PDA

Pokaż pełną wersje : Ulepszenie knightów - wszystko już jasne!

Glopsson
03-06-2007, 22:38
Jeśli na NIE bedzie wiecej glosow to powiem o co chodzi.

Draggy_Slayer
06-06-2007, 01:43
hail children of neostrada!!

--Cienius--
06-06-2007, 08:35
hłe hłe

BR?

Fazior
07-06-2007, 01:25
Chcialbym sie dowiedziec o co chodzi? moze moglbys napisac?

Champus
07-06-2007, 10:59
jaśniej plax? ;dB)

Moy
07-06-2007, 12:59
co się stao?

Glopsson
07-06-2007, 13:51
Pewni tutorzy powiedzieli mi, że nic w profesjach nie zostanie zmienione... Tylko dodadzą expowiska dla knightow i pallow specjalne (cos w stylu zolwie).

Mutilator
07-06-2007, 14:01
Czekamy na update... główny programista Cipsoftu w wywiadzie powiedział, że zostaną wprowadzone niewielkie zmiany, a nie, że w ogóle ich nie ujrzymy. Tutorzy mogą sobie mówić a sami nic nie wiedzą.

Poczekamy zobaczymy.

P.S. PLOTKI!

Michoss
07-06-2007, 14:38
Nie istnieje coś takiego jak expowisko dla knightów.
Są tylko expoowiska dla wszystkich expowiska dla sorców ;).

Duch Niespokojny
07-06-2007, 14:53
Jutro w newsie będzie wszystko wyjaśnione. Poza tym w dziale Proposals (http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=10) na forum zostanie utworzony temat, w którym będziecie mogli umieszczać swoje (inteligentne jak zawsze :p) komentarze dotyczące tego zagadnienia.

Rassel
08-06-2007, 22:00
Tak już wszystko jasne, jest news.

Marionus
08-06-2007, 22:05
Tak już wszystko jasne, jest news.

Zgadzam się już jest all podane:) 60 nowych broni przyjedzie z "nurikowa"aff/knurowa:)8o:p

Kogucik302
09-06-2007, 09:35
Zmieńce Temat z "Ulepszenie knightów" na "Zawyżenie knightów" na jedno wyjdzie -.-

Druidaxo
09-06-2007, 10:00
Taa teraz będzie każdy mówił jak to cudownie, że knight i pall dostaną coś extra (może coś więcej niż ekstra) i jak teraz udupią sorka i druida. Ale prawda jest tak, że moim zdaniem będzie teraz dosyć wyrównany poziom gry wszystkimi postaciami, a mają go jeszcze w następnych UpDatach wyrównać. 100+ robiło się wile w miesiąc a takiego dobrego pall, knighta (z dobrymi skillami) 6 miesięcy więcej? Teraz knighci którzy byli zmuszeni expić zaznzaczjąc tylko na battle, albo rzadko używać explo, hmm oraz nie bywale rzadko exori na behe albo jescze innym wastującym głównie, tak samo palladyn, ale ten mógł jeszcze jakoś pociągnąć - większa siła czarów, możliwość robienie run (wiem, zaraz mi ktoś wyskoczy, że runy robiło się 3 UpDaty temu ale nie w mówicie mi, że teraz nikt już run nie robi chodź by dla zabawy, albo na boocie (roty+ w hammer + blanki = $$) zaś Sorkowie oraz Drudzi mają całą gamę różnych zaklęć do tego jeśli tylko chcieli mogli walczyć bronią normalną,dotego siła czarów i run jest ogromna visy, morty to poprostu przegięcie tańsze mansy = mniejsze waste , vis tylko 20 many. Jesze dobili, wandami wszstko. Terazjak ktoś będzie robił Sorka zostanie zmuszony do robienia m lvl, nikt teraz nie wmówi, że m lvl lepiej robić podczas expa (nie licząc expa samymi sumonami) ponieważ siła czarów będzie nie wystarczająca do expa więc trzeba będzie co jakiś posiedzieć przed pz. Teraz wszstko się wyrówna ! :)