zaloguj się

Pokaż pełną wersje : spioszki i bielizna czyli pacc

CentralBattleNet
01-06-2007, 15:38
witam, mam takie male szybkie pytanie, czy aby kupic i aktywowac pacc musze miec na tibia.com podane prawdziwe dane osobowe ?
jak konto zakladalam to nie myslalam o kupnie pacc i wklepalam byle jakie dane co by miec rec keya ;=\

pozdrawiam

lord orzech
01-06-2007, 16:34
Wydaje mi sie ze rec keya wystarczy miec aby aktywowac pacc. Wiec nie zalezy to od prawdziwosci danych. Wprowadzasz tam dane tylko po to aby mieli Ci przyslać nowego RK.

H.L
01-06-2007, 17:38
witam, mam takie male szybkie pytanie, czy aby kupic i aktywowac pacc musze miec na tibia.com podane prawdziwe dane osobowe ?
jak konto zakladalem to nie myslalem o kupnie pacc i wklepalem byle jakie dane co by miec rec keya ;=\

pozdrawiam
Nie ale potem mozesz miec problemy z zdobyciem nowego recovery keya

Ribery
01-06-2007, 18:00
jak konto zakladalem to nie myslalem o kupnie pacc i wklepalem byle jakie dane co by miec rec keya ;=\

pozdrawiam

A co to ma do tytułu tematu :O ?

Adrian!
02-06-2007, 12:31
up: Dokładnie o to samo chciałem zapytać :)
Dane są potrzebne tylko do nowego reckeya.
btw.Było?

Emcess
02-06-2007, 12:45
Możesz mieć problemy tylko wtedy, kiedy będziesz chciał mieć nowego R-Keya.
Lecz możesz także to zmienić i czekać miesiąc na zmianę tych danych.
down@
Jasne, pozatym : jeśli założysz r keya przed kupieniem pacca potem nie będziesz mógł go zmienić bez płacenia.

Emcess.

--Cienius--
02-06-2007, 13:14
Czyli jak aktywuje pacc i nie chce miec nowego r keya to jezeli go nie zaloze bede mogl odzyskac acc starym?

lord orzech
02-06-2007, 13:50
Czyli jak aktywuje pacc i nie chce miec nowego r keya to jezeli go nie zaloze bede mogl odzyskac acc starym?

Nie rozumiem Cie troche ;p.

Zeby kupic pacc musisz miec RK. Wiec go zakladasz i juz ;p. Aktywujesz pacc i nie mozesz zalozyc nowego RK!
Jasne?
:)

--Cienius--
02-06-2007, 16:14
Pamietam jak mialem pacc (przed upem) to dostalem r keya potem byl update i moglem zmienic r keya zmienilem
Za kazdym razem kiedy kupie pacc mam mozliwosc zmienienia r key?

Donas
02-06-2007, 17:37
Trochę się pogubiłem w tym wszystkim, więc uporządkuję.

Przy spersonalizowanym koncie (bez wględu na poprawność danych) PACC otrzymasz. Jednak jeżeli będziesz chciał uzyskać nowego recovery key'a to nie ma szans.

CentralBattleNet
02-06-2007, 18:04
kurde. nie rozumiem was drodzy forumowicze. w pierwszym poscie zostala udzielona odpowiedz na moje pytanie. thx. ale po co, qrwa, 1000 postow nizej, o tej samej tresci... chyba tylko do podbicia licznika postow -,-

pozdrawiam