zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Askara - open battle 10-1? dla Rexis

Kajn
28-05-2007, 20:10
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25197

enjoy!

Tif
28-05-2007, 20:25
Woach?! 10:1?! :baby: Moim zdaniem 8:1.
Rexis wygrało dlatego, że od PS padł Dan [ ich głowny lider ] przez co zaczeła się panika i nie wiedzieli co robić, a żeby coś wymyślić potrzebowali czasu, którego nie mieli. Wszystko na ten temat :)

milibi
28-05-2007, 21:01
moze mieli zle skonfigurowanego bota ? :D lub za lidera mieli ustawionego Dana bo dziwnie to wyglada rexis ucieka pada Silc zaraz pada Dan i uciekaja Pokemony :P zreszta to z gory bylo skazane na niepowodzenie bo pokemony niemaja zgrania jak Rexis

Pitch_Black
28-05-2007, 21:25
Dokładnie jak Tif powiedział.
Dan padł i dupa blada. Szkoda że nie ubili także Pu ale Silc ma jeszcze 147 lv więc może jeszcze wiele razy padać xD

Tif
28-05-2007, 21:29
moze mieli zle skonfigurowanego bota ? :D lub za lidera mieli ustawionego Dana bo dziwnie to wyglada rexis ucieka pada Silc zaraz pada Dan i uciekaja Pokemony :P zreszta to z gory bylo skazane na niepowodzenie bo pokemony niemaja zgrania jak Rexis

Ohhh... Ahhh... Jakiś ty bystry jesteś ! :]:] Taaa... I mieli jeszcze ustawione coś takiego jak będą uciekać to loguje się GM i wszystkich teleportuje na Gm Island :D:D Rownież mieli jeszcze układ z Gejmajsterem, że jak będą przegrywać to wszystkich kicknie żeby Rexis ich nie zabiło ! :o
Moral - zal.pl

Nevizus
28-05-2007, 22:02
bylo 9-1 ale to szczegol:D

milibi
28-05-2007, 22:34
@Tif
to byla ironia nieznasz sie wyjdz ! Poza tym jestes zalosny

Tif
28-05-2007, 22:55
@Tif
to byla ironia nieznasz sie wyjdz ! Poza tym jestes zalosny
Niby na czym miałbym się nie znać? ;) I nie ja jestem żałosny tylko ty, a wiesz dlaczego? Wyrażasz swoją głupią opinie [ i jesteś z tych ludzi co myślą jak ktoś ma zgranie to odrazu bot etc ] - Tak mi się wydaję; a następnie jak ktoś Ci troszkę " pojedzie " mówisz, że to była ironia :baby:

milibi
28-05-2007, 23:43
No nie nierozumie bo wcale niechodzi mi o to ze zgranie to odrazu bot ;] ale znajdz mi wojne na ktorej teraz nieuzywaja ng lub auto lub jakiegos innego shitu -.- inaczej poprostu ciezej by bylo kogos ubic teraz cos takiego jak PvP praktycznie nieistnieje a Rexis gra ze soba od paru lat i o to mi chodzi ze sie rozumieja a Pokemony po dedzie jednej osoby niewiedzialy co robic i to ich zgubilo wiec troche dziwnie to wygladalo ale niewiem czy to rozumiesz

Shokei
29-05-2007, 00:21
Po to zrobili boty żeby ich używać. Ale te combo na silcu to takie śmiechowe ;d

Tif
29-05-2007, 10:41
No nie nierozumie bo wcale niechodzi mi o to ze zgranie to odrazu bot ;] ale znajdz mi wojne na ktorej teraz nieuzywaja ng lub auto lub jakiegos innego shitu -.- inaczej poprostu ciezej by bylo kogos ubic teraz cos takiego jak PvP praktycznie nieistnieje a Rexis gra ze soba od paru lat i o to mi chodzi ze sie rozumieja a Pokemony po dedzie jednej osoby niewiedzialy co robic i to ich zgubilo wiec troche dziwnie to wygladalo ale niewiem czy to rozumiesz
Jakiś przykład? Vision Vs Duskines. Vision świetne zgranie, comba itp.

Ok, przejdźmy jeszcze raz do tej openki. Jak już Ci mówiłem padł ich główny lider, który ich wszystkich prowadził na Opence... Tak samo jakby ktoś stracił świetnego generała na polu bitwy, dzięki któremu wygrywali.