PDA

Pokaż pełną wersje : Piosenka

Lordus Demonus
30-05-2007, 22:23
Poszukuje piosenki, widziałem tylko teledysk, więc spróbuje go opisać. Jest to metal, teledysk jest animowany, jakiś grubas taki wielki ze swastykami na ubraniu co chce zawładnąć światem czy coś i taki kolo z kapturem z jakimiś łańcuchami go pokonuje, skacze do kosmosu i spada na niego z pięścią. Jak mu przywalił to pełno kasy z niego wyleciało. Dzieje się to w mieście. Jak wiecie to gadajcie ;p

..::QRAS::..
30-05-2007, 22:26
aaaa wiem o co ci chodzi , sam nie pamietam tytulu lecz to jest przerobka starej wersji ;pp
i jak z pamieci pamietam to muza tak leciala " This is the world we living , ooou " xD (staralem sie)

Nosferatu
30-05-2007, 23:24
kojarzy to ale ni cholery nie moge przypomniec sobie co to

Heidar
30-05-2007, 23:27
Disturbed - Land Of Confusion. I to nie jest metal tylko hard rock.

Dan the Automator
30-05-2007, 23:31
Poszukuje piosenki, widziałem tylko teledysk, więc spróbuje go opisać. Jest to metal, teledysk jest animowany, jakiś grubas taki wielki ze swastykami na ubraniu co chce zawładnąć światem czy coś i taki kolo z kapturem z jakimiś łańcuchami go pokonuje, skacze do kosmosu i spada na niego z pięścią. Jak mu przywalił to pełno kasy z niego wyleciało. Dzieje się to w mieście. Jak wiecie to gadajcie ;p

Ło boze, jaki placzliwy klip. A biednych ludzi i cierpiacych zwierzat tam nie ma?

Vil
30-05-2007, 23:40
A biednych ludzi i cierpiacych zwierzat tam nie ma?

Biedni ludzie sa, a zwierzeta cierpia ze ich tam nie ma.

Bastash
31-05-2007, 00:04
i jak z pamieci pamietam to muza tak leciala " This is the world we living , ooou " xD (staralem sie)

Nie, żebym się czepiał, ale ten tekst to chyba z jakiejś piosenki Alcazar jest, czy czegoś w podobnym tonie.

Kajulec
31-05-2007, 00:07
Nie, żebym się czepiał, ale ten tekst to chyba z jakiejś piosenki Alcazar jest, czy czegoś w podobnym tonie.

Genesis, cholera mac.

Fjaszbyn
31-05-2007, 00:24
Nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, tylko jeżdżenie po rodzicach ?

Nie bulwersuj się tak. Wpisałem sobie tekst o "twoim starym", tylko po to żeby przekroczyć limit 10 znaków. Poza tym jeżeli szanowałbyś swojego ojca, to nie nazywałbyś go "starym". I generalnie kij ci w mózg.

@down
Rzeczywiście korwa nowy...

Maldinii
31-05-2007, 00:27
Nie bulwersuj się tak. Wpisałem sobie tekst o "twoim starym", tylko po to żeby przekroczyć limit 10 znaków. Poza tym jeżeli szanowałbyś swojego ojca, to nie nazywałbyś go "starym". I generalnie kij ci w mózg.

Nowy i se posty nabija, ehh dziecko :(

Bastash
31-05-2007, 00:28
Nowy i se posty nabija, ehh dziecko :(

Teraz Ty sobie wbiłeś, a teraz ja sobie wbijam. Piątal zią!

Tak na marginesie - co ten temat tutaj robi? Przyklejony to pies?

Heidar
31-05-2007, 00:29
Nie taki nowy, jeśli już. Ale Fiszbin, mogłeś po prostu napisać tradycyjne "<10 znaków>". Po prostu jestem przeczulony na takie rzeczy, moja wina :P Poza tym nie mówię na niego stary, starszy, itp. Tylko po prostu tata, mam dla niego szacunek.