PDA

Pokaż pełną wersje : problemik

Jakubos
07-06-2007, 17:51
Mam taki mały problem, niewiem co zrobić czy grać na pvp czy na non.
na non mam 15 sorca ale troche mnie kręci pvp a jak na nim grać to na jakim serwie i jaką postacią.

PC: nie odmówię jeśli ktoś mi zaproponuje pomoc

Salarigoth
07-06-2007, 17:57
Graj na non pvp .

Tam wiecej noobow gra pasujesz tam ^.^.

Jakubos
07-06-2007, 18:00
no nie wiem kto tu jest nobbem

Browarrior
07-06-2007, 18:17
@up:ty bo zadajesz takie pytania...naucz sie na bledach a nie pierdol na forum

Vil
07-06-2007, 18:48
jesli prezentujesz poziom gry taki, na jaki wygladasz, npvp bedzie dla ciebie znacznie bezpieczniejszym wyjsciem.

Kreci cie pvp bo myslisz, ze jak ktos ci podskoczy bedziesz mogl go kopnac ? Musisz sie jeszcze duzooooo nauczyc ...

rutek322
07-06-2007, 19:01
trochę kultury....
@topic
dla nowych lepsze jest npvp

Gronkowiec
07-06-2007, 19:12
NeWbiE=Non PvP. Chodziarz Ja nie jestem Noobek Ale Gram Na non PvP

Jakubos
07-06-2007, 19:23
dzięki za odpowiedzi. będę grał nonpvp jakieś 2 miesiąca a potem zobacze

alkoOholik
07-06-2007, 19:45
Mam taki mały problem, niewiem co zrobić czy grać na pvp czy na non.
na non mam 15 sorca ale troche mnie kręci pvp a jak na nim grać to na jakim serwie i jaką postacią.

PC: nie odmówię jeśli ktoś mi zaproponuje pomoc

Yyy... a co to PC ? /\ Hah... raczej "PS" ;]

Rufus2309
07-06-2007, 21:50
Dla mnie powinieneś wybrac jeden świat i jeden char i grac nim przez cały czas a nie zmieniac jak majtki.
Ja osobiscie zmieniałem chary bo też mi nie pasowało i właśnie to był mój największy BŁĄD w tibii. Osobiście odradzam gre na pvp dla takiego gracza jak Ty(newbie) lecz jest to tylko i tylko Twoja sprawa i zrobisz co zechcesz.

A teraz troche dla tych panów co nie mają za grosz kultury. Mimo, że nie jestem zbyt częstym użytkownikiem tego forum powiem Wam, że to Wy jesteście właśnie nOObami bo zamiast pomóc newbie to Wy mu w tym przeszkadzacie!!
W końcu Ty tez kiedyś byłeś newbie i nie zapominaj tego!

Salarigoth
07-06-2007, 22:02
Dla mnie powinieneś wybrac jeden świat i jeden char i grac nim przez cały czas a nie zmieniac jak majtki.
Ja osobiscie zmieniałem chary bo też mi nie pasowało i właśnie to był mój największy BŁĄD w tibii. Osobiście odradzam gre na pvp dla takiego gracza jak Ty(newbie) lecz jest to tylko i tylko Twoja sprawa i zrobisz co zechcesz.

A teraz troche dla tych panów co nie mają za grosz kultury. Mimo, że nie jestem zbyt częstym użytkownikiem tego forum powiem Wam, że to Wy jesteście właśnie nOObami bo zamiast pomóc newbie to Wy mu w tym przeszkadzacie!!
W końcu Ty tez kiedyś byłeś newbie i nie zapominaj tego!

Jak ja bylem newbie to nie spamowalem po forach.