Pokaż pełną wersje : ciencia!!
Sir sharkpl
30-10-2003, 16:16
czy komus w dniu 29 X i 30 X zacinała sie tibia (chodzi mi o takie zaciencia ze rusze sie w prawo 2 kroki i zaraz sie zacina na 5 min i znowu ruszam sie 2 kroki i jeszce raz czekania 5 min... itd)czy ktos tak miał w tych dniach moze to cos z mojim netem hmm pomuszcie :D
Nie mart sie mi tez tibia okropni chodzi mam podobny przypadek jak ty wiec zrobile sobie narazie wolne .
Sir sharkpl
30-10-2003, 17:28
ja tesh bym se zrobil wolne ale ja nie umiem zyc bez tibi!! :D
nawigator
30-10-2003, 18:17
ja mam ten sam przypadek mój kumpel który nie jest użytkownikiem forum też to ma :((((((((((((((
Mi się takie coś nigdy nie zdarza tylko 2 razy było że mnie zlagowało i był kick ale to pestka. :D A zresztą takie kciki wywalają zwykle więcej niż 1 osobę, więc zwykle nie ma problemu z powrotem na serwer 8) :]
Ja i wszyscy moi ziomkowie z Isarki tak mieli, a pozatym mówili o tym cipowie, że będzie "heavy lag". To normalka była :)
Sir sharkpl
30-10-2003, 19:55
dzisiaj wieczorem jush bylo lepiej nietło sie tak jak wczoraj nara thx za posty :D:P
kup sobie słownik człowieku ...
sorx ze nie na temat ale..
REINMAR
ton jest forum a nie lekcja polskiego zrozum ze tu sie pisze swobodnie i z niespecjalnymi bledami
jeszcze raz sory ze nie na temat
no ja tak od kilku dni po 18-tej mam sporego laga (co jakiś czas kick się zdarzył) ... co wcześniej nigdy się nie zdarzało u mnie
No własnie dokładnie 29 byłem na tibii i albo się ruszyć nie mogłem albo o 3 kroki w tył następnie w przód więc zrobiłem logouta :D
Sir sharkpl
31-10-2003, 20:45
jush jest wszystko w pożądku kumpel muwil ze cos na stronce tibi robili i kazali by nieisc na grozniejsze potwory.(reinmar odwal sie od mojej pisowni pisze se jak chce !!!)thx asilar :D
Oryginalnie dodany przez Asilar
sorx ze nie na temat ale..
REINMAR
ton jest forum a nie lekcja polskiego zrozum ze tu sie pisze swobodnie i z niespecjalnymi bledami
jeszcze raz sory ze nie na temat
ok asilar ale jesli ktos robi w kazdym slowie blad no to az zal patrzec... chociaz ja u sharka jakchs razacych bledow nie zauwazylem:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.