Pokaż pełną wersje : Raport PW
Kolejna propozycja:
Raportowanie wiadomości PW bezpośrednio. Powód ?
Siema!
Kumpel dal mi postac na tibii z jakims niby dobrym eq. Ja kiedys gralem w tibii ale teraz juz zapomnialem jakie itemy ile sa warte za rl kase. Dlatego jesli bedziesz mial sekundke to moglbys mi wycenic te itemy:
cenzura UWAGA (zdjecia .jpg - depo i eq postaci)
jak bys chcial je odkupic to napisz ile sa warte.
Świat: Celesta (czy cos w tym rodzaju, moge Ci sprzedac postac na 8lvl + to eq)
PS
Prosze nie oszukuj mnie poniewaz wiadomosc wyslalem do kilku osob, wiec predzej czy pozniej dowiem sie ile te itemy sa warte.
I jak tu takiego ukarać ?
owntibia.exe
07-06-2007, 20:55
Dodać do listy ignorowanych.
Ale to nie zmieni faktu, że pozostanie na "wolności" bez żadnej kary ;)
Wysłać skrina jakiemuś modowi/adminowi na PW, z zapytaniem.
Też dziś dostałem tę wiadomość... Ci ludzie są coraz bardziej żałośni, nie wiem kto się jeszcze na to nabiera.
W takich sytuacjach podsyłaj komuś z grona modków zdjęcie tego PW. Tak przez samo quote osądzać nie możemy.
Zdjęcie nietrudno podrobić - bierzesz kod html, zmieniasz treść wiadomości, masz nową stronkę, której zrobisz screena i dupa :/ Wiadomo, że to jest pewniejsze niż samo QUOTE, ale raportowanie PW nie pozostawiało by żadnych wątpliwości
Też dostałem to, ale screena nie mam bo skasowałem. xD
Zdjęcie nietrudno podrobić - bierzesz kod html, zmieniasz treść wiadomości, masz nową stronkę, której zrobisz screena i dupa :/ Wiadomo, że to jest pewniejsze niż samo QUOTE, ale raportowanie PW nie pozostawiało by żadnych wątpliwości
No pewnie, żeby nie pozostawiało, kwestia tego, czy skrypt jest tak łatwo zrobić do tego, aby działało zgodnie z resztą, jeśli tak, to czemu nie.. chociaż problem tego typu na PW nie jest zbyt powszechny, nie wiadomo, czy gra jest warta świeczki.
Ja jestem na forum niewidoczny, kiedy jestem online, to może trochę pomaga, bo domyślam się, że wiadomości koleś wysyła do osób obecnych z dołu głównej strony forum.
Można by też wprowadzić odstęp czasowy od wysyłania PW?
Ale mnie jednak wydaje się, że to nie jest aż taki wielki problem (póki co) aby podejmować jakieś kroki w tym kierunku.
Ale mnie jednak wydaje się, że to nie jest aż taki wielki problem (póki co) aby podejmować jakieś kroki w tym kierunku.
Może jeszcze nie poważny, ale takie rzeczy trzeba niszczyć jeszcze w zarodku IMHO.
Może jeszcze nie poważny, ale takie rzeczy trzeba niszczyć jeszcze w zarodku IMHO.
Zauważ, że choćby admini wprowadzili skrypty , to nie zniszczą one wszystkich.Użytkownicy stają się co raz sprytniejsi i starają się nadążać za techniką, więc co by nie było wprowadzone to pewien jestem, że znajdą się userzy,którzy znajdą inny sposób na działanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.