zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwny hack

Romero
05-06-2007, 22:27
Witam
Chcialem opisac pewne zdazenie ktore niezabardzo rozumiem i prosilbym was o wytlumaczenie calej tej sytuacji.Otoz ok.20 min temu podczas gry w Tibie (tak naprawde to robilem runki na bocie :confused:) dostalem wiadomosc od gm-a Xadam w ktorym napisal zebym wszedl na stronke (blacklist) bo inaczej moje konto zostanie usuniete gdy weszlem na strone musialem sie zalgowac wiec wpisalem numer konta i haslo takie jak zawsze lecz tym razem sie ono nie zgadzalo po chwili wylogowalo mnie z tibi nauczony wczesniejszym hackiem odrazu zmienilem haslo i zalogowalem sie i oczywiscie juz nie mailem zeczy.Chcialbym abyscie napisali co o tym sadzicie.
Pozdrawiam

KrEmAs KAc
05-06-2007, 22:32
Żal.pl to ja Cie zhakowałem bo to ja zrobiłem tego "BOTA" :D joke czy te napisy były na czerwono które napisał GM czy zwykłe??

Cygan Slejter
05-06-2007, 22:32
1.Bląd w grze :P
2.Kara za uzywanie bota;P
3 ktoś shakowal Gm Xadama i cie okradl:D

Thoder
05-06-2007, 22:35
Co ja o tym sądzę?
Dostałeś nauczkę za używanie bota i tyle :p
To nie był żaden gm, tylko hacker, a ty się nabrałeś jak małe dziecko.

Spectro
06-06-2007, 12:42
o.0 gm xadam hackerem... sensacja XXI wieku

owntibia.exe
06-06-2007, 12:48
hacker
Ja Was proszę, nie używajcie tego typu określeń w odniesieniu do tibijskich graczy.

Dr. Omader
06-06-2007, 12:52
nauczony wczesniejszym hackiem odrazu zmienilem haslo

To żeś się nauczył naprawdę... Może tak poczytasz łaskawie poradniki na forum i trochę byś sie nauczył. Czy ile jeszcze hacków zajmie Ci zanim dojdziesz do tego, że nie podaje się swojego hasła NIKOMU?