Pokaż pełną wersje : 231 ed deded
morthifer
30-05-2007, 20:07
http://tibicams.tibianetwork.net/get/25291
Jacie a myślałem że znowu jakiś evul hacker xD
@Film
A tu Evul PA? xD lvl mu to głowy za bardzo uderzył..
Nie rozumiem jaki ten film na przekaz..
Dobrze mu tak,cwaniakował zamiast zabić tego EK ale żeby zobaczyć ile ma many to już nie maił czasu albo oślepł ,nie mówiąc o tym że miał szanse na końcu filmu uciec a się dodatkowo wrócił:)
Silver Kay
30-05-2007, 20:33
koles myśli ze jak z seromontisem w gildi to wszystko moze?:)
Właśnie też tego nie kminie. Włączam myślałem, że będzie jakaś ekipa szła go zabić a tu dup on nagrywa dobra oglądam dalej i co ? i nic! stoi i sie patrzy jak pada ?8o Może był na haju albo a chuj nie wiem :p:cup:
Po prostu koleś jest daremny i tyle :o
nie sadzicie ze hacked? tak czy owak, film jest przedni : o
Granteon
30-05-2007, 21:01
Dziwny ziomek... Chodzi, bije se każdego jakby nie wiem kim był. Mi się wydaje, że dostał laga i dlatego padł
Dziwny ziomek... Chodzi, bije se każdego jakby nie wiem kim był. Mi się wydaje, że dostał laga i dlatego padł
Wątpię bo cały czas coś pisał jak go lały.
szukam_Mamy
30-05-2007, 21:22
To nie jest tak że, jest z Seromontsiem w gildi poprostu
Aaron Soulbringer - po
1.Swe
2.2 ownerów
3.Nawet na 20 level sie posepi
NIewiem co o tym myslec;]
Wątpię bo cały czas coś pisał jak go lały.
OmG. Slepi jestescie? pisal ze nie ma many -.- a jak widzicie to uh nie mial
Robert Lublin
30-05-2007, 21:38
Hahaha kozacki film nareszcie ktoś zabił kozaka który myślał ze jest najlepszy który robił PA jak widać na filmie i jeszcze chciał sie bić z 5 haha... :P
lol, taki kozak a padl jak ciota, jebany pa, dobrze mu tak !
ofc koniec many a uhow sie nie nosi bo po co... w koncu jest druidem i skad on moze uhy miec...
OmG. Slepi jestescie? pisal ze nie ma many -.- a jak widzicie to uh nie mial
20:40 Using one of 313 vials...
Nie miał many...
Po prostu zamiast uciekać i sie manafluidować to się wrócił do oprawców :)
Heh filmik z deczka dziwny, bo tu se lata jakiś 221 ed i myśli, że dupnie tego kinata...
Prawda za bardzo PA robił, ale jak przychodziło co do czego to myślał, że go nie dedną.
Ja bym był raczej za wesją Xallina lub też ewentualnie hacka (to 2 to może mniej wiarygodne):P
to chyba jego wina że nie nosi uh no nie? gdy widział że ma 1500 many mógł uciekać i się manasować... koleś myśli że rządzi bo ma 230lvli wali po 500+ z sd
231 ed deded
:D <10 znaków>
Knight_Siedlce
30-05-2007, 22:11
Roftl on myslal ze zsoluje tego 132 ek? hahah padl jak noob :>
Master Dawidoos
30-05-2007, 22:15
W sumie to ma za swoje... Nie wiem czemu chciał gościa ubić ale to najprawdopodobniej jeden z większych jego błędów w tej grze...Teraz pewnie będzie UV vs Death + DM (no teraz to chyba Me and my Crew). ehh...
slimaczek
30-05-2007, 22:18
Najwyraźniej hack - z takim pvp nie doszedłby nawet do 50lv, zresztą widać że chciał dać się zabić, normalny owner nie byłby aż taki głupi aby iść na solo 4 hlvlom z czego jeden miał niewiele niższy lv od aarona (201). Mana mu się skończyła bo sam tego chciał, równie dobrze mógł zdjąć energy ringa i się siorać.
nie czaje koleś specjalnie nagrywał filmik bo przewidział że padnie...?
@up
też myślę że hacked bo nikt normalny nie nagywałby filmiku z przewidzeniem że padnie
Master Dawidoos
30-05-2007, 22:23
Nie, to nie był hack, on się poprostu nie spodziewał ze Ci ludzie zaczną go atakować (goście byli z UV, neutralnej gildi).
Prawdopodobnie dał sie zabić specjalnie aby wypowiedzieć wojnę lub coś w tym stylu jakby chciał to by nie padł mia ssy dużo mf. Heh.
Tensz-in
30-05-2007, 22:28
Dal sie im zabic, bo ten ~200 ms to byl jego kumpel jakis tam i jak widac zostal przez niego wychujany, wiec jak sam mowil ten kolo na filmie jak padal " No dawaj, zabijcie mnie" i takie tam, mial nadzieje ze go nie zabija, uhy pewnie mial, chcial pewnie zobaczyc czy koledzy go zabija, potem ewentualnie wojna :P... i skonczcie ta gadke o jego pvp gdyby ten koles to czytal to by sie zlał ze smiechu chyba. PL !11??//111one
Heh jak to powiedzieć... Master Fusion wbił mu sztylet w plecy chociaż
on nie jest lepszy z tym swoim PA.
Kiedys 200+ nie padali tak czesto, a teraz prawie na codzien... Namnozylo sie ich. A co do filmiku, to ladnie ladnie.
Pan Kracy
30-05-2007, 23:46
złożył sie bo chciał sprawdzić czy go zabiją zrobili go w h*ja i go zaj**ali lipa nie :D a co teraz będzie wojna na hibernie?? ciekawe czy sero wbije ten 300 :D jako pierwszy na pvp :P
Gościu myślał że jest fajny ;D ale coś jemu nie wyszło
PA masakryczny
Zapewne gość był pod wpływem sródków odurzających :D:D , albo mu kaftan zdjeli xD n/c..:baby:
zaden hack ani wbicie sztyleta w plecy...typek poszedl zrobic PA.. bil tego najta without reason to przyszli jego kumple i bronili tamtego bo on nie sluchal ich zeby przestal itd... myslal ze nie padnie a tu psikus i bardzo dobrze ;] co ro uhow to mial uhy... widac to na filmie, na statku otwieral bp.. szybko zwincie kazdy bp ktory on otwiera to zobaczycie ze ma uhy :)
On wszedl do gildi z sero dopiero po tym jak go zabili wiec nie peplajcie se "mysli ze z sero w gildi to all moze" -.- Jego gildia sie rozpadla i powstala nowa Master Fusiona xD ot cala historia xD
Koleś zlamił zdeka xDD
Uhy miał,mf miał to mógł uciekać ,ale widocznie sam chciał paść ;s
załamałem sie czytajac te wasze wywody dlaczego padl. moze ze 3 osoby podaly normalne powody - typu: to byli koledzy i nie wierzyl, ze go zabija.
nie gram tam i nie mam pewnosci, ale na filmiku napisal do tego 136 najta, ze botuje i dlatego zaczal go bic. ktos z hiberny moze sie wypowiedziec?
dobre dobre to byl jakis nieudanego pa haha B)
Estrellion
31-05-2007, 13:12
to wyglodalo jack hack 0.o ale z drugiej strony ....
załamałem sie czytajac te wasze wywody dlaczego padl. moze ze 3 osoby podaly normalne powody - typu: to byli koledzy i nie wierzyl, ze go zabija.
nie gram tam i nie mam pewnosci, ale na filmiku napisal do tego 136 najta, ze botuje i dlatego zaczal go bic. ktos z hiberny moze sie wypowiedziec?
Na filmie dobrze widac ze ten ek mial włączonego cavehunta, w trakcie ucieczki jaki kolwiek monster zadal mu hita odrazu bot wlaczal follow na monstera.
Nie mogę patrzyć co wy tu piszecie...X( Haki, środki odurzające. Obejrzyjcie film dokładnie. Aaron (230 ed) próbował wygonić Ertyrosa (130 ek). On zawołał Fusiona i ekipe. Aaron sam powiedział że sie nie będzie uhać. Wybrał śmierć... sądzę że to było jedyne dobre wyjście.
btw. Wszyscy byli ze sobą w gildii.:(
Nie padł jak noob padł z honorem.
@up
Jak Ty to nazywasz walka i smierc z honorem to troche zabawny jestes :D
Nie znam sytuacji na Hibernie ale wydaje mi sie ,ze to byl hack.. Nie wierze ,ze normalny owner tak po prostu by padl.. Jeszcze proba solnecia tego ek to tez zenada. Przeciez to niemozliwe, zeby go solnal, chyba ,ze ten ek mialby kicka czy laga.. W kazdym razie po obejrzeniu filmiku najpierw zaczalem sie glosno smiac ,pozniej mnie *****ca wziela, ze tak zwastowal kase/czas i pewnie nerwy :P.. A btw, jesli to nie jest hack, to kolesiowi gratuluje pvp i generalnie inteligencji.. Żal.Br :((
~Peace~
Hahaha kozacki film nareszcie ktoś zabił kozaka który myślał ze jest najlepszy który robił PA jak widać na filmie i jeszcze chciał sie bić z 5 haha... :P
niezbyt kumam skrot PA"- bedzie ktos tak mily i mi go wyjasni?
@DOWN
thx;]
milan233
31-05-2007, 20:55
niezbyt kumam skrot PA"- bedzie ktos tak mily i mi go wyjasni?
PA = Power Abusing
Czyli NADMIERNE wykorzystywanie swojej "siły" czy też pozycji na serverze.
PA = Power Abusing
Czyli NADMIERNE wykorzystywanie swojej "siły" czy też pozycji na serverze.
I przede wszystkim lvlu :P
Wszyscy obsrani byli mialem wrazenie, jak gadali z 231 lvlem z rsem :P
Anvortis
02-06-2007, 11:05
A moze po prostu koles poczul, ze chce byc jeszcze bardziej znany niz jest i czekal, az go zabija zeby wojna byla, bo nudno? :D. Na pewno nie padl on dlatego, ze "jest taki cienki" tylko chcial zeby sie tak stalo. Dokladnie widac, ze mogl im uciec i to nie raz. :].
Nc... Gość ma taki lv a zachował sie jakby grał w Tibie tylko 1 mies... Może to go coś nauczy ;)
Drakonir
02-06-2007, 11:43
A moze po prostu koles poczul, ze chce byc jeszcze bardziej znany niz jest i czekal, az go zabija zeby wojna byla, bo nudno? :D. Na pewno nie padl on dlatego, ze "jest taki cienki" tylko chcial zeby sie tak stalo. Dokladnie widac, ze mogl im uciec i to nie raz. :].
Nie mógł uciec bo miał pz:baby:
@Down
Respect
Nie mógł uciec bo miał pz:baby:
Tak miał PZ ale jakbyś nie zauważył to na początku poprostu probowali go odciągnąć (blokować) od tego ek a gdy on zaczął ich atakować on wzieli sie także za sd
według mnie albo:
1 koles chcial pasc zeby zainicjowac jakies pozniejsze zdążenie/konsekwencje
2 nie wierzył ze odważa sie go zabić
3 miał haka lub jest noobem (mało prawdopodobne)
Kamilmen Cichy
02-06-2007, 15:18
według mnie albo:
1 koles chcial pasc zeby zainicjowac jakies pozniejsze zdążenie/konsekwencje
2 nie wierzył ze odważa sie go zabić
3 miał haka lub jest noobem (mało prawdopodobne)
Twoje wersje wydają się prawdopodobne oprócz tego, że jest noobem. Gdyby był nie wbił by 231 lv.
Milten The Druid
02-06-2007, 17:08
Lol wedlug mnie to na 100% nie byl hack...koles robil pa a kiedy wpadla ta ekipa to nie wierzyl ze go zabija (albo ich znal albo nie wierzyl ze sie odwaza)
Moim zdaniem on nie wierzył ,że go zabiją....on był z nimi w gildi..myślał pewnie ,że go tylko straszą.Zobaczcie ,że na guild chacie rozmawiają tamci ziomkowie.
Karoleer
02-06-2007, 19:26
Serdeczne podziekowania dla tych ktorzy mowia "ale noob uahahah" - dzieki takim komentarzom momentalnie poprawil mi sie humor :) Znam dosyc dobrze szwedzki & dunski i zrozumialem co mowil Aaron ginac-"dalej,smialo,zabijcie mnie!" wiec tak jak niektorzy inteligentni pisali-chcial zeby go zabili aby wyciagnac z tego konsekwencje/nie wierzyl ze go zabija znajomi i chcial sie przekonac.Aha,i ten ek ktorego scigal-Ewidentny cavebot...
Kamilmen Cichy
02-06-2007, 19:45
Znam dosyc dobrze szwedzki & dunski i zrozumialem co mowil Aaron ginac-"dalej,smialo,zabijcie mnie!" wiec tak jak niektorzy inteligentni pisali-chcial zeby go zabili aby wyciagnac z tego konsekwencje/nie wierzyl ze go zabija znajomi i chcial sie przekonac.
Jeśli dobrze to przetłumaczyłeś to na to wygląda. Jak dla mnie to ci goście w niedługim czasie zaliczą po kilka dedów ;].
Torn Saximercus
02-06-2007, 20:31
Widać ,że specjalnie dał się zabić ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1676513
B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.