Goralm
27-05-2007, 16:28
Siemka, szukam ludzi na Shivera do PK teamu mniej wiecej niskie lvl'e w teamie sa jush 20 drut, 13 pall dobre skille xD, i 15 drut a wiec zglaszac sie jezeli ktos jest chetny niech tylko napisze swoj nick w poscie i poda gg chyba ze sobie nie rzycze to niech poda e-maila to ja mu swoje podam xD to jest moj 1 post chodzaz czytalem te forum od dziecka a wiec tak jak mowilem zgglaszac sie nawet jesli jeszcze jestescie na rocku ^^ wszystcy mile widziani zapraszam aha i nie mowie ze bedziemy caly czas PK'owac jak kto sobie zyczy bedziemy sie umawiac a w przyszlosci moze zalozymy wlasna gildie xD w razie jakich kolwiek pytan pisac na gg lub w temacie pozdro !!!111
P.S - napisalem to tutaj bo w innym dziala nie umialem wyskakiwal mi komunikta xD ale to chyba nie zbrodnia pisac tutaj
dobra wyszstko nie wazne kur**** hakneli mnie nie wiem jak oni to rabia ale odzyskalem passy a oni za 2 min znowu je zajeb*** tylko ze tym razem wzieli sobie wszystko kutwa az mam ochote komus zajeb**** z krzesła :/
P.S - napisalem to tutaj bo w innym dziala nie umialem wyskakiwal mi komunikta xD ale to chyba nie zbrodnia pisac tutaj
dobra wyszstko nie wazne kur**** hakneli mnie nie wiem jak oni to rabia ale odzyskalem passy a oni za 2 min znowu je zajeb*** tylko ze tym razem wzieli sobie wszystko kutwa az mam ochote komus zajeb**** z krzesła :/