Pokaż pełną wersje : trojan w .rec ? + screen
Juziu II
04-06-2007, 14:36
czy ktos mi moze powiedziec jakim cudem ? :confused::confused::confused:
http://s191.photobucket.com/albums/z200/blatow/?action=view¤t=rec-1.jpg
normalnie juz mozna to robic wyzsza szkola:)
Jest to możliwe, ale poprzez TibiCam nie jest możliwe zarażenie się takim plikiem! Jeżeli otworzysz go poprzez dwu-klik - tak.
nie żeby w przyklejony był taki temat"Uwaga! Wirusy w Rec (To nie żart)!"
Moim zdaniem to po prostu nie jest film Tibicam, nie tylko filmy z tibicam mają rozszerzenie "rec".
Juziu II
04-06-2007, 15:36
nie wiem czy film czy nie film... wyskoczylo mi w momencie jak pobieralem plik z tibicams... kliknolem anuluj, ale mimo to zapisalo sie w tempie
Diego'Odin
04-06-2007, 15:40
Primero: to wersja free owntibi (na oko) - jakis frajer zmienil koncowke na rec i mysli ze bezie dzialalo.
Secondo: Keylogger w rec jest do zrobienia ale zeby zadzialal potrzebny jest exploit.
:Autor tematu
Niemożliwe, trojan w pliku .pl, niemożliwe! LMAO
http://img19.imageshack.us/img19/7164/hahalm4.jpg
Tentotrix
04-06-2007, 16:20
http://img57.imageshack.us/img57/1967/wiruswjpgwo7.jpg (http://imageshack.us)
prosze bardzo...wir w jpg :) nie spamowac mi priv bo i tak nie powiem "jak":]
@Up
O hoho, widzę, że się nam super-ultra-zajebiście dziarski geniusz haker trafił.
hahaha bez kitu www.haker.com.pl buaah plx don't hack me no no
owntibia.exe
04-06-2007, 16:47
prosze bardzo...wir w jpg :) nie spamowac mi priv bo i tak nie powiem "jak":]
Szkoda, że znam tą sztuczkę od 2 lat =/
wszyscy jesteście pojebani, na chuj wam znać takie sztuczki? Shackowaliscie kogos, idziecie do szkoly i dostajecie w wryj bo jestescie lamusami
Żeby stworzyć działający plik *.rec zawierajacy wirusa trzeba miec wiedze daleko siegajaca poza programowanie, trzeba miec pomysl, dobrze znac dzialanie TibiCam (zabawy debuggerem, hexeditem etc.) i wymyslec tzw. 0-day exploit czyli taki rodzaj exploita ktory znamy tylko my i co najwyzej autor programu (jednak za cholery nie wie jak to zalatac ;>) i to jest mozliwosc sukcesu. Reszta - plik exe ze zmienionym rozszerzeniem. PRAWIE jak h4x.
Tentotrix
04-06-2007, 18:04
@Up
O hoho, widzę, że się nam super-ultra-zajebiście dziarski geniusz haker trafił.
moglbys sobie oszczędzić tą ironię i wrzucić wira do jpg jak jestes kozak.
hahaha bez kitu www.haker.com.pl UWAGA buaah plx don't hack me no no
haker.com.pl po to zeby tam wrzucic scener bo nie wierzą
Diego'Odin
04-06-2007, 18:09
bosh poczytał sobie na jednym forum o wfm i myśli, że komuś tym zaimponuje.
na co ktoś miałby dawać to do jpg skoro każdy av go wykryje?
btw każdy może dać wirusa do pliku z dowolnym rozszezeniem tylko inna sprawa czy on sie uruchomi -.-
Tentotrix
04-06-2007, 19:17
@up
jak chcesz moge wsadzic tam niewykrywalnego keya (owntibia?) i nadal bedzie jpg-.- tylko wtedy kazdy powie ze to poprostu "normalny" jpg -.- dlatego wsadzilem tam wykrywalnego keya "VSK" zebyscie uwierzyli...obraz dziala...ale wirus sie nie instaluje,ale pracuje nad tym :p
nie wiem czym sie podniecac...masz dobrego antivira i masz spokoj, a co do tych wirow w rec do musi byc zaje***** binder...chyba ze ktos potrafi bawic sie w kodzie ( chyba xD )
A czy, aby wirusy w .jpg nie przestaly dzialac po Grudniowym update windowsa (dla tych co sciagaja aktualizacje)?
Wirusy w .rec mozesz sobie wsadzic w ****. Daj mi taki co zadziala po odpaleniu w TibiCam, a chetnie oddam swoje konto -.-
Jak chcesz miec exploita do TibiCam to musisz znalezc blad w TibiCam co moze okazac sie nie mozliwe, bo tworca TibiCam to nie jakis poczatkujacy programista jak np. tworca OwnTibii czy ja :)
Silver Kay
04-06-2007, 19:38
binduje sie shit z czym chocz i masz pr0 keylogerra P.R.O.S.T.O.
lol.. a nie jest prosciej zmienic koncowke pliku ktory jest w .e xe na .jpg :confused: wtedy macie keya w .jpg xD nie znam sie na tym ale chyba da sie tak najprosciej zrobic ;> i tak nie dziala key i tak wiec co za roznica o.O
lol.. a nie jest prosciej zmienic koncowke pliku ktory jest w .e xe na .jpg :confused: wtedy macie keya w .jpg xD nie znam sie na tym ale chyba da sie tak najprosciej zrobic ;> i tak nie dziala key i tak wiec co za roznica o.O
tylko że który vir nie wykrywa takich pseudo wirusow?
moglbys sobie oszczędzić tą ironię i wrzucić wira do jpg jak jestes kozak.
:OOOO KOZAKU KOFFAM CIE MOGE CIE DOTKNONDŹ!?!/1/111
Synek, z rok temu na forum była plaga exploitów w .jpg (czy w .gif, o ile się da, w/e), więc nie szpanuj, jaki jesteś fajny. Zresztą znaleźć instrukcję jak coś zrobić (albo gotowy plik) to nie problem...
Tentotrix
04-06-2007, 20:53
:OOOO KOZAKU KOFFAM CIE MOGE CIE DOTKNONDŹ!?!/1/111
Synek, z rok temu na forum była plaga exploitów w .jpg (czy w .gif, o ile się da, w/e), więc nie szpanuj, jaki jesteś fajny. Zresztą znaleźć instrukcję jak coś zrobić (albo gotowy plik) to nie problem...
po 1....nie nazywaj mnie "synek" poniewaz nie jestes moim ojcem i jest to obrazliwe w stosunku do mnie,a ja nie przypominam sobie zebym Cie czymkolwiek
obrazil...po 2..jestes kozak ,to prosze zrób tak ,udowodnij...mowisz o explocie,ktory wykorzysywał latke w windowsie,został załatany po ~~2 tyg od odkrycia...mowisz ze to nieproblem...to dlaczego nie ma wirusów w jpg?najpierw
czegos dokonaj a potem mnie pouczaj...
@Tentorix
Mogę wyrazić o tobie moją opinię? Jesteś napalonym dzieciakiem z przerośniętym ego, masz małego c*uja, kompleksy i bardzo chcesz komuś zaimponować. Zamiast podniecać się takimi "osiągnięciami" jak respekt wśród dziesięciolatków powinieneś ruszyć dupę i nauczyć się czegoś. Po co? Chociażby po to, żeby potem robić sobie z czystym sumieniem jaja z kretynów na twoim aktualnym poziomie.
Acha, jeszcze jedno: ani ja, ani Lasooch, ani ktokolwiek inny nie musi ci nic udowadniać. W przeciwieństwie do ciebie nic nas nie obchodzi respekt wśród gównażerii.
Tentotrix
05-06-2007, 00:03
@thero
taki jestes dobry? ok.. poddaj swoje IP ,ja poddam swoje i zobaczymy kto pierwszy straci kąto :)idziesz na to?
hahah ty up to jesteś baranek;) na południu naszego cudownego kraju "synek" mówi się jak na północy "kolego" więc on broń boże nie nazwał się twoim ojcem czy coś takiego(; a po drugie jak ktoś powiedział nie problem znaleźć gotowego śmiecia jpg żeby zmienić tylko mail, na który będą przychodzić hasła z tibii;S Anyway taki z ciebie kozak a jakbys miał moje IP to by ci stanął co najwyżej. No i oczywiście byś mógł jeszcze raz rozpykać sapera, na poziomie..średnio zaawansowanym;)
Vlad Dracula
05-06-2007, 00:15
@Tentotrix
W*****łeś mnie chamie,będziesz mi tu porządnych ludzi uczył?
IP 83.17.0.117
proszę o hacka!! plax tylko fast!
@edit
aha,i nie zapomnij wziąć udziału w ankiecie w moim podpisie
@Tentotrix
Thero bardzo ladnie Cie podsumowal ;]
ja bym dodal jeszcze ze jakbys byl taki 'kozak' za jakiego sie uwazasz to dostanie ip kogokolwieg tutaj z forum nie jest zadnym problem z tego co wiem ;] ja sie na tym nie znam wiec nie bede sie nad tym wywodzil ale wiem ze dostac ip mozna bardzo latwo ;]
exploitów jest dużo wystarczy google.pl szczerze ja sie w to nie bawie bo nie umiem
licze na naiwnośc ludzi którzy i tak otwierają pliki fajna fotka aneta.s c r bo pisze pod tym wygaszacz ekranu :)) i ikonka jak pod jpg :D
a do exploitow trzeba znac podstawy jakiegoś jezyka c++ lub cos takiego i bawic sie hex editorami itp
dużo osob mi pisze na moje hakerskie gg daj keyloggera tibia pls gdy oglosilem sie na jednym z forów
jak również (pomagam) ludziom ściągnąc otsa a ze w hamachi wrzucilem trojana to nie moja winna :) przeciez i tak zaczną grać na ots znaczy ze rl tibia nudna :baby: :D
@Tentorix
Mogę wyrazić o tobie moją opinię? Jesteś napalonym dzieciakiem z przerośniętym ego, masz małego c*uja, kompleksy i bardzo chcesz komuś zaimponować. Zamiast podniecać się takimi "osiągnięciami" jak respekt wśród dziesięciolatków powinieneś ruszyć dupę i nauczyć się czegoś. Po co? Chociażby po to, żeby potem robić sobie z czystym sumieniem jaja z kretynów na twoim aktualnym poziomie.
Acha, jeszcze jedno: ani ja, ani Lasooch, ani ktokolwiek inny nie musi ci nic udowadniać. W przeciwieństwie do ciebie nic nas nie obchodzi respekt wśród gównażerii.
Seconded, haha, adwokacie Ty mój ;-)
po 1....nie nazywaj mnie "synek" poniewaz nie jestes moim ojcem i jest to obrazliwe w stosunku do mnie,a ja nie przypominam sobie zebym Cie czymkolwiek
obrazil...po 2..jestes kozak ,to prosze zrób tak ,udowodnij...mowisz o explocie,ktory wykorzysywał latke w windowsie,został załatany po ~~2 tyg od odkrycia...mowisz ze to nieproblem...to dlaczego nie ma wirusów w jpg?najpierw
czegos dokonaj a potem mnie pouczaj...
Powiem krótko - zrobić tego nie umiem. Ale jestem pewien, że po poguglowaniu i znalezieniu czego trzeba, zrobiłbym exploita. Ale nie muszę Ci tego udowadniać, poza tym mam ciekawsze rzeczy do roboty.
Czemu nie ma wirusów w .jpg? Bo wykorzystywało to dziurę w Windowsie, która została dawno załatana. To tak, jakbyś pytał, czemu na wojnie (tfu, misji stabilizacyjnej) w Iraku Amerykanie nie używają muszkietów. Krótko - to przeżytek.
@thero
taki jestes dobry? ok.. poddaj swoje IP ,ja poddam swoje i zobaczymy kto pierwszy straci kąto :)idziesz na to?
Kąto ftw ^^ Thero, bój się, bój!
więc on broń boże nie nazwał się twoim ojcem czy coś takiego(;
I nie chciałby nim być ^^ mieć w rodzinie script kiddie to wstyd, obojętnie, czy są w niej programiści/hackerzy/kasjerki czy nie.
@Tentotrix: moje IP to 127.0.0.1. PLZ SFORMATUJ MI DYSK PLZ PLZ111
@Tentotrix: moje IP to 127.0.0.1. PLZ SFORMATUJ MI DYSK PLZ PLZ111
Hehe, wiedziałem komu "adwokatować", honorowy kliencie Ty mój ;).
Tentotrix
05-06-2007, 11:10
ehhh zal mi was...potraficie tylko gadać,a gówno wiecie...napisaliście na mnie kilka bluzgów ,uwierzcie mi ,ja byłem w wojsku wiec paroma bluzgami na krzyż nie jestescie wstanie mnie urazic :]
)
Powiem krótko - zrobić tego nie umiem. Ale jestem pewien, że po poguglowaniu i znalezieniu czego trzeba, zrobiłbym exploita. Ale nie muszę Ci tego udowadniać, poza tym mam ciekawsze rzeczy do roboty.
ja ci powiem tak : latać nie umiem,ale jestem pewnien ze po kilku dniach nauki ,nauczył bym sie latac,ale nie musze ci tego udowadniac bo mam ciekawsze rzeczy do roboty..
gadacie i gadacie.....gadać to ja tez umiem,a zrobić coś to już co innego....dlatego wracajcie do tej swojej tibi,wbijcie 10 lvl a potem do 5 klasy podstawówki pobawic sie zabawkami :]
Nie wiem czy tak dawno go usunieto. Na jakiejs stronce byl news, ze blad usunieto w Grudniu 2006 (wiec nie tak dawno), a sam bug byl od 16 lat (1990?) w Windowsie tylko nikomu sie nie chcialo/nikt oficjalnie nie wiedzial o jego istnieniu. W listopadzie 2006 Kaspersky Lab kupil tego exploita za.. 3000 USD (z binderem?) od jakiejs grupy hackerow z rosji i przekazal informacje do Microsoftu.
Jak juz nie raz pisalem 40-700zl za OwnTibie to troche za duzo ;)
3000USD (~8.500zl) i masz cos lepszego (mogles miec) bez ograniczenia ilosci osob, a nie tylko dla 1 :> (jak owntibia)
No, ale dzieci neo dalej beda placic po 40zl za genialny program prosty jak konstrukcja cepa :/
Ktos dawal "program do skracania mp3", ale temat znikl zanim zdarzylem postnac raport. Jak widac OwnTibia nie jest, az tak niewykrywalna jak by sie moglo wydawac osoba kupujacym B) Program ktory ja wykryl i wygenerowal ladny komunikat ma 6,392 znakow kodu :> Nie trzeba byc specjalista, zeby wykryc tzw. niewykrywalna Owntibie, a wrzucona do .REC nie moze sie uruchomic.
http://i12.photobucket.com/albums/a225/HideCollector/programdomp3.jpg
Jeszcze aktualna jest ta propozycja, że daję IP i tracę konto? LMAO
Elder Nagan
05-06-2007, 12:19
No i chlopaki macie po kontach :< I jeszcze wam okradnie konta bankowe, spali dom przez internet i zgwalci wasze matki i siostry :(
Tentotrix
05-06-2007, 12:33
a s*******ać, nie bede juz odpisywał , jestescie tak głupi ,że żal czasu na was....tak wiec WY*******AĆ do przedszkola
Thero i Tentotrix
Obaj jestescie hakerzy od 7 bolesci, popieram uczenia sie informatyki ale pisanie slowa AHA przez CH albo slowa konto tak - kĄto jest debilizmem ;s
Thero i Tentotrix
Obaj jestescie hakerzy od 7 bolesci, popieram uczenia sie informatyki ale pisanie slowa AHA przez CH albo slowa konto tak - kĄto jest debilizmem ;s
Debilizmem jest wymyślanie argumentów (nigdzie nie napisałem, że jestem, jak to kulawo ująłęś, "hakerem").
Nie chce mi się już użerać ze script kiddie i ludźmi, którzy uważają, że jeden błąd pokroju "aha" pisane przez "ch" to debilizm.
Btw. Skoro tak bardzo lubisz kłócić się o mało ważne, jednorazowe błędy - "AHA" i "CH" w twoim poście powinny być wzięte w cudzysłów.
owntibia.exe
05-06-2007, 13:18
Gesior, gratulacje.
Vlad Dracula
05-06-2007, 13:39
http://img507.imageshack.us/img507/2110/virusjpgvs0.jpg
Przynajmniej parę wykryło...
Tentotrix
05-06-2007, 15:51
@up
scener jest odpowiedzią na twoj post :*
http://img443.imageshack.us/img443/1695/wirwmp3vd6.jpg (http://imageshack.us)
pozdrowienia lamery ^^
@up: scener = screen? Gratuluję znajomości języka angielskiego, panie programisto.
/me bawi się w cytowanie ;<
ehhh zal mi was...
Likewise.
napisaliście na mnie kilka bluzgów ,uwierzcie mi ,ja byłem w wojsku wiec paroma bluzgami na krzyż nie jestescie wstanie mnie urazic :]
Szpanuj dalej, panie Bardzo-mądry-ale-nie-dość-mądry-żeby-się-od-wojska-wymigać (chyba, że faktycznie czujesz obowiązek służby ojczyźnie w ten sposób - zwracam honor).
ja ci powiem tak : latać nie umiem,ale jestem pewnien ze po kilku dniach nauki ,nauczył bym sie latac,ale nie musze ci tego udowadniac bo mam ciekawsze rzeczy do roboty..
Myślisz, żeś genialny, boś się nauczył wsadzać vira do .jpg... oczywiste jest, że sam tego nie wymyśliłeś. Tak samo ja, znam podstawy HTML'a, ale sam tego nie wymyśliłem, więc czym szpanować?
Napisz coś sporego i działającego, ot, choćby system operacyjny, to będziesz kimś. Póki co, nadajesz się jedynie do obierania ziemniaków.
a s*******ać, nie bede juz odpisywał , jestescie tak głupi ,że żal czasu na was....tak wiec WY*******AĆ do przedszkola
Przykro mi, że jesteś taki dorosły i sfrustrowany. Mam szczerą nadzieję, że dotrzymasz słowa i nie ujrzę więcej tWYCH postów. Mimo to ciekawi mnie, czy to och-jak-wulgarne wojsko tak zniszczyło tWÓJ mózg, iż będąc człowiekiem dorosłym zachowujesz się jak 'koledzy z klasy dzieciaków z mojego osiedla'.
Moim zdaniem to po prostu nie jest film Tibicam, nie tylko filmy z tibicam mają rozszerzenie "rec".
OCZYWISCIE ZE TAK. To nie jest filmik tylko zmienione rozszerzenie. Nie ma sie czym podniecac.
Bye
@Do Autora
Nie wiem po co robisz zamieszanie i straszysz noobow... -.-
Tentotrix
05-06-2007, 17:48
@up: scener = screen? Gratuluję znajomości języka angielskiego, panie programisto.
no tak ty jestes geniuszem ,i nigdy w zyciu nie popelniles żadnego błędu...wybacz
Myślisz, żeś genialny, boś się nauczył wsadzać vira do .jpg... oczywiste jest, że sam tego nie wymyśliłeś. Tak samo ja, znam podstawy HTML'a, ale sam tego nie wymyśliłem, więc czym szpanować?
hmm...szpanuje? poprostu dałem screena ,bo pasowal do tematu..a ,że dzieciaki w przyplywie flustarcji ,ze tak nie potrafia,nawrzucali mi ,że to proste,też tak potrafia...a w rzeczywistosci jedyne co potrafia dobrze zrobic to gadac glupoty na forum o glupiej grze jaka jest tibia i byc kozakiem przez neta..mówisz ze umiesz podstawy HTML'a ...hahah i ty dzieciaku chcesz mnie poucząc? dojdz do mojego poziomu naucz sie chociaż C++ to pogadamy
Napisz coś sporego i działającego, ot, choćby system operacyjny, to będziesz kimś. Póki co, nadajesz się jedynie do obierania ziemniaków.
nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...
Przykro mi, że jesteś taki dorosły i sfrustrowany. Mam szczerą nadzieję, że dotrzymasz słowa i nie ujrzę więcej tWYCH postów. Mimo to ciekawi mnie, czy to och-jak-wulgarne wojsko tak zniszczyło tWÓJ mózg, iż będąc człowiekiem dorosłym zachowujesz się jak 'koledzy z klasy dzieciaków z mojego osiedla'.
Chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis...napluje Ci w ryj a ty nawet nie poczujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz :*
Raz, że twój post nie pasował do tematu.
Dwa, że walił z niego taki narcyzm, że żygać mi się chce już na sam widok twojego nicka (chociaż to pewnie zasługa jeszcze paru innych czynników).
Trzy: ty na prawdę myślisz, że coś osiągnąłeś (vide: cytaty z poprzedniej strony).
Cztery: mylenie "screen" ze "scener" (to nie była literówka) pozwala na snucie teorii, że nie znasz w ogóle j. angielskiego. To z kolei uświadamia mnie, że żaden z ciebie cracker.
Pięć: nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...
To jedyny sposób żeby pokazać, że mimo narcyzmu, wyzywania i znajomości tekstów 52 Dębiec masz coś, czym możesz udowadniać swoją dojrzałość.
EDIT:
I w końcu, po szóste: Jeżeli na haker.com.pl twoje konto to, podobnie jak tu, Tentotrix (http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26196) to ja sobie daruję polemikę z tobą ;).
Tentotrix
05-06-2007, 18:14
1)I think my screen suits to this topic.
2)your nick is not better than my.
3)Now i think that i get something...much more than you :baby:
4)I know english ,better than you
and dont try offent me ,becouse you are plaintive...
Nie rozwodząć się nad gramatyką twojego iście genialnego angielskiego:
Like I care.
I tutaj koniec offtopa - udowodniłem sobie, że rozmiawiam z człowiekiem nie na poziomie, więc jego krytyka i tak nijak nie potrafi na mnie wpłynąć.
I tak będę miał powody do radości jeśli modek nie skasuje tego sporego offtopa.
EDIT:
Re.Down
Pierwszy, pierwszy! ^^
Pan Dorosły-sfrustrowany-niesłowny odpisał, a miałem nadzieję, że dotrzyma słowa :'(
no tak ty jestes geniuszem ,i nigdy w zyciu nie popelniles żadnego błędu...wybacz
Błędy - owszem, popełniałem, popełniam, ale tak idiotycznego sobie nie przypominam.
hmm...szpanuje? poprostu dałem screena ,bo pasowal do tematu..a ,że dzieciaki w przyplywie flustarcji ,ze tak nie potrafia,nawrzucali mi ,że to proste,też tak potrafia...a w rzeczywistosci jedyne co potrafia dobrze zrobic to gadac glupoty na forum o glupiej grze jaka jest tibia i byc kozakiem przez neta..mówisz ze umiesz podstawy HTML'a ...hahah i ty dzieciaku chcesz mnie poucząc? dojdz do mojego poziomu naucz sie chociaż C++ to pogadamy
Są lepsi, więc nie szpanuj, ja nie szpanuję moimi podstawami HTML. Idź na forum programistyczne... a, nie, sorry, tam cIĘ wyśmieją.
nie wiesz co do tej pory napisalem,bo nie bede moijch projektów umieszczal na tym beznajdziejnym forum...
Beznadziejne forum. I to tu szpanujesz swoim wirusem w .jpg. Jeśli zależy cI na szpanowaniu na beznadziejnym forum, to coś z tOBĄ nie tak.
chcesz ze mnie kpić? nie poczułem nic daj bis...napluje Ci w ryj a ty nawet nie poczujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz :*
Ją ją elo hiphop źą napluj mi w ryj i bonć elo i p*erdol policje pozdro sześset
1)I think my screen suits to nie powinno być 'to' this topic.
2)your nick is not better than my mine, kotku, mine.
3)Now i think that i get nie wiem, co chciałeś przekazać, ale albo 'I got' albo 'I'm getting', bo inaczej sensu tu nie widze. Poza tym albo 'something', albo 'something more', albo 'much more than you'.something...much more than you :baby:
4)I know english ,better than you 'trochę' lepiej brzmi 'my english is better than yours'
and dont try offent offend me ,becouse because you are plaintive...
Panie Znam-angielski-joł-hiphop-elo, poprawię cIĘ (kolor czerwony - moje poprawienie, oczywiście coś mogło mi umknąć). Pomijam źle stawione przecinki (a pozycja każdego znaczka ma w programowaniu znaczenie, czyż nie? A tY nawet przecinka stawić nie umiesz.) i zjedzone apostrofy.
Mam 16 lat. Znam lepiej angielski od Pana Programisty Co Był W Wojsku I Jest Fajny. Mogę już świętować? Plz plz plz ;<
@up: lubię, ale szybszy o sekundy, bandyta.
@Tentotrix: tY na serio jesteś takim kretynem czy tylko udajesz, bo coraz bardziej mi się wydaje, że to prowokacja.
edit: o, przegapiłem 'I' małą literą. Ale powiedzmy, że literówka.
sallceson
05-06-2007, 21:45
Thero&Lasooch vs Tentorix
prosze Was nie przestawajcie to chyba najciekawszy temat jaki ostatnio czytalem :cup:
Tentotrix
05-06-2007, 22:05
@up
musze przynać ze tez sie dobrze bawie :p dlatego prosze Was moi "koledzy" pobawmy sie jeszcze troche ^^
Thero&Lasooch vs Tentorix
prosze Was nie przestawajcie to chyba najciekawszy temat jaki ostatnio czytalem :cup:
Ja już odpadam, chciałem tylko sprawdzić, czy mam do czynienia z myślącym człowiekiem. Cel osiągnąłem.
Diego'Odin
05-06-2007, 22:46
http://foteka.pl/826b7b8a0736db7507cc146b4649fab0
najnowsza owntibia w jpg
Vlad Dracula
05-06-2007, 23:22
A oto nowy virus:
http://img520.imageshack.us/img520/3571/virusmp4zk2.jpg[/URL]
Radzik15
06-06-2007, 00:03
@ Tentotrix,
Ale z Ciebie haxor na haker.com.pl xD
:D
// A to to juz owned ;d , http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26196
A twój podpis, mówi wszystko :D
Diego'Odin
06-06-2007, 13:46
dobra "zdradze" tajemnice tentro
ten jego wirus to kopia binarna 2 plików (1 to jpg, a 2 to exe)
Jak sie go odpali to włączy się tylko obrazek, wirus tylko w zasobach jest. Nie da się tego exeka odpalić. Koleś poczytał sobie temacik (na haker.com.pl chyba był) i szpanuje.
o jejku szatanista 0.o
A kto to?? :o
Tentotrix
06-06-2007, 15:24
@ Tentotrix,
Ale z Ciebie haxor na haker.com.pl xD
:D
// A to to juz owned ;d , http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26196
A twój podpis, mówi wszystko :D
HAHAHAHAHHAHAHAAHHA...jezu ile bedzie ludzi ktorzy uwierza w jakze nedzną podpuche jakiegos debila?moj nick na haker.com.pl jest inny...tentotrix uzywam tylko na tibi ,bo taki byl moj 1 char w tibi -.-
HAHAHAHAHHAHAHAAHHA...jezu ile bedzie ludzi ktorzy uwierza w jakze nedzną podpuche jakiegos debila?moj nick na haker.com.pl jest inny...tentotrix uzywam tylko na tibi ,bo taki byl moj 1 char w tibi -.-
Taaa... ;>
Zal mi ciebie dziecko po przeczytaniu twoich postów.
Hmm...
Po krótkim zastanowiniu stwierdziłem, że za jakieś 3 miesiące, nie będzie sensu w ogóle wchodzić w dział ,,filmy", a dlaczego? Co drugi film to evul ,,haxi0r", który albo od początku wkleja link do evul keyloggera, ale też pomienia linki, co tak naprawde zdaża się coraz cześciej.
To jedynie świadczy o hakerach, jacy są już uzależnieni od tibii.. zarabiają na innych... niech mają satysfakcje z tego, że ktoś stracił nad zrobieniem swojej postaci zdrowie i pełno swojego wolnego bądź nie czasu. Powinniśmy bić brawa tym ,,normalnym", co jeszcze bezinteresownie pokazują nam nasze osiągnięcia...
Możecie się zgodzić z moim zdaniem, bądź nie.
Pozdrawiam.
Vlad Dracula
06-06-2007, 16:21
@Up
Ta,kogo nazywasz hakerem?Tych ludzi którzy ściągają/kupują programy zrobione przez prawdziwych hakerów?
HAKER by nigdy nie pisał takich bzdur jak Tentotrix,takich ludzi nazywa się LAMERAMI
btw Raynold zaszalał "Weź wy*******aj":D
@up
a co ? nazwiesz ich ludźmi, którzy graja fair?
Duch Niespokojny
06-06-2007, 16:31
@up
a co ? nazwiesz ich ludźmi, którzy graja fair?
12345678910
takich ludzi nazywa się LAMERAMI
Jak czytam niektore posty pseudohakierow to mi jest ich zal,
po1. czy ten temat nie zboczyl troche z toru 0.o
po2. jak jest tu PRAWDZIWy haker to niech mnie hacknie nie wysylajac mi zadnego shitu typu exploit itp. zycze powodzenia...
@2up
czytaj uważniej, chłopie :)
Duch Niespokojny
06-06-2007, 16:46
@2up
czytaj uważniej, chłopie :)
Ja nie jestem żaden chłop, ino szlachcic!
A tak w ogóle, o co ci chodzi?
ehhh zal mi was...potraficie tylko gadać,a gówno wiecie...napisaliście na mnie kilka bluzgów ,uwierzcie mi ,ja byłem w wojsku wiec paroma bluzgami na krzyż nie jestescie wstanie mnie urazic :]
gadacie i gadacie.....gadać to ja tez umiem,a zrobić coś to już co innego....dlatego wracajcie do tej swojej tibi,wbijcie 10 lvl a potem do 5 klasy podstawówki pobawic sie zabawkami :]
No to więc wiemy ,że byłeś tam ciągle obrażany i wyśmiewany ,tak?
No kurwa jak mozna sie chwalic ze sie potrafi wsadzic gdzies wirus i to w taki lamerski sposob . Bana za glupote mu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.