PDA

Pokaż pełną wersje : Sork

Drefo21
04-06-2007, 16:50
Jestem sorkiem i mam pytanie mam zamiar zrobic sobie druga postac kogo powinienem wybrac jak pojde na mainland ?

Ps. Czy mogli bys cie napisac wady i zalety sorka

Ps2.Gdzie mam napisac temat o prozbie o pomoc !? bo szukam i niemoge znalesc a co do ortografi to sie niezepiajcie bo niemam polskiego windowsu i niemoge pisac polskich znakow !

Druidaxo
04-06-2007, 17:07
a przypadki na gramatyce miałeś już " Nie mam polskiego windowsu" to mnie dobiło, a co do twego głupiego pytania to : BYłO, BYłO i jeszcze raz BYŁO

Sir Tibiak
04-06-2007, 17:26
Oczopląsu dostałem, po zobaczeniu twojej wypowiedzi Drefo21. ¬_¬

Drefo21
04-06-2007, 18:24
No bo niemam i co ? kazdy musi mieszkac w polsce zeby mogl tu pisac? i powiedzcie mi gdzie mam ta prozbe napisac bo niemoge grac !

Coach
06-06-2007, 14:48
http://forum.tibia.pl/search.php

odpowiedzi na twoje pytania

Salarigoth
06-06-2007, 14:51
Bylo Milardy Razy Boze Co Za Idioci Sa Na Tym Forum Nie Umiecie Sobie Znalesc!?!?!?!? Kur** Vil Wez To Usun Niech Se Poszuka Idiota.

Lasooch
06-06-2007, 14:59
Patrzę tak na ten temat i widzę:
- kretyna, który nie wie, że 'nie' z czasownikami piszemy osobno, i tłumaczy się zagranicznym Windosem (kotku, polskiej spacji "niemasz"?)
- kretyna, który łamie regulamin pisząc W Ten Sposób, i piszącego 'Vil weź to usuń' zamiast napisać raport
- 3 ludzi (razem ze mna 4), którzy nie wiadomo po co tu pisali i karmili trolla (nie licząc Pana Wielkie-Litery-Rulez!1111).

@down: na takiej, że nie przedstawiłeś - na razie - dowodów na używanie mózgu.

Mógłbym też odpowiedzieć pytaniem na pytanie - na jakiej podstawie uważasz, że autor jest [większym] idiotą [od Ciebie]?

Bylo Milardy Razy Boze Co Za Idioci Sa Na Tym Forum Nie Umiecie Sobie Znalesc!?!?!?!? Kur** Vil Wez To Usun Niech Se Poszuka Idiota.

Salarigoth
06-06-2007, 15:10
-kretyna, który łamie regulamin pisząc W Ten Sposób, i piszącego 'Vil weź to usuń' zamiast napisać raport

Na jakiej podstawie uwazasz ze jestem kretynem?

r4mz3s
06-06-2007, 16:41
Bana Mu !!!x(

Goshari
17-06-2007, 10:47
Eghhhhh Zaaaaaaaal. Ironia losu.

Osore
17-06-2007, 11:01
Po przeczytaniu topicu naszła mnie dziwna myśl... Czy tacy ludzie kierują się w każdej, najdrobniejszej nawet sprawie tym co powiedzą inni...
Bo jeśli tak to trochę żal. W końcu zostanie jeden człowiek ze silną osobowością, a reszta będzie słuchać głosu Tego Jedynego...
Czy kupując napój pytasz kogokolwiek jakie są zalety truskawkowego, dajesz na forum temat "Pomarańcz, czy truskawka?" albo chodzisz po sąsiadach i pytasz co oni kupują?
Zrób co ci się podoba. Najlepiej drugiego Sorc'a...

Darken'Clan
17-06-2007, 16:45
ehhh i tak knight jest byl i bedzie najlepszy ...