Pokaż pełną wersje : WAR!!! KYHOMG vs NF
Tak jak w temacie...... mamy nową wojnę więc piszcie tu o niej:D
Jak dla mnie to jest dobra sytuacja. Wszystko troche stanialo, a UH'y sprzedaje teraz po 5 min :)
Sam bezposrednio nie wezme udzialu bo zbyt maly lev wiec ja widze w tym same plusy.
Widzisz same plusy chyba jako kupujący... Jednak osoba, która sprzedaje nie widzi w tym plusa żadnego. Niech ta wojna się lepiej skończy, oby jedna ze stron wygrała :]
// Z tego co wiem jest juz ofiara wojny, nie bierze udzialu po zadnej stronie ale KYHOMG zabili Wildman'Knight 'a :/
Yyy no jedna napewno wygra, bo obie raczej wygrac niemoga ;D
Mogliby jezeli zawarliby sojusz w co raczej watpie :P
Kataruso, Masoj, Zylius - piach :D
codenamel
31-05-2007, 09:05
Huhu zaś No Fear się wkopało, i tyle z tego będzie, że pewnie znowu dostaną. Noo.. Ostatnio w sumie się zmobilizowali, ale nowi w No Fear pewno baty dostaną. NF do boju! :D
Dobrze jest jak na serwie sa 2 mocne gildie, zeby nie bylo PA na kazdym kroku.
Teraz w NF są same nooby , wiec watpie ze cos zdzialaja...
Będzie "ciekawie" i nieraz coś co wygląda na z góry przegraną sprawę po głębszym spojrzeniu, już tak nie wygląda.. ;)
~up A odnośnie samych noobów w NF... mógłbym się z Tobą sprzeczać o to.. zdziwisz się lekko..
0:2 dla KYHOMG
Padł:
Kataruso, Masoj Hunett :/
0:2 dla KYHOMG
Padł:
Kataruso, Masoj Hunett :/
Chuba nie jestes za tymi kurwami z nf?
Tetro padł przed chwilą , ładny mass log . Padł w drodze do statku na Edron.
Chuba nie jestes za tymi kurwami z nf?
Śmiechu! Wrzucasz na NF a w podpisie masz "Gildia: No Fear...".
Nie będę się wyrażał za kim jestem, denerwuje mnie trochę to, że KYHOMG bawi się w Mass logi zamiast stoczyć ładny Open Battle.
Jeżeli jesteś nowym ownerem Abo to teraz wrzucasz na NF, a za kawałek czasu będziesz z połową ludzi z NF w jakiejś nowej Gildii po wojnie...
Wszyscy czekają na OB i jakieś filmy z niego :P
Śmiechu! Wrzucasz na NF a w podpisie masz "Gildia: No Fear...".
Nie będę się wyrażał za kim jestem, denerwuje mnie trochę to, że KYHOMG bawi się w Mass logi zamiast stoczyć ładny Open Battle.
Jeżeli jesteś nowym ownerem Abo to teraz wrzucasz na NF, a za kawałek czasu będziesz z połową ludzi z NF w jakiejś nowej Gildii po wojnie...
Wszyscy czekają na OB i jakieś filmy z niego :P
On sobie po prostu kpi z Abo podszywajac sie pod niego Mr Brainless. Nie zauwazyles??
qeenar lee
01-06-2007, 09:08
on Myslal ze to abo? omfg hahahaahha trzymajcie mnie;< haha xD:baby::baby::baby::baby::baby:
on Myslal ze to abo? omfg hahahaahha trzymajcie mnie;< haha xD:baby::baby::baby::baby::baby:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Jakbyś nie zauważył napisałem tam coś takiego jak "Jeżeli".
Bulwozaur
01-06-2007, 16:43
Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Jakbyś nie zauważył napisałem tam coś takiego jak "Jeżeli".
Nawet jesli napisales tam "jezeli" to to ze wogole mogles przypuszczac ze to jest Abo jest powodem do smiechu :p bez obrazy ;)
Wiesz Abo się sprzedał, więc równie dobrze każdy mógłby być jego ownerem. Np. jakiś Polak mógłby go zakupić jakby mieszkał w Szwecji. Różne cuda się zdarzają... I napisałem "Jeżeli", żeby ludzie tacy jak Wy się nie czepiali :|
Spoko Abo nw owner od 146 ? lvl. To chyba nimozxliwe zeby taki RETARD nim gral ,wiec jedbnak to jest powod powod smiechu..
Dobra offtopa robimy, to temat o wojnie, a nie o Abo ._.
thewojtek
04-06-2007, 08:55
Spoko Abo nw owner od 146 ? lvl. To chyba nimozxliwe zeby taki RETARD nim gral ,wiec jedbnak to jest powod powod smiechu..
Jednak mozliwe ^^ hihi stary abo jak juz ktos powiedzial gra na steinerze -,-
Kyranczyk
04-06-2007, 21:18
Valerino free?8o
valerino.
05-06-2007, 00:18
Tak free ;s
Kyranczyk
05-06-2007, 09:01
Tak free ;s
Co już nie chciałeś sie kisić w pz ?
Odbij od niego. Przynajmniej nie ukrywa nicku...
A to czy walczyl czy siedzial w pz to nie Twoja sprawa :x
W tym momencie jestem za NF, bo jak panowało NF to jakos nigdy mnie PA nie dotknelo, a teraz od strony KYHOMG i Deacon niestety az w nadmiarze. Raz o mało nie padłem bo lurowali, a raz bez zadnej gadki wywalili z expowiska "bo tak".
Dodatkowo dowiedzialem sie ze "nikt nie ma prawa wchodzic na dragon lair" i ze "dragon lair ownuje KYHOMG i Deacon". i ze teraz ten sojusz tu (cytuje) "rzondzi".
Mam nadzieje ze NF ruszy w koncu dupe i cos zrobi ;]
Ta wojna to wielkie bagno? :/
Nic się nie dzieje, tylko od czasu do czasu jakiś masslog i ded z jednej ze stron (narazie z NF (sorry jeżeli się mylę)).
valerino.
05-06-2007, 16:59
Powiem tyle Ci ktorzy mnieli cos do mnie podczas wojny i mnie wyzywali itp. niech uwazaja. Jezeli jestes jednym z nich cya in tibia
@Valerino
Ble ble ble.... Skoncz Pi**** Bo na serwie znaczysz tyle co 8sorcek...
Nie wiem po ch** kozaczysz skoro sam nie jestes w stanie ubic 30ms'a ale rozumiem jak nie lagi to myszka itp... Zapomnialbym o tym ze byles na kazdym ob i byles best fraggerem podczas ostatniego waru i bily sie o ciebie obydwie guildie a teraz udowadniajac swoja loyalnosc odchodzisz z waru. BRAWO!
I Nie zapomnijmy o tym jak lizales dupe moothowi, a ze ulitowal sie nad toba kto inny to dostales sie do NF
Jedynym slowem Zal mi cie.
Kyranczyk
05-06-2007, 17:43
Powiem tyle Ci ktorzy mnieli cos do mnie podczas wojny i mnie wyzywali itp. niech uwazaja. Jezeli jestes jednym z nich cya in tibia
Omg.... Ja jestem jednych z tych mam do ciebie dużo bo jesteś CH*j i jak chcesz moj nick ? Marcin Pogromca Hydry jescze i tak chuja zrobiles na war pomiedzy nf vs wiw i teraz sie bałeś być dalej w war nie maż kasy już na uhs ;> aol's bless ?<cipa jesteś cu> a i teraz mamy sie bać bo możesz robić se pz ,wow, już sie boje ;*.. a co do twego pa to widać jak jesteś Lojalny Dla gildii która cię wzięła i huj ze byleś best fragiem dla wiw'ow to i tak cię kisili w Nf tak sie odwdzięczasz? nie wiem może jesteś new owner i dla tego PA ale jak stary to jesteś = 0..... jeszcze żeś wylizał dupę dla mootha żebyś był już free ... Ciekawi nas czy jak skończy sie war dojdziesz do gildii zadzacej cu in game
Na tym forum jest sporo cwaniaków, którzy ukrywają się... To byłoby śmieszne, żebyś na 17lvlu wiedział sporo o wojnach.
Jest kilka opcji:
a) masz innego chara z wyższym lvlem
b) naoglądałeś się filmików z wojen i poczytałeś komentarze
c) masz real kumpla high lvla
d) zbyt dużo kombinacji :P
To że val ma taki lvl nie zobowiązuje go do brania udziału w jakiejkolwiek wojnie :P To jego decyzja i ja to szanuję.
Kyranczyk
05-06-2007, 21:01
WoW bedziez moim Pro mastah :* zrobił jak chciał tylko ze teraz to jest 0 na tym servie
Na tym forum jest sporo cwaniaków, którzy ukrywają się... To byłoby śmieszne, żebyś na 17lvlu wiedział sporo o wojnach.
Jest kilka opcji:
To że val ma taki lvl nie zobowiązuje go do brania udziału w jakiejkolwiek wojnie :P To jego decyzja i ja to szanuję.
a ty masz 37 lvl i kozak ze chara pokazales a prawda jest taka ze na taka postac szkoda unjusta marnowac , wiec skoncz z tym ukrywaniem nickow przez innych...
Kileros fire'son
05-06-2007, 21:29
Jest kilka opcji:
jedziesz po nich a sam nic nie wiesz nie widziales i nie masz chara h lvla wiec nie wiesz jak to jest o,o lol wiec sie zamknij.
sorry za pismo ale jestem bardzo wkurzony
Zaxevo, Za przeproszeniem Ch** ci do tego?
Probojesz sie podlizac do Vala liczac na uzyskanie protekcji? Mylisz sie jestes wiekszym zerem niz ktokolwiek na tym forum i nie mysl ze piszac takie glupoty i odkrywajac nick zdobedziesz czyjkolwiek szacunek w grze.
Z jednym sie zgodze :baby: Valerino jest w tej chwili 0. Przytocze ci pewne slowa:
Ide za nimi, bo oni ida za mna...
Wiesz co to jest?
Lojalnosc...
Nie odchodzi sie z war... po czym kozakuje na forum ^.^ Jesli odszedles z wojny, to leb w dol i nie wychylaj sie, tak aby o tobie najlepiej zapomniano.
Może i mam 37 lvl... Ale to nie świadczy niczego. Liczy się osoba, która gra i jej głowa, bo później z takiego 100+ może Ci się zrobić 10 (mowa o haxiorach).
Mówicie, że podlizuję się do Valerino, lecz tu się mylicie! Nie potrzebuję prota, z nikim nie walczę, nikt do mnie nie fika. Ja problemów nie szukam, nieraz pomogę komuś i nieraz tej pomocy potrzebuję. Po prostu trochę zirytowało mnie to, że gadacie o tym jak opuścił guildię. To jego sprawa. Może nie chce paść, może chce przyexpić, może odechciało mu się wrzutów od innych wrogich guildii! Przypuszczeń jest wiele.
Śmiejecie się, że mam taki lvl, ale ja nie PG! Są inne gry, obowiązki itp.
Mylisz sie jestes wiekszym zerem niz ktokolwiek na tym forum
Przynajmniej nie walę ostrych byków, JAK NIEKTÓRZY potrafią. A mowa o bykach typu: choc, idom itp.
A co do odkrywania nicku to teraz mnie to wali! Skoro aż tak Was to dotknęło to sorry...
I tak przy okazji napisałem "Jest sporo cwaniaków", lecz nie wymieniłem kto! A każdy się zwala jakby to było napisane do niego :confused:
I nie rozumiem jak można się wyzywać, a potem po wojnie będzie się w jednej guildii i komplementy tej osobie sadzić, której się wrzucało (to mówię ogólnie)...
I już cisza! Czekamy na wyniki wojny... Ciekawe czy jakieś w ogóle będą :P
HAHAHAHAHAHAHAHA*
*odnośnie dzisiejszego battle :)
espectro
06-06-2007, 00:18
Zaxevo, Za przeproszeniem Ch** ci do tego?
Probojesz sie podlizac do Vala liczac na uzyskanie protekcji? Mylisz sie jestes wiekszym zerem niz ktokolwiek na tym forum i nie mysl ze piszac takie glupoty i odkrywajac nick zdobedziesz czyjkolwiek szacunek w grze.
Wes ty koles stol p*zde juz bo mnie wq ,gdzie nie lookne to widze twoje bezsensowne pi*rdolenie .Zrob to dlamnie i usun swoje konto i swoj przyj*bany r*j z tego forum :]
Wez ty k**** grubasie stul pysk cos ci sie nie podoba na tym forum to w*****
A Looknac to ty mozesz w lustro... Moze zobaczysz co soba reprezentujesz... I Zaczniesz chociaz o siebie dbac, A jak cie w*****am zapraszam do mnie na rl.
To na tyle ;) "Grubasq"
espectro
06-06-2007, 01:08
Wez ty k**** grubasie stul pysk cos ci sie nie podoba na tym forum to w*****
A Looknac to ty mozesz w lustro... Moze zobaczysz co soba reprezentujesz... I Zaczniesz chociaz o siebie dbac, A jak cie w*****am zapraszam do mnie na rl.
To na tyle ;) "Grubasq"
Grubasq .<rotfl> bajki ci sie poj*baly chyba cw*lu . A co do zaproszenia to po wioskach k*rwa jezdzic niebede bo buty se od gnoju jeszcze uj*bie. Ale jak po zniwach se na nowe trampki zarobisz wiesniaro j*bana to mozesz umyc zeby i wpasc domnie z wiesniakami i pokozaczyc to zobaczymy czy taka wyszczekana bedziesz K*RWO! zapraszam na priv jesli chodzi o namiary na moj Pekin!!!
Grubasq .<rotfl> bajki ci sie poj*baly chyba cw*lu . A co do zaproszenia to po wioskach k*rwa jezdzic niebede bo buty se od gnoju jeszcze uj*bie. Ale jak po zniwach se na nowe trampki zarobisz wiesniaro j*bana to mozesz umyc zeby i wpasc domnie z wiesniakami i pokozaczyc to zobaczymy czy taka wyszczekana bedziesz K*RWO! zapraszam na priv jesli chodzi o namiary na moj Pekin!!!
o widze gangsterka sie klania, ostrooooooo
Kyranczyk
06-06-2007, 08:48
Wes ty koles stol p*zde juz bo mnie wq ,gdzie nie lookne to widze twoje bezsensowne pi*rdolenie .Zrob to dlamnie i usun swoje konto i swoj przyj*bany r*j z tego forum :]
Najlepiej jak ty spie**oliz z tego forum bo tu nie chcemy takich p*zd jak ty wiec stfu
a i jeszce
Xolorian - Jun 05 2007, 22:37:55 CEST Killed at Level 162 by Garlerdon
and by Elfhame wtf. Garl~
Eliseo Fusions
Jun 05 2007, 22:39:23 CEST Killed at Level 151 by Garlerdon and by Elfhame
Pablofon
Jun 05 2007, 22:41:35 CEST Killed at Level 180 by Tetro Aurelius and by Elfhame.
Kataruso
Jun 05 2007, 22:44:13 CEST Killed at Level 129 by Acribus
Og'Thun
Jun 05 2007, 22:43:45 CEST Killed at Level 123 by Luca Inviss and by Garlerdon
Valerious De'Vegaz
Jun 05 2007, 22:39:45 CEST Killed at Level 112 by Tetro Aurelius and by Sairus'ek
Dagon von zarvorich
Jun 05 2007, 22:26:12 CEST Killed at Level 114 by Gosia Bisadzi and by Herineey
Eliseo Fusions
Jun 05 2007, 22:39:23 CEST Killed at Level 151 by Garlerdon and by Elfhame
Zylius
Jun 05 2007, 22:38:39 CEST Killed at Level 100 by Nonix Dark and by Abo Tagteamz
Burchest
Jun 05 2007, 22:38:58 CEST Killed at Level 91 by Garlerdon and by Sairus'ek
hmm Elfhame Rox?
To był jakiś open battle?
Przeglądałem tibicams~ i znalazlem cos:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25666
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25665
Nie oglądałem jeszcze, ale data wskazuje, że to wczorajsze :P
espectro
06-06-2007, 11:06
Najlepiej jak ty spie**oliz z tego forum bo tu nie chcemy takich p*zd jak ty wiec stfu
P*zd? Jakies sapy synu? .. no to dla pana ten sam msg co dla pana wyszczekany ryj ~ @read up :]
~>waR
@Zaxevo
No to byl chyba open battle :o ~rotfl
Sorry, edytowałem posta i nie zauważyłem :P
Skonczcie z tymi dziecinnymi wyzywiskami , bo na forum przez neta kazdy moze byc kozak ...Poza tym szkoda zeby znow temat zamkneli ;p
@UP
Dokladnie dlatego zaproponowalem mu rl, Ale jedyne co umie zrobic to powiedziec ze szkoda mu po wioskach jezdzic... O MY GODNESSSS I AM SCARED!!!One!11! Powiem do niego CFELU TO BEDE KOZAK!
Chlopcze ogarnij sie, spojrz w lustro or smth... I Prosze nie usuwaj swego foto z photobucketu bo zawdzieczam mu pare dobrych dni tzw "Powagi"
Btw. Skad wyrwac tak zajebiscie sexowna opaske na reke z sznurkow? Projektowales ja a babcia ci szyla? Fajnie sie poczuc troche z rurka z kremem w reku udajac ze palisz jointa... Musze sprobowac chyba ze powiesz mi co to za ucuzcie, zrobic z siebie idiote i dostarczajac "powagi" kazdemu kto oglada ten photobucket dziecinko.I Zapodaj diete na tak zajebista rzezbe skoro nie jestes pulchny.
To Moj Last post odnosnie ciebie jak widac nie tylko mnie irytujesz/bawisz
Koncze te "Insulty" chociaz nazwac tak tego nie mozna bo to czysta prawda;) Ale ty wolisz sie bawic w "cfelu" etc. Jak cos chcesz adres dostarcze z przyjemnscia telefonicznie ;) Bye bye "Pączusiu"
Kyranczyk
06-06-2007, 15:48
Z3n3k ty k*rwa c*pa jestes zdradziles nf i mysliz ze jestes mastah? Nie jestes zwykła tania dzi*ka <zal.pl> widać ze stara cie przy porodzie upuściła i jebło ci na mozg a stary cie podeptał i to nie wina chłopaków z nf ze masz morde jak krowie gówno .... jesteś jeszcze gorsze 0 niż valerino... a co do nf .. hujowo ze zaufali dla takiej k*rwy jak z3n3k
Powiem Wam, że zapowiadało się na równą wojnę, lecz jak zawsze coś musi się dziać. W obecnej chwili NF ma dość małe szanse i mogę to powiedzieć, bo taka prawda...
Zenek zdradzil bo ma tyle charow co kiepski browarów <lol2>wiec jemu i tak to tito.Jedna rzecz mnie dziwi Wtf z Mr.Abo gdzie jego pogrom?czyzby new owner usilowal zbudowac wiekszy szacunek niz ten ktory posiadal...gdzie lojalnosc jego kumpli etc.ehh rzecz ludzka...czlowiek pojdzie tam gdzie wieksza korzysc zdobedzie ani honor ani lojalnosc tego nie zmienia.Wg mnie staje sie to powoli dziecinne branie tej ***** gry tak na poważnie :-) to tyle odemnie
Pzdr.
Weźcie odbijcie od zaxevo..Jako jedyny z tej bezsensownej kłótni jest obiektywny,na nikogo nie wjeżdża.Chyba ludzie mają prawo do wyrażania własnego zdania?
@War
Zdrada zenka była do przewidzenia, zemsta na xolorianie :).
Zenek zdradzil bo ma tyle charow co kiepski browarów <lol2>wiec jemu i tak to tito.Jedna rzecz mnie dziwi Wtf z Mr.Abo gdzie jego pogrom?czyzby new owner usilowal zbudowac wiekszy szacunek niz ten ktory posiadal...gdzie lojalnosc jego kumpli etc.ehh rzecz ludzka...czlowiek pojdzie tam gdzie wieksza korzysc zdobedzie ani honor ani lojalnosc tego nie zmienia.Wg mnie staje sie to powoli dziecinne branie tej ***** gry tak na poważnie :-) to tyle odemnie
Pzdr.
A tfuj tata ma sisiora?
espectro
06-06-2007, 18:08
@UP
Dokladnie dlatego zaproponowalem mu rl, Ale jedyne co umie zrobic to powiedziec ze szkoda mu po wioskach jezdzic... O MY GODNESSSS I AM SCARED!!!One!11! Powiem do niego CFELU TO BEDE KOZAK!
Chlopcze ogarnij sie, spojrz w lustro or smth... I Prosze nie usuwaj swego foto z photobucketu bo zawdzieczam mu pare dobrych dni tzw "Powagi"
Btw. Skad wyrwac tak zajebiscie sexowna opaske na reke z sznurkow? Projektowales ja a babcia ci szyla? Fajnie sie poczuc troche z rurka z kremem w reku udajac ze palisz jointa... Musze sprobowac chyba ze powiesz mi co to za ucuzcie, zrobic z siebie idiote i dostarczajac "powagi" kazdemu kto oglada ten photobucket dziecinko.I Zapodaj diete na tak zajebista rzezbe skoro nie jestes pulchny.
To Moj Last post odnosnie ciebie jak widac nie tylko mnie irytujesz/bawisz
Koncze te "Insulty" chociaz nazwac tak tego nie mozna bo to czysta prawda;) Ale ty wolisz sie bawic w "cfelu" etc. Jak cos chcesz adres dostarcze z przyjemnscia telefonicznie ;) Bye bye "Pączusiu"
No i jak takiemu pajacowi internetowemu niewypi*rdolic w ten przyjebany r*j .Cioto podniecasz sie fotka z przed 2 lat czy c*uj wie ilu juz nawet ktora byla robiona w swieta ,skad ta rurka ty przyj*bie ..po 2 pokaz swoj ryj wkoncu to sie posmiejemy ,wogule jak przykozaczyles angielskim ,szukasz uznania ?:O o japi*rdole ,ten kto cie zplodzil jaral chyba zly towar :| i tyle ty ch*ja wary przyjebie. zapraszam na rl a jak nie stol pizde juz bo to nudne sie staje :| -> Neukölln /Berlin WELLCOMME!!!
Kyranczyk
06-06-2007, 18:20
No i jak takiemu pajacowi internetowemu niewypi*rdolic w ten przyjebany r*j .Cioto podniecasz sie fotka z przed 2 lat czy c*uj wie ilu juz nawet ktora byla robiona w swieta ,skad ta rurka ty przyj*bie ..po 2 pokaz swoj ryj wkoncu to sie posmiejemy ,wogule jak przykozaczyles angielskim ,szukasz uznania ?:O o japi*rdole ,ten kto cie zplodzil jaral chyba zly towar :| i tyle ty ch*ja wary przyjebie. zapraszam na rl a jak nie stol pizde juz bo to nudne sie staje :| -> Neukölln /Berlin WELLCOMME!!!
Come rl zapraszamy ...
adres?? Ostróda resztę to zapraszam na priv come to me plax .... ho ****u zrobisz mi laskę i sie zamkniesz.. widzę ze już PL uciekłeś bo jesteś zadka pizda przez neta kozak a w Rl tania dziwka ...
Z3n3k=0 weź wy*******aj zer swoimi charami z tej kyry ...
espectro
06-06-2007, 18:24
A tfuj tata ma sisiora?
a twoja mamusia ma pi*de zamiast mozgu?
espectro
06-06-2007, 18:25
Come rl zapraszamy ...
adres?? Ostróda resztę to zapraszam na priv come to me plax .... ho ****u zrobisz mi laskę i sie zamkniesz.. widzę ze już PL uciekłeś bo jesteś zadka pizda przez neta kozak a w Rl tania dziwka ...
Z3n3k=0 weź wy*******aj zer swoimi charami z tej kyry ...
morda i zapraszam frajerstwo ! ! ! ! ! ! wpadajcie all .
morda i zapraszam frajerstwo ! ! ! ! ! ! wpadajcie all .
Twojej mamusi ssaja pale za 30zl... ;)
Skoro zapraszasz frajerstwo nic dziwnego ze co chwila jakis kumpel cie odwiedza twego pokroju i btw. Ciezko sie kurwa bac osoby podobnej do ciebie... Wiec pierdolenie bzdur przez neta ci nic nie da panie puszysty ;)Btw. espectro bulwersujesz sie bo z "GRUBSZA"XDD Opisalem twoj wyglad?
Edit:
@PcZ
To jest Polska ;)
Zaxevo, Sry zwracam honor ;)
Czy ja się bulwersuję? Chyba pomyliły Ci się osoby ._.
To, że się kłócicie o grę to zróbcie sobie inny temat. To nie wojna "rl" tylko w grze...
espectro
06-06-2007, 20:17
Twojej mamusi ssaja pale za 30zl... ;)
Skoro zapraszasz frajerstwo nic dziwnego ze co chwila jakis kumpel cie odwiedza twego pokroju i btw. Ciezko sie kurwa bac osoby podobnej do ciebie... Wiec pierdolenie bzdur przez neta ci nic nie da panie puszysty ;)Btw. espectro bulwersujesz sie bo z "GRUBSZA"XDD Opisalem twoj wyglad?
Edit:
@PcZ
To jest Polska ;)
Zaxevo, Sry zwracam honor ;)
TO wpadjnij pokemonie a nie tu filozofa od*******asz. n/c juz z mojej strony bo szkoda slow przyj*bie :|
Prosze nie bij, Patrzac na twoje foto tak sie wystraszylem ze z domu nie wychodze plx ;((( Nie bij mnie... Jestes taki zajebsity ze boje sie nawet pisac
Blax No KeAl GruBaSq
Boże..
Mam nadzieje ze tych idiotow pobanuja i pousuwaja posty , bo sa tez ludzie ktorzy lubia tu pisac "normalnie"...
NF będzie jeszcze walczyć? Czy się podda? Ciekawe co postanowią.
Niby jakieś mają szanse, ale marne - bądźmy realistami...
ebernardyn
06-06-2007, 21:16
Co sie porobiło na tym forum. Aż żal tu już wchodzić :P
steiner, azeris, gandamir etc niegdys lojalni i mogacy zginac za patteha abo i treszte teraz walczą przeciwko sobie, jakim cudem? jakie chary ma obecnie tetro?
Słyszałem pogłoski, że niejeden hlvl ma inne chary hlvle na tym samym serwie :P Trochę to śmieszne :)
Z3n3k ty k*rwa c*pa jestes zdradziles nf i mysliz ze jestes mastah? Nie jestes zwykła tania dzi*ka <zal.pl> widać ze stara cie przy porodzie upuściła i jebło ci na mozg a stary cie podeptał i to nie wina chłopaków z nf ze masz morde jak krowie gówno .... jesteś jeszcze gorsze 0 niż valerino... a co do nf .. hujowo ze zaufali dla takiej k*rwy jak z3n3k
lol chory psychicznie balwanie Zenek od poczatku byl przeciwko NF dolaczyl tylko i wylacznie zeby zemscic sie na Xolorianie za poprzednia wojne i kazdy o tym wiedzial a zeby zdobyc zaufanie zrobiono teatrzyk i Tetro padl. Jedyne co moge powiedziec biorac pod uwage ze Xolorian ma na imie Kuba":
"jak Kuba bogu tak bog Kubie" :))))))))
Zenek gratz, piekny rewanz ;)
Powiem tak :D To bylo wiadome od dawna ze Zenek bedzie przeciwko Geddowi. Swoja strona ged, nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^
Co do reszty... A co ma zrobic NF... prosic o paymenta? :D Jestem przekonany ze taki pablofon czy Ged nie dostana takiej mozliwosci, wiec jedyne co im pozostanie to sneak attacki :p
nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^
Nie zawsze myślisz czy ktoś coś ustawia :P Nieraz myślisz, że to normalny dead, bo ludzie często beznadziejnie padają ;) Nie zastanawiasz się przecież zawsze czy to spisek, czy po prostu ktoś tak padł :)
A co do sprawy NF to myślę, że się nie poddadzą i będzie jeszcze jakiś OB, ale to mało prawdopodobne.
espectro
07-06-2007, 04:43
Powiem tak :D To bylo wiadome od dawna ze Zenek bedzie przeciwko Geddowi. Swoja strona ged, nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^
Co do reszty... A co ma zrobic NF... prosic o paymenta? :D Jestem przekonany ze taki pablofon czy Ged nie dostana takiej mozliwosci, wiec jedyne co im pozostanie to sneak attacki :p
Za geddem nikt plakac niebedzie :D ale pablo ~ by mogl se jeszcze pograc ;dd
Za geddem nikt plakac niebedzie :D ale pablo ~ by mogl se jeszcze pograc ;dd
Ja bede plakac za Geddem ;P
@up
Ja też.
@topic
NF ma szanse wygrać, gdyby tylko chcieli...
A KYHOMG z tym D Lairem którego ownuje... Przeginają pałe, i oni wszyscy mogą mi skoczyć tam gdzie mnie mogą w dupe pocałować.
steiner, azeris, gandamir etc niegdys lojalni i mogacy zginac za patteha abo i treszte teraz walczą przeciwko sobie, jakim cudem? jakie chary ma obecnie tetro?
1. tetro nie gra?
2. Widziałeś steinera, azerisa, gandamir żeby angażowali sie w tą wojne lub aby szwedzi ich bili? Najwyżej zenki i reszta polaków.
Ta wojna jest wymierzona w konkretne osoby.
A teraz można odliczać dni do następnej wojny : )
hmmm ciekawe czy minie 2 tygodnie : ))
Jedynym Polakiem którego abo nie wyrzuci jest Elfhame, reszta na 100% mają elo(z obecnej guildi)
Kyranczyk
07-06-2007, 22:30
Jedynym Polakiem którego abo nie wyrzuci jest Elfhame, reszta na 100% mają elo(z obecnej guildi)
Pewny jesteś ;>?
Pewny jesteś ;>?
Tak i to bardzo. Niewieżysz to się przekonasz w niedługim czasie.
Pozdro :)
ps: ale może sie teraz zmienic bo mr abo mowi ze bedzie pokój...
Kyranczyk
07-06-2007, 23:19
Tak i to bardzo. Niewieżysz to się przekonasz w niedługim czasie.
Pozdro :)
brzmi groźnie ....:baby:
Kto miałby być głównym prowokatorem do wojny?
Dlaczego akurat on? :D
Kyranczyk
07-06-2007, 23:55
@up
bo nie ty?
O ktorym Abo mowisz? O tym knightciku co teraz gra na Abo czy o Mr Abo? Poki co Mr Abo gra na Steinerze i jest po tej przegranej stronie, wiec nie badz taki pewny wielkiej mocy swojego "idola"
espectro
08-06-2007, 02:11
1. tetro nie gra?
2. Widziałeś steinera, azerisa, gandamir żeby angażowali sie w tą wojne lub aby szwedzi ich bili? Najwyżej zenki i reszta polaków.
Elfhame niewywala bo 1 z ownerow to swe B)
Co do tego ,ze polacy poleca masz chyba racje bo do mnie tez doszly takie sluchy i to od swe ;x ale wyj*bane ,PA polacy czy swe ... jeden ch*j w sumie ;ddd
O ktorym Abo mowisz? O tym knightciku co teraz gra na Abo czy o Mr Abo? Poki co Mr Abo gra na Steinerze i jest po tej przegranej stronie, wiec nie badz taki pewny wielkiej mocy swojego "idola"
Teraz mr abo jest neutral : ) tylko do jakiego czasu x]
Obecna sytuacja nie potrwa dlugo jestem o tym przekonany.
ebernardyn
08-06-2007, 19:09
14:56 xx: moothonost sprzedany
14:56 yy: kto nim gra?
14:56 xx: nie wiem, jakis swe
Prawda?
kiedys nim gral nawet Liam ,w tej chwili nie wiem ale calkiem mozliwe ze jakis swe nim gra.. Wtedy jak znoobil i nie jebnal ue jak byl trap na abo to tez gral jakis swe..
Wszyscy zmieniają ownerów jak rękawiczki :P
Kyranczyk
08-06-2007, 22:20
Wszyscy zmieniają ownerów jak rękawiczki :P
ty tez ? powiedz nam z kim scharujez podoba sie nam twoje PG
Bulwozaur
08-06-2007, 23:21
Mooth jest ciagle ten sam.
@Kyranczyk
Jesteś zajebiście śmieszny... I sharować chara to ja nie zamierzam.
I nie mów "podoba nam się", bo nie wszyscy mają takie kozackie poczucie humoru jak Ty ._.
Kyranczyk
08-06-2007, 23:32
@Kyranczyk
Jesteś zajebiście śmieszny... I sharować chara to ja nie zamierzam.
I nie mów "podoba nam się", bo nie wszyscy mają takie kozackie poczucie humoru jak Ty ._.
oh noes uraziłem twa dumę ?
oh no plax no kill me
Hmm new war mr olik kiedy znowu dojdziesz do Mr ABo przylizać mu dupe
Zeby rozwiac wszelkie plotki, Mr Abo (ten ktory obecnie gra steinerem) byl nie obecny przez pare dni wrocil we czwartek i powiedzial ze nie chce walczyc z kolegami z ktorymi byl w jednej gildi bardzo dlugo itd, powiedzial ze bedzie retired jak narazie i moze zalatwic pokoj, zgodzilismy sie i teraz jest pokoj.
Panie kyranczyk po poziomie twoich wczesniejszych postow (typu : "ty tez ? powiedz nam z kim scharujez podoba sie nam twoje PG") wnioskuje ze nie jestes demonem inteligencji i uchyle sie od odpowiedzi na twoje pytanie :evul:
Kyranczyk
09-06-2007, 15:54
Zeby rozwiac wszelkie plotki, Mr Abo (ten ktory obecnie gra steinerem) byl nie obecny przez pare dni wrocil we czwartek i powiedzial ze nie chce walczyc z kolegami z ktorymi byl w jednej gildi bardzo dlugo itd, powiedzial ze bedzie retired jak narazie i moze zalatwic pokoj, zgodzilismy sie i teraz jest pokoj.
Panie kyranczyk po poziomie twoich wczesniejszych postow (typu : "ty tez ? powiedz nam z kim scharujez podoba sie nam twoje PG") wnioskuje ze nie jestes demonem inteligencji i uchyle sie od odpowiedzi na twoje pytanie :evul:
Omfg Pojechalas mi urazilas moja dume, ty za to blyszczysz inteligencja?? wiem ze jestes bossem w robieniu loda wiec stfu i cu in tibia, jakies sapy? zapraszam na rl
The Chaotic Paladin
09-06-2007, 17:05
Omfg Pojechalas mi urazilas moja dume, ty za to blyszczysz inteligencja?? wiem ze jestes bossem w robieniu loda wiec stfu i cu in tibia, jakies sapy? zapraszam na rl
Bozeeee prosze cie odplyn, przepadnij, zniknij i zamknij drzwi za soba.... :|
Prawda jest taka, ze Olik cie pojechal i mial racje, bo inteligencja nie dorownujesz mojemu psu, bo on przynajmniej nie szczeka jak nie ma racji. Pozdro.
Weź kyranczyk pójdź już lepiej z tego forum, bo z deka zamulasz. Bić się z ludźmi o głupią grę chcesz? To co ty byś zrobił, jakby ci mama neta odłączyła :s
wyjdz...
wroc jak zmadrzejesz ;)
hooliganka widze co? wiec sobie uswiadom raz na zawsze to jest Tibia, gra pixelkowata ktora nijak ma sie do zycia rl... chcesz sie pona*******ac? wyjdz sobie na ulice i przekop jakas staruszke... na pewno ci ulzy :D jak wiadomo nie przepadam za olikiem, ale to jest forum, na ktorym kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie. On sie wypowiedzial na temat ze nie grzeszysz inteligencja i w 100% sie z nim zgadzam... ty skontrowales go w sposob ze dobrze robi loda, dajac tym samym kolejny przyklad na to, ze nie dosc ze jestes glupi, to jeszcze nie kulturalny. Powtorze jeszcze raz xD wyjdz i nie wracaj
espectro
10-06-2007, 02:07
Ktrotko i na temat : Jakies sapy ? zapraszam na rl :D
Jak bys domnie chcial wpasc to wes numerek i poczekaj w poczekalni ;x
Wracając do tematu to chyba już nieaktualny. Teoretycznie już po wojnie
Nie teoretycznie tylko praktycznie. Wojny nie ma od 2 dni a mowi o tym ten temat: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1689238 .
Koniec tej, Za to nowa juz sie zbliza;)
Jakie guildie będą się bić? :P
Zaxevo: prosze Cie, no nie mow ze sie nie domyslasz :confused:
No mam jakieś przypuszczenia, ale nie chcę się marszczyć :P
poziomek90
13-06-2007, 16:06
OMg, znów wojna? Mało im? Ciągle sie tłuką zamiast dwusteki lvlu wbijać ;)
No i mamy war Abo wypowiedzial war memberom Bromma teamu ;)
(Acribus, Tralla etc.)
LEcz niestety to nie ten war na ktory czekamy, =)
Trzelpoludek
16-06-2007, 14:04
http://img243.imageshack.us/img243/3126/moothrz2.jpg (http://imageshack.us)
Któż to expić się wybrał ;]
z tym bromma team to sciema,jak i kosmicznymi paymentami przeciez turghol patteh acribus nadal pozostaja vice leaderami =]
Valtuz88
18-06-2007, 10:30
Jeszu ludzie jak macie zamiar robic kazdy nowy temat kiedy te downy zaczynaja robic osobna gildie to ja dziekuje za spam, oni co chcwile sie bija, schodza, walcza, pa(łują) to zaczyna byc nudne... zrobcie nowy temat o wydarzeniach z kyry i tam to ciagnijcie zamiast robic co chwile nowy temat o jakiej duperele, od niedawana temat wydarzenia z kyry zaczoł zamieniac sie w 1 wielki spam, np to Rose Haked!! -.^ co to kogo obchodzi i czy jest to takie wazne zeby robic na ten temat nowy dział? Zastanowcie sie...
OMg, znów wojna? Mało im? Ciągle sie tłuką zamiast dwusteki lvlu wbijać ;)
A ty moj drogi kolego jesli niepodoba ci sie to to zapraszam na server non pvp gdzie bedziesz mogl pokibicowac ludzia na huntach
Czy ten cały dział ma byc jednym wielkim SPAMEM na ktorym kazdy gada o jakis duperelach? :(
Nygga789
18-06-2007, 14:43
up
ludziom anie ludzia
za co manderigon niby mial hunta ??:cygaro:
Knightcik
30-06-2007, 12:40
ja to jestem za kyhomg oczywiscie :p no fear to .... nie bede sie o nich zle wyrazal :p :p
ja to jestem za kyhomg oczywiscie :p no fear to .... nie bede sie o nich zle wyrazal :p :p
fajnie, tylko szkoda ze ta wojna juz sie dawno skonczyla
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.