Pokaż pełną wersje : Pierwsi gracze...
Pomykaczz
05-06-2007, 17:44
Proszę o wypowiedzi graczy którzy grają na Thorii od początku. W tym temacie chciałbym zacząć dyskusje o pierwszych PowerGamerach. Jednym z takich byl chyba Wover.
Na tym forum takich nie znajdziesz.
Bound for Glory
05-06-2007, 17:59
Na tym forum takich nie znajdziesz.
A moze i znajdzie...;)
Jednym z takich byl chyba Wover.
Nie "chyba", a "na pewno" ;).
Osobiście już nawet prawie żadnych nicków z Thorii nie pamiętam (pamiętam jednego druida, Xuen miał nick, choć pewnie nie był wcale super-znany na Thorii).
Bound for Glory
05-06-2007, 18:23
Osobiście już nawet prawie żadnych nicków z Thorii nie pamiętam (pamiętam jednego druida, Xuen miał nick, choć pewnie nie był wcale super-znany na Thorii).
Xu swego czasu aktywnie udzielal sie na tym forum ale pod innym nickiem.
Xu swego czasu aktywnie udzielal sie na tym forum ale pod innym nickiem.
Możesz podać owy nick?
webkoala
07-06-2007, 16:25
Dopki mu sie nie znudzilo :P pozniej gral jeszcze knightem mial chyba 50+ lvl z tego co pamietam
sajkaj maj tajtaj czy jakos tak sie zwal :P
Znam go chociaz dlugo juz nie widzialem :)
Bound for Glory
07-06-2007, 18:22
Dopki mu sie nie znudzilo :P pozniej gral jeszcze knightem mial chyba 50+ lvl z tego co pamietam
sajkaj maj tajtaj czy jakos tak sie zwal :P
Znam go chociaz dlugo juz nie widzialem :)
Sajkajma~ gral bardzo krotko i nigdy nie wbil 50lvl nim - zrobil juz to za niego nowy owner.Potem gral jeszcze pewnym pallem ;) A na chwile obecna nie ma nawet zainstalowanej Tibii na kompie.
Xu się ucieszy jak przeczyta jakie tu nim zainteresowanie ;).
Bound for Glory
07-06-2007, 18:36
Xu się ucieszy jak przeczyta jakie tu nim zainteresowanie ;).
Zapewniam Cie ,ze obserwuje ten temat B)
Zapewniam Cie ,ze obserwuje ten temat B)
50% szans, że to właśnie Ty pamiętasz jeszcze pewnego lamowatego Thagossa. :')
Bound for Glory
07-06-2007, 18:56
50% szans, że to właśnie Ty pamiętasz jeszcze pewnego lamowatego Thagossa. :')
Gdzies mi sie juz obil ten nick o uszy :]
Matrones
07-06-2007, 21:14
Moge Ci podac nick jednego z pierwszych power gamerow polskich na thori byl nim Gorthard, a co do obco krajowcow Neilz byl pierwszym ktory wyszedl z rooka na thori i chyba pierwszy z 60 lvlem jak sie nie myle potem sikews go dogonil.
Pomykaczz
07-06-2007, 21:29
O ile wiem to Wover grał przez około 3 tyg. Potem dostał bana i skończył przygodę z Thoria.
Bound for Glory
08-06-2007, 01:11
Moge Ci podac nick jednego z pierwszych power gamerow polskich na thori byl nim Gorthard, a co do obco krajowcow Neilz byl pierwszym ktory wyszedl z rooka na thori i chyba pierwszy z 60 lvlem jak sie nie myle potem sikews go dogonil.
Ehhh....To byly czasy ,az sie lezka w oku kreci :(
Lady Kometka grał też od samego startu Thori potem po przegranych wojnach jednej po drugiej przeniósł się na Kyre.
Pomykaczz
08-06-2007, 15:28
Jeżeli ktoś pamięta może opowiedzieć o pierwszych gildiach, wojnach i o osobach które zdobywały najwięcej fragów. :)
Cóż do dziś jesteśmy świadkami pierwszej wojny, która wkracza chyba w końcowe stadium. A rozpoczeła się ona jakieś półtora roku temu. Powodem wybuchu była sprzeczka w finall roomie banshee questa oczywiście po wyjęciu nagród ze skrzynek. Padli wtedy Cwanish Xarturo i ktoś jeszcze ; )
Bound for Glory
09-06-2007, 10:10
Cóż do dziś jesteśmy świadkami pierwszej wojny, która wkracza chyba w końcowe stadium. A rozpoczeła się ona jakieś półtora roku temu. Powodem wybuchu była sprzeczka w finall roomie banshee questa oczywiście po wyjęciu nagród ze skrzynek. Padli wtedy Cwanish Xarturo i ktoś jeszcze ; )
To nie tyle sprzeczka o ile zaplanowane wczesniej dzialanie :]
O ile mnie pamiec nie myli to do wspomnianej przez Ciebie dwojki nalezy dolaczyc jeszcze Lenka...
Matrones
09-06-2007, 20:37
Ta lenku padl wtedy tez, ale to nie byla pierwsza wojna o ile sie nie myle to na poczatku zupelnym byly 2 zupelnie inne wojny przed tym incydentem z banshe walczylo duzo osob ktore potem zrezygnowaly po przegraniu ich walzcylo bodajrze consulto stratus czy jakos tak i jeszcze jedna gildia ale nie pamietam wiem ze zawsze gorthard padal na wojnie jako pierwszy i wtedy sie wkorwial wpadal na battel i zabijal z 4 :P
Pomykaczz
09-06-2007, 20:56
Jedna z tych gildii nosiła nazwę Dark Requiem. Jej memberem byl właśnie Wover.
Matrones
09-06-2007, 22:58
Jedna z tych gildii nosiła nazwę Dark Requiem. Jej memberem byl właśnie Wover.
a dokladnie zgadza sie bylo dr vs. cs
Hehe pamiętam, że lubiłem patrzeć na fragi. Najpierw Gorthard ( RIP ) killed bla bla bla a potem Killed at lvl by Gorthard razy kilka. Kolejnym standardem były dedy Pashy ( Ottoman'Pasha jak kto wali Pacha ) Jeśli on padł to znaczy, że wojna rozpoczęła się na dobre w zasadzie nie było wojny na której by nie padł.
Pasha był jednym z najczęściej padających graczy na wojnach...:P
Oh tak, swietnie jest powspominac stare czasy,wojny, az lezka sie w oku kreci.
Btw. matrones to byla gildia consto staturus - dlugo panowala xD
Jariaz, Karajakataka i inni jedna ekipa szkoda ze odeszli z Arcani ( Maniek szkoda ze selles konto, pamientamy jeszcze PIt Pana :P
Matrones
16-08-2007, 23:52
Oh tak, swietnie jest powspominac stare czasy,wojny, az lezka sie w oku kreci.
Btw. matrones to byla gildia consto staturus - dlugo panowala xD
No mozliwe nigdy nie mialem glowy do tych nazw wtedy jeszcze sie nie przejmowalem wojnami bo i tak stalem i skillowalem caly czas :P
SIemka
Gorthard/Xarturo/Sikews/Neilz/Cwanish/Leman Niiszczyciel/Wover/Khalidor/Sta'siu xD
i Damer Jakura xD
tych pamietam z poczatku serva
btw. pamietam Xarturo jak expil na Fibuli na +15lvl wtedy sam mialem +30 xD
Gniewko jak Wy mieliscie po 10 lvle, neilz nie wszedl jeszcze na Mainland, miał juz tam 80 lvl i solował demony, i hero z exori vis.
http://pl.youtube.com/watch?v=6HgDWvnAvDE
To ktos z was?
http://pl.youtube.com/watch?v=6HgDWvnAvDE
To ktos z was?
Gn13wko.
[ta 13 nie przypadkowo ;)].
Karajakataka
11-11-2007, 11:33
Sa tu starzy PG nie pekaj :P
Matrones
12-11-2007, 17:14
Gn13wko.
Hahaha nice one.
Btw. Kara grasz ciagle ??
Ja grałem kiedyś na początku powstania Thori..Doszedłem do 60 elite i dostałem hunta od paladynów o nickach (jeżeli dobrze pamiętam) Leinz i Sikews.Kojarze też Lenku Ad'Miral i Mabi ;D.To taka moja historia :D.Ale powracam spowrotem na Thorie , już 9 lvl ,dzisiaj nocka na Goblinach w Edron ,więc może 18 wbije i Small Stonsów nazbieram
Misiocyt
12-11-2007, 22:53
Gn13wko.
To Lorens kręcił. ;)
To Lorens kręcił. ;)
Ta jak wiele innych rzeczy : ) ( w domyśle całkiem przypadkowo na myśl nasuwa się lodzik )
Karajakataka
13-11-2007, 09:48
Hahaha nice one.
Btw. Kara grasz ciagle ??
Ciezko to nazwac graniem ;-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.