PDA

Pokaż pełną wersje : non-pvp sorc vs. Knight

Hellmaster
02-06-2007, 17:28
Gram na świecie non-pvp refugia i mam następujący problem : mam knigha 72/69 skile i 48 lvl ;/ nie chcialo mi sie skilowac.mam tez sorcerera 34lvl i 26 mlvl mialem juz kiedys pacc i mam wykupiona wszystkie czary dla sorca tak jak i dla knighta i teraz moje pytania

1.kogo wybrac :Sorcerer ma outfit zebraka a Knight nic nie ma
2.kto szybciej expi : slyszalem , ze knight tylko zółwie a Sorcerer tomby Piraty itp.
3.kim szybciej zabije solo Dl'a i inne potwory.
4.czy mam szanse wbic 65lvl sorcerem na paccu ?

PS: prosze na mnie nie krzyczeć , ze takie tematy juz były i prosze o skasowanie tematu jak tylko otrzymam odpowiedź :):baby:

Kill_Bill
02-06-2007, 17:48
1. Outfit nie ma nic do rzeczy
2. źle słyszałeś : dobry knight expi nawet na warlockach
3. oczywiście szybciej zabijesz sorcem z sd, jeśli nie stać cie na takie wydatki kupuj uhy knightowi i skilluj
4. każdy ma szanse nawet bez pacca jeśli tylko chce
mam nadzieje ze pomogłem xD
moje pytania
1. czy knight i sorc sa na oddzielnym koncie?
2. jeśli tak to które ma pacca?
3. jakie masz itemki na obydwu charach?
4. jeśli są na tym samym świecie to nie możesz grać tym i tym?
weźcie odpisujcie swoje teorie bo nie jestem pewien czy dobrze to, jeśli ktoś chche niech mnie poprawi xD
@edit
zapomniałem dodać : każdy myśli że gra knightem jest nudna jak flaki(bigos) z olejem. mimo tego że CIPki ciągle niszczą knightów i facc jest on bardzo dobry, jeśli komuś nie przeszkadza łącznie kilkuset godzinne skillowanie

Raditz Saiya-jin
02-06-2007, 18:18
Jezeli zamierzasz wbic kiedys 100+ level, wybierz sorca.

Guzbi
02-06-2007, 18:27
1.Nie ma znaczenia outfit
2.Na niskim levelu(~45) to moze expi na zółwikach, ale na wyższych to dragi, wrl, dle!
3.Pewnie, że sorcem z sdków!
4.Napewno, że dasz rade! Zależy ile dni pacca bedziesz miał? Ale jak sorc po paccu to ja bym wybrał sorca!

Porównaj jak ci sie grało knightem a jak sorcem i wybierz!

Shor'tugal
02-06-2007, 18:30
4.czy mam szanse wbic 65lvl sorcerem na paccu ?

No chyba prędzej niż "bez" pacca :D:D :baby:

Kill_Bill
02-06-2007, 23:20
guzbi odpowiadałeś do moich pytań czy hellmastera? xD

@hellmaster
zapomniałem jeszcze dodac ważnej rzeczy : teraz to do wszystkioch co mają podobny problem : rozważcie wszystkie za i przeciw!!! sorc ma b robe i 80 mlvl(przykładowo ofc) a knight skille 200 i plate arm(joke) tak na serio to sprawdźcie co lepsze ze skillami itp i porównajcie czym bedzie lepiej... a jak macie 2 mocne chary to na jeden sie zdecydujcie a drugi na allegro :P :D B)

Hellmaster
03-06-2007, 10:42
B)I teraz tak : Sorc jest na tym samym koncie. dzieki wam wszystkim za pomoc teraz bede probowac pograc palladynem mam kase na bełty i na speary na skilowanie ;) a sorcem bede robił mu gfb i Hmm :) co wy na to ? jak myslicie oplaca sie palek na Paccu ?

Lotress
03-06-2007, 11:08
@up
Hmm zalezy...jak chcesz expic najszybciej, bierzesz sorca ew. druida (vis)
Grasz na non-pvp wiec i tak sila w pvp profesji ci sie nie przyda. Knight nie musi expic tylko na zolwiach (mintwallin, ef, dragi, scaraby itp)

Kill_Bill
03-06-2007, 21:28
palek od 8 lvl-nie polecam,chyba że jakiegoś bota na skillowanie weźmiesz,jak nie to graj knightem bo ma dobre skille,zrób druta niech mu robi uhy,a sorca możesz wykorzystąc do lootowania,np wbij 60 lv sorcem i zlootuj z dli dsm xD(wiem że kupa czasu)