zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Orshabaal zabity na Saphirze (27 maja)

Paroslaw
28-05-2007, 15:25
27 maja tzn. wczoraj w niedziele na Saphirze był atak Orshabaala. Zabili go dzielni bojownicy z tego jak że super świata :P :cup:
Lootem był napewno Tunder Hammer- jego włascicielem na 99% jest Nobztrakt 169 MS, pisał ze chce sprzedac tunder hammera i...
nie wykluczone ze drugi loot Great Shield (tu daje 60%) bo wydaje mi sie ze dwa tak cenne looty naraz to wrecz nie mozliwe, choc lto wie.
Mówiło sie tez o Hammer of Wrath lecz mysle ze ta historie wymyslily noobki.
to wszystko. Jak dla mnie jest to hit i zasluguje na upublicznienie na hunted.pl
Mam pytanie- jesli trafi to na hunted.pl to moglo by tam gdzies pisac ze o tym poinformowal Paro ( lub jesli nie mozecie Paro to Parosław ale wolalbym Paro :D )

Dowidzenia- komentujcie.
ta historia nie jest wyssana z palca http://www.tibia.com/community/?subtopic=killstatistics

Emcess
28-05-2007, 16:23
To sam napisz na hunted.pl panie Paroslaw.

Emcess.

Paroslaw
28-05-2007, 16:34
napisalem panie up.
jak dlugo czeka sie na publikacje? o ile zostanie dopuszczona ale tu niemam watpliwosci... To ile czasu? w przyblizeniu czy cus:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Slythia
28-05-2007, 16:50
I co z tego? Na moim serv (jednym z trudniejszych) tez orsz zostal ubity.. Wczoraj. 6 osob zostalo tylko przez niego zabite. Ja tam szybko zwialam, gdyz przed atakiem expilam na cyklopach. Zdazylam nawet ;).

Dras123
01-06-2007, 15:40
lol na hundecie zadko przyjmuja publikacje wiec niemasz na co czekac:D

PureChaos
01-06-2007, 18:11
no ładnie pytam z ciekwości długo im to zajęło..???

Slythia
01-06-2007, 20:16
lol na hundecie zadko przyjmuja publikacje wiec niemasz na co czekac:D
W sumie sie nie dziwie. Ostatnio bylo 10 orshow, na roznych serv oczywiscie. Zginelo od 4 do 600 ludzi za kazdym razem. Zostalo zabitych 8 orshow. Czy jakos tak ;P.