Pokaż pełną wersje : 41 Sorc Pada !
umieszczam tutaj filmik z aldory Pk
http://www.unbase.com/n/1777850783
Mój Pierwszy Filmik Pk :evul:
Pozdro!!!!!
Pan Kracy
28-05-2007, 00:12
haha gtz mogłeś rozwalić tą całą ekipę co tam stała i skillowała xD śmiesznie by było :D loocik taki sobie ;] ale jest ;) jak na pierwsze pk nie jest źle sam mam noob chara 37sorc na aldorze jak chcesz to możemy razem "popekować" 8o tylko pierw musi mi minąć rs[który mija 3 maja] ;(;(;(;(;( xd Pozdro i Gtz ;]
noo nawet ladny loootson :)
8o tylko pierw musi mi minąć rs[który mija 3 maja]
Po 1 nie ma takie slowa jak pierw, po 2 zyjesz w przeszlosci? Wydawalo mi sie ze jest 28 maja :<
Pan Kracy
28-05-2007, 16:30
Po 1 nie ma takie slowa jak pierw, po 2 zyjesz w przeszlosci? Wydawalo mi sie ze jest 28 maja :<
1. http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=pierw \\ żal
2. trzeba jeszcze kumać coś trochę? "Który mija 3 maja" czyli, że się skończy 3 maja *****o a nie, że jest 3 maj:baby: zagadka co nie? Gej te zet man ;* :cup:
up@ Dostales RSa na rok?!
1. http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=pierw \\ żal
2. trzeba jeszcze kumać coś trochę? "Który mija 3 maja" czyli, że się skończy 3 maja *****o a nie, że jest 3 maj:baby: zagadka co nie? Gej te zet man ;* :cup:
Hahahhahaha o ja dokladnie jak pisal up...na jakim otsie dostajesz rsa na rok :( ?
Twoje tlumaczenie jest zalosne ;[
lol ? chlopak sie pomylil. rs zapewne zniknie mu o 3 czerwca. tak trudno sie domyslic ?
Omg ! Napisałem temat i tylko kłótnie :( kto jaki błąd zrobił co napisał itp! proszę juz o komentarze :p
Pan Kracy
28-05-2007, 18:05
ojojoj mine blend :( mi sori szerwiesz mialo bydź :/ przyznaje mój błąd :) a na otsie to ty wiesz co możesz sobie robić :* <t@r&@( &@!`% &/\/\0VV! ;* P0^$0VV /\/\/-\/\/\$
@down
poprostu niektórzy "tacy idioci jak ty" nie wiedzą co to jest ironia ;* a głupotą to ty popisujesz się w tym momencie.
Pisze po exivie bo lubi i co zabronisz mu? to jego film, jego życie a nie twoje puste zdanie.
ojojoj mine blend :( mi sori szerwiesz mialo bydź :/ przyznaje mój błąd :) a na otsie to ty wiesz co możesz sobie robić :* <t@r&@( &@!`% &/\/\0VV! ;* P0^$0VV /\/\/-\/\/\$
Wyjdź. Nie musisz już bardziej udowadniać swojej głupoty i niewiedzy. Nie musisz już robić z siebie debila. Po prostu wyjdź.
@topic
Hmm, może być. Chociaż za cholerę nie wiem po co ten drugi frag. Mogłeś kolesiowi na luzie uciec z lootem. Loot... no, powiedzmy, że się zwróciło ;)
Stary...nie wiem może masz 7 lat i nie możesz zapamiętac 4 wyrazów, ale na ch*j spamujesz swoją różą wiatrów. Po KAŻDEJ exivie spam. no kur*icy mozna dostac -.-
@film
ogolnie spoko, mogles bic caly traincamp. ale loot nawet nawet B)
@down
poprostu niektórzy "tacy idioci jak ty" nie wiedzą co to jest ironia ;* a głupotą to ty popisujesz się w tym momencie.
Pisze po exivie bo lubi i co zabronisz mu? to jego film, jego życie a nie twoje puste zdanie.
Przepiekna ironia ;* Zapewniam Cie, ze Donas jest na pewno madrzejszy od Ciebie.
@Pan Kracy
Z każdym postem/editem pokazujesz swoją głupotę. Nie potrafisz przyznać się do błędu, jeśli nawet to próbujesz obrócić to w żart/ironię co ci WYBITNIE nie wychodzi. Typowy przykład trolla, szkoda tylko, że nie spostrzegłem tego od razu, w ogóle bym nie wdawał się w tę debilną dyskusję. Dlatego od tego posta nie zamierzam ci odpowiadać, zbijać twoje nędzne argumenty. Zinterpretuj to jak chcesz, zapewne jako "zwycienstfo nat tym gópim Donasem". ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.