Pokaż pełną wersje : Dzieci Neo
kondom69
27-05-2007, 22:28
Przedstawiam wam typ dzieci neo ;D
http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w
Denerwuje mnie takie głupie stwierdzenie X(
Człowieku ty myślisz że wszyscy użytkownicy Neostrady to dzieci nie mające 15 lat?
kondom69
27-05-2007, 22:35
tak sie tylko mowi, i wyluzuj
Nie wytrzymałeś i musiałeś pokazać swoją patologiczną rodzinę ? (pewnie sam ma neo)
Nacpany_Wlodek
27-05-2007, 22:39
Śmiać się czy płakać?
Ja też mam neo i już uważasz mnie za dziecko neo?
To już było, mam w podpisie od jakiegoś czasu... i dla mnie to dzieci NEO -określenie które mówi że dzieci mają głupie, debilne wręcz pomysły żeby zaimponować rówieśniką dzieckiem NEO może być również 78 letni staruszek z stwardnieniem rozsianym.
Tak sam mam Neostradę i wcale nie czuje się gorszy.
Powiedzcie np. dzieci Wrocławia i przyklejcie jakieś śmieszne zdjęcie,zobaczymy wtedy jaka będzie odezwa ludzi z Wrocławia (dałem tylko przykład,jeśli ktoś jest rzeczywiście z Wrocławia to sory:))
@topic
Film oglądałem z pół roku temu i nie różni nie niczym od innych filmów z ludźmi którzy nie mając nic do roboty kręcą film ;)
@up
Tak.
Znaki
Bez komentarza. Nie każdy kot ma neo jest dzieckiem neostrady. najlepiej to wytłumaczył KorinaS, to są poprostu debile a nie wszyscy co maja neo.
Legion ferri
27-05-2007, 22:53
Co do filmiku to jest zajebisty ale już troche stary
A co do reszty jak nie wiecie co to dzieci neo to po huj piszecie. To określenie jest osób które spamują (wykorzystując zmienne ip w neo) i blokując w ten sposób fora itp.
kondom69
27-05-2007, 23:00
Dokładnie, i wogule nie wiem po co tyle krzyku ^^
@Jesli obraziłem tych co mają neostrade to bardzo przepraszam
@
Ja mam chello ;D
Granteon
27-05-2007, 23:08
"Dziecko Neostrady"
Zawsze mi się to kojarzyło z dzieckiem, które przesiaduje całymi dniami i nocami na komputerze, itd. Mylę się?
kondom69
27-05-2007, 23:24
informacja zaczerpnięta z http://www.i-slownik.pl
- jest to dziecko, które dostało w prezencie od rodziców usługę dostępu do Internetu Neostrada i które atakuje fora oraz grupy dyskusyjne nie mając najmniejszego pojęcia o podstawowych zasadach poruszania się w Internecie czy netykiecie. Dlaczego akurat "dziecko neostrady"? Ponieważ kilka lat temu Internet był słabo dostępny, a modemy były kosztownym przywilejem, stąd z Internetu korzystali Ci, którzy go bardziej potrzebowali (ciężko wyobrazić sobie dyskusję na forum licząc się z każdym impulsem). Ekspansja usługi Neostrady na większość kraju uczyniła go łatwiej dostępnym, stąd też rodzice fundowali swoim pociechom łącza internetowe "do nauki", a dzieci niemające pojęcia o Internecie zalały go falą bezsensu i dużą dozą bezmyślności. Nie tylko posiadanie Neostrady "upoważnia" do bycia jego Dzieckiem. To może być również użytkownik łącza z telewizji kablowej, łącza radiowego, DSL, popularnej sieci osiedlowej lub podobnego. Jeśli nie pozostajesz w zgodzie z netykietą, to niezależnie czego używasz - będziesz trollem. Dziecko neostrady jest trochę szerszym pojęciem, przeniesionym na polski grunt.
pozyżej macie wytłumaczenie ;D
...mi się to kojarzy z osobą która przeszkadza innym nie ponosząc konsekwencji (czyt. dynamiczne IP)
@up
Tak, tylko trzeba dodac ze jeszcze atakuja oni fora internetowe itp spamujac i robiac mase bledow ortograficznych.
@damjack
Skoro nie wiesz o co mi chodzilo, to po co sie wypowiadasz?
Każdy ma różne pojęcia na określenie "Dziecko Neo" wystarczy wszystko połączyć i mamy nową regułkę.
Wkurza mnie też to jak ludzie rozlatują to twierdzenie na prawo i lewo "Omfg ale z niego dziecko NEO wtf ?"
Uważam że, ten filmik prezentuje dwóch 12-latków ?
Którzy chcąc być śmieszni robią ten film... może to ich sposób na odreagowanie stresu kto wie ? mnie odstresowuje wąchanie poduszek...
Haha macie do kompletu
http://www.dziecineo.prv.pl/
Ta stronka rządziła od dawna ^^
Pan Kracy
28-05-2007, 00:00
... i robiac mase bledow ortograficznych.
To wygląda na to, że Ty również jesteś szczęśliwym posiadaczem Neostrady ;)
Za kare na forum powinni zrobić takie coś ze filmy tylko na RS i zobaczymy kto kogo wyśmieje ... no chyba ze ktoś ma premium >.>
owntibia.exe
28-05-2007, 00:54
Do rasy dzieci neostrady zaliczyłbym jakieś 50% tego forum.
BTW:
Views: 3,525,091
Komenty:
LOL!!!! @ 45 seconds... when i grow up, i wonna be just like tht kid :)
Filmik wymiata.
hahahahaha to są tak zwane "Dzieci neostrady", cechują się tym, że są pojebane itd...
Lol, co za buc.
Do rasy dzieci neostrady zaliczyłbym jakieś 50% tego forum.
Ta... jak nie lepiej... tylko ze to przez te ostatnie pol roku sie tak dzieje... wczesniej bylo dobrze... ( f**k free.owntibia)
@topic
STAARE.
@dzieci neo
nie mam zdania na ten temat...
To nawet niema nic wspólnego z dziecmi neo.
To że jesteś pojebany, to już wiemy. Bo ja tam błędów ortograficznych nie widze, nie każdemu chce się pisać z ctrl itd...pomyśl nie zaszkodzi
Anvortis
28-05-2007, 09:09
Dziecko Neo w tych czasach jest tak szerokim i uzywanym pojeciem jak slawny "lol". Z czasem popularne slowa uzywane sa praktycznnie do wszystkiego i tak jest, bylo i bedzie. :].
Przyklad: skoro kilkanascie % z uzytkownikow tego forum na osoby, ktore dostarczaja linki do key~`, troj~ okreslaja mianem "Hacker, haker", wiec sami widzicie, ze to bez sensu, bo co ma jedno do drugiego?
Tak wiec czesto kojarzy sie rozne terminy nie z tym co trzeba, ale coz.....tak juz jest :P. Nie kazdego mozna nazwac hackerem, bo wyslal komus gotowego trojana zassanego z netu na kompa, wiec i nie kazdego kto posiada Neo mozna nazwac dzieckiem Neo. :] Taka moja mala mysl.
@topic: http://www.youtube.com/watch?v=elIAMgSulWM&mode=related&search=
@topic
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=11905&page=45
Mnie takie rzeczy przestaly smieszyc jak skonczylem 11 lat :confused:
Dla mnie dzieckiem neo jest ktoś, najczęściej 10 latek, który dostaje neta, przyjdzie na jakieś forum mając zerowe pojęcie o netykiecie i zasadach. Jak ktoś ich skrytykuje to od razu wyzywaja.
PS:
|
|
V
Haha chuj ci w dupe haj lewelu >.<
A bledow nie robie ;S Chyba ze chodzi ci o polskie znaki, ale i tak nie mam polskiej klawiatury ;<
..::QRAS::..
28-05-2007, 10:10
Kiedys na komunie dostawalo sie zegarki , wisiorki , rowery , obecnie dostaje sie komputer wraz z internetem coz czasy sie zmieniaja.
Granteon
28-05-2007, 14:16
- jest to dziecko, które dostało w prezencie od rodziców usługę dostępu do Internetu Neostrada i które atakuje fora oraz grupy dyskusyjne nie mając najmniejszego pojęcia o podstawowych zasadach poruszania się w Internecie czy netykiecie. Dlaczego akurat "dziecko neostrady"? Ponieważ kilka lat temu Internet był słabo dostępny, a modemy były kosztownym przywilejem, stąd z Internetu korzystali Ci, którzy go bardziej potrzebowali (ciężko wyobrazić sobie dyskusję na forum licząc się z każdym impulsem). Ekspansja usługi Neostrady na większość kraju uczyniła go łatwiej dostępnym, stąd też rodzice fundowali swoim pociechom łącza internetowe "do nauki", a dzieci niemające pojęcia o Internecie zalały go falą bezsensu i dużą dozą bezmyślności. Nie tylko posiadanie Neostrady "upoważnia" do bycia jego Dzieckiem. To może być również użytkownik łącza z telewizji kablowej, łącza radiowego, DSL, popularnej sieci osiedlowej lub podobnego. Jeśli nie pozostajesz w zgodzie z netykietą, to niezależnie czego używasz - będziesz trollem. Dziecko neostrady jest trochę szerszym pojęciem, przeniesionym na polski grunt.
To dlaczego nazwaliście bohaterów filmu "Dzieci Neostrady"?
Tutaj macie ich 15 lat pozniej ;]
http://www.youtube.com/watch?v=elIAMgSulWM&mode=related&search=
Robert Lublin
28-05-2007, 14:42
Przynajmniej maja dobre wyczucie rytmu... ;p
Duke Dran
28-05-2007, 15:00
Nic tylko czekac na wersje +60 lat (e.e) \../
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.