zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Askara Player Killing

Utako
28-05-2007, 21:41
Witam,

Zapraszam na obejrzenie filmow z Askara jak pkujemy :)
Srednia naszych lvl to 25

Part I - http://www.youtube.com/watch?v=zrTaDy9QP38
Part II - http://www.youtube.com/watch?v=7E_Ma6PEpcg

:cup:

filobossek2
29-05-2007, 14:35
No nice, ładne fragi... 9/10

Tylko mp3 - nie moje klimaty ;( ;D

frick
01-06-2007, 15:37
Ziomek dajesz te linki wszedzie i sie tym jarasz jak nie wiem co daj spokoj kazdy obejrzal skomentowal i tyle....

Utako
01-06-2007, 17:06
Ziomek dajesz te linki wszedzie i sie tym jarasz jak nie wiem co daj spokoj kazdy obejrzal skomentowal i tyle....

No i co Ci do tego? Masz z tym jakis problem? : )Jeden mogl wejsc tu. 2 mogl wejsc tam... nie pasuje? nie czytaj!

Sunray
02-06-2007, 16:08
grać po to, aby psuć życie innym O_o nie lepiej pojeździć na rowerze? są inne metody leczenia własnych kompleksów =]

szmytek
03-06-2007, 02:31
nice frags:D

@up
kazdy leczy jak moze:)

Igrexou
03-06-2007, 12:03
Rozumiem, że jak ktoś cię zabije w Tibii to psuje ci życie...

W takim wypadku, moim zdaniem to ty masz kompleksy i leczysz je grając w Tibie. Każda porażka w Tibii denerwuje cię, nie wiem co masz za problem w tym, może po każdym dedzie w*****a cię to, że w rl chujowo i w Tibii też. A pekowanie to moim zdaniem sposób na nudę a nie metoda leczenia własnych kompleksów, i pisząc że to psucie życia innym to raczej wyszło na to, że ty masz komlpeksy w rl.

Sunray
03-06-2007, 16:09
Rozumiem, że jak ktoś cię zabije w Tibii to psuje ci życie...

W takim wypadku, moim zdaniem to ty masz kompleksy i leczysz je grając w Tibie. Każda porażka w Tibii denerwuje cię, nie wiem co masz za problem w tym, może po każdym dedzie w*****a cię to, że w rl chujowo i w Tibii też. A pekowanie to moim zdaniem sposób na nudę a nie metoda leczenia własnych kompleksów, i pisząc że to psucie życia innym to raczej wyszło na to, że ty masz komlpeksy w rl.

Widac ze "bardzo duzo" o mnie wiesz.. =) Znasz mnie w rl? Nie przejmuje sie raczej deadami. Pekowanie jako sposob na nude? Mnie jakos nie bawi fakt ze przezemnie ktos jest smutny/niezadowolony/stracil czas, bo mam swiadomosc ze po drugiej stronie tez siedzi czlowiek, czego chyba tobie i reszcie pk bandy brakuje. Moze jestem dziwna, ale nie dostarcza mi zabawy pekowanie jesli wiem ze ofiara po smierci bedzie smutna ><''

Igrexou
03-06-2007, 16:37
Hmmm... I widać, że ty bardzo dużo wiesz o tych PK, skoro pisałaś, że oni mają kompleksy. Jakoś jak ja padne, to nie jestem ani smutny, ani niezadowolony. I jak nie podoba ci się PK to idź na non-pvp, światy pvp są stworzone z wiedzą i świadomością, że jedno będą pekować, inni ginąć z ich ręki, taka natura rzeczy.
I każdego bawi co innego, ciebie granie w bierki, innych pekowanie, jeszcze innych chodzenie do szkoły. Skoro mówisz, że sie nie przejmujesz, a z twojego posta wynika, że albo wiesz co czuje niemal każdy inny tibijczyk, albo sama to odczuwasz, ale wstyd ci się do tego przyznać.

A jeśli chodzi o pekowanie to ja nie pekuje, mam swojego palka, mam swoją wojnę, nie zabijam niewinnych - bo mi sie nie chce. A jak mi sie zachce to zabije :)

Pyro Aris
03-06-2007, 17:19
Widac ze "bardzo duzo" o mnie wiesz.. =) Znasz mnie w rl? Nie przejmuje sie raczej deadami. Pekowanie jako sposob na nude? Mnie jakos nie bawi fakt ze przezemnie ktos jest smutny/niezadowolony/stracil czas, bo mam swiadomosc ze po drugiej stronie tez siedzi czlowiek, czego chyba tobie i reszcie pk bandy brakuje. Moze jestem dziwna, ale nie dostarcza mi zabawy pekowanie jesli wiem ze ofiara po smierci bedzie smutna ><''

lol ,a jak naprzyklad twoja postac w Simsach umrze to tez jestes smutna ?
bo ja nie ,mnie to nawet bawi ,a simsy i tibia to tylko gry

Sunray
03-06-2007, 18:15
moze to tylko gra ale czas jaki poswiecasz aby rozwinac swoja postac jest prawdziwy O_o a co do non-pvp to tam sie nie da grac -.-' ks, zajmowanie spawnow itp ><

Utako
05-06-2007, 23:26
moze to tylko gra ale czas jaki poswiecasz aby rozwinac swoja postac jest prawdziwy O_o a co do non-pvp to tam sie nie da grac -.-' ks, zajmowanie spawnow itp ><

;( Zabili mnie ;( plecak mi wypadl ;( buuu ;( SERWERY PVP SUX ! ZYCIE SUX ;( ! buuu ;(

Kazdego bawi co innego :) Bierz przyklad z Korzen Mastera :P ten to byl kozak 3 razy po nas byl! (tylko za 3 razem uciekl :P) :baby:

Grejfrut
08-06-2007, 12:41
Jakoś jak ja padne, to nie jestem ani smutny, ani niezadowolony. I jak nie podoba ci się PK to idź na non-pvp, światy pvp są stworzone z wiedzą i świadomością, że jedno będą pekować, inni ginąć z ich ręki, taka natura rzeczy.

Ehe - z pewnośćią. Skoro cie to bawi, idź sobie na przykładowo GS-a i sobie padnij pare razy. Może wtedy otrzeźwiejesz. Bo ja nie wierze w takie bajki, że jesteś obojętny do tego po dedzie :D Może jeszcze skaczesz z radości krzycząc 'Tibia rulez!!!!!!'?
Świat pvp nie jest stworzony z myślą o random pk. Zabijanie ludzi bez przyczyny, w grze Tibia, która dla niektórych jest naprawde czymś ważnym (nie dla mnie) jest totalnym chamstem... po co psuć świat?

Igrexou
08-06-2007, 15:36
padłem na wojnie wczoraj, i uwierz mi albo nie, nie płakałem, nawet sie śmiałem z tego, a nawet cieszyłem bo moja śmierć za śmierć lidera wrogiej gildii =]

Hyzy
02-07-2007, 13:13
Wielkie gratz wam juz dawno nie widzialem takiego fajnego pk xD

kelt
03-07-2007, 01:29
@Igrexou

Jak sam powiedziales, padles na wojnie-i twoj ded przyczynil sie do jakiegos tam sukcesu (nie bede wnikal czy to wielkie zwyciestwo czy nie bo nie o to tu chodzi). To nie to samo, to random pkowanie. Niektorzy nie potrafia zrozumiec, ze maja do czynienie a innymi ludzi ktorzy wkladaja w ta gre swoj czas. Po co psuc community?

noobbekk
03-07-2007, 20:01
noob pk lol

undjapan
14-07-2007, 00:10
Mnie pk cieszy ba nawet bawi:D Ale sam nie widze nic ciekawego w padaniu starta expa itemow itd. Czy to jest fajnie stracic czas. Expiles pare godzin i co padlem i te pare godzin w tyl jestes i teraz to odrabiaj a tak to juz mogles wbic lvl. Wiec ja nie pkuje nikogo.A jak ktos sie chce pobawic w pk to niech idzie na dolere albo inne servery pvp-enfo.

Tif
17-07-2007, 18:49

Dziewczyno/Kobieto... bez urazy ale juz mnie lekko wkurzasz ,na PVP zle, na NPVP tez zle... w takim razie nie graj w Tibie i po klopocie. I tym co sie PK nie podoba, i jak padna to bija matki krzeslami itd... W takim razie to chyba gra nie dla was i powinniscie w nia przestac grac, a nie, zalic sie na Forach, jaka ta gra i jej elementy sa sux !!! itp, itd... ze to i to Ci sie nie podoba... Musisz pogodzic sie z faktem jakim Tibia jest, pk jest czescia tej gry, dla jednych to zabawa dla innych cos odwrotnie innego, musisz poprostu z tym faktem sie pogodzic.

Princess Agusia
28-07-2007, 13:34
Dziewczyno/Kobieto... bez urazy ale juz mnie lekko wkurzasz ,na PVP zle, na NPVP tez zle... w takim razie nie graj w Tibie i po klopocie. I tym co sie PK nie podoba, i jak padna to bija matki krzeslami itd... W takim razie to chyba gra nie dla was i powinniscie w nia przestac grac, a nie, zalic sie na Forach, jaka ta gra i jej elementy sa sux !!! itp, itd... ze to i to Ci sie nie podoba... Musisz pogodzic sie z faktem jakim Tibia jest, pk jest czescia tej gry, dla jednych to zabawa dla innych cos odwrotnie innego, musisz poprostu z tym faktem sie pogodzic.

Wrecz przeciwnie ta gra jest jak najbardziej dla kobiet... bynajmiej potrafimy cos w nia wniesc ciekawego ( np. rozpetac wojne) . ja osobiscie szukam jakiegos Pk teamu na askarze uzywajacego venta... Pk to najlepszy ubaw jaki moze byc w tibii.. z checia dolacze do kogos.. kto mnie przygarnie :D?.

Igrexou
28-07-2007, 15:01
Wrecz przeciwnie ta gra jest jak najbardziej dla kobiet... bynajmiej potrafimy cos w nia wniesc ciekawego ( np. rozpetac wojne).
Uwierz mi, z facetami nie macie porównania co do rozpętywania wojen w Tibii... Dla kobiet faceci są bardziej litościwi i potrafią odpuścić.

ja osobiscie szukam jakiegos Pk teamu na askarze uzywajacego venta... Pk to najlepszy ubaw jaki moze byc w tibii..

Ubaw jest jak sie umie to robić. Na askarze są/były max 3 teamy warte uwagi: Tifonki i ekipa, oraz Ci: Faxemus, Cobain itp.

z checia dolacze do kogos.. kto mnie przygarnie :D?.

NIKT

Princess Agusia
29-07-2007, 17:57
Uwierz mi, z facetami nie macie porównania co do rozpętywania wojen w Tibii... Dla kobiet faceci są bardziej litościwi i potrafią odpuścić.

Ubaw jest jak sie umie to robić. Na askarze są/były max 3 teamy warte uwagi: Tifonki i ekipa, oraz Ci: Faxemus, Cobain itp.

NIKT

hmmm.. ja rozpetalam wojny na dwuch serwach i bylo nawet smiesznie.. moze i sa bardziej litosciwi ale nie dla takich jak ja bo potrafie zajsc za skore i raczej mi nikt nie odpusci... jesli chodzi o PK to najlatwiesza rzecz chyba w tej grze.. a czy mnie nikt nie przygarnie sie okaze.. jak sie kiedys spotkamy na askarze i dostaniesz o jednego sd za duzo.. bo jestes zbyt pewny siebie .. PoZDRAWIAM

Igrexou
30-07-2007, 04:28
Czy ja wiem czy najłatwiejsza rzecz w Tibii to pekowanie.... Nie powiedziałbym... Dobrze zorganizowane PK jest trudne, bardzo tduene nawet bym rzekł ...

Nie jestem zbyt pewny siebie, jestem po prostu realistą. Mnie dedy nie zrażają :) jestem jaki jestem i nikt tego nie zmieni :)

Nie pozdrawiam :<

SirVanTheKnight
01-08-2007, 00:19
OMG, ludzie, jesteście żałośni. Naprawdę nie jesteście w stanie zrozumieć, że są gracze, którym PK-owanie psuje całą chęć do zabawy??? Zabijanie bez powodu to czysty debilizm. Co innego zemsta, wojna, stan wyższej konieczności. Ale po co się znęcać nad słabszymi??? :crusader:

Princess Agusia
02-08-2007, 23:02
OMG, ludzie, jesteście żałośni. Naprawdę nie jesteście w stanie zrozumieć, że są gracze, którym PK-owanie psuje całą chęć do zabawy??? Zabijanie bez powodu to czysty debilizm. Co innego zemsta, wojna, stan wyższej konieczności. Ale po co się znęcać nad słabszymi??? :crusader:

Ofc ja to rozumie bo sama jak zaczynalam tak do tego podchodzilam.. "to jest zle" "z tym trzeba walczyc' po czasie, gdy troszke poduczylam sie gry, PK zaczelo mi sie podobac.. i stwierdzialam ze to daje najwieksza frajde z tej gry.. fakt faktem nie jestem za zabijaniem graczy ktorzy dopiero zaczynaja bo PK na noobach jest nudne.. no i troche ich zal sie robi.. ale zabijanie lowlvlawmi hlvli jest naprawde sympatyczne

SirVanTheKnight
04-08-2007, 23:49
Ofc ja to rozumie bo sama jak zaczynalam tak do tego podchodzilam.. "to jest zle" "z tym trzeba walczyc' po czasie, gdy troszke poduczylam sie gry, PK zaczelo mi sie podobac.. i stwierdzialam ze to daje najwieksza frajde z tej gry.. fakt faktem nie jestem za zabijaniem graczy ktorzy dopiero zaczynaja bo PK na noobach jest nudne.. no i troche ich zal sie robi.. ale zabijanie lowlvlawmi hlvli jest naprawde sympatyczne

No tak... Jeśli taka jesteś to co innego... Ale moim zdaniem to największą przyjemność z gry sprawia: przede wszystkim współpraca z innymi, poza tym rozwijanie postaci - w celu łatwiejszego bicia potworów, ubicia bossów takich jak Ferumbras (kiedyś w dalekiej przyszłości of course), oraz obrony przed PK i wymuszaczami kasy. Bo oni są dla mnie nikim innym jak menelami, ludźmi umiejącymi tylko bić słabszych... No i obroną słabszych postaci przed silnymi monstrami oraz wyżej wymienionymi random player killerami.

Oleslav
05-08-2007, 23:05
Nie wiem,jak na askarze ale ja robie chara juz na aldorze do pk.Tam jest calkiem dobra gildia ( w zasadzie byla ale jej czlonkowie dalej pkuja ) - siejnik.
Jezeli chodzi o kwestie moralna pkowania to wg mnie nie jest to wcale ani 'chamskie' ani 'zlosliwe' - jest to jeden z wazniejszzych elementow gry ;) i nie potrafie sobie wyobrazic,jakby wygladala tibia bez pk ;/
Pozdrawiam.

elysiaforever
06-08-2007, 03:45
Nie wiem,jak na askarze ale ja robie chara juz na aldorze do pk.Tam jest calkiem dobra gildia ( w zasadzie byla ale jej czlonkowie dalej pkuja ) - siejnik.
Jezeli chodzi o kwestie moralna pkowania to wg mnie nie jest to wcale ani 'chamskie' ani 'zlosliwe' - jest to jeden z wazniejszzych elementow gry ;) i nie potrafie sobie wyobrazic,jakby wygladala tibia bez pk ;/
Pozdrawiam.
nie "calkiem dobra" a z cala pewnosdcia mozna by powiedziec ze zajebista a najwiecej dymu zrobili na elysi :P

Baretciewidzi
22-08-2007, 11:57

tifonka pfff

frick
22-08-2007, 17:44
up
Ubili Cie i prychasz ?

Baretciewidzi
22-08-2007, 18:13
up . nie , znasz ich i prychasz?

Darotaa
23-08-2007, 22:31
dokladnie tak jest

Princess Agusia
28-08-2007, 10:48
Pozdrawiam.

co to za guild??

Baretciewidzi
28-08-2007, 16:00
pograj na harmonii to sobie wyobrazisz .

tez ich znam nawet calkiem niezle ...

blakes
30-08-2007, 03:45
Na askarze są/były max 3 teamy warte uwagi: Tifonki i ekipa, oraz Ci: Faxemus, Cobain itp.

To nie był, nie jest i nie będzie team Tifonka ! o.

Igrexou
30-08-2007, 21:09
To nie był, nie jest i nie będzie team Tifonka ! o.

czytanie ze zrozumieniem leży... W którym miejscu napisałem że to team Tifonka? Polecam jakiś kurs czytania ze zrozumieniem.

Baretciewidzi
31-08-2007, 10:36
znasz jakis?

elysiaforever
03-09-2007, 01:33
co to za guild??

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130643 -post midartha

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130320

i masz odpowiedz :)

13-09-2007, 16:53
o lol nie chiciałbym być na miejscu tych niczego się nie spodziewających expicieli
ciekawe czy wam by było miło gdyby was tak lali do końca byście się poryczeli
Bo to nie fer cała grupka na 1 o lol żal mi was i ich B)

Oleslav
18-09-2007, 20:28
@ mateusz.gi... co ty w ogole mowisz ?? na chuj grasz w tibie, jak to tak przezywasz, a jak cie ubije troll to tez placzesz ?? kazdy wie o co w tej grze chodzi, do gry nikogo nikt nie zmusza, wiec jak gracie to nie pi***olcie chociaz smetow. " Ciekawe, czy by wam bylo milo gdyby was tak lali..." - a ciekawe, czy milo jest dwarfom,rotom,orcom - gdy ich bijesz ??? Ich to tez boli ! 8o

Driger
07-11-2007, 12:18
Dla kobiet faceci są bardziej litościwi i potrafią odpuścić.

Nie wszyscy , wierz mi nie wszyscy :P

@do tych co mowia ze pkowanie psuje "community" i wogole duze straty jak sie padnie

Duele Pk dla mnie to rozrywka i zabawa , a ze cipsoft wymyslil sobie az taka strate expa i itemow po padnieciu to juz nie wina graczy / tych co cie zabili

@kelt wierz mi ze teraz znowu nie wkladaja az tak duzo czasu w expienia , gdzie nie przejdziesz tam mozesz spotkac botera :P

@Sirvan~ "Ale po co się znęcać nad słabszymi???" Zgodze sie , na slabszych nie , ale gdy zabijesz wyzszy lvl od siebie to juz jest cos :P . Zgadzam sie z princess~ zabijanie h lvli jest fajne :P

A wracajac do zdarzenia wczorajszego na askarze , ide sobie 12 lvlem nagle za mna idzie 26 i stavia Fire Devila i mnie leje .. No to bylo pk pelne podziwu z mojej strony XDDD

Co do pk , hmm ja przyzwyczajony do innych bardziej profesjonalnych (jak to tak mozna nazwac ) pk akcji , no ale nie jest zle.

Pozdrawiam

SirVanTheKnight
11-11-2007, 15:26
@up
Masz rację, kiedy pisałem tamtego posta to byłem początkujący.. :P Ubicie hlvla daje satysfakcję, jednak dalej czuję niesmak do random pk... Ja jeśli już atakuję pierwszy, to tylko rsa, ewentualnie wsa. Ale ostatnio nie gram w Tibię bo od kiedy padłem 2 razy i 15 godzin skilla szlag trafił (nie używam bota, więc nabijanie skilla to dla mnie spore poświęcenie czasu), to nie mam ochoty już w to grać. Szkoda czasu na skillowanie :P