Pokaż pełną wersje : Bardzo Prosze O Pomoc
j/w.Bardzo chcialbym miec domek.Wybralem juz miasto.Jest to Ab.I tataj zaczyna sie moj problem.nie mam paca :( i nie stac mnie na niego :(.i czy moglby mi ktos kupic domek ten kto ma paca.bardzo mi zaleza aby bylo to jak najszybciej.pieniadze oczywiscie wysle parcelem z gory.i jeszcze mam jedno pytanie czy te kase co pisze na tibia.com to sie placi dzinnie tygodzniowo czy miesiecznie???prosze sie ze mnie nie wysmiewac tylko powaznie rozpatrzyc moja prosbe.oczywiscie za fatyge tez zaplace.dam albo kase albo itemki albo runki jak kto bedzie chcial.
Duke Dran
02-06-2007, 23:40
Nie lepiej poprosic o to jakiegos qumpla? Widac masz zaufanie do wszystkich, ktos Ci wynajmie domeq, a potem bedzie kradl.
Cygan Slejter
03-06-2007, 00:01
Wiec tak...
Możesz zrobić tak zę, złozysz sie z kumplem który masz pacc i niech in wylicytuje domek, po wylicytowaniu domku niech dac ci invite do domku zebys mogl wchodzic i problem z głowy;)
Mozesz zrobic tak jak mowie koledzy z góry, ale musisz liczyc sie z tym ze ktos Cie moze okrasc. Dlatego ja bym sie ograniczyl tlyko do mebli jesli chodzi o dekoracje domku, ale i tak jakis beszczelnik moze Ci wyniesc :)
Kasztaniaczek
03-06-2007, 00:47
Patrzac na twojego posta i chara doszedlem do wniosku, ze jest to towj pierwszy char. Jak ja sie dowiedzialem co to domek tez chcialem go miec, tyle ze po co ; )? Idz skilowac/expic i daj sobie spokoj z domkiem, bo po co on Tobie.
wrogonastawiony
03-06-2007, 01:05
Kupie Ci ten domek.. wlasnie zamowilem pacca powinien dojsc akurat jak wroce z wycieczki, czyli w srode. Domyslam sie ze jest to guardia ? bede musial zrobic tam chara a jezeli chcesz to zapraszam do siebie na serwer :D Wiecej info priv msg pisz ;p
a nie mozna zrobic tak zeby domek byl tylko dla mnie???i zeby ten kto mi go kupil poprostu nie mogl tam wejsc???kurde potrzebny mi jest bo miejsce w depo mi sie konczy.a po drugie nie bede robil skili poniewz jestem druidem zapomnialem zaaktoalizowac profil.i jest to moja 3 postac a nie pierwsza.
ps.wiem ze nie tutaj ale moze ma ktos do sprzedania dice(kostke do gry)?????
Cygan Slejter
03-06-2007, 11:22
up@
niestety bez premium account to nie mozliwe
wrogonastawiony
03-06-2007, 11:45
a nie mozna zrobic tak zeby domek byl tylko dla mnie???i zeby ten kto mi go kupil poprostu nie mogl tam wejsc???kurde potrzebny mi jest bo miejsce w depo mi sie konczy.a po drugie nie bede robil skili poniewz jestem druidem zapomnialem zaaktoalizowac profil.i jest to moja 3 postac a nie pierwsza.
ps.wiem ze nie tutaj ale moze ma ktos do sprzedania dice(kostke do gry)?????
Nie.. ale nie musisz trzymac w nim rarytasow, nie okradne cie przeciez ;p
BTw. Jak to miejsce ci sie w dp konczy ? Tyle az tych itemow naskladales ? Segreguj sobie wszystko w bagi i backpacki to nie bedzie problemu ;p
Gdzie teraz grasz ?
no wlasnei o to chodzi.masz juz tyle backpackow , bagow ze przekroczylem limit xD.jesli chodzi ci o swiat to nadal na guardi a jak miasto to ci nie podam bo podrozuje z jednego do drugiego
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.