Pokaż pełną wersje : Furora Open Battle 13;3 Dla Duskow
zaczelo sie od massloga na sendriusa ktory jak zwykle padl
z duskow padl spaaw ymy i taifun (neta mu kiclo)
a z vision 13 nuupow oto link do filmu,
http://www.***********.com/858705380.html
speed.yshare
Drakonir
03-06-2007, 21:49
Czekałem od soboty na ten film:cup: ale szkoda ze taifun padł:confused:
@Down
Błąd ale maja zamiar to naprawic bo ban już mi dawno minął.
The one-hour limit has been reached. Wait 15:56 minutes.
Rehost plx :S
Tak BTW. Pan/i up ma już bana od pewnego czasu, ale cały czas widze, że pisze posty : o Wtf?
Michael Rzotkiewka
03-06-2007, 21:56
The one-hour limit has been reached. Wait 6:51 minutes.
Rehost plx.
Edit: W sumie to poczekam te 7 min i sciagne ;p
Użytkowników czytających ten temat: 68 (zarejestrowanych: 23, gości: 45)
Dajcie rehost :/ The one-hour limit has been reached. Wait 18:23 minutes.
Bodzio88
03-06-2007, 21:58
rehost plx?
Dlugo sie czeka , wszystkim neta kickło ? ..
Ograniczenie czasowe na speedy share, pierwsze widzę
Macie trochę rehostów:
Rapidshare
http://rapidshare.com/files/35057913/eee.rec.html
Unbase
http://www.unbase.com/n/0155597133
Savefile
http://www.savefile.com/files/777809
Nescia Knight
03-06-2007, 22:15
Macie trochę rehostów:
Rapidshare
Unbase
Savefile
Dzieki ziomus :)
Susan-Dark
03-06-2007, 22:16
Oj Duski jak byli rzadcy, tak nadal sa... Mieli poprostu duzo szczescia -.- To ze wygraali jedna bitwe, to nie znaczy ze wygrali juz cala wojne =]
\_ Hail Vision _/
Duski rox ;P
Offtop; Użytkowników czytających ten temat: 52 (zarejestrowanych: 21, gości: 31)
Pozdro
Jak se kupili bota Tibia Ng to sie ciesza jak male dzieci że wkońcu wygrali jakąś bitwe
Zobaczcie moment kiedy pada Imargam "Combo" i pada..
T3H_VirUs
03-06-2007, 22:22
Heh szkoda ze Vision przegrał :/
hsauhs xD
21:23 Vasillip [13]: Vison HUJE
@topic
Użytkowników czytających ten temat: 63 (zarejestrowanych: 26, gości: 37)
*Vjefroon*
03-06-2007, 22:26
hauhuahua ale żal, ng bocik i 205 ek odpada w biegu.
no comments, anyway Vision [155] vs Duskiness, Aberratio and Wizja[82]
;p Vision pwnz.
Michael Rzotkiewka
03-06-2007, 22:31
Taaa jak Vision wygrywa wojny to uh yea hail vision rox pvp, a jak Duski to od razu ze bota maja :X Wiecie ze jest takie cos jak vt i odliczanie? :O:D
Taaa jak Vision wygrywa wojny to uh yea hail vision rox pvp, a jak Duski to od razu ze bota maja :X Wiecie ze jest takie cos jak vt i odliczanie? :O:D
Zgadzam sie z tobą wszyscy kurwa myślą ze maja bota a Vision to bez bota niby zajebiści są combo na guild chacie pewnie odliczają ...
Ojj chyba pewna częsc duskiness skorzystalo z bootow . Oglądalem 4 razy odcinek filmu jak imargam padl z zielonego hp okolo 2000hp dostal combo do mocnego reda + 350~~ z sd chyba od Czipsu i dies ..
Bardzo dziwne ... zobaczcie se 7minuta 30sekunda filmu i wyrażcie opinie , wedlug mnie pewna część duskiness uzywalo boota .
no bota widać wyraźnie bez dwóch zdań, a nooby tym razem bardziej blokowały vision wogóle ta wojna noobów mi sie spodobala przed tym przejsciem do ktorego vision w 20 min filmu sie schowalo ;D
ale mimo wsyztsko gz duskiness ładna akcja i respect dla vision za gre do konca i po dedzie wracania na pole walki
Na duskach siedza z aldory, a pingowaniem zajmuje sie ten pajac 137 ek jak mu tam ;d
Aspetina
03-06-2007, 23:12
dzięki Skurka
Brawo pierwszy raz wygraliście battle open x]
A wy myslicie ze Vision nie ma ng? xddd haha ;d
Net kicka? Hahahahah ;) To było naprawdę świetne, w takim razie powiedz mi dlaczego jak padł odrazu się wlogował ? :D:D:D:D
Brawo pierwszy raz wygraliście battle open x]
Nie pierwszy wczoraj wygrali 6:0 ale to były bardziej mass logi ale sie liczy ;p
Macie trochę rehostów:
Rapidshare
Unbase
Savefile
Dzięki za rehosty :).
Wkrecajcie sobie ze niemaja botow ;] bo gracie na furorze lub nawet jescie z dusk, wizji co do vision ;] oni maja ng od dawna kupili/zrobili zaarz po postwaniu a odliczac do sobie mozecie godziny do smierci na gc :D n/c jedna jaskółka wiosny nieczyni koniec ;] vision dostalo w dupe a wizja/dusk dostali juz z 50 x :P
Na duskach siedza z aldory, a pingowaniem zajmuje sie ten pajac 137 ek jak mu tam ;d
Roger Sunrise x)
Obydwie strony mają bota. Ludzie ale wy sie oszukujecie.
Tyle że duskiness Dopiero opanowały sztukę posługiwania się nim.
Liczę że Vision się nie poddadzą i zaskoczą nas jeszcze paroma ciekawymi akcjami.
Pozdro,
supp\
Roger Sunrise x)
Obydwie strony mają bota. Ludzie ale wy sie oszukujecie.
Tyle że duskiness Dopiero opanowały sztukę posługiwania się nim.
Liczę że Vision się nie poddadzą i zaskoczą nas jeszcze paroma ciekawymi akcjami.
Pozdro,
supp\
Może mają, może nie... nie ma co spekulować:p A i czy Vision się kiedyś poddało? Chociaż mają teraz " malutki " kryzys, mam nadzieje, że wygrają :]
Juz widze jak im PvP skoczylo. Nic nie umieli i dalej nic nie potrafia. Wala duzo m-walli jak zawsze, na szczescie tym razem im sie udalo nie trapowac siebie samych tylko wroga. Na tej akcji z Imargamem widac, ze bocik, bo strzaly lecialy takie, ze tylko z Battle lub bota mozna walnac (a juz szczegole znajac zdolnosci Dusk~ z poprzedniego roku wojny), a jak ktos kiedys walczyl to wie, ze z Battle nie sposob walnac majac 40 osob na ekranie i ciagle ktos wchodzic/schodzi.
Super PvP triki Dusk~:
Apff wybral do ataku Raael'a (czy jakos tak) i po tym nawet jak padl ich wrog (Raaeel to jego kolega) Apff dalej walil Burst Arrow (z 10 sztuk), az mu Raaeel zwial za ekran :D
Z tego co widac na tej bitwie: Duskiness = noob chary. Na jedengo walacego z Dusk~ bylo 10 noob charow ktorzy blokowali mu wroga. Ta bitwa zaczela sie po mass logu? Jesli to byla planowana bitwa to nastepnym razem niech sie bija na terenie miedzy AB, a Carlin, tam nawet jak 100 noob charow bedzie to Vision w dluga i czekaja, az przyjdzie Duskiness. Jak noob chary przyjda (100? 200?)) to Vision znowu w dluga. Lepiej przez godzine wiac przed noob charami, niz walczyc z Duskiness i 100 noobow trapujacych.
Taifun padl od kicka neta? Taifuna na 90% trapneli i padl :>
Nie widac gdzie byl na filmie, ale zostal gdzies z tylu za Dusk~ reszta, a za nimi Vision padlo. Na 100% po deadzie Taifuna lognal sie znowu (na VIP bylo widac) i dal logout po 1 sec. Załamał sie? xD
Moze bocika nauczyli sie uzywac, ale nie wszyscy. Czemu padl Ymy? NIE MIAL MANASHIELDA! xD
Chyba mu sie bocik zwiesil albo cos zle ustawil i mu sie nowy mana shield nie wrzucil automatycznie. Nie liczac tego, ze jako sorc bez mana shield/stone skina pobiegl do przodu w kierunku duskiness prosto za ich m-walle.
Imargam moze i padl, ale przynajmniej sie zalogowal po 1 sec i znowu do boju. Widac tez, ze Imargam padl glownie dlatego, ze chronil kolege (jakis gosc z Vision z HP duzo nizszym niz Imargama wial za ekran, a Imargam krecil sie obok Dusk~, zeby atakowali jego, a nie kolege). Moze spodziewal sie typowej reakcji Duskiness.. czyli walimy kazdy innego, a tu nagle wszyscy atak na niego i boom.
taifuna pingowali bo zapomniale zmienic ip, padl i skonczyl mu sie lag bo juz nie byl potrzebny
Wielki Mancyz
04-06-2007, 08:06
Wogóle ta furora juz nieistnieje wszyscy będą chcieli uciekać bo komu sie chce grać jak np ma sytuacje tak jak mój friend z furory miał poszedł expić na vampy wpadł mu jakiś naab z tej całej wojny i powiedział dawaj vampirke albo ded ( a co sam sobie niemoże zlootować ? xD ) to jest żalowe jak już sie tłuką to niech nierujnują całej gospodarki i społeczności furory ps: już w ferie zimowe widziałem tematy z tą wojną już wakacje tuż tuż a ci dalej sie leją lolz mają zdrowie XD
Nacpany_Wlodek
04-06-2007, 09:30
Juz widze jak im PvP skoczylo. Nic nie umieli i dalej nic nie potrafia. Wala duzo m-walli jak zawsze, na szczescie tym razem im sie udalo nie trapowac siebie samych tylko wroga. Na tej akcji z Imargamem widac, ze bocik, bo strzaly lecialy takie, ze tylko z Battle lub bota mozna walnac (a juz szczegole znajac zdolnosci Dusk~ z poprzedniego roku wojny), a jak ktos kiedys walczyl to wie, ze z Battle nie sposob walnac majac 40 osob na ekranie i ciagle ktos wchodzic/schodzi.
Super PvP triki Dusk~:
Apff wybral do ataku Raael'a (czy jakos tak) i po tym nawet jak padl ich wrog (Raaeel to jego kolega) Apff dalej walil Burst Arrow (z 10 sztuk), az mu Raaeel zwial za ekran :D
Z tego co widac na tej bitwie: Duskiness = noob chary. Na jedengo walacego z Dusk~ bylo 10 noob charow ktorzy blokowali mu wroga. Ta bitwa zaczela sie po mass logu? Jesli to byla planowana bitwa to nastepnym razem niech sie bija na terenie miedzy AB, a Carlin, tam nawet jak 100 noob charow bedzie to Vision w dluga i czekaja, az przyjdzie Duskiness. Jak noob chary przyjda (100? 200?)) to Vision znowu w dluga. Lepiej przez godzine wiac przed noob charami, niz walczyc z Duskiness i 100 noobow trapujacych.
Nie widac gdzie byl na filmie, ale zostal gdzies z tylu za Dusk~ reszta, a za nimi Vision padlo. Na 100% po deadzie Taifuna lognal sie znowu (na VIP bylo widac) i dal logout po 1 sec. Załamał sie? xD
Moze bocika nauczyli sie uzywac, ale nie wszyscy. Czemu padl Ymy? NIE MIAL MANASHIELDA! xD
Chyba mu sie bocik zwiesil albo cos zle ustawil i mu sie nowy mana shield nie wrzucil automatycznie. Nie liczac tego, ze jako sorc bez mana shield/stone skina pobiegl do przodu w kierunku duskiness prosto za ich m-walle.
Imargam moze i padl, ale przynajmniej sie zalogowal po 1 sec i znowu do boju. Widac tez, ze Imargam padl glownie dlatego, ze chronil kolege (jakis gosc z Vision z HP duzo nizszym niz Imargama wial za ekran, a Imargam krecil sie obok Dusk~, zeby atakowali jego, a nie kolege). Moze spodziewal sie typowej reakcji Duskiness.. czyli walimy kazdy innego, a tu nagle wszyscy atak na niego i boom.
A te 12 fragów nie licząc Ima~to missclicki.
Niektórzy z was są stronniczy, az do wyrzygania. Piszesz, że Dusk~wygrało tylko dzięki noobom, a co było na openie wygranym przez Vision?
Ps.1. Nie jestem niczyim lizodupem
Ps.2. Jest forum o Furorze do dyskutowania na temat wojny
Ładne starcie, choc niestety nie widać np. gleb Katrili i TD
Kropka997
04-06-2007, 15:00
gdzie jest stare vision...?co sie z wami dziejie:P
taifuna pingowali bo zapomniale zmienic ip, padl i skonczyl mu sie lag bo juz nie byl potrzebny
Taaa.... poprosilismy wielkiego Herkulesa zeby zzucil nam magiczny komputer ze swojego zaplecza, komputer sam nam podal IP petra poczym po wcisnieciu klawisza "EXECUTE" i podaniu komendy "PINGUJ GEJA" automatycznie wyslal mase pakietow do petra co sprawilo mu lagi.
Pozdro 600
Taaa.... poprosilismy wielkiego Herkulesa zeby zzucil nam magiczny komputer ze swojego zaplecza, komputer sam nam podal IP petra poczym po wcisnieciu klawisza "EXECUTE" i podaniu komendy "PINGUJ GEJA" automatycznie wyslal mase pakietow do petra co sprawilo mu lagi.
Pozdro 600
HAHAXDDD Laen wyjasnial deady wsyztskich wsyzscy z wizji padli uczciwie ; >
Fakt, że reszte sorków i palków zabili normalnie po strapowaniu przez nooby(czegoś się od Vision nauczylixP), ale prawda jest taka, że gdyby Imargam nie padł na bocie to battle prawdopodobnie zakończył by się masakrą graczy Dusk & Wizji
a co się z nimi dzieje? chyba rozpad od środka od pewnego czasu to się dzieje hmm delete barlesa odejscie xarety thelionna, ktorzy byli w vision od poczatku
no i nie przygotowanie do rządzenia serwerem może taka jest moja opinia
Super PvP triki Dusk~:
Ciebie noobie chyba lechtaczka swedzi tylko tyle mam do powiedzenia.Tyle wiesz o furorze i o tej wojnie co moj pies...
Widzę, że debilizm polskich lizusów i noobów nie zna granic. Po obejrzeniu filmu widziałem same teksty Duski Rulez, GZ Duski, Duski najlepsze i takie tam. A Vision oczywiście styrani. Jaki z tego morał? A no taki, że sporo z tych low lvl co tam biega to zwyczajnie przydupasy, które zmieniają zdanie gdy tylko ktoś przegrywa.
Jakieś kilka tygodni było Vision Rox teraz Duski Rox. No ta, a jak duski dostaną w dupe to co? Znowu Vision Rox. Taa typowe.
Film fajny. Przynajmniej coś się dzieje. ;)
Bot! Bot! Bot! ; o
Imagram[?] jak zwykle bohater bronil innych nie?:D
Chyba za kazdym razem gdy duss~ cos pokaze [nie czesto sie to zdarza] uwazacie ,ze maja bot'a nje ;>? Akcja z Imagramem[?] zobaczcie ile Ima~ stal za tym 1 mwalem ,a ile osob bylo na 1 sqm przed schodami :] trudne zaznaczyc ime~ trzymac jak poje*** F10 i czekac ,az znikna mwall's zeby dostal sd nie ;>? Bardzo trudne :(((.
Btw. wracajac do imagrama czy jak on sie tam zwie..zawsze gdy padnie macie jakas mongolska teorie ,ze bronil kogos lub cos w tym stylu..
Coraz wieksza glupota sie szerzy na forum tibia.pl
F*ck you blamers.
W końcu zaczęło się coś dziać na Furorce 8o
Szkoda, że filmu nie nagrywał jakiś członek gildii ale się nie czepiam.
W końcu Duskiness/Wizja zaczyna wygrywać z Vision..
trochę za dużo n00bów (brawo dla tego 63ms:cup:) ale tak bywa jak jest wojna
Czemu ludzie z duskow masowo odchadza?
Trza bylo odejsc na poczatku wojny, a nie teraz...
Coraz wieksza glupota sie szerzy na forum tibia.pl
Mylisz sie ... zawsze na tym forum byla .. czy w wiekszym czy w mniejszym stopniu ... ale byla.
Czemu ludzie z duskow masowo odchadza?
Trza bylo odejsc na poczatku wojny, a nie teraz...
Nie odchadza tylko przechodza do gildi Wizja
Angel of Death
04-06-2007, 21:44
Żeście chyba nie widzieli comb z bota -.- Ktoś tam mówił o tym że jak tyle osób na battle jest i znikają i pojawiają się i trudno trafić - a od czego hotkey-use on target ?
Żeście chyba nie widzieli comb z bota -.- Ktoś tam mówił o tym że jak tyle osób na battle jest i znikają i pojawiają się i trudno trafić - a od czego hotkey-use on target ?
Im nawet hotkeye nie wystarczają :D
Btw. Oni wszyscy są siebie warci ;p
Silver Kay
04-06-2007, 21:52
rehost
http://rapidshare.com/files/35241913/eee.rec
ludzie ida do Wizji chyba bo taifun nie chce bić się ?:P
Mati Crusher
04-06-2007, 22:11
moim zdaniem zaczynają wygrywać bo server jest po ich stronie
ale to tylko moje zdanie :))
Nie no to co sie na furorze dzieje to masakra:D nie wiem jak to jest z ta wojna kto wygrywa ogolnie ale licze na Dusk~ (mam nadzieje ze wygrywacie :P )
rehost
ludzie ida do Wizji chyba bo taifun nie chce bić się ?:P
Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie :p Z podobną nazwą do gildi przeciwnika chyba jasne.
Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili ;)
Nie no to co sie na furorze dzieje to masakra:D nie wiem jak to jest z ta wojna kto wygrywa ogolnie ale licze na Dusk~ (mam nadzieje ze wygrywacie :P )
Tak.. Wygrywaja ... 80:155 :D
Tak.. Wygrywaja ... 80:155 :D
Zobaczysz ze wygraja Duski było gorzej, Duski ich gonia teraz. ;)
Nie, po prostu zrobili nowa gildie żeby były dwie :p Z podobną nazwą do gildi przeciwnika chyba jasne.
Thellionn i Xareta byli szpiegami w Vision kto wie czy tylko oni, po niecałym roku dopiero sie ujawnili ;)
No to są zajebistymi szpiegami... Tak szpiegowali u nich, że Vision ma przewage 2x jak nie 3x większą od Dusk~ we fragach ;);) - Mogę się mylić.
Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legendą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =)
Marihuans
05-06-2007, 14:41
moze poprostu wygrali bo zmienil sie dowodzacy wojna ...
bo taifun mial laga czy kicka i przez to nie gral a dowodzenie przejol ktos tam i odrazu im skill skoczyl -.-
Ja bym stawial zeby przewodniczyl Czipsu , bo on chyba najrzadziej padal a jak padal (w thais) to ledwo ...
chyba polowa tutaj ludzi sie wypowiada a nie kozystaja z ventrilo... ja jak chodze z kumplem na pk to zawsze mamy venta i to nie trudno mowic na 3 skladamy Imargama. I wtedy wala wiec niepotrzebny nawet bot -.-
moze poprostu wygrali bo zmienil sie dowodzacy wojna ...
bo taifun mial laga czy kicka i przez to nie gral a dowodzenie przejol ktos tam i odrazu im skill skoczyl -.-
Ja bym stawial zeby przewodniczyl Czipsu , bo on chyba najrzadziej padal a jak padal (w thais) to ledwo ...
chyba polowa tutaj ludzi sie wypowiada a nie kozystaja z ventrilo... ja jak chodze z kumplem na pk to zawsze mamy venta i to nie trudno mowic na 3 skladamy Imargama. I wtedy wala wiec niepotrzebny nawet bot -.-
Każdy chyba wie, że Vent/ Ts czy inny program tego typu to świetna sprawa ;) Łatwo odróżnić combo na Ts/Vent, od botu :) Na Bocie dostaje " mase sd " w tym samym czasie, a combo z Ts/Vent pare sd co jakis czas [ tez bardzo szybko ] ale widać róźnice, bo nie spotkałem się jeszcze z takim prog gdzie słowa dochodzą natychmiast, czasami jest tak duży ping, że po paru sec dochodzą wypowiedziane przez " Kowalskiego " słowa a zwłaszcza jak siedzi tyle osób co maja Vision albo DuskiB)
Master of Puppets
06-06-2007, 00:29
Po to są prywatne (płatne jesli sie nie myle) kanały na Vent etc =p
No to są zajebistymi szpiegami... Tak szpiegowali u nich, że Vision ma przewage 2x jak nie 3x większą od Dusk~ we fragach ;);) - Mogę się mylić.
Ci co mówią, że to już koniec ery " Vision ". Jeśli nawet byłby to ich koniec i przegrali to w moich oczach zostaną legędą [ nie spamujcie asscliker plxx ] bo nie jestem, zręsztą gram na innym servie więc nie mam po co, wyrażam swoją opinie. A to z prostego powodu, naprawde wiele dokonali na tym servie, wątpie żeby jakakolwiek gildia dokonała tyle co oni.... Śledze te wojne od samego początku, i pamiętam OB Vision Vs Aber~ gdzie na open battle od vision bylo max 13 osób? A od Abberito około 30 osób, i sobie dawali radę, wygrywali praktycznie wszystkie OB, co jest naprawdę imponujące ; ) Również wygyrwali jak Aber~ połączyło się z Duskami, co na samym początku mieli sporą przewage liczebną; w gildi Vision około 20 osób, Dusk + Ab~ ponad 40-50 nie pamiętam dokładnie =)
co racja to racja wywołali wojnę mając za rywali 280ms 190~~ms u siebie mając najwyzszego 138 sorka i nawet wyszli z nimi na open battle :X
no i mają rekord w tibii najwyższy lvl zabity przez człowieka i to 3 pierwsze miejsca xD Są Legendą, która pewnie jescze nie raz pokaże na co ją stać, bo vision się nie podda i tak nie ma nic do stracenia zreszta to jest powod, dla ktorego duskiness tez zawsze bedzie walczyc i tak polowa osob z obu gildii w razie przegranej którejs bedzie hunted 4ever;>
ale siłą vision było też to, że wszyscy się znali ufali sobie hmm teraz duzo nowych twarzy no i zaczynaja przegrywac
Nelvotta
06-06-2007, 16:05
Omg Imargam nie padl przez bota Dusków .... Przeciez najpierw lecialy w niego sd z dolu a potem od osob ze schodkow i nie walili rowno tylko tyle osob sd udezylo ze padł odrazu normalka... uważam ze Imargam znoobil ... podbiegl do nich to jak miał nie paść ?;o
lol2 , duski wygrali hmmm .... pierwsze ob? gdyby ima nie padl potoczylo by sie all inaczej , a pozatym tedy vision bylo spowodowane tymi noob charami -.-
lol2 , duski wygrali hmmm .... pierwsze ob? gdyby ima nie padl potoczylo by sie all inaczej , a pozatym tedy vision bylo spowodowane tymi noob charami -.-
Stary..masz 100% racji :cup:
A teraz mi powiedz czy jestes glupi czy z Torunia ;>?
No pewnie gdyby ima~ nie padl to by bylo 20:0 dla vision nie? bo przeciez ima~ to Bóg pvp i best commander..
A gdy Dusskow blokowaly nooby i przegrywali to ktos tlumaczyl ,ze to bylo spowodowane noob charami?Nie.
Kazdy na nich jechal ,ze to cioty etc;)
Mimo tego ,ze podziwiam Vision jestem za dusk/allies,
Cheers.
masz racje , ale zobacz sobie w jaki sposob oni padali , np venz ;] , zobaczymy jak dalej sie potoczy wojna ;]
Zdziwiło mnie ze Vision aż tak dostało. Z tego co słyszałem Petro miał kick :s
A co do bota:
Niestety Duski używają bota:(
A co do bota:
Nie miał Kicka ;) Podczas oglądania filma włącz sobie VIP List, i zobacz, że daje loga [ Pada B) ] po czym loguje się na 1-2 sec i daje loga
Uszatek_Jacek
06-06-2007, 22:05
A co do bota:
No i co z tego ze uzywaja?
vision tez uzywa -.- zreszta 90 % wojen nie odbywa sie bez war botow ;)
17:42 XxXxX[XX]: jak ty padles?
17:42 Taifun Devilry [274]: prad mi wyjebalo ;p
17:42 XxXxX[XX]: jak ty padles?
17:42 Taifun Devilry [274]: prad mi wyjebalo ;p
Ahh... ;) I po co on kłamie? Jak mu nie wyjebało prądu -.- Zmarł śmiercią naturalną :p
No i co z tego ze uzywaja?
vision tez uzywa -.- zreszta 90 % wojen nie odbywa sie bez war botow ;)
Napisałem ze niestety używają, bo uważam że bez bota tez by sobie dali radę.
Napisałem ze niestety używają, bo uważam że bez bota tez by sobie dali radę.
Ch*ja mója , dzikie węże
Jak to mowia "Kto normalny idzie na wojne bez bota"
czy to Vision czy Duss~ kazdy z nich uzywa bota ;) jedni lepiej , jedni gorzej.
Nie ma co sie dziwic.. w wojnie wszystkie chwyty dozwolone ;DDD
Cheers,
Ch*ja mója , dzikie węże
Jak to mowia "Kto normalny idzie na wojne bez bota"
czy to Vision czy Duss~ kazdy z nich uzywa bota ;) jedni lepiej , jedni gorzej.
Nie ma co sie dziwic.. w wojnie wszystkie chwyty dozwolone ;DDD
Cheers,
W sumie masz racje :( Teraz na każdej wojnie używa się botów...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.