Pokaż pełną wersje : Pierwszy Knight 300lvl
http://www.tibiabr.com/images/sero300.jpg
Zdjecie z www.Tibiabr.com
Tasiorstrasz
05-06-2007, 16:54
Godnie że polak , i z mojego miasta ;)
Raditz Saiya-jin
05-06-2007, 16:59
Nawet zakładając że te kupki są po 50 cc, to i tak jest za bogaty :<
Segalczuk
05-06-2007, 17:00
No gz , wrescie 300 lv na pvp ;]
GZ4HIM.
Zrob edita na tym zdjeciu i zmaz tibiabr.com bo moga ci modki zdjac te zdjatko mi juz raz tak zrobili ^^ .
Polak a screen mamy dzieki tibia.br ;/ troche dziwne, ale i tak wielkie gratulacje dla niego !!!! :) pierwszy 300 lvl na pvp
Gz dla Niego, zasługuje ;).
Polak a screen mamy dzieki tibia.br ;/ troche dziwne, ale i tak wielkie gratulacje dla niego !!!! :) pierwszy 300 lvl na pvp
Bo tibia.pl ma ich w dupie
Bo tibia.pl ma ich w dupie
Mnie się zdaje, że jest na odwrót. Bo Tibia.pl to nie hax00ry i nie kradną fotek z kompów graczy - gracze sami muszą podesłać (chyba, że podesłał, a jeszcze zdjęcia nie dali).
Seromontis to mój idol. Nie dość, że wbił 300 lvl, to wbił go jeszcze na pvp, co jest bardzo trudno. Uszanowanie i mój respekt dla niego...
HAIL POLAND!!!
Robert Lublin
05-06-2007, 19:16
Huh a myślałem ze nie wbije tak szybko bo ponoć wojna tam jakaś sie rozgrywa... :p
gz for him ^^
A jeszcze nie dawno Bubble jako 1 wbiła 200... ;l
Faktycznie mozna powiedziec ze moze byc idolem :p A te wszystkie Mateuszki Tripidy ...
SeRo RoXiIiii :****
http://www.tibiabr.com/images/sero300.jpg
Wchodząc do tematu sądziłem że będzie exploit.
Gratulację.
Yooniorek
05-06-2007, 19:47
Prawdopodobnie zarowno MDW jak i Seromontisa Tibiabr.com sponsoruje.
W jakis sposob? Darmowe pacci itp, w zamian tibiabr otrzymuje swietna reklame, czyz nie ?:)
Seromontis to mój idol!
Gra na servie pvp!
Jest polakiem!
I jego profesja to knight (moja ulubiona)!
Nareszcie jest komu kibicować! 8o
gOgO Seromontis! :cup:
Cygan Slejter
05-06-2007, 19:51
Wielkie GRatz :cup::cup::cup:
go go 350 :)
Znalazlem na necie (rowniez tibiabr.com)
Domek Seromontisa:
http://www.tibiabr.com/images/serocasahi.jpg
Moze to nie domek MDW ale zawsze cos :P
@down
108/103
Ofc SwOrD ;]
RobertoIchi
05-06-2007, 19:57
Jakie on ma skile ktoś wie?
Sanyol_Master
05-06-2007, 19:59
Jakie on ma skile ktoś wie?
108/103 w swordzie
gz anyway...
Mowicie polak, a wszedize ma napisane hail tibiabr .. Phew.
Kavi_Dratrumil
05-06-2007, 20:09
Wielkie gratulacje.
Moim zdaniem to on jest najlepszy a nie ci co nabijają level na non pvp.
Polaczek wbil 300 , no no gz dla niego
@Okrutny
szkoda ze zdjecie z Tibiabr ale to wkoncu oni mu daja mu premium za darmo ;]
Dziundzior
05-06-2007, 20:18
Od 0 do bohatera. To przesądzone, tibia jest grą polaków kolejny 300 pl ;)
Mowicie, ze pisze 'hail tibiabr.com' zamiast 'hail tibia.pl'. Osobiscie tak samo bym pisal na ss'ach.
Postawcie sie w jego sytuacji - brazole go cenia, a jakby zrobil temat i wwalil zdjecie, to wszyscy by pisali - 'sharer/boter/nie ma kumpli i zycia w rl'.
Powtarzam - TAM GO CENIA A WIEKSZOSC POLAKOW BY GO MIALA W DUPIE
a propo jego skili czy on niemial czasem 115 sworda?!
a jak tak to eo ma lepsze skile :D
Brawo w koncu....
Power gaming mode <on>.
robert22
05-06-2007, 20:29
Up:
Tak 150 odrazu...
To się robi tak
tibia.com ----> Highscores ----> Hiberna ----> Sword
Pff tak ciężko sprawdzić:baby:
Omg nie płaczcie "fee pisze hail tibia.br.com" on tak jak mdw dostaje za to pacca ^.-
Tovob Lard
05-06-2007, 20:39
Wielkie gratulacje.
Moim zdaniem to on jest najlepszy a nie ci co nabijają level na non pvp.
Dzisiaj, 20:09 #20
Kavi_Dratrumil
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kavi Dratrumil
Profesja: Paladin
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
Poziom: 73
Skille: 87
Poziom mag.: 18
:confused::confused::confused::confused:
@Topic
Gz ; - )
@Rohas
Racja!Prawdę powiadasz!
Co było z 300lvl MDW? Sharer, nie ma życia, "getelife", "tonie problen wbici czysetny lewel agiem na nonpevałpe". A tam usłyszał gratulacje i inne pierdoły.
Wszyscy sp******my za granicę,
@Topic
Gratulacje, gratulacje, podziwiam go. Knightem to naprawdę harówka. Acz nie będe kut*sem i nie powiem że "to pierwszy 300 lvl bo MDW to nub"
No no ;p Najcik na 300 ;)
Gratki dla Serka ;d
Krzysiekkrzysiek
05-06-2007, 20:53
gz 300 lvla :P
a ja nie bede nikomu pisal waszych " o nieeeeee maniak / sharer/ no rl life" bo mnei to jakos nie obchodzi :p:p
gz:]
Drakonir
05-06-2007, 22:12
Jest jednym z najlepszych graczy jakich widziałem(zaraz po taifunie:p) tym bardziej że "Jego życie to wieczna walka"
Hej Dajcie Doktnac Sera! ;p
@Topic
nie no gz dla nieego;] tak ladnie zaczal pgowac;d
paffelek
05-06-2007, 22:30
Gratz trzeciego 300 lvl'a w tibi :P Każdy level jest równy! Nie ma znaczenia czy na pvp, non pvp czy pvp-enfo. Zaraz znajdzie sie ktoś kto powie, że gram na non pvp, ale spoko :P na non pvp też można zabijać, tylko jest to trudniejsze, a jak ktoś pkuje na non pvp to go lurer przezywają :P i to ci co żalą się, że ktoś luruje tak naprawde nie umieją grać, a nie każdy kto gra na non pvp. Co z tego, że ktoś to maniak, ktoś gra na non pvp, ktoś bierze pacc za tibiabr.com w podpisie? Zawsze znajdzie sie ktoś kto sie o cokolwiek przysra nawet do ideała (chociaż takich nie ma). Gratz dla niego, a to, że jest polakiem to tylko lepiej :) Brawo Sero!
Manish'ek
05-06-2007, 23:35
GZ(każdy by chciał mic taki lvl) teraz to juz wymiot jeszcze pall 300 i ekipa na deserta ;pp Jeszcze raz GZ
Gratulacje dla niego :)
Czy mógłby ktoś konkretnie napisać ile % brakuje mu do 10 mlvla ??
Jak nie wiesz to nie pisz :)
the_real_LORD
06-06-2007, 21:49
Wielkie Gratulacje dla Seromontisa !
a co do zdjęcia umieszczonego na tibiabr jest to kolejny przykład jak powinien funkcjonować prawdziwy fansite. Żaden z high lvl nie ma w opisie tibia.pl to o czymś świadczy...
Ehs... Nie ma to jak chamstwo i dac najpierw na tibiabr ,bo po co dawac na tibia.pl? Lepiej olac rodakow i swiecic u Brazylijczykow! N/C
@Bomme
Bylo wytlumaczone wyzej dlaczego dal na tibiabr.com -.-' Czytaj all a nie tylko 3-4 posty.
Tak czy siak, duży patriota to z niego nie jest.
@Rohas -popatrz se jak ten sam gracz wbijal 200 i commenty tego zdjecia
pozatym twoj post tez czytalem ale nie byl on dla mnie zadnym wyjasnieniem... Aha i jeszcze nie kazdy Pl musi pisac :Sharer,No lifer itp.
Masz racje Brazylijczycy w ogole tak nie pisza o nim!
Galera_Warrior
07-06-2007, 00:39
Powie mi ktos dlaczego on sie tak zakochał w tibiaBR.com?
Tak czy siak, duży patriota to z niego nie jest.
Patriota w grze ? Żartujesz ?
@Bomme,
wybrał jak chciał, może poleciał na to, że dają mu PACC'a za free, może po prostu jest naprawdę inny klimat, nie ma tak jak tu, wbijesz jakiś konkretny level i od razu patrzą na godzinny gry i sharer sharer.
To co robi Seromontis to jego sprawa i to jest kolejny przykład przyczepienia[przypier.dolenia] się o coś czego nie powinno być. Po co robić nową dyskusję w której będą się wszyscy kłócić ?
Signed,
Odderz
Godnie że polak , i z mojego miasta ;)
Racja również jestem z Gdańska!!
Gz dla Seromontisa ;p
Mając taki lvl nie przyznawałbym się że jestem PL...
Gratuluje dla Seromontisa! Tylko jemu bo Tripida i MDW to lamy które na no-pvp sie kisza<ale jestem evul ;d>
gogo 400!!!
B) nareszcie 300 lvl na pvp i w dodatku knight :)) oby tak dalej byc może dogoni Mdw kto wie :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.