Pokaż pełną wersje : Wojna na Danubi :(
Oto filmik przedstawiajacy wojne na Danubi pomiedzy polakami i szwedami.
http://republika.pl/azaross/war.rec
No gdzie ten film? filmik wyzej :P
Człowieku jak możesz nazywć coś takiego wojną??
to poprostu kilku cieniakuw z lvl ponizej 30 ktuzy biegają i przekrzykują sie textami w stylu "Hail swe", "Hail poland",
zabili cię wręcz zabawnie, jak można wejść do party z ziomkiem na 7lvl??
wiadomo że sam cie by nie zabił...przepraszam z 8lvl, zresztą ja nigdy nie wchodze do czyjegoś party...chyba że znajomy :tongue:
ogulnie ten filmik ośmiesza polakuw ... totalny brak pracy zespołowej, a jakie przygotowanie...poprostu bomba :(
tak właśnie postrzegają przez was polaków
X( X( X( X( X( X( X( X(
Augustus
03-10-2004, 01:51
Człowieku jak możesz nazywć coś takiego wojną??
to poprostu kilku cieniakuw z lvl ponizej 30 ktuzy biegają i przekrzykują sie textami w stylu "Hail swe", "Hail poland",
zabili cię wręcz zabawnie, jak można wejść do party z ziomkiem na 7lvl??
wiadomo że sam cie by nie zabił...przepraszam z 8lvl, zresztą ja nigdy nie wchodze do czyjegoś party...chyba że znajomy :tongue:
ogulnie ten filmik ośmiesza polakuw ... totalny brak pracy zespołowej, a jakie przygotowanie...poprostu bomba :(
tak właśnie postrzegają przez was polaków
X( X( X( X( X( X( X( X(
Przez takie ortografy ludzie nazywają Polaków ignorantami.
mateomen
03-10-2004, 09:54
grasz na valori podaj mi nick twoj moj nick to mateomens
sorc 30 mlvl
20 lvl
a co do filmiku wlasnie sciagam i zaraz ogladam:P
Xiadz Robal
03-10-2004, 10:19
Ta wojna na pewno nie była sukcesem. śiwadzczy o tym brak organizacji, a samo zachowanie Polaków w stylu:
Polak: Hi.
??:Hiho.
Polak: Polak ???
??:No.
Polak: KILL HIMM !!
I jeszcze te chamskie odzywki w stylu: "YOU MOTHER IS BITCH" itp. Nie twierdzę, iż zachowywali sie tak wszyscy lecz zachowanie niektorych graczy raczej nas osmieszylo niz cos nam pomoglo. Fakt jest faktem zabilismy XX Szwedow ale co to nam dalo ??
Prosze tylko na mnie nie obrazac za moje wlasne zdanie.I prosze mnie poprawic jezeli sie myle.
<<Przepraszam za wszelkie bledy ortograficzne, gramatyczne i interpunkcyjne>>
mateomen
03-10-2004, 12:27
zgdazam sie z brzanka
po co te wojny gra jest gra w tej grze sie tylko expi i expi
gram z brznkaa na valori ale niezabijamy nikogo chociaz..(czasami jak mnie ktos wnerwi)
po co zabijac szwedow??
to tylko polacy np na roku robia trapy (przezktore niektorzy koncza grac w tibie juz na roku!!!)
tylko polacy na hight lvl cfaniakuja
na malych tez jezeli maja kmpla hight lvli
moge powiedziec duzo tego "tylko polacy"
ale niechce mi sie
sorki za ortografie ale jestem dysortograf:P
mateomens 20 lvl 30 mlvl sorc Valoria Thais
zgdazam sie z brzanka
po co te wojny gra jest gra w tej grze sie tylko expi i expi
gram z brznkaa na valori ale niezabijamy nikogo chociaz..(czasami jak mnie ktos wnerwi)
po co zabijac szwedow??
to tylko polacy np na roku robia trapy (przezktore niektorzy koncza grac w tibie juz na roku!!!)
tylko polacy na hight lvl cfaniakuja
na malych tez jezeli maja kmpla hight lvli
moge powiedziec duzo tego "tylko polacy"
ale niechce mi sie
sorki za ortografie ale jestem dysortograf:P
mateomens 20 lvl 30 mlvl sorc Valoria Thais
ja bym wiele rzeczy pozamienial raczej "Tibijczycy"
bo to co robia polacy na przyklad trapy myslisz ze szwedzi nie ?
Adolphus Elbragol
03-10-2004, 16:24
Brawo, myslalem, ze nigdy nie zobacze czegos gorszego od teleturniejow w TVN. Tobie udalo sie pobic rekord.
mateomen
03-10-2004, 18:07
ja bym wiele rzeczy pozamienial raczej "Tibijczycy"
bo to co robia polacy na przyklad trapy myslisz ze szwedzi nie ?
hmm wiesz co ja niewidzialem zeby szwedzi robili trapy na roku
jakie filmiki ogladalem to tylko polacy
i jak gralem na aldorze to jakis debil polak mi zrobil trapa X( X( (a nie szwed!!) :evul:
ja ze swej strony neimam nic do szwedow poznalem na valori jakiegos super szweda i jaknarazie mi nic nierobi !!!! <<szwedzi sa cool B) >>
to tyle !!!
mateomens .......... wiecej na moim 2 poscie na tej stronce
nietrzepiac sie bledow:P
Rysa Zapomnienia
03-10-2004, 19:07
Kolo przed wojną pisze na Trandzie "wszycy co chcą isc na wojne 20+lvl nie przyjdą do ab na statek" i co to ma byc:? Pisze do kolesi który to pisal:
-ej co jest
-wojna!!:)
-to wiem
-jaki masz lvl?
-34
-to przyjdzi na statek w ab
-po co. jeszcze padne
-no co ty. robimy trapa na walkora
-no to wy chyba po***ani jestesce(bye)
i natym to sie skonczylo
koledzy w Venore powiedzieli ze chyba idą na iny serwer chyba na antike
a dlaczego!!!!!?? poniewasz walkor pisze do nich jak masz 24 lvl to placisz 24k
chyba sie zabardzo rozpislaem;/bye
Swiebodzin
03-10-2004, 19:31
No to se sami nasralismy do kaszy !!
Po wczorajszym wyskoku to juz cieszko bedzie polaką na danubi ;/
Osobicie na jakies 80% zmieniam serwa na Galane :P
Heh a ja wrecz przeciwnie zostaje na Danubi i dalej gram :D
ja na wojnie zabilem 66 lv e knight cienzko bylo ale sie udalo tylko szkoda ze to nie byl swe tylko eng :PPPPPP inni mnie w blad wprowadzili i myslalem ze swe to jest .............http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=498395 8o :D :evul: :berserk:
Acid Drink
04-10-2004, 02:00
wedlog mnie polacy niezaslozyli zeby grac na danubi
(ja skonczylem tam gre z innych powodow i tylko tam PKuje)
ale wracajac do tematu-TRAGIEDIA-jak mozna bylo tak osmieszyc narod polski!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????
nikt niezaplanowal tego, wszyscy co mogli cos zrobic niezrobili, a ci na nizszych lvlach postepowali jak bohaterowie (czesto niemajac nawet ekwipunku przy sobie), wszyscy sie bili nawzajem, a podejrzewam ze osoby te co zostawaly zabijane to byli przypadkowi gracze, niemajacy nic wspolnego ze szwedami
mam prosbe na nastepny raz, jak cos takiego ma miec miejsce to napoczadku z tydzien przed oglaszajcie to, bo to co sie stalo to niebyla wojna - to nawet niebyla bitwa, to bylo MASS PK i generalnie by mnie to niewkorzylo bo sam od czasu do czasu lubie kogos zabic, ale niezabijam z tego powodu ze ja jestem polakiem a ty nie (chociaz polacy zabijali sie tez nawzajem), wiec jak chcecie kogos zabic to zabijajcie a nie zwalacie wszysdko na POLSKI NAROD, bo to nieuczciwe, kazdy powinien przyjac za to odpowiedzialnosc indywidualna a wy uczyniliscie to w taki sposob ze bedzie to odpowiedzialnosc masowa
Pokazaliscie tylko to ze jestesmy noobami i przy tak korzystnych warunakch do zwyciestwa potrafimy wszysdko spier....
najsmieszniejsze bylo to jak ktos zaatakowal oddzial polski to wszyscy uciekali w poplochu (hahahahahahaha), i bardzo irytowal mnie brak zaufania do rodakow, zreszta sluszny
NIEOSMIESZAJCIE WIECEJ POLSKI, czy zdajecie se sprawe ze teraz tysiace ludzi za granica smieje sie z nas??????????????
Faxero paladyn
04-10-2004, 06:46
No to ja powiem swoja historie..... Wracalem wlasnie z polowania, (nie wiedzialem nic o zadnej wojnie) gdy nagle jakis ziom zaatakowal kolesia odzianego w nasze barwy polskie bez wahania mu pomoglem i zaczalem isc dalej gdy juz chcialem wejsc do depo (ktore bylo zablokowane przez polakow krzyczacych do boju = lol) Oberwalem niezle od szwedow troche sie pobronilem i padlem a polacy (sami sie domyslicie co zrobili)
AzbesciaK
04-10-2004, 08:59
bio ty sie zawsze musisz kłucic beuheuehuehue
@Topic dziekuje za film :D:D:D:D
Specjalnie zalogowalem sie na te forum, aby:
16:45 Bartuc Wladca Demonow: JESZCZE POLSKA NIEZGINELA PUKI MY ZEJEMY BO NAM SZWEDZI LASKI ROBIOM ALE PRZEZYJEMY MARZ MARZDO BOJU WYBIJEMY SZWEDOW
@ Bartuc Wladca Demonow zaspiewaj ten "Hymn" swojej matce.
Film pokazuje najwiekszych debili jacy graja na tym serwie. Wspolczuje reszcie tych normalnych polakow ktorzy poniosa konsekwencje ten idiotycznej "akcji??". Szkoda ze wprowadzili system skuli, juz dawno byscie padli od 40master.
bio ty sie zawsze musisz kłucic beuheuehuehue
@Topic dziekuje za film :D:D:D:D
Hunted by SL :D
AzbesciaK
18-10-2004, 14:00
Hunted by SL :D
chciałbyś buehehe :P lamo jedna hehehehe xD xD
gadalem z kumplem.. jego zdanie bylo jednoznaczne o tobie
12:30 Swamp Throll: huned
:P beuhehahahahhahahahahha xD
cicho braciszkowie bo bedziecie mieli hunta od niezrzeszonych muhahaha
btw ten swamp throll mowil mi cos o huncie rowniez i chyba mu o bio chodzilo :D
ogolnie rzecz biorac bio je psu z miski ;D
kemotk2000
19-10-2004, 17:40
Żenada..
Druga Samoobrona na tym filmie.... Król buraków kieruje burakami w białoczerwonych kieckach....
Raz jak gościa pod świątynią zabili, to z tych 8 czy ilu tam polaków było, tylko ten biedak na czerwonym został.. To było tragiczne, aż mi wstyd poprostu... Koleś ma 2 hmmy i udaje rambo..
A powalił mnie tekst pod świątynią: (burak do buraka)
-swe?
-nie, a ty?
No i już pominę fakt, że ta banda 11latków nie zna ortografii, gramatyki, ale nawet nie zna polskich słów!! :baby: Na gościa o nicku chyba "bzdura" się rzucili, bo przecież szwedzki nick.. 8o I gratuluję robienia błędów ort. w przekleństwach, bo to już chyba szczyt prostactwa :|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.