Pokaż pełną wersje : 150k - 14dni
Rubeus_Venon
08-06-2007, 16:06
Strasznie potrzebna mi jest kasa. Musze uzbierać 150k w około 2 tygodnie. Tutaj pytanie do was. NA CZYM? Oto warunki:
- Miejsca dla FACC
- Mogą być lootbagi
- Bez noobów
Bardzo was proszę o pomoc. Opisujcie w miarę dokładnie swoje miejsca, i jak ma wyglądać hunt.
Adi_Latox
08-06-2007, 17:04
Już drugi temat zakładasz? Lol, mogłeś odświeżyć temat "Need Money".
gavreonien
08-06-2007, 17:10
No to jeśli chodzi o tą postać w profilu, to możesz iść na mintwalin z monkami i zbierac loot, albo do mino tower koło kazz.
Strasznie potrzebna mi jest kasa. Musze uzbierać 150k w około 2 tygodnie. Tutaj pytanie do was. NA CZYM? Oto warunki:
- Miejsca dla FACC
- Mogą być lootbagi
- Bez noobów
Bardzo was proszę o pomoc. Opisujcie w miarę dokładnie swoje miejsca, i jak ma wyglądać hunt.
Takie rzeczy to tylko w Erze. Zapomniałeś o podaniu parametrów postaci. Nie wiem czy informacje podane pod nickiem są nadal aktualne..
dowolne miejsce z minosami = 150k bez wysilku w mniej niz tydzien.
1. Zamek na Senji - możesz tam siedzieć spokojnie z monkami i dodatkowo robić runki. Noobów tam raczej się nie widuje, a i jak byś się tam wybierał to nie zapomnij o jedzeniu i parcelu.
2. Mintwallim - dobra miejscówka z monkami też spokojnie możesz siedzieć. Niestety często zajęta no i problem z wyniesieniem lootbaga bez PACC'a.
3. Mino tower w Kazordoon - także świetne miejsce niestety dużo noobków tam można spotkać. Z lootem nie ma problemu, ale trzeba troszkę zaryzykować, przerzucasz sobie go na drugą stronę rzeczki i idziesz tak jak na pocztę potem zabierasz i do skrzynki.
4. Okolice PoH, OLC - możesz spokojnie tutaj chodzić na WW, cyclopy, minotaury itd. tylko musisz uważać i nie wchodzić za głęboko. Lootbaga z stamtąd także nie jest ciężko wyciągnąc.
Pozdrawiam, Frooget.
Bartek153
08-06-2007, 19:48
ja siedzialem moim knigtem na EF i srednio 2k dziennie wychodzilo czasem nawet ponad 30k jak wiecej holy polecialo.
ja siedzialem moim knigtem na EF i srednio 2k dziennie wychodzilo czasem nawet ponad 30k jak wiecej holy polecialo.
Tak, EF dobra miejscówka, ale nie specjalnie dla druida.
Rubeus_Venon
09-06-2007, 10:38
Zapomniałeś o podaniu parametrów postaci. Nie wiem czy informacje podane pod nickiem są nadal aktualne..
Jak nie wiesz, to wystarczy kliknąć w nick postaci...
dawid000
09-06-2007, 13:39
rubeus mimo ze odszedles z pbd i tak ci powiem
rob uhy a na bp bpow uhow zarobisz 60k;] wiec kilka razy tak a masz pelno tego tylko po co ci tyle kasy?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.