Pokaż pełną wersje : Sprawa z bubble!!
Wczoraj przed test serwerem rubiłem sobie runki i o 12 na tescie sie wylogowalem przez te 5 minut mi się nudziło, więc postanowiłem na tibia.com zobaczyć jaki bubble ubiła lvl. Przypadkowo zauwarzyłem że mimo wszytskie serwery były wyłączone ona była cały czas online. :baby: Plz komentujcie :berserk:
ja bym prosil modkow o zrobienie osobnego dzialu albo chociaz tematu "wszystko o bubble" i tam by takie zeczy szly.
Nic nie rozumim, to test server jest wlonczony :P??
Oj fexiv, fexiv nie mogles robic dzisiaj runkow na ts poniewaz jest on wylaczony :P. A jesli chodzi o Bubble to pewnie na tibia.com nie zdazylo zapisac informacji podczas zapisu ,tak czasami sie zdarza. Jakbys odswiezyl stronke to pewnie byc juz nie widzial napisu "online" :P
Wczoraj przed test serwerem...
Save serverem...
1. Bubble gra na Antica.
2. Antica stoi w Niemczech.
3. Servery niemieckie maja save o 9 a nie o 12.
4. Jesli byla jakas sypka i naprawde WSZYSTKIE (niemieckie, amerykanskie i brazylijski) servery byly Off to prawdopodobnie tak jak ktos juz mowil nie zostala zaktualizowana jeszcze strona Community Page (player info).
i ona cały czas była online
Iris on Eternia
03-10-2004, 10:39
Jak się samemu nie wylogujesz przed save'm to cie wywali i jesteś ciągle on-line...
i o 12 na tescie (jak można mylić test z save?:/) sie wylogowalem
1. Bubble gra na Antica.
2. Antica stoi w Niemczech.
3. Servery niemieckie maja save o 9 a nie o 12.
UMISZ TY CZYTAĆ?!
Hehehe...ja kiedys bylem on-line przez 30 min. mimo iz nie gralem... :p Nie ma w tym nic dziwnego...czytaj to co napisal Gremlin. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.