Pokaż pełną wersje : tibia a szkola?
melanica
05-06-2007, 17:28
Witam , z zwiazku z konem roku szkolenego , napiszcie jak radzicie sobie w szkole codziennie grajac w tibie, jakie swiadectwo wam wychodzi itp.
ja osobiescie gram w tibie juz jakies 4lata, tymczasem chodze do 3 klasy gim, swiadectwo wychodzi mi raczej calkiem calkiem (srednia 5.2 moglobyc lepiej :S)
PISZCIE CO TAM U WAS!
Heh... Ja sobie radzę dobrze. Średnia 5.+, może będą 4 szóstki. Wzorowe oczywiście. Temat trochę taki, hm... jakby to powiedzieć... Niektórzy może nie chcą się zwierzać (spowiadać), rozmawiać o swojej szkole.
Tensz-in
05-06-2007, 17:39
@up 2up
5.0+ 4 szostki wzorowe....lepiej zacznij zyc bo niedlugo mlodosc sie skonczy a potem bedziesz zalowal....nie lubie takich jak wy :P lizodupy ;D sry im evul :<
Ja normalnie...srednia 4.0 od 2 lat taka sama, dobre zachowanie...chociaz w tym roku moze zaszaleje i sie 4.3 uda jak dobrze pojdzie.
3.85
zachowanie dobre/b dobre
3 klasa gim
Wyniki raczej lenistwa nisz grania w tibie, co prawda dumny to ja z siebie nie jestem ale powinno mi to wystarczyć
Temat do owionu ;)
Vanhelsen
05-06-2007, 18:08
Średnia jak zwykle utrzymana by nie spadła poniżej 3.0 i jest dobrze, ale to "tylko" 2 lo, jazda będzie już za 2 miesiące O.o... Nie ma to jak plan "żadnych dwój na maturalnym!!!" xD
@Melanica: 5.2 i narzekasz?! N/C Brakuje tylko, by narzekać ze średnią 6.1...
rezydent
05-06-2007, 18:19
średnia jak narazie 4.2 (dziwne, że zawsze taką mam) w klasie 2 gimnazjum... jakoś nie widzę różnicy w nauce kiedy gram w tibie a kiedy nie gram (mnie raczej tak mocno nie przyciąga to ;p)
zazwyczaj mam słabsze oceny przez moje lenistwo
..::QRAS::..
05-06-2007, 18:23
2.5 II tech handl.
Średnia to nie wymiernik umiejętności ucznia. Mój kumpel ma średnią o ponad 1,0 wyższą ode mnie, a (poza historią) nie zauważyłem, by był ode mnie lepszy (podobny poziom). W jego klasie łatwiej o dobre oceny.
@top: nie gram już w Tibię, średnia 3,9-4,3 (zależnie od wahających się ocen), 3 klasa gimnazjum. Najgorsza średnia w życiu - 3,86 (najlepsza jaką pamiętam 4,5 w 6 pdst, nie będę przecież mówić o średnich w 2 klasie podstawówki, gdzie jak się umiało mnożyć w zakresie 10 to było dość). Zachowanie prawdopodobnie dobre.
edit: no i liczę na sporo punktów z testu, a z ocen liczących się do tych liceów, do których zamierzam 'kandydować', mam średnią 5.0.
Ghard Lage
05-06-2007, 18:37
4-4.5 III gim no i styka i tak punkty z testu ważniejsze ^^
Rzekłbym, że różnice w średniej nawet w jednej klasie niewiele mówi o różnicy w poziomach rozwoju intelektualnego uczniów. O oceny trudno nie jest, przynajmniej w żadnej klasie, w której byłem dotąd (obecnie kończę 3 gimn.). Przynajmniej u mnie wygląda to tak, że wysokie średnie ma kilka osób faktycznie zdolnych, i cała rzesza matołów.
Zupka_Chinska
05-06-2007, 18:46
Bodajże był już taki temat. Zresztą, jeżeli ktoś ma powyżej średniej ok. 4,7 w I gimnazjum bądź wyżej, to w Tibie gra 20-30 lvl`ową postacią, w podstawówce łatwo było pociągnąć jedno i drugie. Natomiast już w gimnazjum/liceum/technikum jest to gorzej połączyć, no ale i tak szkoła szkole nierówna. Zdarzają się jednak też różne wyjątki.
#Wieszok:
Zaniżanie swoich umiejętności w ostatnich czasach jest bardzo powszechne, głównie jednak stosowane przez "słit laski trzynastki".
KrEmAs KAc
05-06-2007, 18:50
Gram w tibie długo i chodzę do lica i będę miał średnią może 3.00 :D w tibie nie grałem w czasie roku szkolnego.
Schwenkler
05-06-2007, 18:53
3 klasa technikum elektrycznego (profil tech. elektronik)
narazie nie narzekam chociaz zawsze moze byc lepiej, a co do tibii to nie koliduje ze szkola.
Zyzoobir
05-06-2007, 18:55
Heh ja sie nawet ucze średnia około bendzie 4.7 + ale jeszcze nie wiem
a w tibie ze 2 lata sie ciupie a klasa se 6 !!
05-06-2007, 19:03
Heh ja sie nawet ucze średnia około bendzie 4.7 + ale jeszcze nie wiem
a w tibie ze 2 lata sie ciupie a klasa se 6 !!
4,7 z taka pisownia? Ktora podstawowki czy tam szkola specjalna?>.>
.Ghandar
05-06-2007, 19:09
kl. I, LO (biol-chem-mat). średnia ~3.6. i co z tego?
I gimnazjum 4.45 i mniej gram w tibie niż w 6 klasie a miałem średnią 5.3 8o to tylko kwestia mojego lenistwa:p ,a nie gry w tibie
Nacpany_Wlodek
05-06-2007, 19:18
2 Liceum ~~3,8
A w gimnazjum miałem 87 pkt z testu i średnią 4,9, ale cóż, lenistwo daje się we znaki (szczególnie pod koniec roku szkolnego)
ZenNeron
05-06-2007, 19:27
6 podstawówka 4.9(może bitch) teraz I gim 4.5(tysh)
Powiem tak! szkoła to lag przez który nie można grać
dziękuje
slimaczek
05-06-2007, 19:36
Średnia 5.10 z którą już zresztą chodzę od 4 lat (aktualnie I gim.).
Knight Simon Dark lord
05-06-2007, 19:44
ja mam średnią 4.1 1 klasa LP
pragnę zauważyć że w podstawówce,gimnazjum jest w miare jeszcze łatwo o dobre oceny a w Liceum (przynajmniej u mnie) wypruwają z nas flaki (że tak to ujme) aby już teraz "przygotować nas do matury",prawda nie mówię że ktoś tu jest głupi i ma średnią 4.9 w gimnazjum bo wiadomo są ludzie zdolniejsi do szybszego przyswajania wiedzy od innych i szybszego zapamiętania ale i tak jak patrzę w przeszłość to w gimnazjum było duuużo MI łatwiej o dobre oceny niż teraz w liceum (punkty 76 z testu + 4,6 średnia w 3 klasie).Nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi czy nie.
troche zeszłem a co do tibii to przez nią nie zatracam się w nauce bo mało gram ponieważ mam za dużo na głowie więc jak gram w tibie to najwyżej 2-3 godzinki dziennie max w zależności ile mam czasu wolnego.
Esmersharr
05-06-2007, 19:54
Jeżeli ktoś gra 2-3h dziennie to raczej nie powinno mu to przeszkadzać w nauce, przecież cały czas nie można siedzieć w książkach... No i nie porównujmy średniej z gimnazjum ze szkołami średnimi, bo to też nie ma sensu ;)
Co do mnie to wakacje mam od miesiąca, bo skończyłem w tym roku LO. Na koniec 3 klasy średnia 4.8 na koniec liceum 4.54. Wszystko da się połączyć B)
Średnia jak zwykle utrzymana by nie spadła poniżej 3.0 i jest dobrze, ale to "tylko" 2 lo, jazda będzie już za 2 miesiące O.o... Nie ma to jak plan "żadnych dwój na maturalnym!!!" xD
Ja tez 2 lo, za rok matura. Nie widze sensu robienia swiadectwa maturalnego bez dwojeczek bo jaki to ma sens? Wazne zeby uczyc sie maturalnych przedmiotow i z nich sie trzymac :)
@temat: 3,38 zachowanie bdb
Omfg... dziwne ze kazdy ma 4.5+ co za kity..
ja mam 3.0-3.5 and nagana ;)
Bezwolakinho
05-06-2007, 20:26
Powiem tak! szkoła to lag przez który nie można grać
dziękuje
W pełni sie zgadzam.
btw.
Moja srednia przed tibia: 4,3
Moja srednia dzisiaj: 1,coś
:/
Adi_Latox
05-06-2007, 20:35
5 podstawówki, średnia 4.8, zachowanie bdb chyba będzie. Co do Tibii jestem retired.:). W 4 grałem w Tibię i miałem 4.9, zachowanie bdb.:]
przed Tibią (podstawówka :p) - średnia 4,92 , zachowanie wzorowe :D
teraz w tibie gram 1,5-6 godzin dziennie - średnia ~4,25, zachowanie dobre xD
alle to 3 gim wiec i tak wyniki testów ważniejsze xP a najlepsze jest to, że ide do szkoły gdzie jest ~5 osób na jedno miejsce :o
Chodze do 2 gimnazjum.Podstawówke na czerwonym pasku przejachałem.1 klase ledwo zdałem bo mi się uczyc nie chciało.Teraz w 2 klasie szykuje sie coś około 3.0 bo też mi sie nie chce uczyc.W 3 planuje od 4.5-5.0 bo trzeba do jakiejś dobrej szkoły pójśc :D
milan233
05-06-2007, 20:56
Bodajże był już taki temat. Zresztą, jeżeli ktoś ma powyżej średniej ok. 4,7 w I gimnazjum bądź wyżej, to w Tibie gra 20-30 lvl`ową postacią, w podstawówce łatwo było pociągnąć jedno i drugie. Natomiast już w gimnazjum/liceum/technikum jest to gorzej połączyć, no ale i tak szkoła szkole nierówna. Zdarzają się jednak też różne wyjątki.
Ja chyba jestem tym wyjątkiem. Średnia 5.0 w 2 gimnazjum, a lvl w tibii mam 91 :>
widze ze co druga osoba ma tu srednia 5.0+
ja mam troszke nizsza :< 3.5~ zach. poprawne
kondom69
05-06-2007, 21:15
@up 2up
5.0+ 4 szostki wzorowe....lepiej zacznij zyc bo niedlugo mlodosc sie skonczy a potem bedziesz zalowal....nie lubie takich jak wy :P lizodupy ;D sry im evul :<
Ja normalnie...srednia 4.0 od 2 lat taka sama, dobre zachowanie...chociaz w tym roku moze zaszaleje i sie 4.3 uda jak dobrze pojdzie.
wyjdź i nie wracaj. Wykształcenie jest dużo ważniejsze niz jakaś tam głupia gra.
Wykształcenie wyższe = dobra praca = duże zarobki = Szczęśliwa rodzina ;]
Hah, będzie powyżej 4.0, zachowanie b. dobre. Klasa III gimn. Jedna szóstka (historia :] ). Parę trójek i czwórek. Z dwie piątki. Wszyscy mówią, że jakbym się uczył, miałbym powyżej 5.5, ale... Nie chce mi się ;]
2.0+ i naganne. No i co?No i żal.
Moze ja xD
4.0+, Wzorowe...
Ta srednia to raczej nie wina tibii ale lenistwa:)
Nie cierpie sie uczyc w domu (moze to jakas choroba?) ale jak musze na jakis spr
to przezyje xD
1gm:)
wyjdź i nie wracaj. Wykształcenie jest dużo ważniejsze niz jakaś tam głupia gra.
Hahahahaha... ilu magistrow nie ma pracy?? Wyksztalcenie wyzsze = wieksza szansa na lepsze zarobki ale to wszystko zalezy od kierunku, na ktory poszlismy.
Tibia to nie jest problem w nauce tylko trzeba chcieć sie uczyć i nie być maniakiem trzeba sobie czas rozkładać na granie mam teraz średnia 3,0+
mogła by być lepsza ale idę teraz do gimnazjum i postanawiam skaczyc z tibią i przyłożyć sie do nauki :D
zachowanie poprawne
Szarancza
05-06-2007, 22:04
Oceny tez zalezą od nauczycieli jak widze ze ktos pisze ze ma 6 z histy to smiac mi sie chce ja mialem takiego ziomka ze glowa boli (jak sie przeklnelo podchodzil z dziennikiem i cie pytal jakis dat tak srednio sie dostawalo 3 paly na 6 ocen ogulnie mozliwych) mialem prawo z dyrektorem ktory mi wjebal pale na 1 semestr bo niebylem na 3 lekcjach i sie zaliczalo tylko w tedy sie uczylem (w 8 godz nauczylem sie 2 dzialow ) ziomalka z rachunkowosci oceny z pizdy wstawiala mialem 5 i 4 i ocena koncowa 2 brawo
Wogle jak widze osoby chwalace sie srednia z podstawowki to rotfl jedyne klasy w ktorych wypada sie uczyc to 3 gimn (na test) 2 i 3 (albo 3 i 4 zalezy ile lat ma dany kieronek) zeby na matorce wiedziec oco chodzi chociasz i bez nauki mozna zdac mature nauczyciele tak strasza ale zobaczycie ;] ze to latwe jest
Ktoś tam pisal ze dobra praca = dobra kasa = szczesliwa rodzina to ogulnie w polsce jest bardzo trudno ludzie koncza studia i gary myja w knajpach warto uczyc sie j obcych zeby za granice wyjechac w polsce o dobra przyszlosc jest trudno (polska dziwny kraj)
Wiesz...czy to 5.0 coś Ci daje? A jak grasz to przynajmniej masz przyjemność :)
Ja będę miał ~3.3 (1 gimnazjum)
A w podstawówce miałem zawsze 4.0 :d
@up 2up
To, że ktoś się dobrze uczy, to znaczy, że jest lizodupem?? Ciekawa teoria... Dla mnie Tibia to tylko gra, nie przeszkadza mi w nauce. Uczę się bo muszę i chcę coś osiągnąć w życiu, a nie jeździć śmieciarką i kopać rowy.
Jeżeli tym tekstem kogoś uraziłem, przepraszam serdecznie.
Oj, dziecko, życie ci te spaczone poglądy szybko naprostuje. O ile wykształcenie często daje dobrą pracę, o tyle zarobki, nawet największe, rodziny ci nie zbudują.
lord orzech
05-06-2007, 23:24
II gim- śr 4,66 sie kroi zobaczymy co z WOS-u bedzie :P.
najgorsza w zyciu- 4,5 najlepsza-4,9
1 klasa gimnazjum ...
Przyznam, że obijałem się jak smok, zamiast uczyć się byłem na dworze, grałem w Tibię, kino, miasto etc. Nie pamiętam dnia, kiedy odrobiłem zadanie domowe, nie licząc wypracowań. Zawsze spisywane. A średnia koło 2.8 z zachowaniem poprawnym (8+ uwag). W następnym roku planuję koło 4.3, bo wiem, że mnie stać na to, jak się zacznę uczyć
Revan Mac
05-06-2007, 23:39
@ripper,Szarancza
dobrze mówicie...popieram....
@topic
moja średnia 3.5 ( II klsasa Technikum Elektronicznego ) i chociaż w gim sie miało 4.5+ średnie to w szkole średniej zazwyczaj to sie zmienia ; >
Machrumczas
06-06-2007, 16:27
ja mam 5.1 i nawet zajalem 1 miejsce w konkursie geograficznym w szkole:cup:
1 klasa gim
Gronkowiec
06-06-2007, 20:45
Ja mam Śrenią hmmm 4.75 w 1 Klasie Gim ALe H*j MI potym jak mam dostateczne zachowanie xDDD rodzice sie mnie nie czepiają i o to chodzi xDD
Ja chodze do klasy 5 podstawówki i troche siedze przy kompie (max 3 godzinki) przy Tibii i mam średnią 4.95 :/ może bedzie 6 z polaka...
Obecnie awansowalem do 2 Lic :} Od kad pamietam moja srednia byla miedzy 2,5 a 3,00 ;] teraz jest 2,4 ale bede sie starac o podwyzszenie, gdyż z infy mam dopuszczajaca, bo mam lekcje z dyrektorem... a jak wiadomo dyr. w liceum jest zawsze zajety... no i pamietam aby go z pierwszej lekcji gdy sie przedstawil i powiedzial ze bedzie naszym nauczycielem od informatyki :D pozniej widywalem go aby na przerwach... Oceny sobie sam wymysla... ale w piatek za tydzien, ma byc i mamy mu pokazac prezentacje w power poincie ^^ wiec 5-6 powinno wpasc ;] a co za tym idzie? lepsza ocena na koniec roku und podwyzszenie sredniej ^^ ;>
moje motto?: "Byle do przodu" and "Zawsze moze byc gorzej" ;>
pzdR! ;>
u mnie będzie 4,3 i bdb zachowanie. mi Tibia nie przeszkadza w nauce bo gram w weekendy tylko, a na wakacje i koniec czerwca (po radzie ;p) na PACC.
Rubeus_Venon
07-06-2007, 13:54
Heh... Ja sobie radzę dobrze. Średnia 5.+, może będą 4 szóstki. Wzorowe oczywiście. Temat trochę taki, hm... jakby to powiedzieć... Niektórzy może nie chcą się zwierzać (spowiadać), rozmawiać o swojej szkole.
Koleś mała informacja: Cieszymy się, że masz taką średnią, ale nie mów z 9 lvl, ze ci starcza czasu na Tibie.
Ps.
Mnie Tylko dręczy jedno pytanie. Ciekawy jestem jakie Mateusz ma oceny skoro przypala ciągle, studiuje i pracuje?? Pomyślcie...
Koleś mała informacja: Cieszymy się, że masz taką średnią, ale nie mów z 9 lvl, ze ci starcza czasu na Tibie.
Ps.
Mnie Tylko dręczy jedno pytanie. Ciekawy jestem jakie Mateusz ma oceny skoro przypala ciągle, studiuje i pracuje?? Pomyślcie...
Tylko, że ja nie umiem expić. :) I większość respów zajęta wtedy, gdy gram. Więc lvl leci wolno...
Wiele razy zmieniałem postacie i serwy. Gdybym od początku grał tą samą postacią, miałbym może ten 30lvl+.
P.S. Dla mnie nie liczy się level... Dla mnie ważna jest przyjemność z gry i pogadania z kumplami.
Niedozwolony
07-06-2007, 15:56
4.9/ 5.0/5.1 zalezy od szczęscia
5 SP(troche mało);d
dartra111
07-06-2007, 16:03
A ja tam wymiatam średnia 3.2 xD 6 klasa, nic mi sie nie chciało robića w I gim. będe wkuwał :(
Mega_RobalXXL
07-06-2007, 16:09
1.83 na semestr a koncowych ocen nie zobacze bo mnie wyj*bali ;] Pozdro
1klasa zawodowa Elektronik
Ps. To nie przez Tibie , przez to ze niechodziłem pozdro :-))
Berbatov
07-06-2007, 16:18
2,9. W 1 klasie kimnazjum. Zachowanie: Bardzo dobre - zdarzyło sie pare razy nawiać. Oceny nie są przez to że jestem tępy ;P , tylko przez moje lenistwo,które jest większe od sumy lenistw wszystkich ludzi z forum.tibia.pl ;D. Ale obiecuje, w drugiej klasie będzie lepiej , minimum te 3,0 ;)
Michnik of Celesta
07-06-2007, 16:23
W trzeciej klasie gim miałem średnia 4.8 i bdb zachowanie , teraz w 1-szej klasie liceum średnia 3.7 i dobre zachowanie. Mogłbym mieć lepsze oceny , jednak jestem trochę leniwy , nie z winy tibii , bo gram przeważnie tylko w weekendy. Teraz jak nadchodzą wakacje , moje oceny są stabilne , wszystko pozaliczane itd. kupiłem pacca , bo w końcu mam trochę więcej czasu xD
Ivanomen
07-06-2007, 16:26
III klasa gimnazjum - średnia 4,2. Muszę się przyznać, że jestem dumny z mojej średniej : )) W podstawówce była średnia 4,7-4,8, ale gimnazjum to nie to samo :D
2 i 3.... 2 zagrożenia :D ale poprawione :P8o8o8o:D
Srednia 4.25 II kl gim (w 1 polroczu 4.4).
Moglaby byc jeszzce wieksza, ale komu sie chce robic calutkie cwiczenia z geo, 4 rysunki z plasty i 2 referaty z innych przedmiotow? xD
To ^ pikus w porownaniu z podts. hehe
W tym roku gram dosyc sporo, a srednia mam duzo lepsza niz w tamtym roku. Szczegolnie w tym polroczu pogronilem ze srednia i na koniec gimnazjum wyjdzie mi pasek.
Goldscorpion
13-06-2007, 08:39
Ja tam średnio grywam po 5-6h dziennie (czasami mniej jak idę na dwór) jestem w drugiej gimnazjum mam zachowanie wzorowe :p i średnia 5.0 Ja zresztą gram okresami np. zagram z miesiac albo dwa dużo, później rzadziej (nie umiem się zdecydowac na jedna postać). Jak kupiłem pacca po pograłem 2 miesiące ostro (ocen nie zawaliłem):p
@DOWN
gram (...) w wakacje 15h+ dziennie
Wakacje są by wypocząć a nie by wbić lvl. Jest kilka wyjść:
1. Kłamiesz.
2. chciałes napisać 1.5h dziennie
3. Są już osrodki leczace uzaleznienia komputerowe...
PiscemNatareDoces
13-06-2007, 08:41
gram 5h+ dziennie, w wakacje 15h+ dziennie
srednia dziadowa na maxa - 5,3~ i wzorowe (mimo ze z punktow wychodzi mniej, to babka mnie lubi i widzi ze jestem grzeczny) ;p
po prostu wogole sie nie ucze, onoy na sprawdziany i odpytke ;] ale teraz ide do liceum to zaczynam wreszcie sie uczyc...
Ja srednia 4.62 nie narzekam B)
Zachowanie dobre, gram codziennie 2 - 3 h :o , w niedziele i soboty ok. 4 h :o a na wakacjach 5 - 7 h
I nie siedze całymi dniami i jestem z tego zadowolony !
Może powiecie że nie jestem prawdziwym graczem w tibie bo nigdy nioe siedizalem 10 h +
No i żal.
Żal to mów do ojca. Zasrany Lizidupie.
Alessandro Del Piero
13-06-2007, 09:36
3,4
Zachowanie poprawne.
I liceum
5,3~ Zachowanie: B. Dobre/Wzorowe
Nigdy nie spadłem poniżej 5.0 :P
2 Gim kończę
5,3~ Zachowanie: B. Dobre/Wzorowe
Nigdy nie spadłem poniżej 5.0 :P
2 Gim kończę
czizes co za kujon, ty w ogole znajdujesz czas na gre i zabawe? Chyba nie bo rodzice musza sie trzymac bardzo krotko skoro takie oceny masz ... Wspolczuje :(
Waampirek
13-06-2007, 10:14
5,3, zachowanie dobre/bardzo dobre, gram czesto nawet, ale ostatnio zajalem sie dziewczyna wkoncu xD
Nie wiedziałem, że tyle Polaków-uczniów gra w Tibie i bardzo dobrze uczy się w szkole :D.Narazie rzadko ktoś w tym temacie nie ma czerwonego paska 8o
Ja tam mam średnią 4,75(równo na pasek) i wzorowe.:p
Waampirek
13-06-2007, 10:16
czizes co za kujon, ty w ogole znajdujesz czas na gre i zabawe? Chyba nie bo rodzice musza sie trzymac bardzo krotko skoro takie oceny masz ... Wspolczuje :(
KUrwa nie w*****aj mnie, od razu mnie grzeje takie cos. Tez mam taka srednia, I gim i kurwa wogole nie kuje, tylko tyle co z lekcji. Jak kurwa masz sobe za cel sprzatanie brudnych ibli to powodzenia, chlopak ma cel szczytny, ma zdolnosci.
Tobie wspolczuje rodzicow, jego sie przynajmniej martwia o niego, niekoniecznie trzymaja krotko.
zal mi takich ludzi...
Wielki Mancyz
13-06-2007, 10:26
Ja gram w tibie od okolo 3 lat ( na harmonii 1,5 roku ) w roku szkolnym lvle lecą mi wolno ( około 4-5 lvli na 70+ lvlu w ciągu miesiąca ) obecnie mam 83 lvl szkoła już sie w zasadzie dla mnie skończyła specjalnie sie nieprzykładałem do nauki około 1,5 miesiąca w tym roku szkolnym chorowałem często "bimbałem" ale mimo wszystko niemam na świadectwie żadnej 2 ( chodze do 3 gimnazjum ) teraz tylko czekam na wyniki egzaminów ;] nieuważam że moje oceny są rewelacyjne poprostu na tyle mnie stać gdy powiedzmy sobie szczerze nic w szkole nierobie ja niemam żadnych 2 na świadectwie a mój kolega który chodzi ciągle do szkoł ma chyba trzy 2 na koniec więc twierdzenie że oceny wynikają z niechodzenia do szkoły jest nieprawdziwe.. ściśle tibie i szkołe da sie pogodzić ( z różnym skutkiem ale sie da :D ) więc radze sobie nawet nieźle
srednia 3.6, jako ze jestem w 3 gim, wybieram sie do liceum i mam pkt oceny, z testu mam 76pkt (rozprawke zjebalem :/) a z ocen 60 (z punktowanych mam 6 5 5 4, uczylem sie tylko tego co trzeba, reszta wyjebane, mam same 2 i 3) + 1pkt za dzialalnosc na rzecz szkoly, lacznie 137 (hmm w miare ladnie, ofc moglo by byc lepiej, ale duzo osob moze pomarzyc o takim wyniku ;d)
2 gim. Srednia cos kolo 3 (nie znam jeszcze wszystkich ocen) Zachowania brak (indywidualne nauczanie ^_^)
PiscemNatareDoces
13-06-2007, 15:58
Ja tam średnio grywam po 5-6h dziennie (czasami mniej jak idę na dwór) jestem w drugiej gimnazjum mam zachowanie wzorowe :p i średnia 5.0 Ja zresztą gram okresami np. zagram z miesiac albo dwa dużo, później rzadziej (nie umiem się zdecydowac na jedna postać). Jak kupiłem pacca po pograłem 2 miesiące ostro (ocen nie zawaliłem):p
@DOWN
Wakacje są by wypocząć a nie by wbić lvl. Jest kilka wyjść:
1. Kłamiesz.
2. chciałes napisać 1.5h dziennie
3. Są już osrodki leczace uzaleznienia komputerowe...
a co mam idioto robic jak ja wrocilem z wakacji do domu a kumple wyjechali? spac caly dzien? czy moze w temperaturze 35stopni + isc na pilke?
Chuligan Motoru
13-06-2007, 16:16
a co mam idioto robic jak ja wrocilem z wakacji do domu a kumple wyjechali? spac caly dzien? czy moze w temperaturze 35stopni + isc na pilke?
Grac Grac grac i jeszcze raz grac.
Mysle ze nie powinienes miec problemu z wyborem zajecia-.-
baseny,jeziorka,sale bilardowe,kina i tym podobne rzeczy
Cyber Mech
13-06-2007, 16:20
Narazie w tibie mało gram, zastanawiam się czy nie powrócić do gry jak będzie ten najnowszy update. Ogólnie godze granie w tibie, a szkołę, oceny już ze wszystkich przedmiotów są wystawione, równiez z zachowania, mam dobre. Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
Sądze, że nie jest żle, bo jeśli chcę się dostać do szkoły technikum Elektronicznego to jak najbardziej się dostane. Słyszałem, że trzeba mięc od kumpla tam od 85 pkt. w góre ,więc będzie dobrze. Teraz tylko do jutra poczekać, dostać kod i wbić na stronkę i mieć już to za sobą :)
Pozdrawiam i proszę się nie załamywać, wszystko będzie dobrze.
Cyber Mech
13-06-2007, 16:21
Narazie w tibie mało gram, zastanawiam się czy nie powrócić do gry jak będzie ten najnowszy update. Ogólnie godze granie w tibie, a szkołę, oceny już ze wszystkich przedmiotów są wystawione, równiez z zachowania, mam dobre. Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
Sądze, że nie jest żle, bo jeśli chcę się dostać do szkoły technikum Elektronicznego to jak najbardziej się dostane. Słyszałem, że trzeba mięc od kumpla tam od 85 pkt. w góre ,więc będzie dobrze. Teraz tylko do jutra poczekać, dostać kod i wbić na stronkę i mieć już to za sobą :)
Pozdrawiam i proszę się nie załamywać, wszystko będzie dobrze.
ja gram w tibię rekreacyjnie od jakiś 2 lat (jeśli grę na saphirze można uznać za grę)chodze do 1 gim,srednia 4.5-4.7 zach:dobre/bdb, mam dośc dobre stopnie dzięki moim starym, którzy dbają żebym nie zadlugo siedział przy kompie;(, ale chyba też trochę jestem im za to wdzięczny, obecnie mam na kompie leyloggera i nie włączam tibii, bo starzy sie nie zgadzają na formata. jeśli ten keylogger nie będzie działał na nową poupdatowa tibie to może powrócę :p
Goldscorpion
13-06-2007, 18:47
ODP:
a kumple wyjechali
Może czas ruszyc dupy "idioto" i poszukac nowych znajmości??
Sozemego
13-06-2007, 19:39
ODP:
ehm, bo kurwa co sie stanie? Teraz wszyscy bedziecie mowic innym co maja robic w swoim wolnym czasie?
Jak mnie w*****aja takie cwaniaki, ktore sie uwazaja za mistrzow of real life i mysla, ze moga wszystkim mowia co maja robic.
Piotrek Marycha
13-06-2007, 21:03
Grac Grac grac i jeszcze raz grac.
taaa codziennie na basen albo do kina... tyy niezly pomysl! rzeczywiscie lepsze niz tibia, zasponsoruj mi i nie ma problemu!
Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
a ja w III gim mialem 2.6, z testu mialem 78 pkt... fakt , oceny nie sa wymiernikiem zdolnosci i inteligencji! xD
ODP:
jak by do mnie ktos obcy na ulicy wyskoczyl z textem "hej bedziesz moim przyjacielem? bo kumple wyjachali i mi sie nudzi!" to bym mu chyba z adidasa wyjechal... btw, starczy ze w tibii takie dzieci neo spokoju nie daja
Capality
13-06-2007, 22:16
I klasa gimnazjum
Średnia 3,8
Zachowanie pkt: 52 pkt- Naganne
Zachowanie wg. nauczycieli: dobre/b dobre
A z tibią jakoś nie mam problemów, 2h dziennie czasem mniej:D
Malkowicz
13-06-2007, 22:25
Wypisze
4pdst-5.4
5pdst-5.6 już jest lepiej
6pdst-5.4 :confused:
1gim-289pkt z zachowania 5.5
2gim-267pkt z zachowania 5.3 X( ;(
3 gim- 294pkt z zachowania :cup: 5.8 rekord budy no dobra prawie rekord :p(rekord był 5.9)
Dalej też było dobrze dalej nie wymieniam.
struspendziwiatr18
13-06-2007, 22:49
Wypisze
4pdst-5.4
5pdst-5.6 już jest lepiej
6pdst-5.4 :confused:
1gim-289pkt z zachowania 5.5
2gim-267pkt z zachowania 5.3 X( ;(
3 gim- 294pkt z zachowania :cup: 5.8 rekord budy no dobra prawie rekord :p(rekord był 5.9)
Dalej też było dobrze dalej nie wymieniam.
u mnie w szkole bys mial oklep za taka srednia
Goldscorpion
13-06-2007, 22:55
ehm, bo kurwa co sie stanie? Teraz wszyscy bedziecie mowic innym co maja robic w swoim wolnym czasie?
Jak mnie w*****aja takie cwaniaki, ktore sie uwazaja za mistrzow of real life i mysla, ze moga wszystkim mowia co maja robic.
Za to żal mi sie robi takich jak ty bo zamiast podniecać się (jak już oczywiscie odłączą neta) z kumplami na dworze zaliczaniem panienek to nabijaniem lvl i skilla. Dla niektórych tutaj tibia jest nie drugim światem a tym pierwszym najważniejszym... 15h dziennie taa spoko wstajesz 7.00 rano konczysz 22.00 i zastanawiasz się co osiągnąłeś w życiu? Wbiłem skila i kilka lvl...
A i w ogóle nie cwaniakuje i nie mówie co ma robić a co mógłby robić...
jak by do mnie ktos obcy na ulicy wyskoczyl z textem "hej bedziesz moim przyjacielem? bo kumple wyjachali i mi sie nudzi!" to bym mu chyba z adidasa wyjechal... btw, starczy ze w tibii takie dzieci neo spokoju nie daja
Tak mozna tłumaczyć każdą sytuacje w życiu...
Ja już ten problem mam za sobą. W gim miałem średnią 4,8 zachowanie bardzo dobre(naciągane). A teraz w liceum średnia 3,2 ale to chyba wynik lenistwa niż grania w Tibie :p
Maro_104
14-06-2007, 12:59
Ja chodze do liceum i przyznam ze czesto zamiast sie uczyc gram w tibie co ma swoje konsekwencje, ale srednia 4,6 mysle zlą nie jest :)
2 gim - 4,85 nie jest źle
ej panowie o co chodzi wam z tymi punktami zachowania?? bo jakoś u mnie w gimnazjum nie ma jakiegoś punktowania
@igoman
U mnie kiedyś w podst był taki system (i dalej chyba jest w podst), że dostajesz na start 100pkt, i za każde przewinienie odejmują Ci np 5 pkt, a za każdą pomoc itp (np przedstawienia, dyżury, zbiórki makulatury) dostajesz punkty dodatnie i potem ile masz punktów taką masz ocenę z zachowania (200+ wz chyba, 170+ bdb, nie pamiętam dokładnie). Nie wiem jaki system jest u Was, ale u mnie taki był. W gimnazjum na szczęście już tego nie ma :)
Capality
14-06-2007, 14:14
ej panowie o co chodzi wam z tymi punktami zachowania?? bo jakoś u mnie w gimnazjum nie ma jakiegoś punktowania
W większości Warszawskich szkół jest tak, ze na start dostajesz 100pkt, za każde przewinienie jest jakaś tam pkt(np. za uwagę masz -5pkt) ale także z każdą akcje na rzecz szkoły lub środowiska(ogólnie pozytywy) dostajesz też pkt(u mnie np. 50 pkt za pochwale dyrektora)
Niestety ta punktacja jest bez sensu bo u mnie jeżeli złamiesz każdy przepis jednorazowo masz -274pkt
A jeżeli dostaniesz pozytyw +78 pkt
Piotrek Marycha
14-06-2007, 16:59
Za to żal mi sie robi takich jak ty bo zamiast podniecać się z kumplami na dworze zaliczaniem panienek to nabijaniem lvl i skilla.
LOL? A MI CIEBIE ŻAL
A i w ogóle nie cwaniakuje i nie mówie co ma robić a co mógłby robić...
O rly? mam inne zdanie
Tak mozna tłumaczyć każdą sytuacje w życiu...
omg koles przeczytaj to co on napisal, i sprobuj to zrozumiec, jak ci sie kiedys to uda to sie za glowe zlapiesz
W większości Warszawskich szkół jest tak, ze na start dostajesz 100pkt, za każde przewinienie jest jakaś tam pkt(np. za uwagę masz -5pkt) ale także z każdą akcje na rzecz szkoły lub środowiska(ogólnie pozytywy) dostajesz też pkt(u mnie np. 50 pkt za pochwale dyrektora)
teraz rozumiem, po prostu w Poznaniu nie ma takiego czegoś
Pan Yuzek
14-06-2007, 21:16
mam średnia 4,6 a w I Semestrze mialem 4,75
Goldscorpion
14-06-2007, 21:16
LOL? A MI CIEBIE ŻAL
O rly? mam inne zdanie
omg koles przeczytaj to co on napisal, i sprobuj to zrozumiec, jak ci sie kiedys to uda to sie za glowe zlapiesz
1. Nawzajem
2. W takim razie nie umiesz czytać ze zrozumieniem
3. To wy sie złapiecie za głowę kiedy podsumujecie ile czasu spedziliscie przed monitorem a ile na innych zajęciach.
Moja średnia 5.4 może albo lapiej albo gorzej ale i tak dobrze a jestem w 2 gimnazjum to chyba Dobra
Waampirek
15-06-2007, 11:32
u mnie w szkole bys mial oklep za taka srednia
U mnie bys mial oklep za takie gadanie. Masz cos to sredniej 5,9? tez taka mialem,a sproboj mnie uderzyc, albo twoi inteligentni kumple. Powodzenia. NMie oceniaj ludzi po sredniej (a wlasnicie oceniaj :PP)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.