Pokaż pełną wersje : Profejsa non-pvp przerwa i uptade
Jablonka92
03-06-2007, 23:53
Witam, mialem dluzsza przerwe w tibi i nie jestem do konca w temacie dlatego chce sie was poradzic, mam zamiar zrobic prawdziwa juz dobra postac w tibi minimum 100 lvl mam doswiadczenie w tibi 3 lat, gralem kazda postacia i kazda minimum 40 lvl, gralem tez z kazda na paccu i teraz mam 66 dni pacca i zastanawiam sie ktora profesje wybrac i mysle o palku tylko ze nie jestem w temacie z najnowszym uptade maja w nim pogorszyc czy ulepszyc palka ?? bede gral na swiecie non-pvp i mam pytanie czy wedlug was wybralem dobra profesje do tego swiata ??, mam pacca i potem raczej dokupie
alkoOholik
04-06-2007, 09:29
Palka mają ulepszyć. Pal to dobra profesja. Wybierz serv PVP.
Andrealfus
04-06-2007, 09:38
Witam, mialem dluzsza przerwe w tibi i nie jestem do konca w temacie dlatego chce sie was poradzic, mam zamiar zrobic prawdziwa juz dobra postac w tibi minimum 100 lvl mam doswiadczenie w tibi 3 lat, gralem kazda postacia i kazda minimum 40 lvl, gralem tez z kazda na paccu i teraz mam 66 dni pacca i zastanawiam sie ktora profesje wybrac i mysle o palku tylko ze nie jestem w temacie z najnowszym uptade maja w nim pogorszyc czy ulepszyc palka ?? bede gral na swiecie non-pvp i mam pytanie czy wedlug was wybralem dobra profesje do tego swiata ??, mam pacca i potem raczej dokupie
nic nie wiadomo jeszcze o poprawie profesji, palek to dobra profesja ale na no-pvp mozesz spotakc sie z niemilym blokowaniem cie jak uciekasz itd.
3 lata :) stary z ciebie wyjadacz :D ja gram od 5 hehe :D od pol roku na emeryturce :P
rutek322
07-06-2007, 19:06
xd lol o jaa
w tych odpowiedziach autor liczy na kreatywność xD
pała wali z uszy
druid z rószczki a rycesz z patyka
sorcerererrrr z zacarowyanych kamieni
proszę nie zatykać tematu i kasować mało kreatywne odpowiedzi xD
mam zamiar zrobic prawdziwa juz dobra postac w tibi minimum 100 lvl mam doswiadczenie w tibi 3 lat
Masz takie doświadczenie, a jeszcze nie wiesz, że gdy wyraz kończy się na "ai"(w tym Tibia) to w formie dopełniacza przyjmie końcówke "ii"(Tibii)... ehh.
"tibi" rządzi.
Nie mogłem się powstrzymać. ;(
3 lata stażu i nie umiesz się zdecydować? Ciekawe.
.Matrik.
07-06-2007, 22:24
BTW: Ripper, ty dalej grasz w Tęgrę czy po prostu lubisz po odpowiadać na debilne pytania i pośmiać się z n00bków korzystając z dawnej wiedzy? XD
sorcerer i wszystko jasne
Salarigoth
07-06-2007, 22:53
sorcerer i wszystko jasne
Dla mnie ED jest pare razy lepszy niz MS sorc ma IWYLACZNIE lepsze pg i czasami e wave jak rozpierducha na vampach nic wiecej.
Piotrek Marycha
08-06-2007, 12:26
mam zamiar zrobic prawdziwa juz dobra postac w tibi minimum 100 lvl mam doswiadczenie w tibi 3 lat, gralem kazda postacia i kazda minimum 40 lvl, gralem tez z kazda na paccu
Data dołączenia: 03 06 2007
O rly?
Po 3 latach, po grze wszystkimi profesjami z dosc dobrym lvlem, znajac gre z pacciem, pytasz sie jaka profesje wybrac ?? cos tu jest nie tak...
Palek na Non-Pvp ?:o
polecam knighta bo nie traci duzo a szybko expi :p :sword:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.