zaloguj się

Pokaż pełną wersje : bardzo rzadko????

Thomas
01-10-2004, 16:06
czy naprawde dwarfen ring wypada bardzo rzadko z dwarfa??? przeczytalem na tibia.pl i kcialem go zdobyc... wypadl mi z 3 dwarfa ktorego zabilem w zyciu...jak to jest??? czy to ja mam takie szczescie czy wam tez wypadlo cos (o czym na tibia.pl bylo napisane "bardzo rzadko") bardzo szybko???

Tibiańczyk
01-10-2004, 16:15
No masz poprostu szczescie:)

ghiron
01-10-2004, 16:59
Heh miałeś szczęście jak tam samo wczoraj w 4 valkiri miałem plate armora ;)
Niestety zginołem i poszedl sie pasać p armor ale olać :P

radioactive_rip
01-10-2004, 18:24
Ja w dwarfach nie mialem ani razy piercienia chociasz zabilem ich bardzo duzo Za to w pierwszej valkirii jaka zabilem byla plate armor. Do tej pory ją mam :D

Angelus
01-10-2004, 23:07
Ja niedawno wchodzę sobie do kopalni , zabijam pierwszego krasnala i ...
wypada mi dworfen ring ...
Niestety poszedłem pomóc koledze i zabiły mnie huntery ...
No i ring poszedł się *** ....

Ale nie wiedziałem , że dworfen ring jest taki rzadki ...
Do tej pory myślałem , że wypada w miarę często ...
A jakoś na tibii.pl dworfa nie sprawdzalem ...
A tu taka niespodzianka ....

aktus
02-10-2004, 02:27
na rooku zabijajac ostatniego trolla dostalem silver ringa. moj kumpel po raz pierwszy poszedl na dle i wypadl mu dsm... a dwarven ring wypada duzo czesciej niz dsm... po raz pierwszy poszedl na demony i wypadla mu shield of the mastermind... dzisiaj na 10 lvl knightem spotkal gsa i gejomancjera... nic dodac nic ujac...

Ashlon
02-10-2004, 08:35
na rooku zabijajac ostatniego trolla dostalem silver ringa. moj kumpel po raz pierwszy poszedl na dle i wypadl mu dsm... a dwarven ring wypada duzo czesciej niz dsm... po raz pierwszy poszedl na demony i wypadla mu shield of the mastermind... dzisiaj na 10 lvl knightem spotkal gsa i gejomancjera... nic dodac nic ujac...

Z trolli wypada silver amulet, a nie ring...I powinienes napisac "na 10 lvlu zabil go gs / lub geomancer (a nie gejomacjer)"...

Walrock
02-10-2004, 09:36

Czy ja dobrze zrozumiałem ?? Knight na 10lv dle i demony klepie ?? ROTFL