Pokaż pełną wersje : Następny hacked ;/
Wielki Mancyz
29-05-2007, 14:54
kumpel mi dał linka na rapida do filmiku shakowali kolesia z harmonii ;/ ;( rehostnołem na tibicams :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25251
nielubie tego typu filmów i mu współczuje.. :/
lol? jakas ustawka na to wyglada;pB)
za dużo to on nie stracił;)
jedynie te softy...
ten 95lvl w dzień to odrobi:D
Psychotata
29-05-2007, 21:03
Nie ma co plakac. Gosc by uwazal na podejrzane linki lub nie sciagal botow to by nie tracil tych itemek. To tylko i wylacznie wina goscia ktorego byly te rzeczy bo jak sie uwaza to sie nic nie traci. Mnie jeszcze nigdy nie hack'neli bo nie sciagalem bocisz gaming'ow do pomocy. A na hackerze los sie odegra, a wtedy sam straci te rzeczy ktore zdobyl na hacku. =] Mam nadzieje ze zlapie laga zdejmie aola, a te wszystkie rzeczy bedzie mial w bp i padnie hah to by bylo piekne xd
Silver Kay
29-05-2007, 21:15
piękne, ale hakerzy najczęściej hakują teraz nie po to by być bogatym w tibi tylko żeby na allegro sprzedawać chyba że jego serwer się trafi to sobie zatrzyma o ile gra a jak nie to world trade :]
Native16
29-05-2007, 21:17
Nie ma co plakac. Gosc by uwazal na podejrzane linki lub nie sciagal botow to by nie tracil tych itemek. To tylko i wylacznie wina goscia ktorego byly te rzeczy bo jak sie uwaza to sie nic nie traci. Mnie jeszcze nigdy nie hack'neli bo nie sciagalem bocisz gaming'ow do pomocy. A na hackerze los sie odegra, a wtedy sam straci te rzeczy ktore zdobyl na hacku. =] Mam nadzieje ze zlapie laga zdejmie aola, a te wszystkie rzeczy bedzie mial w bp i padnie hah to by bylo piekne xd
oglądales ten film? ten 8 lvl mial inva do chatki 95 lvla a nie qrwa pustaku jebany ze on nie uwarzal w sumie to i tak wina tego 95 ze dal mu inva....
a z reszta to tylko Harmonia-.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.