Pokaż pełną wersje : Paladyn
klodson19
27-05-2007, 16:42
zastanawiam się nad zmianą profesji na palka ale mam pewien problem otóż kumple mi mówią że wystarczy skilować do 60 i expić a ja jestem "zielony" i proszę o odpowiedź na to pytanie, drugie pytanie to czy opłaca się grać palkiem bo słyszałem że jest duży waste na tym...prosze o odpowiedzi
pozdro ;]
__________________________________________________ ________________
Jedna wiara, jeden klub, Chelsea Londyn aż po grób :)
Zależy ja gram obecnie palkiem i skille lecą szybko, mam 2k w depo z trolli
Do 20 lvl ludzie mówią że jest waste ale potem się rozkręca:evul:SMOKI,GUARDY
Tak więc zależy jak grasz jakie masz plany na przyszłość.
"BEZ WASTE NIE MA ZABAWY":D:D:D cup::cup::cup:
klodson19
27-05-2007, 17:03
no to spox a jeszcze powiedz mi jak palkowi skile leca? :D
tomektrz
27-05-2007, 19:46
Pytasz czy się opłaca? To porównaj ile walnie sorc z SD wartego 300gp, a ile na tym samym lvlu (z typowymi dla niego skillami) walnie pall z bolta wartego 2gp.
klodson19
27-05-2007, 20:34
Pytasz czy się opłaca? To porównaj ile walnie sorc z SD wartego 300gp, a ile na tym samym lvlu (z typowymi dla niego skillami) walnie pall z bolta wartego 2gp.
@tomektrz...ja pytam o palka a nie o sorca...czytaj uwaznie tytul i tresc wiadomosci
Po pierwsze to jest kilka tematów po paladynie i było w nich wiele wypowiedzi na temat waste u paladyna i jak długo skilować.
Odpowiedz sobie też na pytanie, czy masz dobrego neta, żebyś nie miał kicków, przez które łatwo paladynowi dednąć, a przy knihcie miałeś z tym pewnie mniejszy problem.
To zależy od Ciebie, jak długo chcesz skilować, bo są osoby, które skilują do 40 distance i później expią. Ja tak zrobiłem, gdy pierwszy raz zacząłem grać paladynem. Po miesiącu zrezygnowałem, bo hity były za niskie itd. Byłem wtedy poprostu noobkiem.
Teraz moja gra paladynem to było:
do 15 levela 50 distance
później expienie do 20 levela
do 25 levela 70 distance
znowu expienie do 30
i póxniej skilowanie do 80, ale już od 75 możesz expić z wielką przyjemnością mając bardzo często hity +100
alkoOholik
28-05-2007, 23:08
40 skila i exp ;) 0 waste jak sie umie ;)
Tomaszewski
01-06-2007, 11:29
wbilem 40 skilla na 8 lvlu, poszlem expic kupujac strzaly w sklepeie - ZERO WASTE , sam zysk :)
Skowerowypallek
01-06-2007, 11:57
Dobij ok 50 skila i idz expic :) a co do waste to zalezy gdzie expisz na początek polecam dvarfy w kazzo :)
Salarigoth
01-06-2007, 12:24
wbilem 40 skilla na 8 lvlu, poszlem expic kupujac strzaly w sklepeie - ZERO WASTE , sam zysk :)
"Poszlem" hmmm po jakiemu to?
Technick
01-06-2007, 13:42
Po pierwsze to jest kilka tematów po paladynie i było w nich wiele wypowiedzi na temat waste u paladyna i jak długo skilować.
Odpowiedz sobie też na pytanie, czy masz dobrego neta, żebyś nie miał kicków, przez które łatwo paladynowi dednąć, a przy knihcie miałeś z tym pewnie mniejszy problem.
To zależy od Ciebie, jak długo chcesz skilować, bo są osoby, które skilują do 40 distance i później expią. Ja tak zrobiłem, gdy pierwszy raz zacząłem grać paladynem. Po miesiącu zrezygnowałem, bo hity były za niskie itd. Byłem wtedy poprostu noobkiem.
Teraz moja gra paladynem to było:
do 15 levela 50 distance
później expienie do 20 levela
do 25 levela 70 distance
znowu expienie do 30
i póxniej skilowanie do 80, ale już od 75 możesz expić z wielką przyjemnością mając bardzo często hity +100
No to ja ciebie zmartwię! Dalej jesteś noobkiem ; d.
Kończąc skillować na 40 dist. na 40 lvlu masz skill kolo 70, na 60 kolo 80 i koniec... Po co więcej? Proszę spytać tego pana ; o.
Ufocznik
02-06-2007, 00:15
40 skila i exp ;) 0 waste jak sie umie ;)
popieram, smiesza mnie posty typu "wbij 70 dist na 15 lvlu", palem nie oplaca sie trenowac, wystarczy wbic ten skill 35~ na trolach i mozna juz spokojnie expic i przy tym zarabiac
Zrób z 40-50 Skill i leć expic "wastu" nie powinno być o ile nie pójdziesz na cos w stylu Draga :D
no to ja moze tak tutaj, azeby nowego tematu nie zakladac.
przyjmijmy, ze wbije te podobno wystarczajace skile 40 - i co teraz? na co moge sie z czyms takim porwac?(czyt. gdzie moge z tym expic) ;>
i dwa: czy fighting mode wplywa na obrazenia zadawane przez palka? ;o
@UP
Możesz iść na Rotwormy i robić lootbaga.
alkoOholik
03-06-2007, 22:23
Skelety + Ghoule + lootbag
z 40 distem to chyba na non-pvp bo na pvp bedziesz chcial kogos zabic albo sie obronic i co wtedy?
bedziesz chcial kogos zabic
to poczeka az mu sie odechce
albo sie obronic
zalozy tarcze i zwieje ?
Salarigoth
04-06-2007, 10:15
to poczeka az mu sie odechce
A jak pojdzie pk z teamem ;p...?
zalozy tarcze i zwieje ?
ile dasz ze 10 Palla zabije 13 magiem w drodze , ghost land - carlin a tym bardziej jakiekolwiek roty - miasto. i mu tarcza nie pomoze.
13 magiem lajtowo można zabić 1o palla ( jak sie umię grać )
Topic. z skillem 40 na , powiedzmy 10-12 lvl można spróbować gl, wyjdziesz na duży + , chyba , że ktoś cię zbloczy na czymś :evul:
Ufocznik
04-06-2007, 21:57
13 magiem lajtowo można zabić 1o palla ( jak sie umię grać )
Topic. z skillem 40 na , powiedzmy 10-12 lvl można spróbować gl, wyjdziesz na duży + , chyba , że ktoś cię zbloczy na czymś :evul:
no, faktycznie ogromny wyczyn 13 sorc ubija 10 pala, szkoda ze ja nie umiem grac i nigdy nie uda mi sie zrobic takiego fraga ;/
z 40 distem to chyba na non-pvp bo na pvp bedziesz chcial kogos zabic albo sie obronic i co wtedy?
czy gdzies jest napisane ze on bedzie mial ten 40 dist do konca zycia? jest napisane ze na start tyle wystarczy wiec w miaro czasu, w trakcie expienia, bedzie szedl w gore, prawda? a po co 8, 9 czy tam 10 pal ma isc kogos lac? w przypadku ataku moze tylko wiac, bo to czy bedzie mial dist 40 czy 50 niewiele mu da
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.