Pokaż pełną wersje : Problemy Kazordoon'u
Laiden-eN
29-05-2007, 15:40
W Kazordoon znów problem z "siejnik'ami"
tym razem ponownie działają jako gildia składająca sie z pk'erów
ich gildia nazywa sie "Policja" i znów terroryzują mieszkańców Kazordoon'u
wzywam do walki przeciwko "Policji"...
narazie nieznam ofiar ich przemocy
gdy ktoś wie coś na ten temat prosze pisać, a także prosze o pomoc!
Marianos
29-05-2007, 16:24
Na Elysii nikt ich nie powstrzymał, więc tutaj pewnie będzie tak samo.
@up
Srry, oni są skończeni...
@up
Bo sami odeszliśmy, a mimo to każdy 2 razy się zastanowi nim do kazo wejdzie i po 1,5 roku nadal jestem w stanie wyjebać każdego kto ma 30-40 lvli więcej z kopalni.
LaresCotton
22-06-2007, 18:25
@up
Killed Mavadoni at Level 149 ok
to tylko poczatek ;D pamietaj ze zaczynaja sie wakacje i mozemy sie logowac kiedy nam sie podoba
hail siejnik
hail policja
Bo sami odeszliśmy, a mimo to każdy 2 razy się zastanowi nim do kazo wejdzie i po 1,5 roku nadal jestem w stanie wyjebać każdego kto ma 30-40 lvli więcej z kopalni.
Takie grupy jak sjenik moga zrobic naprawde duzo (Mavadoni Anubis woman etc.) sa to male zorganizowane grupy ktore robia tylko i wylacznie sneak ataki a potem sie ulatniaja, mozna takich zabic oczywiscie ale co z tego jak raz w tygodniu jeden z nich straci lvl. Jasne skonczycie sie kiedys, ale pewnie tylko wtedy kiedy wam sie znudzi.
Jakby nie wygladal moj post nie popieram takich grup jak Sjenik.
PS. Problemy z Kazordoon sa doslownie na kazdym swiecie bez wyjatkow [(mowie o pvp serverach) wiem sam tam pkowalem na isarze] jest to naprawde dobre miejsce do bicia ludzi. Radze sie po prostu wyprowadzic do takich miast jak Ab'dendriel/Venore/ew. Thais. Carlin odpada bo to zalazek noobostwa.
@up
podpisałeś na siebie wyrok śmierci ;d oni wykończom każdego bez wyjątku jak będą mieć na to ochote
BingooCola
22-06-2007, 23:23
Takie grupy jak sjenik moga zrobic naprawde duzo (Mavadoni Anubis woman etc.) sa to male zorganizowane grupy ktore robia tylko i wylacznie sneak ataki a potem sie ulatniaja, mozna takich zabic oczywiscie ale co z tego jak raz w tygodniu jeden z nich straci lvl. Jasne skonczycie sie kiedys, ale pewnie tylko wtedy kiedy wam sie znudzi.
Jakby nie wygladal moj post nie popieram takich grup jak Sjenik.
PS. Problemy z Kazordoon sa doslownie na kazdym swiecie bez wyjatkow [(mowie o pvp serverach) wiem sam tam pkowalem na isarze] jest to naprawde dobre miejsce do bicia ludzi. Radze sie po prostu wyprowadzic do takich miast jak Ab'dendriel/Venore/ew. Thais. Carlin odpada bo to zalazek noobostwa.
Ja w prost przeciwnie popieram takie grupy ponieważ zniszczą kogo chcą :) Paru ludzi w to nie uwierzylo i doznali ich mocy na wlasnej skórze :)
hail.
Ja w prost przeciwnie popieram takie grupy ponieważ zniszczą kogo chcą :) Paru ludzi w to nie uwierzylo i doznali ich mocy na wlasnej skórze :)
hail.
Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"
Danny Cotton
23-06-2007, 02:18
[QUOTE=elmo_us;1504059]Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"[/Qja
ja tez mam swoje zasady i jedna z nich jest to, ze jezeli ktos mnie hunci za free to nie poddaje sie i tak samo jest w tym przypadku
ps. my na aldorze chcielismy grac normalnie bez zadnych szop ale jak widac nie dalo sie ;/(nie z naszej winy)
Marian87
23-06-2007, 02:26
Siejnik to legenda z Elysii :P przykro mi gracze z Aldory ale nic z tym nie zrobice:D Hail Siejnik :D wroccie czasem na elysie hehe:PP
Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"
A ja na to:
Koles wez zapomnij o czyms takim jak uczucia badz litosc, dobry siejnik nie zna takich rzeczy.
Vateries
24-06-2007, 16:34
jak sa tacy madrzy i maja takie evul masta pvp to niech ida na tytanie i wyzwa the Unit ;] to zobaczymy kto wygra xD
Hail Unit!
Aldruhn of Aldora
24-06-2007, 17:05
"Zyj i daj zyc innym"
Jezu co za kretyn.........
"(wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry)."
Jezu co za kretyn.........
"(wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry)."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kretyn
Bardzo ladnie pokazujesz nam swoj poziom. Zreszta jak cala twoja wiocha.
Ja tam Sie ich nie boje nigdy mi nic nie zrbili i nigd mi nic nie zrrobia sa dnem i nie potrafia grac a jak jst inaczej neich to udowodnia :evul:
Ja tam Sie ich nie boje nigdy mi nic nie zrbili i nigd mi nic nie zrrobia sa dnem i nie potrafia grac a jak jst inaczej neich to udowodnia :evul:
Zapomniales podpisac sie swoim nickiem, pomijajac fakt ze to co piszesz jest nieco trudne do rozczytania. Btw. nie musimy niczego nikomu udowadniac, bo wbijamy w opinie innych.
jak sa tacy madrzy i maja takie evul masta pvp to niech ida na tytanie i wyzwa the Unit ;] to zobaczymy kto wygra xD
Hail Unit!
Kiedy widze posty takie jak ten jestem za aborcja.
Chyba nie muszą tego udowadniać, prostaczku z plate setem? Ciekawe czy gdybyś ujawnił swój nick, też byś był taki 'masta'? Zresztą, są filmy z ich akcjami, obejrzyj sobie, a potem komentuj-.-
2x down
No przecież to chyba logiczne że debil (nie mówię że ty nim jesteś) będzie udawał mądrego, bo po co niby mądry miał to robić?
błagam, przestańcie już pierdolić nie na temat, bo to już nudne jest-.- a czemu to ma służyć to ja nie wiem...
BingooCola
24-06-2007, 19:12
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kretyn
Bardzo ladnie pokazujesz nam swoj poziom. Zreszta jak cala twoja wiocha.
Wiocha?Weź zamknij morde to że ty mieszkasz w jakimś ćiulstwie to nie znaczy ze konin to wiocha ;) taki mądry to powiedz mu to w twarz.Zapomnialem ze nie wychodzisz z domu bo wspierasz kolegów z gildi duchowo ueheeh :D i co moze myslisz ze ty jestes na poziomie? udajesz mądrego a robisz z siebie debila :D oby tak dalej ;*
Wiocha?Weź zamknij morde to że ty mieszkasz w jakimś ćiulstwie to nie znaczy ze konin to wiocha ;) taki mądry to powiedz mu to w twarz.Zapomnialem ze nie wychodzisz z domu bo wspierasz kolegów z gildi duchowo ueheeh :D i co moze myslisz ze ty jestes na poziomie? udajesz mądrego a robisz z siebie debila :D oby tak dalej ;*
Jak moge robić z siebie delila udajac madrego? Wez sie zastanow czlowieku. A udawac to moge akurat debila, bo byc debilem i udawac madrego raczej jest niewykonalne.
rotfl...wielki problem z banda noob charów
Jakby nie ta wojna to szybko by sie skonczylo...
rotfl...wielki problem z banda noob charów
Jakby nie ta wojna to szybko by sie skonczylo...
Zakładając fakt, że kilka osób z EM byłoby 24/7 online i czekało na naszego massloga, to mnożąc liczbę członków Siejnika przez ilość unjustów potrzebnych do zjechania poniżej 30 lvla [mała efektywność] to połowa EM dostała by bana/delete'y. GL
Zakładając fakt, że kilka osób z EM byłoby 24/7 online i czekało na naszego massloga, to mnożąc liczbę członków Siejnika przez ilość unjustów potrzebnych do zjechania poniżej 30 lvla [mała efektywność] to połowa EM dostała by bana/delete'y. GL
Nie martw sie...przychodzilibysmy tylko jak macie PZ/komus sie nudzi. A tak sie sklada ze z EM zawsze ktos jest online, o kazdej porze...wkoncu mamy ludzi z Brazyli i USA tez.
Czy to potrzeba duzo? Nie jestescie jedynymi osobami na serwerze ktorzy uzywaja bota...wystarczyloby mi 1-2 knightow wiecej i moglibysmy sobie wejsc w srodek i bic.
BingooCola
26-06-2007, 13:02
Nie martw sie...przychodzilibysmy tylko jak macie PZ/komus sie nudzi. A tak sie sklada ze z EM zawsze ktos jest online, o kazdej porze...wkoncu mamy ludzi z Brazyli i USA tez.
Czy to potrzeba duzo? Nie jestescie jedynymi osobami na serwerze ktorzy uzywaja bota...wystarczyloby mi 1-2 knightow wiecej i moglibysmy sobie wejsc w srodek i bic.
ta hupuś ty masz najwięcej do powiedzenia haha :D
Pawel-ziom
28-06-2007, 10:42
Zalosne. Wzywam do walki przeciwko trollom.
Siejnik zapraszam Was na Iridię, przydaliby się tacy :D
Własni :D Hupe dobrze mówi :)
Trelemorele666
10-07-2007, 13:24
Musze przyznać racje temu człowiekowi :)
Przechwalacie ten Siejnik jakby nie wiadomo co robili
Łatwo jest takich zniszczyć
Musze przyznać racje temu człowiekowi :)
Przechwalacie ten Siejnik jakby nie wiadomo co robili
Łatwo jest takich zniszczyć
No banał, na Elysii pkowaliśmy przez 1,5 roku, wystarczyło, że ktoś od nas się w dp lognął już przybiegało parę osób, a mimo to ciągle robiliśmy akcje i zabijaliśmy. Skoro waszym zdaniem łatwo jest nas zniszczyć to czemu nie spróbujecie? Unforgiven spróbowało co skutkowało zgonami ~15 ich członków, a Roshar który miał to wszystko w dupie powiedział, że póki on nie padnie możemy sobie robić co chcemy, bo ma nas za nic. Tutaj masz link do naszych filmów [czubek góry lodowej]: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=130320
i teraz oceń jak łatwo jest nas zniszczyć.
ScoobyDoo
17-07-2007, 01:22
"...taki mądry to powiedz mu to w twarz..."
@BingooCola
Hahahahaha jak czytam takie teksty to mi się śmiać chce... Kur** i co mu Aldruhn zrobi jak mu to powie w twarz uśmiechnie sie, uderzy go.. Tak sie składa ze mieszkam w koninie i wiem jak wygląda ten cały Aldruhn i wiem też jaka z niego PI**DA wiec nie wyskakuj z takimi podtekstami i sie nie ośmieszaj, bo Aldruhn tylko dużo mowi...
@elmo_us
A co do Konina to wiochą nie jest, zanim cokolwiek napiszesz to wpadnij i sie przekonaj...
Hail LEGENDA Aldory Aldruhn :D:D:D:D:D <lol>
BingooCola
17-07-2007, 11:48
Tak sie sklada ze tez jestem z konina i wiem kto co może :)
@elmo_us
A co do Konina to wiochą nie jest, zanim cokolwiek napiszesz to wpadnij i sie przekonaj...
Hail LEGENDA Aldory Aldruhn :D:D:D:D:D <lol>
Wiem wiem srry myslalem ze ten burak z Olecka tez jest.
A co do Aldruhna stary wierz lub nie ale mam 198cm wzrostu przy 105 kilo wagi. Nie potrzebuje byc silny i znac sztuk walki zeby rozlozyc kogos takiego, przeciez on chudy jak zapalka( +dziewiczy was na 2 zdjeciu):
http://img.photobucket.com/albums/v283/Aldruhn/RL%20pics/DSC00121.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v725/Rexuvo/Tibia/Photos%20My%20Friends/100_0559.jpg
Nie chce sie kłucić ani sprzeczać ale powiem CI tylko ze wzrost i waga to nie wszystko :baby:
Po pierwsze trzeba sie umieć bić 8o
Żebyś mnie źle nie zrouzmiał w 99% taki koleś jak Ty (waga,wzrost) pobil by tych kolesi ze zdjeć na pewno ale zawsze zostaje ten 1% B)
O czym Wy kurwa mac pierdolicie, az glowa boli od tych posranych rozkmninek.
I tak sie nie spotkacie, nie bedziecie sie bic.
To tylko gra, jak to na swiatach pvp, sa wojny, a Wy robicie z wroga na Tibi, wroga w rl, gdzie tak naprawde powinno Was to gowno obchodzic kto jaki jest na rlu. Liczy sie to jaki jest w grze, lepszy wygrywa i koniec.
//Metek.
Chetnie bym sie przylaczyl do jakeijs pkerskiej gidii na aldorze.Jak widzie siejnik zlikwidowane - zna ktos jakas inna gildie "o tej tematyce" na aldorze?
pzdr.
Ancient900
06-08-2007, 17:13
Chetnie bym sie przylaczyl do jakeijs pkerskiej gidii na aldorze.Jak widzie siejnik zlikwidowane - zna ktos jakas inna gildie "o tej tematyce" na aldorze?
pzdr.
Oni sie teraz nazywają "unwanted intruders". Ci sami ludzie, ten sam cel.
Pyro Aris
16-08-2007, 07:18
hahaha siejnik to legendarna gildia :D
3majcie tak dalej.
Panowie z Siejnik czy cholera wie z czego... probowali dzisiaj sobie popekowac... niestety, ich niezwykle dokladnie obmyslana strategia walki spalila na panewce...:) nie spodziewali sie ze natkna sie na inteligetnych graczy ktorymi niewatpliwie jestem ja i reszta bioraca udzial w "bitwie" po stronie dobra...:P Otoz, zostalismy zaatakowani bez zadnego powodu przez tych oto nieudacznikow:P od samego poczatku bylo jasne ze jeszeli pojdziemy za noobem (12 lvl) to domku kolo depo... to wpadniemy w trapa z ktorego taczej bysmy nie wyszli calo...:P pekerzy nie wytrzymali psychicznie ruszajac w poscig za ofiara...:P 2 min pozniej znalezli sie w tragicznej wrecz sytuacji, pomoc przybyla z kazdej strony... padali jeden po drugim sekunda po sekundzie... az do ostatniego... w momencie kiedy zobaczyli mnie ( a przeciez nie jestem zadnym jakims strasznym pogromca pekerow, to byla moja pierwsza akcja w obronie uczciwych graczy) rzucili sie do ucieczki, ktora zakonczyla sie natychmiastowym teleportem do swiatyni...
z pola bitwy w Thais relacjonowal dla panstwa Triffek... :P ( jestem matematykiem nie polonista wiec z gory za bledy, przepraszam :P )
Ancient900
24-08-2007, 18:37
Panowie z Siejnik czy cholera wie z czego... probowali dzisiaj sobie popekowac... niestety, ich niezwykle dokladnie obmyslana strategia walki spalila na panewce...:) nie spodziewali sie ze natkna sie na inteligetnych graczy ktorymi niewatpliwie jestem ja i reszta bioraca udzial w "bitwie" po stronie dobra...:P Otoz, zostalismy zaatakowani bez zadnego powodu przez tych oto nieudacznikow:P od samego poczatku bylo jasne ze jeszeli pojdziemy za noobem (12 lvl) to domku kolo depo... to wpadniemy w trapa z ktorego taczej bysmy nie wyszli calo...:P pekerzy nie wytrzymali psychicznie ruszajac w poscig za ofiara...:P 2 min pozniej znalezli sie w tragicznej wrecz sytuacji, pomoc przybyla z kazdej strony... padali jeden po drugim sekunda po sekundzie... az do ostatniego... w momencie kiedy zobaczyli mnie ( a przeciez nie jestem zadnym jakims strasznym pogromca pekerow, to byla moja pierwsza akcja w obronie uczciwych graczy) rzucili sie do ucieczki, ktora zakonczyla sie natychmiastowym teleportem do swiatyni...
z pola bitwy w Thais relacjonowal dla panstwa Triffek... :P ( jestem matematykiem nie polonista wiec z gory za bledy, przepraszam :P )
Szacunek:>
Zrookować tych idiotów to mało:<
LaresCotton
24-08-2007, 20:14
no wsszystko ladnie pieknie tylko to nie byl siejnik, wiec nie masz czym sie podniecac :( sry
Omg no przeciez napisalem ze nie wiem co to bylo... a podniecac to sie moge czym tylko zechce ... no chyba ze mi zabraniasz... ;]
Omg no przeciez napisalem ze nie wiem co to bylo... a podniecac to sie moge czym tylko zechce ... no chyba ze mi zabraniasz... ;]
podaj name tych co tak popadali
btw zalisz sie czy chwalisz ???
sry za double ;/
podniecam...;] bo chwalić to ja raczej sie nie mam czym w tibii;]
Thuygioshok
26-08-2007, 10:17
Na Arcani było podobnie z gildia ormo do ktorej zreszta nalezalem tylko my pk w venore... caly czas co troche sie spotykamy i idziemy na pk^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.