Pokaż pełną wersje : Hiszpania i Brazyli vs Polska
Kluska'Jasek
29-05-2007, 21:20
Od czasu zabicia RS z hiszpanii na Titani rozxpoczęło sie PK i Trapowanie Polaków szczególnie w carlin w sklepie rzeźniczym i u płatrza czy jest szansa by temu zabobiec bo ja raczej sobie nie poradze z goscmi typu lvl 50 -125
Masz na myśli "Powalola Gang"?
hehe wojna musi byc.. ciekawie jest teraz .. ale carlin nie polecam
rutek322
08-06-2007, 00:04
8o:D8o:D
do boja nasi
Jeśli chcecie sie czegoś więcej dowiedzieć to zapraszam na fotum tibia.com i poczytajcie takie tematy jak Partyzanci vs.Battlezone lub cos w tym stylu:)
juz nie battlezone .. guildia szybko zmienia nazwe ale zczaicie ktory temat
Liryczny
19-06-2007, 10:24
Nie tylko nazwe ale i ludzi bo ja juz z nimi nie jestem... Zresztą nie tylko ja Pozdro
dobrze zrobiles Liryczny ;D jak chcecie ogladac War stats z tej bitwy to tylko Martinesza bo one sa prawidlowe. fakt ze Marti sie czesto obija i nie updatuje ale ma wszystkie fragi a nie tylko swojej strony. Pozdro
Cygan Slejter
09-08-2007, 11:52
ehh niestety ja tez padlem ofiara brazylow i hiszpanow
chyba z 10 dedow juz ma:D
mysle ze trzeba by bylo w koncu wojne tym szmaciarzą zrobic :D co wy na to??
MineWarrior
10-08-2007, 08:58
Dopiero zaczełem grać na Titani i żaden Szwed lub Brazylijczyk mnie nie zabił :]:p:]
Lubie_orzechy
10-08-2007, 11:39
Dopiero zaczełem grać na Titani i żaden Szwed lub Brazylijczyk mnie nie zabił :]:p:]
Name: Piecyk Legendary
Sex: male
Profession: Knight
Level: 9
World: Titania
Residence: Thais
Last login: Aug 10 2007, 09:18:37 CEST
Account Status: Free Account
To tyle...
MineWarrior
10-08-2007, 12:54
W Profilu Mam Dane Mojej głównej postaci na Candi -.- B)
Niezwyciezony
18-08-2007, 13:38
Dzis sie we mnie przelala czara goryczy. Czytajac temet na Hunted.pl a brzmi ona tak "Stało sie! Gildia Fangorn po wcześniejszym “limitowaniu” naszych rodaków ogłosiła masowe polowanie na graczy z Polski. Te skrajnie rasistowskie oświadczenie sprawiło, że teraz nikt nie może czuć sie na Malverze bezpieczny. Działania te są z pewnością spowodowane tym, iż Brazylijczycy przestraszyli się rosnącej w siłę, polskiej gildii Ravagers. Jako pierwszy zabity został lider, Amvolonsoncavo (106 EK). Mimo swojej waleczności nie zdołał uciec od ponad 10 członków Fangorn. Tym razem to nie są przelewki, a stawka jest znacznie większa niż limit na exp. Trzymajcie się, rodacy!" postanowilem nietolerowac zachowania brazylijczykow. Nie raz slyszalem teksty typu "Omg polish noob" ja choc gram na swiecie no-PvP wraz z moimi kolegami bedziemy rozdawc hunty i takie osoby nie beda mogly spokojnie grac na danym Neranie bo tam gram. Tu apel do wszystkich polakow na all serwerach nie dajcie sie!! Jesli jakis brazilyjczyk stanie wam na drodze do sczescia to szybko biegnijcie po SD i z nim skonczcie!! Brak wiary w wygrana = przegrana. Nie dajmy brazilyjczykom soba pomiatac, damy rade ich znisczyc bo jak widze Tibia jest zamala dla Polakow i Brazylijczykow.
Sry za literowki ale sie spiesze.
ja bym chetnie zrobil jakas wojenke...:p pamietam mass pk na sahirze... 40 osob polowa bana za zabijanie polowa rs tylko jedna osoba z polakowa dedla, to byly czasy... mozna sie kiedys umowic np w jakis tam dzien w ktoryms tam miejscu tak zeby ze 30 osob przyszlo, jeszcze po drodze kogos zabrac ze soba i jazda bo br i esp!! i bysmy :cup: ten server... ;)
niezwyciezony ma racje, nie dajmy sie temu gownu sie pomiatac, ja bym zorganizowal na titani mass pk, sami polacy kto jest ze mna niech pisze, guild wary nie sa interesujace bo uczestniczy w nich malo osob ale kto by nie posluchal a walecznych polakach w grupie 30 osob?? rozpiepszyli ysmy kazdego, to jest 3 shotow na jego jeden shot. kto jest za mna niech napisze, pozdro dla pk polakowa ktorzy klepia szwedow i cala reszte rywali polakow, pozdro jeszcze raz
stanikczki2
03-03-2008, 20:43
sry ale nie wiem nic o walecznych polakach... to brzmi jak Polska szlachecka... a wszyscy wiedza jak oni skonczyli. po co gadac jakies neo nazistowskie tksty i wplatac watki polityczne w tibie... to zalosne. mowicie, ze tylu polakow tu pada i wszyscy chaca cos z tym zrobic... jak na mnie to wyglada to tak :chwycic za szabelke troche nia pomachac, pokrzyczec ,pogrozic i na tym sie konczy. jezeli brazole nas upier****ją to znaczy ze sa zgrani, a skoro sa zgrani a my - narod chrystusowy nie- to znaczy ,ze oni sa lepsi i tyle...
Nosferatu_Niedziel
03-03-2008, 21:06
(...)
jezeli brazole nas upier****ją to znaczy ze sa zgrani, a skoro sa zgrani a my - narod chrystusowy nie- to znaczy ,ze oni sa lepsi i tyle...
Naród Chrystusowy... Dobry tekst...
A tak serio no to polacy (nie wszyscy) zasłużyli sobie na takie traktowanie... Nie bądźmy rasistami!
Taa... Zara zostane wyśmiany itd że noob że żal.br itd.. Ale huj w dupe!
Ja żadnego brazola osobiście nie znam, ale szwedów znam, i to sporo. Są wporzątku.
Ja bym chętniej pozabijał kilku polaczków na naszej kochanej Titanii, niż tych tych "$%#*^%(&" brów...
To tyle.
To sa noobchary Powaloli i Heatu...wcale nie Polska vs Brazylia ;)
Bolek XXX
19-03-2008, 09:29
Ja pier**le xDDDD Cheeraz kto Cię stworzył?! :o
hashahshahshahsahshahshashahshahshahsh xDDDDDDDDDDDDD
ja bym chetnie zrobil jakas wojenke...:p pamietam mass pk na sahirze... 40 osob polowa bana za zabijanie polowa rs tylko jedna osoba z polakowa dedla, to byly czasy... mozna sie kiedys umowic np w jakis tam dzien w ktoryms tam miejscu tak zeby ze 30 osob przyszlo, jeszcze po drodze kogos zabrac ze soba i jazda bo br i esp!! i bysmy :cup: ten server... ;)
niezwyciezony ma racje, nie dajmy sie temu gownu sie pomiatac, ja bym zorganizowal na titani mass pk, sami polacy kto jest ze mna niech pisze, guild wary nie sa interesujace bo uczestniczy w nich malo osob ale kto by nie posluchal a walecznych polakach w grupie 30 osob?? rozpiepszyli ysmy kazdego, to jest 3 shotow na jego jeden shot. kto jest za mna niech napisze, pozdro dla pk polakowa ktorzy klepia szwedow i cala reszte rywali polakow, pozdro jeszcze raz
zajebta tych hetow. to kurwy jebane
zajebta tych hetow. to kurwy jebane
ku*wa CIOTOOOOOOO! Hety sa dobre
@up
Spier*alaj z tym hacksitem ._.
No , czasami tak bywa jak sie przegrywa :p
sry tematy mi sie porypaly
Radze wam zajrzec do slownika i sprawdzic roznice pomiedzy slowami rasizm a nazim po to roznica;] Poza tym brazole sa uciazliwi i trzeba ich wyciac (mozemy im przeciez rookgard zostawic) a szwedow zostawic aby bylo na kim skillowac;p
KTO GRA NA KELTERZE
PISZCIE;]
Radze wam zajrzec do slownika i sprawdzic roznice pomiedzy slowami rasizm a nazim po to roznica;] Poza tym brazole sa uciazliwi i trzeba ich wyciac (mozemy im przeciez rookgard zostawic) a szwedow zostawic aby bylo na kim skillowac;p
KTO GRA NA KELTERZE
PISZCIE;]
Po co tu postujesz? I sam zajrzyj do słownika -.-
Fabian_wolf
12-05-2008, 12:44
:) ja pierdziuch :/
Matis'Sorc
15-05-2008, 11:10
A ja proponuje zrobić powstanie!
Lista uczestników tutaj :
Matis'Sorc
Nosferatu_Niedziel
15-05-2008, 14:40
Jakie kurwa powstanie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.