Pokaż pełną wersje : Hunt: Gs i Banshee
Mam Pytania:
1. Od jakiego lvla , skilli najlepiej solowac gsa ?(Z waste i bez ) ile uh itp ?
2. Od Jakiego lvla , skilli bloczyć gsa ? ile uhitp ?
3. Przy solowaniu Gsa użyć: BS + Shiled + DEF + HMM czy może GS + Full Atack + HMM ?
4. Od jakiego lvla , skilli najlepiej solowac Banshee ?(Z waste i bez )
5. Od Jakiego lvla , skilli bloczyć Banshee ?
6. Przy solowaniu i blokowaniu Banshee jakiej broni , jakich run i ich ilosc ;p
Chciałem dodać ze o banshee pytam z ciekawości i niezamierzam sie wybierać na nią narazie ;p
2. Mozna juz bloczyc o skilli 65/65, z dosc dobrym eq i jakims 25-30 lvl. Potrzebny tylko dobry shooter. Mi sie udalo tak dwa razy, za kazdym razem poszly dwa uhy. Czyli jak na to, ze to pierwsze wyprawy to nie tak zle ;).
Profesormarian
27-05-2007, 19:08
Rycerzem na tych potworach zawsze bedziesz mial waste
narazie mam skille widoczne po lewej stronie ;p na 25lvl skille 70/70 to jakiemu shotherowi bed emogl zbloczyc podac staty sorca/druta/pala ... najlepiej by mi odpowiadal pal lub ED
narazie mam skille widoczne po lewej stronie ;p na 25lvl skille 70/70 to jakiemu shotherowi bed emogl zbloczyc podac staty sorca/druta/pala ... najlepiej by mi odpowiadal pal lub ED
Hm.. Ja zbloczylam 38 ms, ktory walil tylko z visa :P. To zalezy, czy chce on/ona uzywac hmm czy nie. Jak tak to moze nizszy lvl isc, tylko wez wiecej uhow. Nie powinno wyjsc wiecej niz 2 na jednego gs ;). A jak ktos cie bedzie leczyl to jeszcze lepiej.
W sumie... MS lub ED (lub i bez promocji) powinien byc na okolo 30 lvl... Warto pojsc raz na probe i zobaczyc jak sobie poradzicie ;).
A jak chesz dluzszy exp to dobrym pomyslem sa 2 dsy, dzieki ktorym mozesz mocniej walic gsa ;). Tylko on musi ciebie... Bez pacc moze byc ciezko jak sie przezuci, a on akurat lubi.
Co do palla to pojecia nie mam... Chyba od skilli zalezy.
PLX odp pyt. 3
Chyba raczej bs, gdyz gs nie atakuje magia i tarcza sie przyda... Lecz watpie, bys teraz dal rade. Gsy sa raczej do blokowania, chyba solowac je mozna od okolo 80/80 (jesli sie nie myle).
Aby nie bylo niejasnosci. Bylam 2 razy na gs, za pierwszym razem zamknelam prawie oczy. I probowalam uciekac ;P. Lecz jednak wrocilam i dzielnie stalam. Za kazdym razem poszly 2 uhy. Wiec nie jestem specjalista, co wiem to albo wyczytalam albo nauczylam sie akurat tego dnia.
ad.1 Dla sportu lvl 45, skille po 70 wystarczy ale waste bedzie, zreszta jak zawsze na GSach knightem.
ad.2 Z shooterem 40+lvl mozesz na 30 lvl juz bloczyc, skille po 70 Ci wystarcza. Dobrze jak shooter bylby druidem to bys mial odrazu sio :)
ad.3 BS + Shiled + DEF + HMM wedlgu mnie to bedzie dla Ciebie lepsze bo predzej go zabijesz z HMM'ów niż przebijesz sie przez jego def. Ja na skillach 85+ na full ataku z GS'em w rece zadko go trafialem a hity we mnie szly po 100+.
ad.4 No tu to hardcore heh. Banshee leczy sie po 1/3 hp wiec tu sprawa jest ciezka. Mysle ze lvl 80-90 z explo powinien wystarczyc hmm..
ad.5 Tu nie ejst tak ciezko mozna od lvl 50, bo max dmg z nutek nie jest taki duzy (150-200)
ad.6 Przy tym i przy tym najlepiej bron 2reczna z najwiekszym dostepnym atakiem lub anni items. Co do run to napewno UHów duzo (jesli nie masz druida) i explo+manaski na exori zeby dobic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.