Pokaż pełną wersje : Potrzebuje...
Pan Kracy
28-05-2007, 21:17
Witam potrzebuje nazwę programu w którym wpisuje się tekst i potem to program czyta w odpowiednio ustawionych sekundach, minutach itp.
Jaśniej?
chodzi o to żeby dodać głos do jakiegoś filmiku tak jak np. na youtube przerabiają głos w filmie i dodają swoje teksty.
Jeśli ktoś posiada nazwę to proszę podać.
- linki do downloadu też mile widziane :)) pozdrawiam ;)
Korektor
28-05-2007, 21:21
Uni Spiker - Ivona,
Tobry syntezator,
poszukaj wersji demo na dobreprogramy.pl
owntibia.exe
28-05-2007, 21:29
Tylko nie pytaj się o darmową pełną wersję, bo sam się kiedyś na czymś takim przejechałem.
Tylko nie pytaj się o darmową pełną wersję, bo sam się kiedyś na czymś takim przejechałem.
w jakim sensie przejechales? :>
w jakim sensie przejechales? :>
W sensie jego siła pędu oraz masa były na tyle duże, że w taki sposób zniwelowały siłę przyciągania Ivony, iż tej wzrosła energia kinetyczna.
Prawdopodobnie poplątanie z pomieszaniem mi wyszło, ale myślę, że załapałeś.
>down
A jak myślisz, co może oznaczać, metaforycznie, że ktoś się na czymś przejechał?
W sensie jego siła pędu oraz masa były na tyle duże, że w taki sposób zniwelowały siłę przyciągania Ivony, iż tej wzrosła energia kinetyczna.
Prawdopodobnie poplątanie z pomieszaniem mi wyszło, ale myślę, że załapałeś.
Gdybys chociaz sie postaral cos madrego napisac to jeszcze jak cie moge... Znajdz lepsze teksty ;P
Zillek Edonek
28-05-2007, 21:48
Nie ma niczego za darmo, musisz oryginał kupić, a demko czyta o zamiastu albo ó.
ivona, można ją ściągnąć z oficjalnej strony (demo) a dokładniej Tu (http://www.ivo.pl/download/ivona_demo/download.html)
..::QRAS::..
28-05-2007, 22:13
Ivona_Rehab-1.0
UniSpiker-2.6
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.