq to można to podciągnąć pod fake name (zmiana nazwy zespołu, lub znanych osób).
O bany można prosić i ich nie dostaniesz, a jak nikt ich nie chce to GM'owie tyle ich rozdają jakby ich nadmiar mieli...
Jak-kiedys-dostalen-naneloka-ya-nik-----guwnoyajady---klawiatura-sie-popsula
" " <-- skopiuj sobie. Będziesz miał na zapas.
NMSP
Trochę przesada, opanujcie się, każdy może mieć swoją ksywę, jaka tylko nie przyjdzie na myśl ale niestety tak już jest że ktoś na taka bądź podobną wpadł wcześniej i stał/stała się sławna bądź znana. Na powszechnie znanego rapera Tede mówi się zdrobniale Tedunio w znanym programie na VIVA Polska "Bezele" więc widzę tu sensowne wytłumaczenie. Poza tym że Tedunio dostał name locka sprowadza się do tego że ma hlvl który jest wiadomo bardziej zanany niż lov levelowe postacie. Wiec panowie Tutorzy, Senior Tutorzy a nawet sami szefowie w niebieskich pelerynkach dostrzegają szybciej łamanie zasad Tibi. Wiec jeżeli Ci się nie podoba twój nick i płaczesz na forum że chcesz name lock mając 20 lvl to
szczerze, zrobil bym nowa postać ; )
kolega dostał name locka za nick "Twoja Stara" a w commencie :
Comment:Translating from Polish his name means "Yours Mother". It insults religious beliefs.
=D
Pierdzielicie farmazony.
Namelocki dostaja nawet osoby, ktore maja w nicku np. "Ronaldo". Okej, moze jest to czyjes imie, ale w ZNACZNYM STOPNIU kojarzy sie to wszystkim z pilkarzem. I dlatego osoba ta dostala namelocka. Tak samo jak nick nie moze zawierac zdania (np. "Ide na poziomki") i tak dalej. Wszystko jest w Tibijskim regulaminie.
Dodatkowo rozwieje watpliwosci co do plecow u tutorow. Tutor jest tylko od tego, zeby nick zareportowac. Namelocki sa przyznawane przez osoby na troche wyzszym szczeblu kariery Tibijskiej. Nie znajdziecie wielu tutorow, ktorzy zareportuja wasz calkowicie poprawny nick, tylko dlatego, ze was lubia. Reportowanie poprawnych nickow jako bad name'y jest nagradzane czyms w rodzaju upomnienia, a jako tutor nie chcialbym dostac takiego reporta. Dlatego do reportow ida tylko nicki, co do ktorych mam pewnosc, ze lamia regulamin Tibii.
Widzę, że trzeba rozwiać nieco wątpliwości i przedstawić kilka faktów.
Gdy zgłosisz złą nazwę używając ctrl+r, szybko zostaniesz odesłany do tutora. Dzieje się tak dlatego, że GM nie zajmuje się sprawami związanymi ze zmianą nicków. Wszystkie nazwy są zgłaszane przez tutorów i trafiają do Customer Supportu, gdzie są weryfikowane i blokowane jeżeli zajdzie taka potrzeba.
Nicki zawierające nazwy miejsc. Taki nick zostanie zablokowany jedynie gdy zawiera nazwę miejscowości, która jest powszechnie znana na świecie. Kiedyś zdarzały się wypadki blokowania nicków zawierających w nazwie "Piła", jednak od tamtego czasu regulamin stał się nieco bardziej łagodny i precyzyjny, dzięki czemu Piła jest teraz całkowicie dozwolonym członem występującym w nazwach.
Podobnie ma się sprawa nicków sławnych postaci. Nazwa taka zostanie zablokowana jedynie gdy postać ta będzie powszechnie znana na całym świecie. Również jak w przypadku nazw miejscowości, kiedyś reguły były mniej precyzyjne i blokowane były nicki takie jak Tedunio czy Vienio. Teraz reguły te zostały sprecyzowane i takie nicki są dozwolone i raczej próby załatwienia namelocka skończą się porażką. Również chciałbym wyjaśnić, że nick np. "Kwaśniewski" albo "Bush" są zupełnie legalne. Samo nazwisko jakiejś gwiazdy czy znanej osobistości nie wystarczy aby kogoś posądzić o podszywanie się pod konkretną znaną osobistość. Wiadomo, że na świecie może mieszkać 2000 innych Bushów i Kwaśniewskich, dlatego tutaj nie następuje żadne naruszenie regulaminu. Jednak gdyby ktoś do tego dodał imię, np.: "Aleksander Kwaśniewski", to mamy wyraźne i jednoznaczne wskazanie na sławną i znaną na świecie osobę i skończy się to dla nas namelockiem.
Wiele nicków negatywnie przechodzi weryfikację (osoby dostają namelocki), chociaż nie powinno. Gdy już tego namelocka dostaniemy, to musimy wybrać nową nazwę. Nazwa ta jest weryfikowana przez CS i gdy przejdzie to pomyślnie, możesz dalej grać. Tutaj też są pomyłki i wiele nicków jest błędzie akceptowanych. Nie możemy oczekiwać od ludzi, którzy nie posługują się na codzień językiem polskim, że będą w stanie wyłapać wszelkie błędy oraz naruszenia regulaminu w nazwach stworzonych w tym właśnie języku. Nie można używać polskich znaków co utrudnia ich weryfikację gdy ktoś nie zna dokładnej pisowni danego wyrazu. Dodatkowo gracze kombinują z nazwami i tworzą wyrazy, które nie zostaną znalezione ani w google, ani w słowniku, np.: "gownojadusieniek". Nick taki może zostać uznany przez CS jako legalny chociaż dla większości Polaków na pierwszy rzut oka będzie on wulgarny. Dlatego potrzebni są polscy tutorzy i CS musi polegać na ich wiarygodności i zaufaniu jakim zostają obdarzeni. Sprawia to, że jakieś formy nadużywania tego zaufania i naginania zasad się zdarzają, jednak mam nadzieję iż szybko zostaną wykryte a tutor ukarany.
Ja dostałem namelocka za nick Edward Spirytus. Moim skromniutkim zdankiem na wyrost nieco bo to może robić za imię i nazwisko chociażby... Komentarz dotsałem, że spiritus (pisownia oryginalna tego słowa) to po polsku alkohol...
zastosowali regułę, że nie opisuje osoby... paranoja ale trudno.
Ma ktoś pomysł dlaczego nie wchodzi nick Edward's Ghost? To ma chyba jakiś związek z apostrofem ale nie wiem jaki, ludzie normalnie miewają nicki z apostrofem. Z góry dzięki za pomoc
@ Down
W sumie racja.
Powie mi ktoś co nie tak jest z nickiem Edward's Ghost?
Alkohol jest to używka. W nazwach zabronione są wszelkie słowa kojarzące się z nałogiem. Alkohol, papierosy, narkotyki .. to wszystko odpada.
Tak to już jest, że przed updatem wiele osób robi tutora a potem szukają zajęcia aby tylko nie wylecieć za nieaktywność. Widziałem już wiele przykładów dowolnej interpretacji nicków i doszukiwania się dziury w całym.
Co do Piły, te dwa przypadki są zupełnie inne. Co innego miasto, które jest znane w jednym kraju, natomiast w świecie prawie nikt o nim nie słyszał. Co innego wyraz, który w innym języku ma znaczenie i w jakiś sposób łamie regulamin.
Jakby nie patrzeć, powód namelocka ma jakiś sens i kłótnia raczej nic tutaj nie zmieni. Tłumaczenie, że jesteś Polakiem, również nie pomoże. Niewiedza nie jest usprawiedliwieniem. Ja bym zmienił nick zamiast się z nimi użerać.
Piotrek Marycha
13-06-2007, 21:20
Kurde mi małpy też namelocka nie chcą dać, a w końcu Krzak po angielsku to Bush czyli polityk xD Podpada pod regulamin, ale to niby "za mało". A Tedunio za co namelocka dostał? Za to, że znał tutorów, a nick mu się nie podobał.
Powiedz mi co ma Tede do Teduni'a. Jakoś nie widzę większego związku z tymi nickami.
A mi Kshaq kojarzy się z prezydentem stanów zjednoczonych, Bysiu z sokiem Pysio a nick Dwima z katalogiem ubrań quelle.
(nicki wybrałem pod wpływem impulsu) xD
Omg ale oporowa jałówa...
1: moglbys sobie miec imie Mister Bush a i tak nie dostaniesz namelocka
2:Tutor zostaje wydalony ze służby natychmiastowo gdy wyda sie ze zalatwial lewe namelocki, watpie zeby ktos sie narazal bo jakiemus 20 lvle newbowi sie nick znudzil
3:Niewykluczone ze ten temat zrobiles pod wplywem artykułu na hunted.pl... Jest tam wyraznie napisane ze kiedy zasady nie byly wyraznie sprecyzowane, however zostalo to juz unormowane
Patroleks
04-09-2007, 17:16
A jak mam nick patrol dziki palladyn to dostane namelocka?
Piotrek Marycha
04-09-2007, 18:27
nie <10znaków>
Patroleks
04-09-2007, 19:28
nie <10znaków>
I co z tego? oco w tym chodzi : ?:D
jedno pytanko..
czy namelock liczy sie jako normalny ban? nie moge nigdzie tego znalezc moze ktos wie?:)
z gory dzieki:D
jedno pytanko..
czy namelock liczy sie jako normalny ban? nie moge nigdzie tego znalezc moze ktos wie?:)
z gory dzieki:D
Nie.
.Namelock
Namelock jest specyficznym rodzajem bana. Dostajemy go za imię łamiące Tibia Rules. Trwa on tak długo, aż wybierzemy nowe imię dla postaci (trzeba również poczekać kilka godzin aż zostanie zaakceptowane). Namelocka otrzymuje się tylko na jedną postać. Można ich mieć dowolnie dużo, konto nigdy nie zostanie usunięte.
Powyzszy tekst pochodzi z tego (http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=116148&highlight=bany) tematu.
To nie jest tak. Gdy twoje imię będzie obraźliwe, to oprócz namelocka dostaniesz bana. Co więcej, jeżeli sie nie mylę, pozostanie przez jakiś czas wpis w criminal record.
To nie jest tak. Gdy twoje imię będzie obraźliwe, to oprócz namelocka dostaniesz bana. Co więcej, jeżeli sie nie mylę, pozostanie przez jakiś czas wpis w criminal record.
Fakt.. Lecz to bardzo rzadko sie zdaża. Jeszcze nigdy sie nie spotkałam z takim przypadkiem. Najczesciej namelock nic nie powoduje, procz koniecznosci zmiany imienia. Chyba.. Nie chce nikogo wprowadzac w blad...
Shadow_from_Katowitz
19-09-2007, 20:33
witam! ja mam takie pytanie... postac brata ma nick Jacek wysocki ... niby zrobil ja dla jaj, no ale postac ma juz 50 lvl... no i brat chcial dostac name locka bo ten nick juz go przestal bawic... Kagonesti (tutor) poslal namelocka ale okazalo sie ze CipSoft juz odrzucil podanie o name locka... moj brat zadnego nie wysylal... podejzewamy ze to jakis c*** poslal reporta i uzasadnil "bo mi sie nie podoba" i go odrzucili... czy teraz moj brat z tym nickiem ma juz przesrane do konca zycia ? czy moze jest jakis sposob zeby jeszcze raz CipSoft rozwazyl ta prosbe ? Bo to w koncu mistrz Aikido i jeszcze jest taki aktor... wiec to jest jakby podszywanie sie.. przeciez nie mozna dawac nickow ktore pod realnych slawnych ludzi podchodza... moze jakis list blagalny do CipSoftu moj brat ma poslac ? (bardzo mu na tym zalezy, mozna powiedziec ze jest wrecz zdesperowany ;d ) bardzo prosze o odpowiedz... najlepiej jakichs doswiadczonych graczy badz tutorow... pozdrawiam
Pozwole sobie zacytowac pewien tekst:
If you find yourself asking whether or not a person is well-known enough, you should ask yourself questions such as: What kind of audience would know that person? How many hits are there on Google? What do other tutors think? .
Ja osobiscie nie dalabym namelocka. Nie znam tej osoby, wiec przeszlabym obok... Na pewno jest mozliwe ponowe rozpatrzenie (mialam raz taki przypadek, mi odrzucili namelocka, co wiecej, dostalam bad namelock - zly komentarz, a komus innemu zaakceptowali). Wiec - wszystko zalezy od komentarza. I jak to uzasadnisz... CS czasem odrzuca imiona, ktrore powinny byc zmienione, i na odwrot.
Shadow_from_Katowitz
20-09-2007, 16:38
Pozwole sobie zacytowac pewien tekst:
.
Ja osobiscie nie dalabym namelocka. Nie znam tej osoby, wiec przeszlabym obok... Na pewno jest mozliwe ponowe rozpatrzenie (mialam raz taki przypadek, mi odrzucili namelocka, co wiecej, dostalam bad namelock - zly komentarz, a komus innemu zaakceptowali). Wiec - wszystko zalezy od komentarza. I jak to uzasadnisz... CS czasem odrzuca imiona, ktrore powinny byc zmienione, i na odwrot.
hmmm... wiec zawsze jakies szanse sa... to co ma moj brat zrobic ? napisac reposrta jeszcze raz czy cos specjalnego czea zrobic o ponowne rozpatrzenie ?
Piotrek Marycha
20-09-2007, 16:42
witam! ja mam takie pytanie... postac brata ma nick Jacek wysocki ... niby zrobil ja dla jaj, no ale postac ma juz 50 lvl... no i brat chcial dostac name locka bo ten nick juz go przestal bawic...
mogl myslec jak zakladal chara
Kagonesti (tutor) poslal namelocka ale okazalo sie ze CipSoft juz odrzucil podanie o name locka...
dziwisz sie?
i uzasadnil "bo mi sie nie podoba"przeciez to prawda?
Bo to w koncu mistrz Aikido i jeszcze jest taki aktor...
no spox, jezeli jakis tutor np z brazylii wie kim jest ten Wysocki to nie ma problemu
przeciez nie mozna dawac nickow ktore pod realnych slawnych ludzi podchodza..slawny? zna go tu ktos?
hmmm... wiec zawsze jakies szanse sa... to co ma moj brat zrobic ? napisac reposrta jeszcze raz czy cos specjalnego czea zrobic o ponowne rozpatrzenie ?
Jak odrzucili a komentarz byl dobry to nic nie zrobisz. Postac jest za malo znana. Chyba, ze cos wymyslisz, ale watpie by sie dalo. Co zrobic? Przyzwyczaic sie do imienia...
LuQi_LaQ
20-09-2007, 23:59
Mam pytanie odnośnie mojego nicku, łamie on regulamin ??
Teryaki'Boyz
To właściwie jest zespół :D więc teraz już nie wiem :/ ??
A Chciał bym bardzo zmienić ten Nick :)
Teryaki'Boyz
Jesli uznamy, ze to imie jest w liczbie mnogiej (boyz) to tak.
Teryaki'Boyz
Character Teryaki'Boyz does not exist.
Palladinka
22-09-2007, 12:45
Mi kiedys ukradli mojego palladyna ;( i zmienili nick na Zulek Cie Shakowal :/ wiec musialam zaczac grac od nowa ;( no ale teraz gra mi sie moim nowym palladynem bardzo dobrze juz niedlugo lvl 80 :)
Też mam pytanie, czy jest szansa na namelocka za nick Menel'Uliczny ?:D
Donpeyot
16-11-2007, 00:45
imo szansa jest , nawet spora
Mam głupi nick - Hoeg Zryta Bania (jak go robiłem nie myślałęm bardzo na nickiem) i chce dostac namelocka. Co muszę zrobic zeby go dostać. Z góry thx za odpowiedz.
piotrek609
03-03-2008, 14:56
Ja też mam głupi nick i chciał bym go zmienić: Wojowniczka swatla from pila. Kiedy zakładałem hara nie myślałem za bardzo nad nickiem:(. Czy dało by się coś z nim zrobić?
@up i 2up
Watpie, by cos dalo sie zrobic... Imiona sa w miare poprawne.
Ja dostalem namelocka na nick Blood Try co mozna przetlumaczyc krwawa próba. Nie wiem do konca co w tym jest nie teges. Inni tez maja z name z "blood" i nic...
Ja dostalem namelocka na nick Blood Try co mozna przetlumaczyc krwawa próba. Nie wiem do konca co w tym jest nie teges. Inni tez maja z name z "blood" i nic...
Krwawa proba - name non describing person, czyli nie opisujacy osoby ;). Wiec niezgodne z regulaminem.
Wymyrymydymy
03-03-2008, 18:40
ja tez juz duuuzo czasu staram sie o namelocka i mysle ze bylby on sluszny (nick to Czarna Kredka Bambino) lecz gdy tutor probuje zareportowac tego nicka to pojawia sie komunikat ze niby ten nick byl juz kiedys zaakceptowany przez GMa <lol> i faktycznie ten char(jeszcze gdy gralem druidem a ten mial cos kolo 10 lvla) mial namelocka ktory po pewnym czasie zniknal :p (nie dawalem zadnej propozycji nicka bo nawet nie gralem tym charem)
piotrek609
03-03-2008, 18:40
Wojownik swiatla znalazlem tylko to :
Copyright @ 2007 by Paulo Coelho
Wojownik światła jest cykliczną, internetową publikacją autorstwa Paulo Coelho.
Treść może być rozpowszechniana bez ograniczeń, publikowana na innych stronach
internetowych, zawierających wyłącznie bezpłatnie udostępniane treści, pod warunkiem
podania źródła: "Wojownik światła, publikacja www.paulocoelho.com.br"
Autor zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany tych warunków, w każdej chwili.
a from pila najbardziej mi dokucza, kilka razy dziennie dostaje wiadomość typu "ja też z piły" a za chwilke "daj coś" ^^
Vasudanin
03-03-2008, 21:11
a co ja mam powiedziec?
mialem nick swiety wincety prosilem o name locka bo nawiazuje do religii (no bo jest chyba jakis swity wincety nie) powiedzieli w najblizszym czasie dostaniesz 2 miechy pozniej nadal nie dostalem
a co ja mam powiedziec?
mialem nick swiety wincety prosilem o name locka bo nawiazuje do religii (no bo jest chyba jakis swity wincety nie) powiedzieli w najblizszym czasie dostaniesz 2 miechy pozniej nadal nie dostalem
Albo nie zostal zaakceptowany... Albo chcieli, abys sie po prostu odczepil D:
Większość nicków podanych u góry zasługuje na namelocka. Ja się pochwalę, że dostałem namelocka na chara o imieniu Jogurt Zwieczkiem. Tutor to przetłumaczył na Yoghurt is a closed box. GZ :D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.