Pokaż pełną wersje : jakis Quest ??
Elo pogadalem sobie z npc z Northport o imieniu Mortimer. I dozedlem do wniosku ze trzeba mu cos dac i sie otrzyma cos w zamian. oto rozmowa.
19:17 Oharis Sorcer [31]: hi
19:17 Oharis Sorcer [31]: ratha
19:17 Mortimer: Ratha was a great explorer and even greater ladies' man. Sadly he never returned from a visit to the amazons. Probably heis dead ...
19:17 Mortimer: The society offers a substantial reward for the retrieval of Ratha or his remains. Do you have any news about Ratha?
jakas ratha.... Co to ejst ta ratha ;/ jak napisze Yes to otrzymuja taka odpowiedz
19:18 Mortimer: What are you talking about? You have nothing to clarify Ratha's whereabouts.
Moze wiecie co to jest ta ratcha bo ja nigdy o czyms takim nie slyszlem...
Część explorer society quest.
Część explorer society quest.
lol? Jemu musisz dać skull of ratha którą to zdobędziesz w amazon camp quescie. Dostaniesz za nią chyba 200 czy 300 gp. Można ją dać tylko 1 raz.
@up
Snib'ek dobrze mówi to jest część explorer society quest.
@up
Snib'ek dobrze mówi to jest część explorer society quest.
taaak? To proszę znajdź mi na np. tibia.xxx.pl w explorer society quest taka misje... najlepiej nie wiesz to sie nie odzywaj. Jak już mówiłem sella mu sie skull of ratha którą to zdobywa się z amazon camp questu.
Bloodline
11-06-2007, 16:41
nic o tym quescie niewiadomo niema go npc kryja duza zagadek
nic o tym quescie niewiadomo niema go npc kryja duza zagadek
K**** zaraz mnie coś trafi !! Ile razy można to samo mówić? Ale zawsze sie znajdzie ktoś taki co sie gówno zna i sie wypowiada ;/
@edit
i naaaaaaapewno masz taki lvl -.-
19:17 Oharis Sorcer [31]: hi
19:17 Oharis Sorcer [31]: ratha
19:17 Mortimer: Ratha was a great explorer and even greater ladies' man. Sadly he never returned from a visit to the amazons. Probably heis dead ...
19:17 Mortimer: The society offers a substantial reward for the retrieval of Ratha or his remains. Do you have any news about Ratha?
19:18 Mortimer: What are you talking about? You have nothing to clarify Ratha's whereabouts.
@Dimin
Tak, to jest jedna z misjii tego questa, a spoil z torga wsadź se pupę..
Dajesz mu Skull of Ratha dostajesz 250gp koniec tematu!!
taaak? To proszę znajdź mi na np. tibia.xxx.pl w explorer society quest taka misje...
Proszę cię, nie opieraj się na spoilach bo robisz z siebie głupka...
taaak? To proszę znajdź mi na np. tibia.xxx.pl w explorer society quest taka misje... najlepiej nie wiesz to sie nie odzywaj. Jak już mówiłem sella mu sie skull of ratha którą to zdobywa się z amazon camp questu.
Najlepiej sam się nie odzywaj. Dałem mu skulla to Quest logu pojawiło mi się że mam explorer society questa rozpoczętego. X(
taaak? To proszę znajdź mi na np. tibia.xxx.pl w explorer society quest taka misje...
http://tibia.erig.net/The_Explorer_Society_Quest/Spoiler#The_Skull_of_Ratha
=)
@up
I wszystko wyjasnione, koniec tematu.
Mam problem z Explorer Society Quest X(Za 1razem nie zdonrzylem donisc lodu ;/;/ i probowalem go wzionsc jeszcze raz ale juz nie moge i nie poradze nic zrobic.....Prosze o szybkom pomoc :((
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.