Pokaż pełną wersje : prosze o pomoc cos ala lagi
wiec tak:
gram na serwerze candia i od jakiegos tygodnia mam taka zecz
jak gram nagle postac mi staje inni obok chodza wprawdzie troszke z lagiem a moja postac stoi wynika to prawdopodobnie z tego ze na moim kompe postac pokazana jest pole dalej niz na serweze tj jak lag mija to postac stoji pole wczesniej jak szedlem zrobilem all co pisali o lagach freezach i innym badziewiu kompa mam dobreego nawet bardzo net 2 mega wirosow niemam z 10 antywirow uzylem formata dysku zrobilem reinstal wina i nic macie jakies pomysly?
Cyber Mech
03-06-2007, 14:20
Według mnie to od CIPów coś, ponieważ tak samo jak ty skanowałem komputer, formata nie robiłem bo zapewne nic by to nie dało, użyłem programów czyszczących rejestr i nic, nie mam może strasznych lagów, ale pisanie i czekanie na odp. czy czasami cofanie jest uciążliwe. Najlepiej będzie jak poczekamy na update, może on załatwi sprawę, oby :(
a u ciebie na serwie wszyscy to maja? bo umnie chyba nie wszyscy a przynajmniej niekorzy sie nieprzyznaja
Cyber Mech
03-06-2007, 16:38
Właśnie, że nie, prawie nikt nie ma, ciągle mówią że nie mają i w ogole, ja to nie wiem, mnie się zaczęło to wszystko dziać jakieś 2 tygodnie temu, sam nie wiem co się dzieje, nawet mój kumpel mówi, że nie ma nawet minimalnego laga, nie wiem co robić :(
Gram na Candii, też tam miałem. Minęło po dwóch dniach.
Cyber Mech
03-06-2007, 17:48
Mam nadzieje, że minie to po kilku dniach, też kiedyś tak miałem, że nie dało się grać i to bez przerwy, odczekałem kilka dni i po kłopocie, wszystko wruciło do normy, chodzi płynnie, od czasu do czasu jakieś małe freezy zdarzyć się zdarzą, ale ogólnie wina leży po stronie CIPów.
mi to sie juz ponad tydzien ciagnie ;(;( tak sie grac nieda jesli to sie nieskonczy to skoncze z tibia szkoda nerwow:(
dzis znow tosamo a malo kto gra zara zresetuja serwer moze to troszke pomoze
Sozemego
04-06-2007, 11:30
Serwer wyczuwa twoj brak przecinkow i nie pozwala ci grac. Napraw to.
dalej to samo POMOZCIE COS!!
dawid000
05-06-2007, 17:05
dalej to samo POMOZCIE COS!!
zaloz postac na innym servie;]
Kwadrat-.-
05-06-2007, 17:17
wiec tak:
gram na serwerze candia i od jakiegos tygodnia mam taka zecz
jak gram nagle postac mi staje inni obok chodza wprawdzie troszke z lagiem a moja postac stoi wynika to prawdopodobnie z tego ze na moim kompe postac pokazana jest pole dalej niz na serweze tj jak lag mija to postac stoji pole wczesniej jak szedlem zrobilem all co pisali o lagach freezach i innym badziewiu kompa mam dobreego nawet bardzo net 2 mega wirosow niemam z 10 antywirow uzylem formata dysku zrobilem reinstal wina i nic macie jakies pomysly?
Przede wszystkim istnieje taka magiczna rzecz, jaką jest słownik ortograficzny. Musiałem się nieźle namęczyć, aby zrozumieć, co napisałeś. Ale mniejsza z tym. Ja też gram na Candii i też czasem mi się to zdarza, że robię krok do przodu, a w rezultacie nadal stoję w tym samym miejscu, ale moim zdaniem nic na to się nie da poradzić. Przeczekałem, minęło i teraz gram dalej normalnie, chociaż problem niestety jeszcze czasami powraca.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.