PDA

Pokaż pełną wersje : Swiat

Vevoter
03-10-2004, 13:07
czesc postanowilem zalozyc ten temat opniewaz w wyszukiwarce go nie znalazlem a nie wiem na jaki swiat sie zdecydowac glosujcie na ten swiat co gracie to sie zastanowe i uzasadniejcie dlaczego ten swiat wybraliscie co na nim jest ciekawego:)

Dwimenor
03-10-2004, 13:13
Jak to twój pierwszy char to weź świat nonPvP(polecam Harmonie)
W innym wypadku wybież jeden z starszych światów pvp(Nova, Calmera)Lub nowszy(Aldora)
Jeśliś kozak to zapraszam na Inferne.
I tyle

Osobiście gram na Harmonii, bo mam tu dużo znajomych, ceny sa w normie, noobów tyle co na innych serwerach....

Vevoter
03-10-2004, 13:21
a jaki masz lvl:) a jak bym gral to bys mi cos zalatwil jesli tak to co??:)

Gardło Sobie Podżynam Dibler
03-10-2004, 13:45
Ja osobiście polecam Anticę, stuff jest tam najtańszy, ale niestety server jest tak zapchany, że naprawdę ciężko się wbić.

Knight Simon Dark lord
06-10-2004, 01:17
Vevoter jak idziesz na harmonie wal do mnoe pomoge ci co nie co zdobyc np pokaze ci fajne miejsca do exp(gury cycuw zartuje ofkorz) dam ci jakis eq na poczontek jak bendziesz na mianie( mam chyba z 5 scale armor 3 soldier helmety 4 long swordy i 3 dwarf shields zbieram by pomagac newbim) wiec wal do mnie
Knight simon dark lord(gdzie ja widzialem ten nick:) )--->harmonia--->thais

Zene
06-10-2004, 08:23
a jest ktoś dobroduszny w carlin badz ab na harmonii? przydalby mi sie jakiś "mistrz" ;) mój nick: Vijimor, lvl 8- blisko 9, moj equip: broad s., scale arm., soldier helm. brass legsy i pusty spellbook.

PS: moze mi ktos powiedziec jak dotrzec do miasta gdzie jest gildia rycerzy!! bo ja mam rycka i jakies zaklatko by sie przydalo :) chyba w thais jest ale koledzy mi mowia ze tam sa huntery a na moim lvl to moze sie zle skonczyc :(

Elite Pietras
09-10-2004, 15:23
Ja mam do was pytanie. Włąsnie kupuje PACC i teraz mam szeroki wybor światów. Największy dylemat mam z antica. Wiem ze stuff jest bardzo tani i dlatego wybrałbym sorca i robiac SDki (z promocja bp w 3,5h) mieć super stuff i nie przejmowac sie strata jakiejs rzeczy ;) Co wy myslicie o antice??Prosze o was o komentarze, a modków o nie usuwanie mojego posta z przyczyny, ze taki temat juz byl (szukalem, ale nie znalazłem). Z gory thx :)

voolygar
09-10-2004, 15:37
po 1 harmonia sux tyle tam zlodzieji noobow i gowna ile na erszcie serwow pvp lacznie gralem na harmoni i powiem ze to tylko strata czasu ,
pietras jak kupujesz pacca to lepiej zacznij grac na jakims nowym serwie taka moja rada a jak bediesz magien to najbardziej oplacalne (szybciej mlv) i sie wybijesz a co to rzeczy to czy nie lepiej samemu cos zdobyc , mnie to sprawia wieksza radosc jak cos sam zdobede a nie kupie :baby:
robta jak chceta oto slowo moje ;]]]

Kasushi
09-10-2004, 16:12
Ja polecam Elysie swiat super dużo polaków niedość że przejeli serva to teraz między sobą rywalizują lecz jednak już tam nie gram przez hakera ktory mi chara zrokowal ...
PS.I sam kombinuje na nakims innym servie rozpocząć gre

kubasbubas
09-10-2004, 17:40
A ja polecam antice, bo sam tam gram i jestem zadowalony. Tylko trzeba miec przynajmniej 20lvl, bo przed 20lvlem to duzo pk :( . Wszyscy moi znajomi graja na antice dlatego tu zaczalem grac. Wszystko tu jest tanie nie tak jak na innych swiatach. Fajne gildie, fajni goscie, wszystko fajne. POLECAM!!!!!!!!!!!! :)

Tomcio
15-10-2004, 13:09
Idz na Aurere - duzo Polaków B)

dap-galothij
24-10-2004, 17:51
Ja osobiście jestem na Solerze, i mam pytanie: czemu ja tej stronie tylko raz widizałem nazwę "solera"?? Czy to jest aż tak badziewny świat?

Właściwie to jak się popatrzyłem na wszystkjie światy, to innych też za często nie wymieniają:P:) ale może i tak ktoś da mi odpowiedź:)

Iris on Eternia
24-10-2004, 18:23
A ja polecam Securę. Dla początkującego w sam raz. Non-pvp, i rozległe prawo dzięki któremu nikt codziennie nie luruje Gs'a pod most dwarfów -.-

Thimburd
25-10-2004, 11:48
Ja polecam Julerę. :] ( system czaszek ). Dużo polaków. Dosyć mało n00bków, ceny nie za wysokie... może istnieje problem PKingu... gdyż wiele hlv postaci które kończą grę kończą ją np ( jeżeli sorc ) z UE pod dp pełnym ludzi -.-