zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe serwery

Nivelis
30-10-2003, 10:34
Sporo się mówi w grze (Danubia) o nowych światach do Tibii, które:
a) za niecałe 2 tygodnie
b) 10 listopada
c) na początku grudnia
mają zostać otwarte.
Czy ktoś posiada jakieś informacje na ten temat???

Jest to dość istotne dla mnie i moich znajomych...

Marcin?
30-10-2003, 11:26
Ja juz to slysze od 2 miesiecy.
To wszystko tylko plotki skoro nigdzie oficjalnie nie ma tego napisanego ani zaden GM Ci na takie pytanie nie odpowie. To samo tyczy sie "wielkiego updatu" mapy zapowiadanej od wiosny ze niby na jesien ma byc.
To wszystko jak UFO albo Yeti. Kazdy o tym slyszal ale nie wiadomo czy to prawda.
Obiecanki cacanki a glupiemu radosc!

MaRs.Pl
30-10-2003, 14:37
w jesien był upload !!
a ten nowy swiat bedzie !!
to jest max prawda... co jakiś czas dochodza jakies swiaty jak bys nie wiedzial !!
ten typek ma racje o tym swiecie !!
:baby:

Druid
30-10-2003, 17:04
Nie wiem mi sie wydaje ze to jakies jazdy...
Bo ja z kolei slyszalem ze ma byc jeden nowy server niemiecki.

Nivelis
30-10-2003, 22:15
A tak mi gosciu napisal na forum tibia.com:

I am not sure if it'll be called "Tibia 8.o", but there will for sure be new Servers (at least 1), new areas (towns as well, I guess) and new monsters.
Hopefully new Characterskins and updated Itemgraphics as well as new functions for items.

All this will take place in December as far as I know.

Yours,
Zaoreth Orcblade.
<<postac Zao-Jin z Antica>>

zreszta zbyt wiele osób z różnych źródeł i światów mówi o tym żeby to była jakaś tam plotka

!k
31-10-2003, 01:43
Ale tak w zasadzie to tego nikt nie wie

Gremlin
31-10-2003, 02:15
Swiaty pewnie dostawia nowe bo na starych jest nadmiar ludzi a:
Za duzo ludzi => mniej nowych => mniej nowych pac => mniej kasy dla Cip => dostawia nowe servery wczesniej czy pozniej

Co do nowych potworow to ja od kiedy gram (Grudzien 2002) slysze ciagle o nowych potworach ze przy nastepnym update beda.

Co do nowych terenow to faktycznie ostatnio sie nasila taka plotka, ale biorac pod uwage ze przy ostatnim update wprowadzili kilka zmian kosmetycznych w mapach wydaje sie mniej prawdopodobne ze znow cos nowego dodadza.
Choc za przemawia to ze sie duzo ludzi skarzy ze jak jest max na serverze to niema gdzie polowac.

Matises
31-10-2003, 07:55
No tak ,upload był ale no wiecie sami jaki ,a te nowe serwy to w końcu by mogli zrobić je bo już się nie mogę doczekać tego update .
Najlepiej to trzeba by było do Cipow list napisać :D