PDA

Pokaż pełną wersje : Torcida Gliwice

borekziom
27-05-2007, 17:35
Czy was już nie denerwują...
Biega po Thais Noobek z 8 lvl i ze swoim świetnym wandem ... atakuje mnie ja sobie mysle ahh i tak runy robie to go zabije.
Dobrze zabijam go .. mija 15 min. typ pisze do mnie ze mnie dednie .. ja se myśle akurat... buahah taki nOOb ?
Za 2 dni padam przez kogo ... nie powiem ale powiem ze członek , lub przyjaciel gildii Torcida Gliwice.
Zresztą pełno ich sie już wszędzie szwęda praktycznie po całej iridii.
Ta Gildia już opanowała część iridi 50lvl - i do dołu ale cały czas sie pnie w góre.
Zapytałem sie tego nooba za co mnie zabili tzn. ile kasy im dał a on po prostu mnie zatkał za.....
Paczke Fajek
To mnie załamało.
Co o tym myslicie i jakie macie pomysły żeby ich wreszcie się pozbyć ?

ki5ia
27-05-2007, 18:10
Czy was już nie denerwują...
Biega po Thais Noobek z 8 lvl i ze swoim świetnym wandem ... atakuje mnie ja sobie mysle ahh i tak runy robie to go zabije.
Dobrze zabijam go .. mija 15 min. typ pisze do mnie ze mnie dednie .. ja se myśle akurat... buahah taki nOOb ?
Za 2 dni padam przez kogo ... nie powiem ale powiem ze członek , lub przyjaciel gildii Torcida Gliwice.
Zresztą pełno ich sie już wszędzie szwęda praktycznie po całej iridii.
Ta Gildia już opanowała część iridi 50lvl - i do dołu ale cały czas sie pnie w góre.
Zapytałem sie tego nooba za co mnie zabili tzn. ile kasy im dał a on po prostu mnie zatkał za.....
Paczke Fajek
To mnie załamało.
Co o tym myslicie i jakie macie pomysły żeby ich wreszcie się pozbyć ?

łahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahaha hahaha zabito mnie

Madus
27-05-2007, 18:29
Parodia...:baby:

Proszę o zamknięcie tego tematu.

~MaDuS

Kapitan Chrupek
28-05-2007, 10:45
zapytaj jeszcze jakich fajek to im wysle :D

a co do tematu : znajac zycie to nikt nie zareaguje :(

borekziom
28-05-2007, 13:22
Parodia...:baby:

Proszę o zamknięcie tego tematu.

~MaDuS

Dlaczego nazywasz to parodią ? Ten problem dotyczy wielu iridijskich graczy w tym moich znajomych i to nie tylko z Polski.

Goldscorpion
28-05-2007, 14:17
Cóż. Własnie przez takich jak on zrezygnowałem z gry na pvp. Zresztą tam nie lepiej. Skiluje knightem 2 roty na red hp podchodzi gościu proszę żeby nie zabijał oczywiście robi to i krzyczy noob...
W 90% to niestety Polacy ale nie da się z tym nic zrobić :/

Pajerro
28-05-2007, 15:48
Jaki z tego morał xD?? kup im 10 paczek to rozjebią arc xDDDDDDDDDD

btw. rozważałeś opcje w której twój oprawca robił sobie jaja mówiac Ci "za paczke fajek xDxDxD

TyranX
28-05-2007, 17:07
Kumplu na jakim lvlu cie zabili ?? i ile k straciles
Ja jak padlem od fardela i willsa to tak nie plakalem i nie robilem posta. A tym bardziej nie pytalem o reason bo to nie ma sesu
padlem na 75 lvlu

Kiełek
29-05-2007, 15:04
Kumplu na jakim lvlu cie zabili ?? i ile k straciles
Ja jak padlem od fardela i willsa to tak nie plakalem i nie robilem posta. A tym bardziej nie pytalem o reason bo to nie ma sesu
padlem na 75 lvlu
A co się dziwic? No przecież... "We rule this server, obey us."

Kavi_Dratrumil
29-05-2007, 15:11
Straszne opowieści

myanato
29-05-2007, 15:20
nie smiejcie sie z kolegi!!! to jest straszne
trzeba napisac do Kohana zeby ktos z jego gildii oddal mu kase za stracony exp!! nie mozemy tego tak zostawic

borekziom
29-05-2007, 15:27
nie smiejcie sie z kolegi!!! to jest straszne
trzeba napisac do Kohana zeby ktos z jego gildii oddal mu kase za stracony exp!! nie mozemy tego tak zostawic

Thx
Ja niechcem żadnej kasy ani nic w tym stylu ani żeby zabito tamtego typa.
Chciałem zwrócić uwagę na to jak zachowują sie ci ludzie z Gliwic a najgorsze jest to, że nikt ich nie kontroluje nawet Kohan. A praktycznie każdy z nich zasłania sie nim itd.

Pajerro
29-05-2007, 15:53
bo to sa dzieci w wieku 12-14 lat ;]

borekziom
29-05-2007, 17:34
Niewiem po ile mają lat , w każdym razie mówią i zachowują sie jakby mieli po 10 lat

Kohan88
29-05-2007, 22:24
Niewiem po ile mają lat , w każdym razie mówią i zachowują sie jakby mieli po 10 lat

Siemka wszystkim dowiedziałem sie o jak że ciekawym temacie na moj temat.
Dla informacji wszystkich średnia wieku naszej gildi to 16 lat także nikt nie ma 10 czy 12 lat. Drugie komu sie nie podoba Torcida Gliwice i niech mi poda przyklad danej sytułacji. A co do tego że Cie zabili to nic o tym nie słyszałem ale chetnie sie dowiem podaj mi nick osoby z Torcy która zabiła Cię a zobaczymy co da sie zrobić. Z Gildi pala tylko 3 osoby dlatego krąg sie zaweża :]

Scobel
29-05-2007, 22:31
Do pana UP. Mam jedno pytanie. Mianowicie jak mozesz bezprawnie uzywac nie swoich "Zdjec" i rysunkow bez zgody autora ?? Chodzi o avator a tez i o logo guildy. Skad to wiem ze bezprawnie ?? Bo mieszkam w Zabrzu a co lepsze w znam ludzi co je zrobili, czesc sam nawet zrobilem o podobnej tematyce a za kazdym razem kazdy z nas zaznacza iz nie mozna ich publikowac bez zgody autora !!.

Wiesz o tym ze to podchodzi pod bana, na tibia.pl jak i tibia.com, trzeba poprostu napisac ze uzywasz tego bezprawnie bez zgody autora i ... prosze o reakcje - zmiane.

Kohan88
29-05-2007, 22:47
Do pana UP. Mam jedno pytanie. Mianowicie jak mozesz bezprawnie uzywac nie swoich "Zdjec" i rysunkow bez zgody autora ?? Chodzi o avator a tez i o logo guildy. Skad to wiem ze bezprawnie ?? Bo mieszkam w Zabrzu a co lepsze w znam ludzi co je zrobili, czesc sam nawet zrobilem o podobnej tematyce a za kazdym razem kazdy z nas zaznacza iz nie mozna ich publikowac bez zgody autora !!.

Wiesz o tym ze to podchodzi pod bana, na tibia.pl jak i tibia.com, trzeba poprostu napisac ze uzywasz tego bezprawnie bez zgody autora i ... prosze o reakcje - zmiane.

Avatary ten jak i Gildi zostały pobrane z ogólno dostępnych źródeł i nigdy nie widziałem ani jednego tekstu zabraniajacego ściąganie i umieszczania zakazanego prawami autorskimi

Banditos
29-05-2007, 23:06
~Scobel z tego co wiem te loga sa publiczne i jak najbardziej wydaje mi sie ze ludzi z torcy chca aby jak najweicej miejsc bylo promowanych tymi logami

Scobel
30-05-2007, 00:36
Upx1x2, to ze zostaly pobrane z miejsc ogolnodostepnych nie znaczy ze to oni sa ich autorami. Chodzi mi o to ze od jakiegos czasu sa one uzywane bez zgody autorow. I nie jest to prawda ze mozna je wszedzie umieszczac.

Kohan88
30-05-2007, 00:44
Upx1x2, to ze zostaly pobrane z miejsc ogolnodostepnych nie znaczy ze to oni sa ich autorami. Chodzi mi o to ze od jakiegos czasu sa one uzywane bez zgody autorow. I nie jest to prawda ze mozna je wszedzie umieszczac.

Więc moze powiesz mi jakim cudem mamy dotrzeć do autora tego obrazka?

borekziom
30-05-2007, 10:10

To chyba już lekka przesada ?
@on topic
Kohan zrozum mi nie chodzi o lvl bo zreszta i tak był marny ani kase ani nic w tym stylu. Ta sytuacja nie zdażyła się wczoraj przed wczoraj ani pare dni temu. TO było już całkiem dawno 3,2 tygodnie temu.Ale cały czas mam sygnały że ktośtam z gliwic zabił kogoś tam bo ktoś źle sie odezwał do niego albo neichciał zejść z respa chociaż był pierwszy. Dużo ludzi zasłania się twoim imieniem chociaż nie są z glidi ale twierdzą że są z gliwic.
A teraz opowiem pewną historie.
Mam kolege który ma możę z 20lvl który dostał tam od brata czy od kogoś. Jest oczywiście nOObem. Pewnego pięknego dnia znalazł Giant Sworda.Nie używa tego rodzaju broni bo "wali z axa :) ". Radziłem mu żeby sprzedał tą broń i kupił sobie k armora albo coś w tym stylu. Jednak on oddał tą broń tobie bo powiedziałeś mu że jak ci odda to będziesz jego protektorem.
Oczywiście kiedy ci ją dał więcej sie do niego nie odzywałeś.
Ja sam tego nie widziałem tylko moi koledzy.
Niewiem czy to jest na 100% prawda ale jeźeli nie jest to prawda to przepraszam.

Kohan88
30-05-2007, 17:23
@on topic
Kohan zrozum mi nie chodzi o lvl bo zreszta i tak był marny ani kase ani nic w tym stylu. Ta sytuacja nie zdażyła się wczoraj przed wczoraj ani pare dni temu. TO było już całkiem dawno 3,2 tygodnie temu.Ale cały czas mam sygnały że ktośtam z gliwic zabił kogoś tam bo ktoś źle sie odezwał do niego albo neichciał zejść z respa chociaż był pierwszy. Dużo ludzi zasłania się twoim imieniem chociaż nie są z glidi ale twierdzą że są z gliwic.
A teraz opowiem pewną historie.
Mam kolege który ma możę z 20lvl który dostał tam od brata czy od kogoś. Jest oczywiście nOObem. Pewnego pięknego dnia znalazł Giant Sworda.Nie używa tego rodzaju broni bo "wali z axa :) ". Radziłem mu żeby sprzedał tą broń i kupił sobie k armora albo coś w tym stylu. Jednak on oddał tą broń tobie bo powiedziałeś mu że jak ci odda to będziesz jego protektorem.
Oczywiście kiedy ci ją dał więcej sie do niego nie odzywałeś.
Ja sam tego nie widziałem tylko moi koledzy.
Niewiem czy to jest na 100% prawda ale jeźeli nie jest to prawda to przepraszam.

Jeśli chodzi o ludzi zasłaniającymi sie moim nickiem jest to w połowie bzdura nawet ja sam idąc noob charem dostaje od kolesi hunty od kohana warriora. wydaje mi sie że połowa najmniej ma wymyślonego protekta by Kohan albo Bezok.

Co do akcji z gs-em to napewno nie był czegoś takiego nie rozdaje pro nalewo i prawo maja go tylko real kumple i Ci zasłużeni. Z Gliwic są tylko ludzie którzy należą do Torcidy cała reszta to podszywajaacy sie ludzie tak że bez kometaza zostawie reszte...

myanato
02-06-2007, 14:25
@ Kohan
musze sie poskarzyc: wczoraj sobie bije spokojnie moim pk charem jakeigos white skulla a tu Titus Luthoor biega za nami w koncu walnal we mnie mort hura a pozniej jak ten white skull padl ten Titus Luthoor krzyczal dawaj loot...
nie wiem po co trzymasz takich ludzi w gildii :D

Pajerro
02-06-2007, 23:18
a co Saronxem juz nie grasz?? czyzbys mial hunty za ojebywanie ludzi za falszywego pacca?? gnido jebana....

Massior
03-06-2007, 16:26
Jarodinho przegina pałe...

ki5ia
03-06-2007, 23:25

haha a pamietam jak ta ciota mi placila zadarmo ;]
pzdr dla wszystkich leszczy którzy placą/placili !!!

-Phoenix-
04-06-2007, 00:04
haha a pamietam jak ta ciota mi placila zadarmo ;]
pzdr dla wszystkich leszczy którzy placą/placili !!!

ssij lajzo pierodlona, rzeszowska kurwo opluta
Oraz pzdr for traitors ;*

ki5ia
04-06-2007, 00:12
ssij lajzo pierodlona, rzeszowska kurwo opluta
Oraz pzdr for traitors ;*

hah wyzywaj ile chcesz, ty tez nie byles kozak jak mi placiles ;] szkoda ze nie masz chara na iridi na ktorym ci zalezy, nie cwaniakowal bys tak :>

-Phoenix-
04-06-2007, 12:27
nie cwaniakowal bys tak :>

czyżby?: )

Makaveli Tha Don
04-06-2007, 15:56
Moim zdaniem Kohan jest looz. Zaplacilem mu 15bp hmm za prt i nie nazekam:p. Nie bylo mnie na tibii z tydzien, ciekawe czy nadal mnie pamieta:(.

Zibeq
07-06-2007, 09:44

Musze sie z toba zgodzic -.-

Duerroz
13-07-2007, 20:44
a ja sie tam nie skarżę na tom gildie... nigdy przykrości z ich strony nie otrzymałem.. nawet mam kumpli z tej gildii looz kolesie

Makaveli Tha Don
20-07-2007, 01:06
Kohan na wakacjach z Warriorem xDD

Boss'iarz
01-09-2007, 21:47
do kasacji :x

Hybki
23-01-2008, 00:25
sry ze odswiezam ale ja do torcidy nic nie mam ^^ w sumie swojego czasu titus i jarodinho przeginali ale teraz jest w porzadku :D

FryzjerZenon
23-01-2008, 11:00
@up
Ja tez nie :)
Bo sam jestem z Gliwic :) KSG xD

Vincento_Vampire
23-01-2008, 23:52
Torcida Gliwice fajna gildia, pocisnąć ich to zaraz się wypłacają!:cup::cup::cup::cup::cup::cup:X(

Wasz szczerze,
Shane

~

TheDwarf
12-02-2008, 21:01
do all co majom problemy z pa iridji - na nebuli tak nei ma wienc zapraszam :cup::cup::cup::cup::cup:

Bandzioch
13-02-2008, 00:36
do all co majom problemy z pa iridji - na nebuli tak nei ma wienc zapraszam :cup::cup::cup::cup::cup:
do all którzy mają problemy z pisaniem. DO SZKOŁY WACKU :baby:

TheDwarf
13-02-2008, 00:39
do all którzy mają problemy z pisaniem. DO SZKOŁY WACKU :baby:

patryk mam na imje a nie wacek lolu

Vincento_Vampire
14-02-2008, 22:53
patryk mam na imje a nie wacek lolu

Miło mi wacku, ja Shane jestem :]

Wasz szczerze,
Shane

~

.Viffarn
22-02-2008, 00:52
zapytaj jeszcze jakich fajek to im wysle :D

a co do tematu : znajac zycie to nikt nie zareaguje :(

Spoko ja ich wyeliminuje

Vincento_Vampire
22-02-2008, 01:32
Spoko ja ich wyeliminuje

ty to możesz sobie siusiaka wyeliminowac, niebezpieczne narzędzie w twoich rękach X(X(:o:baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Wasz szczerze,
Shane

~