Pokaż pełną wersje : Prosze O Pomoc
A wiec tak gram na Valorii i chcial bym juz rozwalac pozadne potworki DL itp jesli ktos by byl tak mily i by mogl wybrac sie zemna na hunt oczywicie by mi dawal ciut Loota (bez bubbli prosze) napewno pare zeczy by mi dalo motyw na dodatek zostalem okrojony (hack) ;/ jestem zalamany prosze o pomoc aha mam 12 lvl ale cycki spokojnie kroje :)
nic o skillach, o profesji, o eqp, a dotego z 12lv na dl :D o jezu :D
JEsli sie idzie wieksza grupa z 50 lvl i stoi z boku to wiesz raczej sie nie da zginac z 8 bp uh`ow no ale to jak juz ty uwazasz
BIG MEGA ROTFL 12 lv i na DLE. Nawet jak stoisz z boku to cię dl może sięgnąć, jeden strzał i leżysz. Idz lepiej na cyce poexpic.
UlcialOver
03-10-2004, 09:24
12 lvl?? aha..... no coż :/, na dl'ach to ty sobie raczej nie pohuntujesz, nawet dragi to bedzie wyzwanie, jeden strzal i lezysz(jak mowią poprzednicy). Skille nawet jezeli masz bardzo duze, tez raczej ci nie pomogą tak samo jak xx bp uhow. Zwyczajnie idz expic, a potem sie bierz za dl'e. Nie chcesz bubli z dl'i? 12 levelowcowi raczej nie dadzą dsm'a ani r-helmeta. A reszta to buble :P..W kazdym razie powodzenia :)
Cors Ent
03-10-2004, 09:39
He bracie idz lepiej na exp zrob z 40-50lvl i wtedy od DLach mysl.
przerzuci sie dl- 1 f wave i cie nie ma.
pozatym myslisz ze bys go cos trafial na 12 lvl?
co 5 bolt zadal by hit z 20-30hp :D :tongue:
to sie mija z celem :evul:
Tomcio Kawiaczek
03-10-2004, 22:27
tak jak koledzy powiedzieli popieram ale to mnie frasuje ze jestes zalamany na 12 lvluo dl zapomnij !! wg mnie ten temat jest wogule BEZSENSU chlopie obudz sie !!
Kolego jednym słowem ZA*******AJ. I nie myśl sobie o jakiś super potworkach tylko mozolnie exp na cycach aż w końcu do czegoś dojdziesz.
Eh wiecie co macie racje nie pomyslalem :D ze dl sie przezuci f wave i ded ehhh ale przydal by sie jakis protector wspomagajacy mnie
zeus1985
07-10-2004, 20:18
LOL!! A od czego Mana shield?
Ja już widziałem 10 Drutów i Magów na DL-ach, poszli z Blokerem+palkiem i sie Swietnie bawlili ( mieli SD i Explo wiec mogli sobie przyexpic ) a palek 12lv tez moze isc ( ale many ma malo wiec tez duzo sie nie zda... ) chyba ze ma c***owe skille ( mniejsze niz 75+ ) to nie ma po co isc :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.