Pokaż pełną wersje : Sork
Jestem sorkiem i mam pytanie mam zamiar zrobic sobie druga postac kogo powinienem wybrac jak pojde na mainland ?
Ps. Czy mogli bys cie napisac wady i zalety sorka
Ps2.Gdzie mam napisac temat o prozbie o pomoc !? bo szukam i niemoge znalesc a co do ortografi to sie niezepiajcie bo niemam polskiego windowsu i niemoge pisac polskich znakow !
Druidaxo
04-06-2007, 17:07
a przypadki na gramatyce miałeś już " Nie mam polskiego windowsu" to mnie dobiło, a co do twego głupiego pytania to : BYłO, BYłO i jeszcze raz BYŁO
Sir Tibiak
04-06-2007, 17:26
Oczopląsu dostałem, po zobaczeniu twojej wypowiedzi Drefo21. ¬_¬
No bo niemam i co ? kazdy musi mieszkac w polsce zeby mogl tu pisac? i powiedzcie mi gdzie mam ta prozbe napisac bo niemoge grac !
http://forum.tibia.pl/search.php
odpowiedzi na twoje pytania
Salarigoth
06-06-2007, 14:51
Bylo Milardy Razy Boze Co Za Idioci Sa Na Tym Forum Nie Umiecie Sobie Znalesc!?!?!?!? Kur** Vil Wez To Usun Niech Se Poszuka Idiota.
Patrzę tak na ten temat i widzę:
- kretyna, który nie wie, że 'nie' z czasownikami piszemy osobno, i tłumaczy się zagranicznym Windosem (kotku, polskiej spacji "niemasz"?)
- kretyna, który łamie regulamin pisząc W Ten Sposób, i piszącego 'Vil weź to usuń' zamiast napisać raport
- 3 ludzi (razem ze mna 4), którzy nie wiadomo po co tu pisali i karmili trolla (nie licząc Pana Wielkie-Litery-Rulez!1111).
@down: na takiej, że nie przedstawiłeś - na razie - dowodów na używanie mózgu.
Mógłbym też odpowiedzieć pytaniem na pytanie - na jakiej podstawie uważasz, że autor jest [większym] idiotą [od Ciebie]?
Bylo Milardy Razy Boze Co Za Idioci Sa Na Tym Forum Nie Umiecie Sobie Znalesc!?!?!?!? Kur** Vil Wez To Usun Niech Se Poszuka Idiota.
Salarigoth
06-06-2007, 15:10
-kretyna, który łamie regulamin pisząc W Ten Sposób, i piszącego 'Vil weź to usuń' zamiast napisać raport
Na jakiej podstawie uwazasz ze jestem kretynem?
Eghhhhh Zaaaaaaaal. Ironia losu.
Po przeczytaniu topicu naszła mnie dziwna myśl... Czy tacy ludzie kierują się w każdej, najdrobniejszej nawet sprawie tym co powiedzą inni...
Bo jeśli tak to trochę żal. W końcu zostanie jeden człowiek ze silną osobowością, a reszta będzie słuchać głosu Tego Jedynego...
Czy kupując napój pytasz kogokolwiek jakie są zalety truskawkowego, dajesz na forum temat "Pomarańcz, czy truskawka?" albo chodzisz po sąsiadach i pytasz co oni kupują?
Zrób co ci się podoba. Najlepiej drugiego Sorc'a...
Darken'Clan
17-06-2007, 16:45
ehhh i tak knight jest byl i bedzie najlepszy ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.