Pokaż pełną wersje : Mój pierwszy pixel art
Wiem, że brzydko, ale to pierwszy :D. Dajcie mi jakieś wskazówki, co źle zrobiłem itp. http://kozakmen.fm.interia.pl/szablon_obrazki/weapons.bmp
ROTFL :D :D :D :D :D :D :D
Nie no gościu, tym urlem obrazka poprawiłeś mi humor na cały dzień :] :] :] :]
Opis broni(sorry za urla, pomylilo mi sie ) 1. "Jakiś" dagger Atk.10 Def. 4 2.Kryształowy topór Atk.45 Def.35 Może zatruć przeciwnika jak slime. 3. Strzała królewska. Trudno nią trafić, ale zadaje obrażenia 10 razy większe od zwykłej. 4. Satano-faszysto tarcza Def.60 , ale wszyscy gracze cię atakują :D
Avager Niebieski
02-10-2004, 12:46
Do kitu ;) . Niedość że w BMP !!!! to jeszcze brak różnych kolorów (jednolity... znaczy sie niema cieniowania itp.) ! Następnym razem jak chcesz coś zrobić to rób w mniejszym formacie .... (32x32) i żeby to kur*a niebyło w BMP !!!!
Dżizaz ale macie podjare... A zresztą mówię, że to mój pierwszy!!!! Fajnie że mówicie np. żeby robić w jpg, ale co to za różnica? A poza tym jak wy namalowaliście pierwsze? Może nie umiem tego co wy?
she_devil
02-10-2004, 17:42
@ up różnica wieeelka .bmp długo sie ładuje
moje pixelki? znajde kiedyś :P
Przy okazji daj temu bardziej spojkojne i realne kolory, wygląda to jak kiepskiej jakości plastik
1. Rob w .jpg albo .gif, .bmp sie za dlugo laduje.
2. Uzywaj odcieni kolorow a nie tylko 1.
3. Ten pierwszy mecz to jest 15 linii dokladnie. Za duzo sie nie napracowales.
4. Ta tarcza wyglada z deka jak plakietka na butelce od piwa.
5. Topor i strzala jak dla mnie troche zbyt jaskrawe kolory uzyte i troche za duzo ich. Pomysl taki jakis rycerz w rl w lsniacej zbroji itp z takim kolorowym toporkiem. Troche komicznie by to wygladalo, czyz nie?
6. Nie zniechecaj sie. Przeczytaj tutoriali kilka zobacz inne prace, przeanalizuj no i rysuj.
Dzięki za rady, pokazuje inne obrazki. http://kozakmen.fm.interia.pl/szablon_obrazki/Topór00.jpg http://kozakmen.fm.interia.pl/szablon_obrazki/Podwójny%20miecz00.jpg
Hmmm te grabki zdeka nie praktyczne, a otwieracz do piwa nie potrzebnie ma tamto z tyłu...
Ty wiesz co! on chyba mówił że to pierwszy!A tak wogóle to jestem
@ up różnica wieeelka .bmp długo sie ładuje
moje pixelki? znajde kiedyś :P
Przy okazji daj temu bardziej spojkojne i realne kolory, wygląda to jak kiepskiej jakości plastik
uwież.... czekam z niecierpliwoscia....... :)
Cristal Relic
03-10-2004, 20:22
Eee... tamto faszystowskie coś to jest książka, tarcza, czy może drzwi?? Bo to chyba nie jakiś potwór... B)
Baron Kaldrick
04-10-2004, 14:44
Tak sie zastanawiam...Czemu to czerwone cos ma znak faszystowski (nie symetryczny, nie pod katem i wogole jakis taki~), a pod spodem zydowska gwiazde? Tak jakos sadzilem, ze faszysci nie bardzo lubia Zydow? I co ma k.urwa za powiazanie satanisci i faszysci? A juz zwlaszcza Zydzi~
@up
palnoł se wzorki które na ławkach w szkole piszą i świeci XD
pewnie nie ma pojęcia czym się rużni anagram od pentagramu :P
Ale cuz...można by to było wybaczyć jakby jako tako wyglądało...a to jest takie...cieńkie :P
Dr.Unknown
05-10-2004, 20:42
Ja *******e jak można pentagram z gwiazdą żydowską pomylić...w ogóle to nie nawidze faszystów i szwabów! tylko 2 rzeczy toleruje: Tępili żydów(nie moja wina że ich nie lubie!), i Rammstein:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.