Pokaż pełną wersje : Unikaty w Tibii
O ile dobrze mi wiadomo na każdy świat przpyada jeden Great Axe jeden Magic Longsword co do broni typu club nie jestem pewien ale chyba Thunder Hammer....wyraźcie swojąopinię na ten temat...
Wiekszosc unikatow jest na Antice i Premi, w pozostalych swiatach albo sa pojedyncze, albo niema wcale.
te wszystkie bronie sa z baaardzo trudny i jeszcze nieznanych questow, wiec na kazdym swiecei moga byc.. Baldore (100 sword na novej) mial dostac za osioagniecia sword of valrod czy jakos tak..
Oryginalnie dodany przez ho0dY!
te wszystkie bronie sa z baaardzo trudny i jeszcze nieznanych questow, wiec na kazdym swiecei moga byc..
Z questami to nie to ze jeszcze nikomu sie nie udalo, ale w wiekszosci zostaly po prostu wylaczone po tym jak sie komus udalo (tzn mozna questa tylko raz zrobic).
W przypadku kilku unikatow jest jeszcze sprawa ze ludziska dostali je od GM za rozne zaslugi w grze, albo pomoc w znalezieniu powaznych bledow.
Dan the Automator
30-10-2003, 16:19
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Oryginalnie dodany przez ho0dY!
te wszystkie bronie sa z baaardzo trudny i jeszcze nieznanych questow, wiec na kazdym swiecei moga byc..
Z questami to nie to ze jeszcze nikomu sie nie udalo, ale w wiekszosci zostaly po prostu wylaczone po tym jak sie komus udalo (tzn mozna questa tylko raz zrobic).
W przypadku kilku unikatow jest jeszcze sprawa ze ludziska dostali je od GM za rozne zaslugi w grze, albo pomoc w znalezieniu powaznych bledow.
Ponoć przy reboocie map questy się respawnują.
[/QUOTE]
[/QUOTE] Tak w tym masz racje! ale czy wiesz? kiedy bedzie res mapy? :]
Desperat
30-10-2003, 21:27
Zgadam sie tylko unikaty sa Antice ( bo wiadomo najstarszy server na tibi to ma te najlepsze rzeczy) i tez na premii ale są questy ale nie wiadomo czy sa do końca zrobione :P
Oryginalnie dodany przez Dobo
Nie wszystkie, sa questy ktore zostaja wylaczone jak ktos je raz zrobi (w zalerznosci od questa albo na serverze, albo wogole).
Przyklady itemow ktore mozna zdobyc tylko raz na serverze to (te co wiem):
Demon legs
Dwarvish Axe
Horned Helmet
Nagitana
Przy nastepnej prubie albo niema nic, albo laduja sie jakies inne smieci.
To co wymieniłeś na górze? Tylko tyle?
To skąd można na przykła wziąć Bright sword? ?(
Bright sword posiadaj ork liderzy
Oryginalnie dodany przez Pit
Bright sword posiadaj ork liderzy
Nie prawda.
Bright sword zdaje sie jest tylko 1 w calej tibi, tak przynajmniej twierdzil koles co sie zwie Arieswar (on ma miedzy innymi Magic Long Sword).
Tylko tyle?
Przeciez pisze ze te co wiem, pozatym ostatnio sie dowiedzialem ze nagitana nie jest unikatem, ale przypomnialem sobie ze medusa shield jest.
Ale po co wy sie przejmujecie unikatami?
Kilka ktore mozna zdobyc pochodza z questow typu zabij 4 demony na raz (niedawno ktos dal linka do screenow jak Del'Toro robia ten quest i co na koncu byla za nagroda w skrzynce). Pozatym wiekszosc tych questow jest juz rozwiazana jak tylko pojawi sie na serwerze grupka 60+ lvl ktora juz wie co i jak zrobic poniewaz grali na starszym swiecie.
Masz zerowe szanse żeby coś takiego zdobyć.
Unikaty nie leżą na ulicach.
I nie znajdziesz ich przy trupie, bo tacy co je mają, mają pewnie wysoki level i nie giną tak łatwo.
Możesz tylko go odkupić wrzeszcząc o to na rynku przez kilka dni, ale:
Po pierwsze chyba nikt ci go nie sprzeda
Po drugie jak będzie chciał to sprzeda za takie pieniądze, że będziesz musiał napożyczać od kolesi.
Re Up:
Takie przedmioty sa bezcenne :P nie wiem czy ktoś by ci to za 200k sprzedał nawet..
Z tego co wiem ostatnio Sword of Valor szedł po 500k...
Alluminas
16-11-2003, 17:17
a ja sie zapytam po kiego chuja taki temat
po 1. i tak takich unikatów raczej nie bedziesz miał
po 2. bo większość z nich była do zdobycia w questacj jednorazowych lub po prostu to pic na wode i ich nie ma
ttak niby 1 unikat na każdy świat ale możesz mi powiedzieć z kąd to wiesz ??. a może sprawdziłeś wszystkich kto co ma
Unikalne przedmioty dostaje sie za wykonanie questa i od gm.
Tylko 200k?To jakiś apsurd!!!X(
A teraz siępojawił nowy rare, który istniałale nikt go nie zdobył. Boots of Vitality :D.....najlepszy sposó na zdobycie raru - zrobienie go :D. Zapraszam do obejrzeniea mojego Crystal Seta. Poszukajcie na tibia.de
Ale aby zdobyć 500K trzeba naprawdę dłuuugo grać.
I trzeba mieć jakiś wysoki lvl i najlepsze przedmioty bo za tą kase ja bym kupił wyposażenie najlepsze chyba że bym miał najlepsze to bym wtedy kupił sworda za 500K.
Naginata respuje sie w cyclopolis ale trzeba porzadnego blokera zeby wziac na klatke 4 behemoty 2 kaplanki i 2 smoki na raz. Wkrotce tak ide z kolega anyway. Co cen unikatow to sa znacznie wieksze niz 500k czesto schodza za rl cash. A bright sword owszem jest na antice.
Zapewapu
12-11-2004, 16:23
Enkhm......Fajnie! jeden bs na antice .Unikat.KTORY 10 OSOB NA RAZ NA TRADE OPYLA ZA 25K(AZURA N/C) !!!To musi byc BAARDZO STARY TEMAT!!!Bs jest z calkiem latwego questa (teraz).Uaktualnijcie albo skasujcie temat bo jeszcze jakis newbie poczyta zdobedze bs i was wysmieje. A naginate to ja 5 min temu za 5 k na azura kupilem :p hehe
To samo dvarven axe...(quest cenzura).
------
Edit by Gremlin
Nie dosc ze wykazujesz swoja inteligencje nie umiejac przeczytac daty poprzedniego postu (poprzedni post byl napisany prawie 13 miesiecy temu) to jeszcze sie bedziesz popisywal jakie to questy znasz (tak kolega uzytkownik edytowal specjalnie post zeby dopisac gdzie znajduje sie dwarven axe quest, zaraz chyba jeszcze dodam upomnienie za quest spoiling obok tego za odswiezanie starych tematow glupimi postami).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.