Pokaż pełną wersje : szwedzi
betorianin
30-05-2007, 09:17
zrobilby kto porzadek z tymi szwedami z kopengas pograc nie idzie X(
Wiesz co ? ... Teraz codziennie toczą się chyba walki z Kopengas'ami... Avis próbuje pomóc , z tego co słyszałem to Sanguis też z nimi walczą ... Jak bym miał swoją starą postać <Xaara> to bym próbował pomóc wszystkim cierpiącym i robił jakieś teamy na walke ze Szwedzkimi pkerami ... wydaje mi sie ze kiedyś przestaną :D
HAhahahaahahhahahahahaha. Ty sie nadajesz i kazdy z was tutaj, wy chcieli byscie walczyc z kopengasami :baby: Po pierwsze Avis narazie nie pomagaja ich tepic bo oni sie ich boja po tym jak dostali wpi....ol na D-land Venore, a po drudiego to sanguis tez zbiera baty ;] Wiec z czym do ludzi czlowieku 8o
Kopengas GL, niszczcie ten server !
Zapamiętaj jedno ... każdy martwi się o swój tyłek. Nikogo to nie obchodzi, dopóki ten ktoś nie padnie. Wtedy zaczyna szukać zemsty albo ratunku. Bym pomógł Ci gdyż znałem Ciebie moim pierwszym charem lecz go sprzedałem za godziwą cene, tak samo jak drugiego chara (wszystkie na Morganie). Jak co to zapraszam na Shanere, jakoś mi tam idzie B) POZDRO
Kopengas wkoncu wygina tak jak inne gildie ktore przeciwstawily sie Avis :D
teraz do Kopenhagas dolaczyla jeszcze jedna gildia evul pkerów Kara...
no ja tam osobiscie nie widze nic nadzwyczajnego w sdcombo albo trapie po 15~ osob ale niektorym to sie podoba, na szczescie mojego miasta jeszcze nie odwiedzili xD
U_r_i_z_a
05-07-2007, 01:58
zrobilby kto porzadek z tymi szwedami z kopengas pograc nie idzie X(
daj nicki to ich dedniemy co do jednego
Pietia10
05-07-2007, 21:34
daj nicki to ich dedniemy co do jednego
ROFTL jestes tak glupi czy tylko tak udajesz ? mam ci podac nicki 50 osob 40 + i ty ich wszystkich zabijesz? ty bys 1 40 lvla nie ubil bo masz takie pvp jak moj kolega co gra 2 dni w tibie .... (nawet w 5 osob :)))
ROFTL jestes tak glupi czy tylko tak udajesz ? mam ci podac nicki 50 osob 40 + i ty ich wszystkich zabijesz? ty bys 1 40 lvla nie ubil bo masz takie pvp jak moj kolega co gra 2 dni w tibie .... (nawet w 5 osob :)))
Killed Harus'Palus at Level 42
Killed Oswa Drax at Level 53
Killed Ogothoss at Level 66
Na tych wszystkich akcjach była Uriza. A tak swoją drogą to kim ty jesteś, aby go krytykować? Chcesz się pochwalić jakie masz pvp? Pokażesz co to znaczy PK? Nie ma sprawy, zapraszamy na Morganę.
Pietia10
06-07-2007, 00:14
Killed Harus'Palus at Level 42
Killed Oswa Drax at Level 53
Killed Ogothoss at Level 66
Na tych wszystkich akcjach była Uriza. A tak swoją drogą to kim ty jesteś, aby go krytykować? Chcesz się pochwalić jakie masz pvp? Pokażesz co to znaczy PK? Nie ma sprawy, zapraszamy na Morganę.
"na tych wszystkich akcjach byla uriza "-byla ale sie zmyla XD ...
jak harusia zabili to normalnie to tez se cel dobrali chyba tylko bija "najwieksze nooby na morganie " widzialem film na youtube nie wiem czy to byl poczatek czy koniec czy on mial uhy czy nie ale gdyby przyanjamniej mial troche rozumu w bani to by widzial ze zawsze sie nosi pare dfow... i nie wiem do tego czy mial uhy czy mu sie skonczylyXDD
BTW :gram na morganie :>
Edit :
Killed Abyssal archer at Level 12 by Uriza
Killed Neel Sprite at Level 9 By Uriza
Killed Tirius Tyth at Level 19 By Uriza
Killed Wina Thil at Level 20 By uriza
Killed Yanga el mamey at Level 12 by uriza
Killed Chiniquil at Level 14 by uriza
Killed Darter Passport at Level 19 by uriza
ej no.... nie bij widze ze masz fajnego kolege ktory sie uwaza za pro pvp i bije newbie na swamp trollach. .....
Dizt Cold jest hunded przez Uriza, Edlas Dari,Viltheriuska i Zidix Shia za zabicie Urizy i Zidix Shia
Płacisz 10k albo padasz.
Z poważaniem twoi kaci zajebiemy Cie chuju
Każdy kto chce tę szmate zabic msg w grze.
i to to ma byc pk team ??!?!?!?!?
Uriza -
Zbanowany
Edit 2
Z uriza pk team jeszcze nikt nie wygral mamy teraz duzy potencjal i dobrze dedamy juz wiekszosc ma 15 mlvl i robimy kombo sd
ej no co ty nie bijj plzzzz (placze) :(((((( (normalnie strach sie bac XD)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.